Året 2012

Tänkte dra en liten "årssammanfattning" på vad som har hänt år 2012. Jag tog lite bilder från min blogg från varje månad. Vissa månader fanns nästan inga bilder, så tog bara några då ^^.
 
Vi börjar med januari:
Jag fyllde 16 år och vi firade mig genom att äta på Oliven, jag fick ipad, klippte mitt hår hejvilt och var väldigt sexig när jag färgade mina ögonbryn, hehe. Antar att det inte hände så mycket mer denna månad ^^
 
Februari:
Vi hade nationella i skolan, bakade och största händelsen var att vi köpte Eddie som jag tjötat om. Spenderade resten av månaden åt honom skulle jag tro ;)
 
Mars:
 
skooolaskooolaskooola. Inte mycket hände ^^
 
April:
Fick påsklov, åkte till Göteborg och kollade på Titanic i 3D, hatade hemkunskapen (haha, var det värsta i dalsjöskolan typ ^^).
 
Maj:
Sommaren var påväg, jag var på klassträff, tränade eddie, köpte klänningar (som jag aldrig nästan använde) och vi bokade resa till London :)
 
Juni:

Gick på en lyckad avslutning på dalsjöskolan, dagen efter slutade jag nian och fick sommarlov. Vi firade midsommar och familjen åkte till danmark och bodde på badhotellet "The reef". Sedan åkte jag och Madde iväg och hade grymma dagar i London (vill tilllllbaaakaaa), jag fick reda på att jag hade kommit in på Jensen (inte för att det är en big deal..).
 
Juli:
Familjen (minus madde) åkte till Stockholm i några dagar. Det blev sommarväder, jag fick dille för vattenmeloner och cantalopuemelon och Elias fyllde år :)
 
Augusti:
 
Jag började träna en del och började skolan. Var "lära-kännadagar" och jag tyckte väl att jag inte riktigt passade in i linjen (vilket jag inte gör än).
 
September:
Skolan drog igång på riktigt, åkte iväg till Halmstad 1 September och sov över i Maddes och Davids lägenhet. Hade tjejkväll med Annie, Hilda och Klara. Bio med Christina och blev tillsammans med Elias.
 
Oktober:
Hände inte mycket alls, skola, bio med Madde och färgade håret brunt (:
 
 
November:
Tog fram jul"känslan", bio ännu en gång och klassträff med förra klassen (roligt att träffa alla igen!).
 
 
December:
Bio (igen, heehe) med Elias i Göteborg, fick jullov, firade jul både hos mormor och hemma och fick en massa fina julklappar.

29 December

Lördag idag och jag vaknade vid halv elva. Sedan drog jag och madde en sväng till stan. Jag fixade min klocka som jag fick i julas, den var lite förstor så tog bort en länk ;) 
Sedan gick vi till Gina Tricot och köpte var sin tröja på rean. En rödaktig hoodie. Sedan gick vi till kicks och jag köpte puder och ögonbrynsknivar, haha ^^. Sedan åkte vi hemåt och har sedan dess inte gjort något speciellt alls. 
Imorgon ska resten av familjen skjutsa hem Madde till Halmstad igen, vi får se om jag följer med eller inte. Har ändå inget annat för mig :p.
 
Adíos!

27 och 28 December

Hej, igår fick jag skjuts till Elias så jag kom dit vid 11. Resten av dagen chillade vi, kollade film, gick ut osv. Vi gick och lade oss vid 2 och vaknade vid 11. Blev sedan hämtad vid 1 idag. YES, bra dagar :)
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Tänkte ta och kolla film nu eller något. 
 
Puss och kram.

26 December

26 December idag och snart är det nytt år, jisses. Vart har det här året tagit vägen?!
 
Idag vaknade jag vid tio av massa dunkande från övervåningen, så jag gick upp och resten av familjen skulle till Knalleland, så jag följde med. Dock svinigt mycket folk så jag orkade inte kolla efter ngt (trots presentkort på kicks och gina). Dock köpte jag en iphone"plånbok" typ på teknikmagasinet. Vi handlade lite mat och sedan åkte vi hemåt igen. 
Resten av dagen har jag inte gjort ett skit. Internet har varit nerstängt i stort sett hela dagen så hade verkligen inte hade något att göra, somnade i en timma och kollade på tv typ, haha ^^.
 
Imorgon blir det till att åka till Töllsjö vid 10, sedan sover jag där tills fredag :)
 
PUSS!
 
Jag och Eliaspöjken från julafton ;):
 

Om julafton 2012

Har ju helt glömt bort att skriva om julafton igår kom jag på nu, haha!
 
Vi öppnade som sagt lite julklappar på morgonen och vid 1 kom farfar, Peter och även Marie hit. Vi käkade julmat, gjorde presentlek, fikade, kollade Kalle Anka, Tomten kom och vi öppnade ännu mer julklappar. Jag fick ljudsystem, massa kläder, parfymer, klocka, presentkort på bio och Kicks, 1000 kr m.m.Uppskattar verkligen allt, men mina föräldrar är alldeles för snälla..!
Mamma åkte och jobbade vid 7 och då åt resten som var kvar gröt, sedan åkte dem hem och vi andra softade resten av kvällen, haha ^^. Bra julafton iallafall :)
 
 
 
 
 

25 December!

TJO!
Juldagen idag och jag vaknade vid 11, efter att jag la mig halv 3 inatt ;)
Vid 3 kom Elias hit, har saknat honom så det var mysigt att träffa honom igen :) Vi kollade på film, käka godis ( det här med att inte äta mer godis går inte så bra...) och sådär.
Han stannade inte så länge eftersom han kom så sent, men bättre än inget ;)
 
Imorgon vet jag inte vad som händer.. PUSS!

24 December

Då var det återigen julafton. Damn, vart tar åren vägen?
 
Vaknade vid halv nio idag och vi öppnade julklappar. Fick lite kläder, en klocka, parfym, presentkort på bio och ett ljudsystem, wie, happy :D
Som jag skrev igår så blir julafton hemma iår, med familjen, farfar,peter och Marie. Vet inte riktigt när dem kommer hit, men vid 1 eller något ;) Då blire mat, presentlek, kalle anka osv.
 
Ha en gó julafton, puss!
 
 

23 December

Hej!
Vaknade tidigt idag, vid halv nio (ok, kanske inte så tidigt ändå ^^ ). Vid halv elva kom Marie hit och sedan drog vi iväg till mormor och morfar, där även Peter var. Så vi stannade där resten av dagen och firade lite "minijul". Men ärligt talat så kändes det som att det var julafton idag :p. Vi käkade julmat,fika, öppnade presenter ( ett par mjukisbrallor, presentkort på Gina Tricot för 300, och 1000 spänn rikare :D ). Tillslut åt vi gröt och sen åkte hemåt i snökaos.
 
Imorgon äre julafton, och årets julafton blir hemma iår. Puss!
 
Bilder från idag:
 
 
 
 

22 december

TJO!
22 December idag och vaknade vid halv elva. Satt sedan en stund vid tv-n innan jag åkte med Madde för att skjutsa hem David och sedan åkte vi vidare till Knalleland. Dock var det asigt mycket folk där (konstigt... ;) ), men vi fick som tur var en plats (ibland måste man ha lite röta ;) ). Jag köpte presenter på P (till presentleken som vi ska ha på måndag ), sedan drog vi faktiskt hem igen ^^. Har sedan inte gjort något speciellt alls idag, tagit det lugnt ^^.
 
Bara för att ;))) :
 

20 December

Tjo!
Vaknade för sista "skoldagen" för iår vid halv sju. Åkte sedan in till stan vid halv åtta och SAB12A och SAB11A samlades och vi fikade lite och hade lite quiz osv. Vi halv elva drog skolan till saga teatern och det var lite uppvisningar från folk från skolan, lärarna hade gjort en liten film osv. Vi i spanskan var även tvugna att gå upp på scen och sjunga rudolf med röda mule (som ingen kunde texten på). Så jävla förnedrande och pinsamt att stå där.  Och inte så att vi hade något val, var TVUGNA att gå upp -.-.... Jag och Elias försökte gömma oss, men gick ikke så bra... Usch, pinsammaste på länge xD
Sedan var det slut vid 12 och jag and Elias gick och åt pizza. Sedan mötte vi upp pappa vid handelsbanken för jag skulle fixa mitt kort (äntligen!!) och ID. Sedan gick vi till rese och båda tog tio tre bussarna hem.
Väl här hemma chillade jag, innan familjen drog iväg till stan igen för att möta upp farfar och Peter. Gick sedan och åt på ngn restaurang, sedan hem till Peter för att "fira" av honom, eftersom han fyller år idag :)
 
Nu är det juuuullooov, fett skööönt (:
 
Raaandompiiiccc:

19 December

TJO!
Idag är det den 19:de December och jag började dagen med att dra mig upp ur sängen och dra till stan. Mötte upp Elias och vi gick till ungdomsmottagningen. Fixade p-piller och sen till skolan för att gå på det sista av den sista samhällslektionen. Slutade vid kvart i elva och vi gick och åt. Sedan tog vi tio i tolvbussen hem till mig och chillade här ett tag innan vi tog bussen in till stan igen och båda åkte hem till var och sig ;)
När jag kom hem hade även Madde kommit hem :)
 
Imorgon är det bara avslut. Börjar nio och slutar typ halv ett.

PUSS!!

Göteborg 18:de dec

Hej! Då kör vi på ett blogginlägg skrivet från mobilen, eftersom jag inte orkar sitta vid datorn ikväll :)
 
idag var jag ju somsagt ledig, så Elias kon hit vid och vi tog halv tiobussen in till stan (egentligen planerat halv tolv, men det blev ändrade planer). Sen gick vi och åt på Balder, sedan till Hemmakväll för att köpa godis. Sedan til
l resecentrum för att ta bussen in till Göteborg. Sedan till bergakungen och kolla på the hobbit. Filmen var faktiskt riktigt bra! De 2timmarna och 50minutrarna gick Väldigt fort :)
bion var slut vid 4 så vi gick till terminalen och åkte tillbaka till Borås. Sedan åkte jag med pappa hem. har sedan dess haft riktigt ont i mage, usch, hatar det. 
 
imorgon blir det ungdomsmottagningen halv nio, sen gå till det skvart kvar på lektionen. Slutar sedan 11:05 ;)
 
puss!
 

Just because':

Dig själv
Namn: Isabelle Gustafssoon
Piercingar: 2 in the ears och hade en i ögonbrynet ;)
Tatueringar: No, men vill ha i framtiden ;)
Längd: 159 senaste jag mätte mig ( i nian, med skor :p )
Skostorlek: 36- 37 ;)
Hårfärg: brunt just nu :)
Är du kär i någon: SI
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland, ibland inte ;)
Tänker du på självmord: NOPP
Tycker andra att du är attraktiv: Skulle jag inte vilja påstå ;)
Dricker du: naj
Använder du droger: NO
Röker du: Nä... dock gjort ett antal ggr :p
Vilket shampoo och balsam använder du: head and shoulders BABYY!
Vilken parfym använder du: nu står det stilla i huvudet.... Carolina Gynning och Heidi Klumiish ;)
Vad är du rädd för: Mycket. Att förlora de jag älskar, bli allvarligt sjuk, dö i tidig ålder, osv.
Gillar du att tvätta: YOU GOTTA LOVE TO TVÄTTA!! .. aldrig gjort typ.

Din första
Operation: När jag föddes genom kejsarsnitt? ;)
Första piercingen: öron
Första priset: Säkerligen priset jag korade hem som "grattis, du har sprungit lövängsloppet" ;)
Första sporten du började med: Fotbooolll..? Dans..? Nej, fotboll tror jag.
Första husdjuret: FiskarNa!
Första semestern: Utomlands - Mallorca :)
Första konserten: Aldrig varit på ngn ^^

Just nu
Äter du: LUFT!
Dricker du: LUFT!
Ska du: ÄTA LUFT!
Lyssnar du på: Teenage Crime - Adrian Lux
Tittar du på: DATORSKÄRMEN, kan du tänka dig.
Har på du på dig: Mjukispukis :D

Framtiden
Barn: Want it, yes!
Giftemål: Vid rätt tillfälle, yes!

Har du någonsin
Kysst en främling: Nono
Tappat bort glasögon/linser: NOno
Rymt hemifrån: Haha nej ;)
Röntgats: NAAEEEEEEEE.
Gråtit när någon dött: Floder.

Tror du på
Gud: Nopp
Mirakel: beror på
Aliens: Inte aliens som gröna gubbar, men jag tror på annat liv i rymnden än oss.
Magi: Ne
Himlen: Om frågan är som " helvete och himmel" - så nej ;)
Tomten: OFCOURSE!!! Wait.. what?
Änglar: Dunno, skyddsänglar kanske. Tror dock på andar :)

Senaste
Film du hyrde: Wait.. what? HYR film?
Film du köpte: EH... probably Vänner- boxen
Låten du lyssnade på: Long time - John de Sohn
Låten du hade på hjärnan: Jag blir så glaaad när jag ser dig, glaaaad när jag ser dig!
Program du tittade på: My-my-mystriet på greveholmish.
Personen du tänkte på: Nu poppar alla möjliga människor upp i huvudet bara för det, men Elias ;)

Har du
Långdistansförhållande: Skulle jag inte kalla det ,haha. Ca 45 min ;)
Utnyttjat någon: EH... nej.. tror jag ikke.
Begått självmord: Självklart. Detta är min ande som skriver.
Använt droger: No
Kört onykter: nejj
Förhållande: Ja :)

Favorit
Mat: Allt som är onyttigt funkar ;) Men tacos sitter alltid gött i magen.
Låt: Mission impossible att välja en.
Sak att göra: Att vara med personer jag älskar (y)
Dryck: VET EJ.
Bil: En som funkar räcker gott och väl för mig :)

Har du någonsin
Ljugit för någon: Si.
Varit i slagsmål: Nopp
Blivit arresterad: Nee-he.
Haft sex: Japp
Hatat någon: Jo, det har hänt.

Senaste
Tidning du läste: Borås tiding probably :)
Personen du fick mail av: CLEO klipp
Personen du fick brev av: Får aldrig brev ^^
Personen du fick sms av: Eliashhh
Saken du köpte: Cocacola and kaffe

Övrigt
Vad har du gjort idag: Skolan, klippt moi, skola, hem.
Var det kul: SKITkul!
Hur tidigt stiger du upp: Olika, men oftast halv sju
Gillar du att slåss: Neh
Vad ska du göra ikväll: sova :)))))
Är du seriös? ibland, ibland inte :)
Var har du ont: in my freakin' stomach!
Använder du hårspray: jaoo, men inte gjort på ett tag nu när jag tänker efter.
Kan du stå på händer: nähä du... 

Favorit
Håkan Hellström eller The Ark: inget av dem helst
Salt eller socker: både och please!
Gillar du ketchup: Ah, mamma mia!
Är du glad nu: Jadå :)
Var du glad igår: Tror jag
Känner du nån som jobbar på sjukhus: näpp :)
Spaghetti eller makaroner: makaroner 
Ett land jag helst vill besöka: Vill överallt!
Påsar: Aaah! dessa oändligt massa påsar! SÅ SVÅRT ATT VÄLJA EN FAVORIT!! .. -.-
Ska bli skoj: Wtf? xD Dunno.
Ska inte bli skoj: FUCK YOU!

17 December

Igår hände i stort sett ingenting. Hade en såndär tråkig söndag då man känner sig äcklig som ett as, haha ^^

Idag började vi dagen med en lång mattelektion, sedan svenska (där vi kollade på frankenstein, haha). Sedan cirka 3 timmar håltimma och jag gick och klippte mig. Skönt att ha gjort det nu till lovet. Dock klippte hon av allt som jag sparat ut.. som vanligt, haha. Sedan gick vi och åt, sedan natur och hade bara betygsnack. Slutade vid 3 och gick till city och sen rese för att ta tio i fembussen hem. Även 3 månader med Elias idag ♥
Om en vecka är det julafton, hur snabbt har inte tiden gått?
 
Imorgon är jag leeedig, får se vad som hittas på :)
 

Good days - 15 Dec

Ohoj, glömmer verkligen bort bloggen ibland.
 
Igår vaknade jag vid halv sju och hoppade in i duschen. Sen in till skolan för att ha idrott, boxningpass. Dock mådde jag piss vid mitten av passet så kunde vara med mer. Sen åkte jag och Elias hem till mig och lämnade av väskor osv. Sen in till stan igen och åt mat. Sen kollade fim på engelskan slutade vid 3. 
Jag och Elias tog då bussen till Göteborg och gick till Liseberg. Gick runt där i cirka tre timmar och hade mysigt, gav varandra halsband med varandras intialer på (som julklapp till varandra ) och hade allmänt bra (trots typ bortdomnade fingrar ibland pågrund utav kyla ;) ). Vid 7 åkte vi tillbaka in mot Borås och pappa hämtade oss. Åkte hem till mig och kollade på film. Gick sedan och lade oss vid 12, men dock kunde någon av oss sova så vi låg vakna ett tag. Dock sov varken någon av oss speciellt bra under hela natten, men det var mysigt ändå, haha ;).
Idag gick vi upp vid 10 och gjorde scones till frukost. Sedan chillade vi resten av dagen och han blev hämtad vid 7. Så mysiga dagar med bästa!
 
Har ingen bild, så får bli bild på halsbanden, bara för att ^^:
(Dock inte alls så repiga i verkligheten xD )
 

12 December

Tjoo!
Tog halv åttabussen in till stan idag och degade med Elias i skolan till halv tio, då det var naturredovisningar. Jag var i grupp med Elias och en annan kille, det gick väl helt ok för oss, i guess ;).
Sen hade vi typ 3 timmar håltimma, och sen segaste samhällslektionen. Vi satt och diskuterade i 2 och en halvtimma, seeeeeegt.
Tog tio i sexbussen hem och här hemma var farfar och passade Elias, eftersom mamma och pappa är på Liseberg.
Snart blir det sista Erik och Mackan, puss!
 
INGA BILDER AS USUAL!!!

11 December

Började dagen med att bussluffa med Elias, standard när man har flera timmar fritt, haha. Sedan in till skolan för att ha spanska, natur och matte på valfri plats (= ingen lektion).
 
Ikväll vill jag bara sitta med mig själv och musiken, tankarna är här igen..
Vilket jävla halvår det blev, vilken jävla intensiv resa..
 
Jag vill bara befinna mig här just nu.. :
 

10 December

Tjo.
 
Idag vaknade jag av att Elias kom in i mitt rum vid 8 och tände lampan, haha. Blev helt chockad eftersom jag trodde att han inte skulle hinna med 8 bussen och komma vid nio, så där låg jag och sov, haha xD
Sedan blev det in till stan och fixa lite stuff, sen coachtid, svenska och matte. Slutade vid 5 och pappa hämtade mig runt 17:45, hheehe.
 
Puss!

8 December

Tjo!
Vaknade vid nio idag och vid halv elva skjutsade mamma mig till Elias. Hade en gó dag med honom.
Pappa hämtade mig vid 7 och kom hem vid 8.
Sitter nu här och är svinigt trött..Vill bara sova hela dagen imooorgoooon..
 
Puss!

7 December

HeyheyYouYouidontlikeyourgirlfriend, nowaynoway!
 
Fredag idag och jag åkte in till skolan för att ha svenskaprov i 45 minuter, sedan slut för dagen, haha. Jag och Elias tog tio i nio bussen hem till mig och chillade här hemma. Halv fyra åkte vi in och han tog halv fem & jag tio i fem. Kom hem och käkade kycklingrulle. 
 
Det var min fredag det ;)
 
HaHA, en mkt charmig bild på mig och elias i hans byxor... h.e..he..e..e.e.h.eh.e.hh.eeh.eh.e..h.e.ehjehhehehheheeh..
 

6 December

Hej!
Igår var våran samhällslärare sjuk, men när jag och elias var halvvägs påväg hem till mig så får vi sms att vi har lektion ändå, så det blev att åka tillbaka och ha lektion, haha. Sedan var det håltimma och sen drogföreläsning. Även BT kom och tog kort. Drogföreläsaren drog tag i mig och dem tog bilder på oss samt ställde frågor. Dock kom jag inte med i tidningen, vilket jag är glaaaaad över ;).
 
Idag börjades det med engelska, och sen samhäll och sist spanska.
 
Imorgon har vi bara svenskaprov klocka 8, sen slutar vi. Då drar jag och Elias hem till mig probably.
 
Ha det götttttt.
 
Ron Pope – A Drop In The Ocean

Hej mitt vinterland!

4 December idag och dagen började med matte i typ 10 minuter innan jag var tvungen att dra till tandläkaren för den årliga kollen ;) Hade fina tänder, as usual ;))).
Gick sedan tillbaka till skolan och hade engelska och naturkunskap. Mat och spanskaprov som ligger i papperskorgen, gick sugigt dvs ;)
Slutade sedan och gick till maxi med Eliash och sedan tio ti trebuseen hem.
Dock kom jag på att jag glömt hemnycklarna (som vanligt....) och ingen skulle komma hem förräns halv fem. Så gick och lade mig i hammocken på altanen och frös röven av mig. Dock slutade pappa tidigare och släppte in mig (Y).

Tror allt det blir lite sims nu, puss!
 
 
HELOO mitt vinterland! Mycket julbilder känner jag.... h..ehh..eeeeeeee.

3 December

Jahopp, och då var det den 3:de December!

Måndag idag och började 8 med "Jensenmatteprov" (något som jenseneleverna måste göra). Det gick väl helt ok, känns det som iallafall ;).
Sedan var det svenska och hål i några timmar, så jag och elias drog till Knalleland och gick runt där ett tag. Sedan tog vi bussen tillbaka och hade naturkunskap där vi började på ett grupparbete som vi ska redovisa inför resten av gruppen om någon vecka. 
Slutade sedan och gick och fikade med Elias och tog tio i fem bussen hem.
Sitter nu här astrött, vill bara soooovaaaa. Ska dra upp en sväng nu, orkar inte sitta vid datorn ikväll, känns som att jag håller på att bli sjuk..
PUSS
 

2 December

Idag händer verkligen ingenting. Blir ensam hemma några timmar eftersom resten av familjen ska iväg på den årliga turen hos Ulla som vi alltid åker till på första advent, men jag har ingen lust att följa med dit iår.

Åhjniakdgjpöajgf, tråk.

Bjuder på två sköna låtar :
 
Passenger – Let Her Go
 
Boyce Avenue – Just Can't Get Enough
 
 

1 December

Välkommen December, please var en mysig månad!
 
Snön kunde inte komma mer lämpligt! FINALLY, kallt som satan är det, men så skare vaaa!
Vaknade vid 11 idag (gotta love sovmorgnar) och kollade på första avsnittet av julkalendern. SÅÅ mycket bättre första mysteriet på greveholm. Visserligen har det bara gått ett avsnitt, men INGET INGET INGET slår första!
Har sedan dess inte gjort någonting i stort sett. Skrivit analys, pluggat lite spanska och snart blir det pepparkaksbak.

Ha en fortsatt bra första December, snart lov! PUSS!!
 
Julpyntet är uppsatt ;)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se