12 September

Hösten är här och likt varje år ÄLSKAR jag hösten! Sommaren i all ära, men hösten är ändå den bästa.
Nu har jag börjat studera (har gått i lite över 3 veckor redan) och Elise har börjat förskolan. Vardagen har verkligen kommit igång på riktigt nu. Skolan är hektisk, mycket att lära och rolig! Vi har redan haf prov, inlämningar och muntliga diskussioner. Har  lärt mig mycket bara på dessa 3 veckor, men ännu har man mycket att lära, haha! Men känns verkligen som att det är rätt inrikting för mig. Tog mig bara 23 år att komma på vad jag vill bli ;) 
Ända sen jag började skolan har jag haft fullt upp kan man säga. Alltid något att göra, men jag gillar det (om det inte blir FÖR mycket såklart).  Vakna tidigt, fixa mig och Elise, frukost, skola, hämta Elise, göra mat, plugga och sen får jag några timmar på kvällen att bara ta det lugnt (välbehövliga timmar, haha)
Elise har börjat förskolan och det går bättre och bättre. Det är fortfarande gråt när vi lämnar henne, men går över ganska fort. Enligt förskollärarna har hon börjat gå iväg och leka mer och mer nu, vilket känns skönt :) Hon kommer nog trivas jättebra, bara att hon måste komma in i det lite mer. Hon är ju faktiskt ganska liten än den lilla busungen (idag hade hon klättrat upp på soffan, för att sen klättra upp på fönserbrädan. Elias hittade henne när hon stod och banka på fönstret?? hahah så jäkla busig)
Så Ja, allt flyter på bra just nu! om några veckor är det dags för praktik och jag fick Maxi här i Ulricehamn. Nära hem iallafall så det är ju skönt :D
 
Det var en liten uppdatering från förra inlägget!
 
Och nääää! inga bilder idag heller, sorry ;)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se