Tisdag


Hejsan allihopa! Idag blir det ett ganska onödigt inlägg. Men jag ville bara skriva lite, Och visa att jag faktiskt lever !:) Idag när jag vaknade kände jag mej trött och hade ingen lust att göra någonting .Så därför blev det inte så mycket heller gjort idag. Eller jag hängde med mamma och Elias och köpte rakvatten till morfar ( han fyller år på fredag), jordgubbar och lite mat.Sen åkte vi hem igen. Sen har jag inte gjort mycket mera idag.
Jag och madde har fått en uppgift på sommarlovet. Och det är att måla om staketet.hoho.gash vad roligt!.. eller inte x) Men vi får lite pengar för det i alla fall :). Jag är väldigt riik nu alltså. mohaha. Jag sparar nämligen mina pengar. Till vad, det vet jag inte än (: .. men sen så kommer någon ur familjen och ska " låna" pengar av mej.. Och sen glömmer dom att ge tillbaka, och då var dom pengarna borta. Jag funderar på att låsa in dom i ett kassaskåp, där INGEN får tag i dom :) mohahaha, nejdå.=) Om en litenliten stund ska jag kolla på Allsång på skansen. Liv, right ?. Lite senare ikväll händer det ingenting speciellt. Jag ska väll sitta framför datorn, jag har inget annat för mej..*gääässp*,haha
Menmenmen.. nu har det Allsång börjat.
Ha en bra kväll! / Isa

Puss på er som läser min blogg

Jack Black

Jag ville bara säga att mannen är skitbra på att skådespela,spela gitarr och att sjunga !
En bra låt som han är med i :
( Han sjunger inte hela låten själv,  I början&slutet sjunger han i allafall)



(
ursäkta för svordomar i låten,haha!
)


Kvällsinlägg

Här är videon som inte gick att lägga in igår.
Spelade in den med Annie när vi tältade.
Annie är regissören :)
(ursäkta för lite dålig bild ! )


Men det blev aldrig en fortsättning följer, tyvärr..


Föresten! Idag sa elias att han ville ha en egen blogg, så vi tog och fixade en blogg åt honom. haha, Han är kanske lite ung än x).
Men det är vi som skriver åt honom.(det står vem det är som har skrivit lite längre ner på inlägget)
 Det är nog roligt för honom att se bloggen om några år! Vi ska försöka uppdatera den varje dag.
Läs den gärna, och kommentera! :D

Här är den i alla fall :
www.eliasbloggen.blogg.se

Måndaagg

Hola allihopa !

Hoppas allt är bra med er.Idag har jag och madde varit ensamma hemma hela dagen. Eller till 16:00 i allafall :). Och sen bestämde vi oss för att göra en smarrig middag idag. Gissa vad det var? joo..klyftpotatis och hamburgare x) haha, det är nyttigt också.. *hihi*. Sen åt vi lite efterrätt. Vanlijglass,strössel,chockladsås och för min del,melon :). Sen gick vi ner till maddes rum och kollade på film. Tropic thunder. En ganska bra film faktiskt :). Och vi fick även ett "brev" idag, och där stod det att vi inte kommer ha vatten imorgon :o Så det var bara att hoppa in i duschen direkt..
Nu ropar dom att det är mat. Hejdå!
Kommentera lite mera tack ! :)


Video

Nu har madde gjort om min blogg.Är supernöjd med den, precis så jag ville ha den,Tack syster! :)
- skriv gärna vad ni tycker om den!

Här är en video som jag spelade in på Madde idag. ( Hon har nyduchat hår, bara så ni vet ;) )
Jag skulle egentligen lägga ut en till, men det gick inte. Det blev bara likadan video som den första! Fattar inte problemet!:s , men aja. Ni får nöja er med denna. Jag kanske lägger in den andra videon någon annan dag!


Nu ska jag nog snart sova tror jag. Godnatt allihopa!

Vad..ska jag skriva här?

heelliuu.
Idag bar det av till Hofsnäs. Dit åker folk för att bada och sola mest. Men idag gjorde vi inte det. Utan först tog vi var sin glass och en cola. Sen kollade vi om det fanns några lediga båtar. och yeess meen, det fanns det. 3 typ bara. Och så. Så åkte vi. Fick pröva på att ro lite. Jag kan bara säga en sak : det ser lättare ut !. Man fick väldigt ont i armarna efter ett tag.  Och när man åkte blev man väldigt sugen på att bada. Men jag hade inga badkläder med mig. När vi var klara och hade lämnat tillbaka nykeln ville elias spela lite fotboll. Men det var så jädrans varmt. Sen kände vi att vi började bli lite hungriga, så då åt vi på resturangen som fanns där. Det var väll ingen supergod mat, det finns bättre x). När vi skulle åka hem och gick in i bilen var det sviinvarmt! Usch. Det var ju ett barn som hade dött i en bil för typ några dagar sen. Pappan hade glömt henne i bilen :s. Sen åkte vi och handlade lite ingredienser till en pastasallad som vi gjorde när vi kom hem. Den blev lyckad !. jag bara ÄLSKAR pastasallad på sommaren! :)
Jag funderar på att göra om min blogg lite.. Tycker att den ska vara lite somrigare/ljusare. Vad tycker ni ? ska jag göra om den?. Jag ska nog göra en header och se om den blir bra. Sen får jag se hur det blir!
Pussar på er ! 

BILDER FRÅN IDAG :
Tryck på dom så blir dom större

  
 


skit..

skit också!
Jag hade kollat på mamma mia i typ 23 minuter. Och när den hade kommit till de 4 kapitlet började det att lagga.:/ Jag som ville se den ( eller jag har ju redan sett den , men ändå x). Man blir verkligen glad av den :). dumt att den inte funka. Vad kan det vara ?, jag tvättade skivan,så det kan inte vara det. Är det för att den är bränd ?. hmhm.-.- jahopp.. vad ska jag göra nu då ?. Speciellt trött är jag inte.. Förslag? Jag ska nog leta upp en annan film som jag kan kolla på :)

Ni får ha en superduper bra kväll, så hörs vi imorgon!

Sommarlåtar

Här är några RIKTIGA sommarlåtar !   










Öööh..



Nämen tjenare allihopa !;) Jag sitter här i vardagsrummet
och svettas. Jag kunde inte sitta i mitt rum , eftersom det var så varmt!. Nu har jag inte skrivit på ett tag IGEN, förlåt mej.! Idag hade jag tråkigt. Så jag hängde med familjen och köpte lite saker. Jag sa även att jag behövde hörlurar. Så vi gick in i elgiganten. Och då stod jag och madde och kollade på systemkameror. och helt plötsligt började det att tjuta, och .. ja, det var jag och madde som hade gjort det. HAHA. Jag har ingenaning var det var som vi gjorde. så det kom typ en tjej springandes dit det tjöt. hahaha,piinsaamt.menmen, sen köpte vi mina hörlurar och åkte hem. Idag hade vi egentligen tänk att åka till Hofsnäs . Men det blir imorgon kanske. Om vi fortfarande har lust med att åka (: . Tråkigt det dära att Michael Jacksson dog.. Det stod typ 9 sidor om honom idag i tidningen. Okej, det tycker jag är lite VÄL mycket. det skulle räcka med 2-3 st.Aja, det kommer ju bli så många sidor för alla stora kändisar som dör.. Ikväll blir det sommarkrysset , chips ,godis, och sen ska jag nog kolla på filmen " Mamma mia" , en mysigt film tycker jag ! :) . Pussar / Isa


Hemma igen då :)

tjoooohooj ! ;)

- Som jag skrev i det senaste inlägget så skrev jag ju att vi skulle åka till Varberg på tisdagen och komma hem på fredagen. Men vi åkte hem en dag tidigare, bara så ni vet ;)  men när vi kom till Apelviken (campingplatsen) så började vi att packa upp. När vi var klara med det gick vi och åt pizza, asså. fyfan vad jag och madde fick ont i magen efter det, hahaha ! xD.På onsdagen solade vi oss hela dagen. Först var vi vid havet, och när man låg och solade sig där så kom det en massa småsmåsmå spindlar,myror och flugor på en.uscha, vet inte hur många spindlar jag dödade xD haha !, jag doppade mig faktiskt i havet. sheet  vad kallt det var, men skönt !:). När vi hade varit vid stranden  ett ta lagade vi lite mat. Sen gick vi till poolen istället. solade och badade där. Har brännt mej på mina ben och fötter, det svider nästan hela tiden. Men det går nog bort snart, får jag hoppas :). Sen åkte vi ner till" stan " och letade efter någonstans att äta. Men vi hittade ingenting. Så vi åkte till Mccdonalds istället x) haha. Och när vi hade kommit tillbaka till campingen spelade vi lite minigolf. vi gjorde inte alla banor, det var ganska mycket folk, och det är så jobbigt när dom står och glor på en när man spelar :o. Men aoo.. sen var den dagen slut. Och idag vaknade vi vid halv åtta och köpte frukost,duschade och packade ihop våra saker, sen åkte vi hemåt. det har varit roligt, men ändå ganska jobbigt :). nu är jag trött.. heejdoo

Bilder :
Klicka på dom så blir dom större

jag tog  ingen bild på poolen tyvärr.

  
  
  
  
                                 haha, skojjbild!

Cykling till gånghester

Nu kommer bilder från cykligen som jag lovade att lägga in :) :
Det blev inte alls många !:o
klicka på dom så blir dom större.

       
                          
 
 



Läs texten under istället ! :)

Hallå mina vänner :) hur är läget för er idag?
Igår skrev jag inte, förlåt!. Men jag hade ingenting att skriva om. Men igår var det i alla fall en helt vanlig och tråkig dag. Sån som man bara vill sova bort x), Men, jag kollade på när madde spelade sims i 5 timmar. Så då flöög tiden iväg xD
Idag blev jag väkt (stavning?) hur många gånger som helst på morgonen, och jag HATAR när det händer. Ibland vill jag sova nere i källaren. Vad var det som väkte mej då ?, joo, en jäkla lastbil som var utanför som donade och hade sig. Och sen skrek & gnällde elias hela tiden, iallafall vad jag hörde ! åååh. vad jag blir arg!. menmen, livet går vidare ;). 
Idag har jag och madde bestämt oss för att cykla till gånghester igen.Fast , sen cyklar vi tillbaka igen x)Kanske åker vi till skolgården och tar kort eller något  efteråt ?. I sånnafall lägger jag in bilderna lite senare idag!
Imorgon ska jag och madde till tandläkaren,uusch,kommer ha hål ?, jag har inte borstat dom så värst noga dom senaste dagarna xD. Men efter det åker vi nog hem lite och käkar mat, sen ska vi åka till Varberg och tälta ! :) roligt !. Vi åker nog vid två på tisdag sen kommer vi hem på fredag. Så det blir nog inget bloggande från mej på 3-4 dagar. Jag kommer nog inte heller att blogga imorgon, det orkar jag nog inte. Men på fredag kommer jag att lägga in bilder från  varberg :). ( om du undrar vem " Vi" är så där det, jag,pappa,madde och elias. mamma jobbar, men hon kommer ner till oss på torsdag, men på torsdag ska madde även gå på torsdagskvällen så hon åker hem på torsdagen i ställer för fredagen. så liksom, en kommer,en går x) haha ) jadu .. det är lite komlicerat det dära ! Men det kommer bli roligt i alla fall. Jag ska försöka bada i havet, om det inte är allt för kallt..
Nu ska jag gå och packa tills  imorgon, hejjdåå :)
jag lägger in bilder från cyklingen lite senare idag!

*Har inte tagit några bilder idag*


Lista

Har tråkigt, så nu får det bli en lista :) ;

JUST NU
klädsel: jeans, tröjja ,underkläder
frisyr: utsläppt :)

låt: ingen just nu..
tv:  jadu,vätintä

vill ha: ingenting just nu, är nööjd med allt :)

dricka: vatten


SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng : veitnte xD

såg dig gråta: vetintä.-

fick dig att gråta: vetintäää , vad mycket jag svaraar på va ? =)

fick dig att börja skratta: tv:n , men person, vét jag ikke

du gick på bio med: vetinte
du gick på stan med: veinte

skickade ett e-mail till dig: jag kollar aldrig, jag bara tar bort dom direkt xD haha

skickade ett sms till dig: mobilen ligger långt borta..

vad stog det i smset: vetitne



HAR DU NÅGONSIN

sagt "jag älskar dig" till någon menat det: ja ?

bråkat med ditt husdjur: jaaaoo

drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: nej, men det har hänt, sen har jag drömt om det.
 


EXTRA STUFF:
vad är du mest rädd för: ganska mycket

vart vill du gifta dig: ute, på en fin strand eller något =)

vem hatar du verkligen: hatar gör jag inte..

varit kär: Nej

är du kär: nej

kör du bil: nääää

har du ett jobb: näää

gillar du att ha folk omkring dig: Det är väll ikke fel x)
är du ett hälsofreak: det kan man inte kalla det...

är du ensam nu: i mitt rum ja, men elias och pappa sitter precis utanför.

låtar som fastnar i ditt huvud ofta:  dom som går på radion



DE SENASTE 24 TIMMANRA, HAR DU:
gråtit: neej

köpt något: Mm:)

varit sjuk; nej

sjungit: har jag väll

sagt "jag älskar dig":  Jao

velat säga till någon eller några att du älskar dem:  veitnte ?XD
saknat någon: naa

kramat någon: ja,

ätit: yesmaaan! :)




Vad blir ditt namn baklänges - Ellebasi

Har du gjort en snöängel iår - noopppeeee

Hur lång tid är det längsta du har legat på sjukhus - aldrig liggat på sjukhus

Platt eller lockigt hår - lockigt :)

Vad gör du när det regnar - sitter inne mest

Har en dröm gått i uppfyllelse - har inte riktigt haft en "stor" dröm.

Vad har du för startsida på internet - bdb

Vem ringde du senast - madde

Tycker du att sengångare e söta - ¨haha, mest fula

Har du haft vattenkoppor - jaaaapppp

Har du någon gång testat karate -naj

Vilken mobilsignal har du -   rain - breaking benjamin

Första sporten du gick på - fotboll tror jag..

Vad längtar du mest till nu - vetinte, att få sol och värme !

Vilken tv-serie är bäst - Desperate housewives,lätt!

Kan du gå ner i spagat - neejneej

Höga eller låga strumpor - båda;)
Har du varit kär i en kändis - haha nej

Läser du på baksidan av mjölkpaketen - det kan hända när jag har tråkigt

Vad har du för färg på ditt påslakan - typ.. blommor eller någto

Vad ska du döpa dina barn till -  det får jag se då x) haha

Sol eller snö - soooooool

Bikini eller badräkt - bikini

Snyggaste läraren - finns nog ingen sådan.

Är du mörkrädd - jjaa..
Riktig eller plastgran - helst riktig

Tänt eller släckt när du ska sova - släckt

Godaste drickan till frukost - oboy eller multivitamin

Senaste lästa bok  -  Öööh O_o ?

Vem kramade du senast - kommer inte ihåg,

Vill du bli president - det .. kanske jag vill bli ja :)

Har du spelat kille i en teater - harjag völl

Duscha eller bada - duscha

Kan du ditt mobilnr utantill - jajamensan :)

Har du gråtit i skolan någon gång - jaa.

Är du höjdrädd - aahh!

Vilket land vill du åka till - Något varmt !
Vad tänker du göra nu - ha tråkigt :) roligt va ?


Liseberg

Heejsaan :D . 
Idag vaknade jag vid 10 eller något, kommer inte ihåg tiden. Sen duchade jag, och efter ett tag satt vi och snackade om vad vi skulle göra idag. Och.. Pang! så var det bestämt , vi åker till Liseberg!. Jahopp, så då var det bara att sätta sig i bilen och åka till Göteborg då. När vi var där fick vi vänta i kanske fem minuter för att komma in. men sen var vi inne.
 Jag åkte faktiskt ingenting.eller .. jag åkte med upp till tornet !,, hahaha. Men det var faktiskt lång kö till alla åkatrationer.+ att jag inte är så mycket för att åka.. menmen,´jag hade roligt även fast jag inte åkte ! :) elias fick åka mycket i allafall! haha. Vi tog en massa lotter också. Men vi vann nästan ingenting!. Det enda vi vann var två små chocklad , en liten twisterpåse och två påsar gottochblandat. Men det var bra att vi inte vann så mycket. Då skulle man bara gå runt här hemma och småäta hela tiden, det är inte bra alltså ! :o. Sen när jag skulle ta en lott kom det en fyllegubbe som luktade skit och frågade mej om jag ville ha sånnadära "åkbiljetter" . Men han var så skum, luktade sprit och skit. Så vi stack ifrån honom ,hihi x).ojj shit, klockan är REDAN halv sju :o, sheet vad tiden har gått fort idag ! men roligt har de vart :D. 
Nu ska jag kika runt på andra bloggar, PUSS

FÖRLÅT. men jag tog faktiskt inga bilder idag.
 

       

Omgjorda bilder

OMGJORDA BILDER, hahahaha !







Midsommar

Hejsan!
Hoppas ni har haft en bra midsommar,det jag har :)
Det började med att jag vaknade 11:15. Sen skulle mamma och pappa köpa lite alvedon och sånt. Så vi åkte och köpte det. Sen åkte vi direkt till farmor och farfar. Där fick vi god mat :) Och till efterrätt blev det glass,grädde och jordgubbar,precis som det ska vara på midsommar :D. Sen ville jag och madde göra en frågesport som dom andra skulle göra. Det tog en ganska lång tid, eftersom vi inte kom på någon fråga. Sen var vi klara och dom fick svara på våra frågor. Pappa vann, grattis till dej ;) haha. Men något pris fick han inte (x .Sen fikade vi lite och jag och madde tog underbart snygga bilder ! xD hahaha! & vid 6 åkte vi hem, och jag var så himla sugen på tacos såå jag ställde mej i köket och började göra det. gaash vad jag blev mätt efterdet. Sen tog mamma fram chipset och godiset. ok, jag slipper nog äta frukost imrogon,så mätt är jag ! :o. hhahaa. Men nu ska jag spela sims, hejdå :D

Bilder från idag:
Klicka på dom så blir dom större 

   
  
                                 hahahahahahah!
  
                                  Förlåt madde,         inga seriösa bilder på madde !
                                  men jag bara
                                  älskar denna 
                                     bilden ! XD
                                  
                                 

Mormor&morfar

Hejssaan,Underbart väder idag, inte sant ?
Idag vaknade jag vid elva. Brukar nästan aldrig sova så länge. Men jag kommer nog att göra det på sommarlovet. För då lägger man sig sent(; , men aja. Nog om det. Sen frågade mamma mej om jag ville hänga med till mormor och morfar. Och jag hade inget annat för mej. Så det kunde jag väll ta och göra då. Vi hämtade Marie också på vägen,Så hon hängde också med. När vi var i tranemo ( där mormor och morfar bor) gick vi till ica lite och handlade. Vi köpte svenska jordgubbar och vanlijglass som vi skulle ha till efterrätt. Sen när vi var klara åkte vi direkt till mormor.Där käkade vi mat. Mormor gör alltid så god mat!.Sen åt vi somsakt jordgubbar och vaniljglass.Ojj vad gott det var, jag ÄLSKAR det !.Sen gick vi ut en runda med Wille(mormor och morfars hund).Vi gick ner till samhället och så. Sen ville elias gå till en lekplats. Så då fick vi gå extra långt. Men när vi var framme hade dom en "linbana" där. Och den åkte vi alla fyra på faktiskt x), det ser ni på bilderna , hahaha!.'sen gick vi tillbaka. Så det blev en ganska lång runda att gå. Men det var skönt att komma ut lite :). När vi hade gått tillbaka gick jag in och då såg jag madde komma xD haha. Så hon hade tagit bussen in till tranemo xD, haha, ja, det blev en överaskning :). Nu ska jag kolla på  Vänner :), hejdå :D

Bilder från idag :
Tryck på dom så blir dom större

  
                                      Wille                     Efterrätt,åh, vad gott!

   
Marie , haha! x)      mamma,haha! x)            Jag x)

  

Tältning med Stina&Annie :)

Hejsan. Nu ska jag berätta om dagen igår och idag.
Igår på dagen åkte jag och mamma och handlade lite tills på kvällen. Sen vid fem kom Stina och Annie. Vi åt mat och sen funderade vi på vart vi skulle ha tältet.Kanske i skogen ? Så vi tog upp tältet och hittade ett ställe där vi kunde sätta upp den. Men sen ångrade vi oss. Vi ville inte alls sova i skogen. Så jag och Stina fick lyfta ner hela tältet från skogen x) ( bilderma ). Sen bestämde vi oss att vi skulle tälta på studsmattan istället. Så då fick vi slänga över hela tältet. Asså vi har skydd på våran studsmatta. Men tillslut fick vi över den i alla fall :). Sen gick vi in och tog glass. Vanlijglass , jordgubbar,grädde,chockadsås och maränger :). Sen gick vi ut till tältet igen och spelade in finfina videor, haha. Har dom på datan nu (;. Sen gick vi till våran altan och käka chips , maränger och cola och bara snackade, mysigt ! :). Vid elva kom vi på någon sjuk grej, att vi skulle kasta en stor frisbee  och den som tog den i luften fick poäng x) haha.Sen tog vi lite bilder. Men sen borstade vi tänderna och började gå och lägga oss.men vi låg och pratade en stund också. Men somnade jag vid två-tiden.men jag vaknade även en massa gånger på natten också ! Jag låg i mitten och blev mosad x), haha.menmen, det var mitt egna fel att jag ville ligga där x). Sen vaknade vi igen vid halvtio och stina stack hem på direkten, eftersom hon skulle rida. Så då blev det bara jag och Annie kvar. Så när hon hade fixat sina saker åt vi frukost och sen spelade vi  sims i 3 timmar typ ;).Sen spelade vi även in en massa videos igen.Det är roligt. haha!Sen kollade vi även lite på twilight ( stavning?).  Men sen vi 16:10 var hon tvungen att cykla hem,eftersom hon skulle spela match. Tack tjejer för igår och idag :)<3
Idag ska jag inte göra så mycket mera, kolla på två dubbelavsnitt av  Desperate Housewives :) ha en bra kväll,hejdå!

Bilder från igår:
(
ursäkta för suddiga bilder)
Tryck på dom så blir dom större :)

  
jag&stina                        Annie
  
                                          det krävs en hel armé för            Stina
                                           att sätta upp ett tält :)
   
                                                jag bjuder !                     
                                                                                             

:)

Idag kommer Annie och Stina till mej, och vi ska tälta , det kommer bli mysigt (:
Jag skriver mera imorgon, puss!

Kort inlägg

Hallådär!
Idag vaknade jag ganska tidigt. Det gick inte att somna om.. Så jag gick upp och åt frukost, fralla och melon. Sen hade jag huuur tråkigt som helst.bara låg i min säng, kolllade upp i taket och inte gjorde någonting. Efter maten gick jag ut. Och hej&hå vad skönt det var att komma ut! Det kändes som om det var länge sedan jag var ute x).Nu har solen kommit fram lite också. Underbart! :D. Men efter ett tag var jag tvungen att gå in.Annars skulle Elias bli tjurig och gnällig..Men jag tog lite bilder ute i alla fall med min mobil, och här är dom!:
(ännu en gång, tryck på dom så blir dom större)

  
  
  
                                                                                           Elias tog bilden
Ni får ha en fortsatt bra dag! Hejdå

                                                                               

Lördag,känns som söndag.

Hallådär! Idag vaknade jag kvart över nio ungefär. Sen gick jag upp och duschade. Och efter jag hade ätit frukost och sånt åkte jag, pappa och elias till lekborgen. Eftersom det var ganska många barn där så vågade inte elias gå in där själv, så jag fick hänga med. jag hade JÄTTEROLIGT, verkligen ! haha. nej, men.. vi får väll hoppas att elias hade det roligt  i alla fall :) Sen fikade vi lite och sådär (: Sen åkte vi till ica maxi handlade. Alltså, det känns som om jag hänger med och handlar väldigt mycket? haha. Sen när vi hade handlat åkte vi hem till möölsryd igen;). När vi var hemma prövade vi en såndära raket som flyger iväg när man skjuter den.(köpte den när vi handlade) Men nehe.. limmet hade lossnat på en sak.. bra saker det dära ! (Y) haha..Annars har jag inte gjort något mera specielt idag. jag vill bara att solen kan komma! Och jag vill ta mitt första dopp i sjön också :). Nu kommer jag nog att ta kort med min mobil lite oftare när jag är iväg någonstans. Så då kommer jag att lägga ut dom på bloggen. Jag tycker det är tråkigt med en blogg utan bilder. Men det blir nog inte det varje dag. Men jag ska försöka så ofta jag kan :).Jag ska också försöka att skriva lite längre inlägg :).Om det fattas någonting på min blogg så skriv en kommentar! Blir jätteglad om ni skriver vad som fattas!
Snart ska jag äta paj och ikväll blir det tvä :)
Hejdå ! :)


Lite bilder från idag:
(tryck på dom så blir dom större)
ursäkta för suddiga bilder
  
                                                   Bjuder x)
                                 
Pinochio
(syns inte så bra )

Ny mobil, sodastreamer och en miniplattång!

idag har jag mycket att berätta egentligen, men jag tar det kort..

Hejhejhej! Idag vaknade jag halv åtta ungefär. Sen åt vi frukost och sånt. Sen åkte vi till dalsjöskolan. vi skulle kolla på när madde hade sin skolavslutning. Fast man såg inte så mycket. Det enda jag såg var paraplyer x) great (Y). Men sen när det var klart åkte vi hem. Och käka.Dom vuxna käka smörgåstårta, medans vi andra fick hamburgare ;)Det var gutt. Sen fick vi presenter. Först fick vi en liten miniplatttång,  sen fick vi en soda streamer,  Och sist men inte minst fick vi våra älskade mobiler,och jag fick den jag ville:) är superlycklig nu :D Näni, nu vill jag inte skriva mera. jag har mycket att göra. Pussar&kramar från en glad isa :)


Min nya mobil :


SKOLAVSLUTNING

Hallii =)

Idag var det ingen vanlig skoldag som jag skrev.Vi städade,övade på låtarna och plockade blommor typ bara x). Sen slutade vi kanske ett kvart tidigare. När jag kom hem hade mamma dukat och ställt fram coola och gjort god mat. Sen åt vi, efter maten spelade jag lite kort med madde och david. Sen duschade jag och gjorde iordning mej. Sen åkte vi till skolan. Och där hade alla typ kommit x). Men sen började själva "skolavslutningen". Det började att regna. Herregud vad jag frös. Mina ben skakade verkligen. Sista numret var det våran tur. Det gick väl bra att sjunga (;. sen gick alla sexor ner till matsalen. Där hade dom dukat upp ett långbord och där fanns det godis,chips och sen fick vi tårta :), dom visade också gamla bilder på oss när vi var små. Alla fick var sin skiva där " filmen" var med , roligt att ha bilderna :). Sen tog dom lite kort på oss och så.Sen , efter jag hade sagt hejdå till alla stack jag hem. Det var varit en väldigt bra dag/kväll, även fast det har regnat.  IDag fick jag även tre rosor,massa klubbor,blommor från farmor och farfar och 700 spänn.Tack så mycket!..
Det känns det overkligt att  det är sommarlov nu alltså! Helt underbart ! :DNu ska jag snart gå och lägga mej. Eftersom jag ska upp tidigt igen imorgon och kolla på när madde har sin avslutning, skriver imorgon! hejdå!

Bilder från ikväll:
Ni får trycka på dom så dom blir större,Om jag hade stora bilder skulle det bara bli suddigt !


tjejerna :)                          



                                            hela klassen

Oonsdag

TjoTjo.

Idag har det varit en helt okej dag. Varit väldigt skönt i skolan. Jag blev klar med mattepappret som jag berättade om i tidigare inlägg. Sen rättade claes den. Blev väll inte så nöjd. Men jag orkar inte bry mej just nu. Idag fick vi i sexan gå och äta lite senare och då fick lite "speciell" mat. Vi fick kyckling,klyftpotatis och sås. Och till efterrätt var det glass,maränger,chockladsås&jordgubbar.muums. Alla var mega mätta efter det xD haha, om ni undrar varför vi fick detta var för att det är sista året vi går på målsrydskolan. Det får alla sexor på målsrydskolan.När vi hade bild satte vi på radion och alla sjöng typ med (:. Förstår ni ? imorgon är det sista skoldagen på målsryd. omg, vad skönt det ska bli att slippa målsrydskolan. Men imorgon blir det ingen vanlig dag.  Vi ska städa våra lådor och sånt vi vill ta hem. Sen måste vi öva på våran anvslutningslåt. Fast jag kan den nu iallafall. Jag och stina övade lite idag (;. Sen på kvällen är det skolavslutning. Och nu vill jag VERKLIGEN att det blir fint väder! INTE regn i alla fall! Håll tummarna! //


Bränbollsturnering och sen cykla till gånghester..

Hallådär! hur är läget för er ? för mej är det ganska bra. Är lite trött bara. Nu har jag inte skrivit sen i lördags ,tror jag att det var.Förlåt,men jag orkar inte+att jag glömmer x) Igår efter skolan var jag med Annie. Vi åt & spelade sims. När man sitter vid sims så flyger tiden iväg. Så halv sex ungefär åkte hon hem, men det var roligt i allafall :D. Idag cyklade jag till skolan. Sen gick vi upp till klassrummet och hade lite matte. Vi har fått ett "mattepapper" som det är jättemånga uppgifter på. Och det ska vi vara klara med imorgon eller på torsdag. vet inte vilket . Varför vi ska göra det är för att man ska se om vi kan allt det vi ska kunna. Vid kvart i nio gick vi ut och samlade ihop våra grupper. Sen gick vi till Målevi. Där fick vi vänta ett litet tag. Sen började vi att spela. Min grupp och någon annan spelade först. Och den vann vi. Vi vann tre matcher och förlorade en. Så vi kom trea (: Är nöjd över det i alla fall :). Sen fick vi se när ett annat lag spela nog lärarna. Sen slutade vi. När jag kom hem spelade jag lite sims, sen frågade madde mej om jag ville hänga med och cykla till gånghester. Och det ville jag. När vi väl var i gånghester köpte vi lite godis x) nyttiga som vi är ! Sen cyklade vi hem igen x) haha. Det var faktiskt roligt :)). NäNi. Nu ska jag gå och käka mat :) hejdåååå ;) / / /


INGEN BILD IDAG HELLER.FÖRLÅT
 MEN SNART KOMMER DET. PÅ TORSDAG ,KANSKE.

:D

Jag har köpt Sims 3 ! :)



Nästa fredag är det första dagen på sommarlovet..

Hallåå mina vänner&alla som jag känner =). Idag har varit en väldigt bra dag. kanske inte det bästa vädret. Men det får väll duga!. Idag hade vi faktiskt ingen matte på morgonen. Nej utan vi hade religion istället. Vi skulle läsa upp våra arbeten som vi hade jobbat med i några lekitioner :). Jag och johanna fick läsa, eftersom anton hade glömt sin text hemma. Men det gick väll bra för oss ändå tror jag. Efter rasten var det den sista träslöjden. Och då fick vi ha med oss fika. Men det var bara jag och några st som hade med sig. Alla andra hade typ glömt. Men några fick smaka av mej ;). Idag var Bengt(våran träslöjdslärare) väldigt tjurig x) haha.Det minsta lilla man gjorde, så fick man skäll. ifall för stina x) haha!. När träslöjdslekitionen var slut åkte vi tillbaka till målsryd och åt. Idag var det spenatsoppa. diggar inte det. Så för mej blev det mackor och sallad. Det var bra det också :). Och sen, sista lekitionen målade vi på våra bilder som vi har gjort på bilden. Och sen slutade vi klockan ett!. När jag kom hem spelade jag sims2.Jag installerade den på denhär bärbara datorn igår. och åhej vad jag har fastnat i det nu. Idag har jag nog ägnat kanske 4 timmar på att spela sims bara ? (x , men det är ruuligt (y). + att jag vill ha sims3.Sen har jag ju kollat på talang och allt det dära också (:. Klockan är nu 22:41. Och jag är trött.. Det ska bli såå skönt att lägga sig i sängen. imorgon är det sveriges nationaldag. hurray :) . Och vet ni vad? Idag åt jag årets första jordgubbe.ojojoj vad gott det var ! jag ÄLSKAR jordgubbar! Jag tror jag skulle kunna leva på dom i minst 3 veckor typ x) haha.Men det måste vara svenska,för er som vill veta detta (: .. imorgon händer det inget specielt.  Och därför skriver jag nog inte på bloggen heller. Men idag kände jag bara för att skriva av mej lite. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mej. Jag kan knappt hålla ögona öppna..





Kunde inte låta bli !

"ingen rubrik"

halluui :)

idag har det varit en bra dag. Jag cyklade till skolan. Sen på morgonen hade vi matte och såntdära. Sen, efter rasten skulle vi kolla på när dom "små" barnen hade sin "genrepition" till melodifestivalen.( dom ska visa upp den ikväll). haha.. När dom skulle göra "hardrockhalleluja" började typ alla att skratta x). men det såg väldigt roligt ut också xD lol (Y).Aja. det tog typ en timma. sen gick vi upp till klassrummet och hade.. jadu.. vad hade vi ? jo juste. Vi skulle gå till ingers klassrum och lyssna när hon läste ur en bok x'). Sen efter det var det mat.Sen rast. Sen efter rasten hade vi reiligion. Och där har jag typ ingenting att göra. för att jag är klar med alltihopa. Så jag typ bara målade och försökte komma på lite rimSen hade vi en kort liten rast och sen var det bild. Kom ganska långt idag på min bild. Ska bara färglägga den. Sen är jag klar :). Halv tre slutade vi =). När jag kom hem åt jag lite.Sen kom jag på rimmen som vi ska ha med imorgon. alltså alla sexor får göra en egen låt. Och då har vi bestämt att alla måste skriva olika rim som vi ska ha med oss imorgon =). mina blev kanske inte så bra. Men jag orkar inte. Jag är så dålig på sånt x) haha. Nu börjar top model :D. take it easy, goodbye :)

2 Juni

hejjj..
Okej. Jag ska börja med att säga en sak. jag hatar internet ! . Så fort jag hade skrivit ett ganska långt inlägg och skulle publicera det. så försvinner det. jag HATAR det. Aja. . Nu får jag ta och skriva om..

Idag kom jag till skolan klockan åtta. Sen hade vi  matte på morgonen. Och när klockan var 9:15 så gick vi ut och samlade ihop våra grupper. ( vi hade fått grupper som vi skulle vara med under dagen), Sen , halv tio, gick bussen. vi skulle till djurparken.-.-.  Innan vi åkte fick vi en "uppgift" att skriva hur många nyfödda ungar det hade fötts ( stavning? xD) iår. Sen gick vi där ett tag till. Sen, klockan ett gick bussarna tillbaka. Då var man trött och varm. När vi hade kommit tillbaka till skolan hämtade jag min hjälm och började cykla hemmåt..
När jag kom hem var madde redan hemma. Hon frågade mig om jag ville hänga med till stan. Varför inte ? . Men jag fick det väääldigt stressigt. För att jag kom hem tjugo i typ, och bussen gick kvart i.Men jag hann och vi tog 303:an till stan.När vi väl var i stan hade vi inte såmycket att göra. Sen gick vi till city och köpte en coocaa cooolaa.. Eller .. två egentligen x). Sen skulle madde till tandläkaren. Då jag fick vänta i väntrummet. Kollade på House sålänge ;). När hon var klar var klockan vart över tre. Och bussen hem gick klockan fya. Så vi gick vi till mccdonalds. Jag köpte en mellanstor pommes och madde köpte en kanelstång,hahaha. naa, hon köpte en mccflurry x). Sen satte vi oss vid en trappa vid vattnet. och satt där en stund. Och sen gick vi till resecentrum och tog bussen hem. När jag väl kom hem dushade jag och sen bytte jag lakan och sånt i min säng för er som ville veta det :) haha. Sen har jag inte gjort så mycket mera idag. Men jag har inte hunnit heller. Snart ska jag kolla på vänner (: hejdåå


PS: jag lovar , Snart kommer det bilder !

jag behöver en fläkt :)

Haaaaaaallåååå :) . jag är glad idag. Det är så otroligt fint väder ute. Och så sitter jag här inne och skriver. inte bra x). Idag i skolan hade vi det gamla vanliga. Vi bytteplatser. Vi fick välja vem vi ville som vi skulle sitta gämte. Jag och Elin bestämde oss att vi skulle sitta:) . På idrotten hade vi bränboll.Mina slag är inte bra. För att alla tar lyra ( stavning?) på dom. Jag måste öva på att skjuta ;). Sen på rasterna satt jag, johanna,annie och stina och snackade på gräset. det var mysigt (: <3Sen hade vi bara dom vanliga sakerna i skolan. Som matte,geografi,religion ( som jag blev klar med ), svenska och sånt =). Det har varit en bra dag idag. Idag ska jag nog ta lite bilder ute. jag KANSKE lägger in dom lite senare.Jag har faktiskt ingenting mera att skriva..
men ni får ha det så bra ! hejdå :D/






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se