19 november

Det är november och det betyder den årliga turen till Klara, eftersom hon har fyllt år, haha :) Annie hämtade mig vid 6 och vi drog dit. Käkade chips, blev mätt, åt mat, blev otroligt mätt,gjorde lite frågegrejjer,käkade efterrätt och där någonstans sprack min mage, haha. Blev hämtade vid 10, vilket var för tidigt. Men mamma slutade då så hon hämtade oss påvägen hem. Kvällen innehöll mycket skratt = rolig kväll.

Imorgon blir det förmodligen Ikea. Vet inte vad vi ska köpa där, men något blir det väl alltid xd. Dock åker väl min familj vid 9 på morgonen. Jag har inte ens gått och lagt mig då lixom, haha. skojja.inte.jo.fast.det.gjorde.jag.ändå.

Dock blev det nada bilder idag..eller någonsin typ. Tar aldrig bilder längre. För att liva upp bloggen lite får ni bilder som jag har på datorn.
Denna bilden är tagen i somras, på vallarna teater eller vad det heter. HHEEEHHHEEE.


Lördag 12 november

Tjenahaj.

I onsdags var det ju somsagt gymnasiebesök för alla skolor. Själv besökte jag Almås som jag skrev i förra inlägget. Man fick följa med en linje man ville se på hur det var. Jag gick till frisör-linjen och jag är såå sugen på att gå den linjen ! Vet dock inte om jag vill vara frisör hela mitt liv, men..hehe ;)
Igår åkte jag och mamma till ullared efter skolan. Hittade väl lite, några tröjor, en mössa (som går nedanför öronen) osv.
Idag blir det nog mormor och morfar, har inget annat för mig :)

Det är sååå skönt med helg :D


Obh nordica

Shit vad tiden gick fort på lovet ! även fast jag inte gjorde så mycket så gick tiden väldigt snabbt för det. Har ni äntligen köpt en vinterjacka ( eftersom den jag skrev om i förra inlägget inte passade) . Men dock är det lite för kall om det blir riktigt kallt till vintern, då får jag använda min gamla jacka under den tiden ;) Imorgon ska vi elever besöka 2 st gymnasieskolor som vi har bestämt själva vilka vi vill till. Själv tog jag Almås på förmiddagen och Jensen på eftermiddagen. Vi får väl se hur det blir. Vi ska käka på Alléterassen under lunchen iallafall ;)
Jag har ganska tjockt hår så därmed är det inte så lätt att få det rakt ( bara frisörerna kunde få det riktigt rakt ), men idag köpte mamma världens bästa plattång ! Efter några drag blev mitt hår "frisörplatt" :D Att man kan vara så glad av att få sitt hår rakt, haha. Får dock vara försiktig med att det inte sliter för mycket :(
Väntar även på att "The notebook" -  boken (engelska ) ska slinka in i brevlådan. Har alltid trott filmen var tråkig och seg men när jag väl såg den slutade det med att jag tyckte den var riktigt fin och bra,så nu vill jag läsa boken :)
Hade gööööttt


Andra dagen på höstlovet

Tjaa. Idag är det den 1 november och jag vill ha juuul. Det är så mysigt med snö ( om man är inomhus, när man är ute är det inte lika kul ), julmusik, pepparkakor,julmust osv :)
Idag var vi i knalleland. Försökte leta efter en vinterjacka till mig men hittade ingen. Alla var sjukt stora och sjukt dyra. Köpte lite grejer till farsdag (skojgrejer typ), jag köpte en ring som jag nu har där uppe vid örat, sen köpte vi lite mat :)
Hemma sen tittade jag runt på lite jackor på internet och hittade en, yay ! Hoppas nu bara den passar.
Sen åkte vi och övningskörde för första gången. Shit vad roligt det är att köra bil,  jag älskar det, haha.
Ikväll blir det Erik och Mackan, älskar deras spontana humor !

Imorgon blir det nog att vara hemma hela dagen.
Bajbaj :)


Hittade en bild från när vi var på Ullared någon gång, haha.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se