17 April

Hej! 
Vad har hänt sedan sist ? hmm.. ganska mycket :)
Kan ju säga att jag har haft påsklov som var ljuvligt, alltid härligt med lov! Var med Eliasen hela lovet typ, så veckan flöög iväg.
Nu har en vecka i skolan gått och i tisdags tog Elias körkooort :D Det gynnar mig med då jag slipper köra när jag är med honom, så gött ^^.
Idag satt jag och Elias och kollade på lite resor. Vi hittade en billig och bra så vi beställde den :o Resorna går åt som smör just nu. Vi satt och kollade på en resa, när vi skulle betala den var den slutsåld, haha! Men vi ska alltså åka till Alanya (Turkiet) den 27 Juni och kommer hem på natten den 5 Juli. Får denna resa som en studentpresent och åh vad kul det kommer bli ;D Längtar!
Fick även hem balklänningen jag beställde för några veckor sedan. Kan ju säga som så att jag aldrig mer ska beställa från utländska företag. Den var sjukt ful, inte ALLS som på bilden och trots att den var figursydd passade den inte.. hm.. skickade tillbaka direkt! Så nu måste jag leta ny igen, yey.
Ja annars har väl jag inte så mycket att säga (vad jag kommer på iallfall). Idag är det fredag, händer inte så mycket i helgen, så blir chill!
 
Här kommer lite bilder från veckorna som gått, blandat :)
 
Jag och Elias var och fiskade här om veckan, myyys!:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fin klänning va???? not
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se