nytagen bild på mig.

Okej, jag ska sätta lösen för bloggen. Jag tänker skriva vad användarnamnet och lösenordet är för er som vill ha det. Andledningen är att jag inte vill att vem som helst kan läsa min blogg. Jag vet ungefär vilka som läser och ni räcker, haha.
Så om någon dag/dagar sätter jag lösen, och om ni vill komma in skriver ni in :

Användarnamn :
Isabelle1

Lösenord : gustafsson2


i'm going to do this- with or without you

Kollade nyss igenom min bilddagbok ( den är typ 3 år gammal så har en hel del gamla bilder där som jag har glömt bort) och asså shiet vad man han ändrats. Både utseénde och beteénde såklart. Jag la ut så onödiga bilder, jag hade typ tagit kort när jag lagade mat och sen skrev jag under "idag har jag kokat makaroner !!!<3<3 :D:D" hahaha.
Alla dessa hjärtan och skit. Nu för tiden är det sällan jag skriver ett hjärta till någon, vet inte varför, känns som att om man ska skicka ett hjärta till ngn så ska man verkligen mena det också. Innan skrev jag typ till randompersoner typ " tack !♥♥<3<3" haha.
Hade även en hel del "idoler" när jag var yngre. Som Raven Symone,Lordi och daniel powter. Kommer ihåg att Raven symone hade en egen tv-serie på disney channel, och när jag såg att dom hade slutat sända den så blev jag helt stum och förstörd ahahah. Eller när jag önskade mig lordi skivan och när jag väl fick den så låg jag och lyssnade på den i sängen med rosa kjol och turkos-tshirt. hahaha.


Tiden går så jävlans snabbt. Känns som att det var igår jag gick i målsrydskolan,hade ångest över att vi skulle ha friidrott på idrotten,sminkade mig för att gå till det stooora (hahaha läs lilla) diskot vi hade i målsrydskolan, läste sönder till geografiproven vi hade då, jag sög så hårt på diagnosen i matten att min lärare skrek över hela klassrummet " men isabelle !! kom hit ! " hahah, vi inte ville vara ute på rasten och istället gick in i matsalen, då våran lärare kom och ger oss fetaste utskällningarna,klassresorna vi gjorde .Känns som det var igår jag och annie gömde oss under ett bord typ när vi hade lektion och päivi hittade oss, vi börja skratta och hon drog hårt som fan i min arm och skrek " DETTA ÄR INGENTING ATT SKRATTA ÅT", haha, jag har seriöst fortfarande ont i armen. känns som det var igår när min lärare i nollan sa att jag var "uppkäftig". Då blev jag ledsen, ställde mig i ett hörn och hon lixom hukade sig ner och omringade mig så jag inte kom ut, då sparka jag henne mellan benen. HAHAHA, fanimej att någon kallar mig uppkäftig höhö.

Några bilder som jag har tagit ur min bilddagbok :

 

hahahah !

Wicked Game

http://www.youtube.com/watch?v=Q1QKbgN1W7k

Fan vad jag älskar den här låten, den blir bara bättre&bättre ju mer man lyssnar på den.
..och såklart funkar det inte att lägga ut den på bloggen.. aja, klickaklickaklicka :)


onsdagen den 16 februari

Hemkommen från frisören som jag har varit hos i 4 timmar. Jag vill bli blond igen och nu har jag satt en ljusare färg i håret. Om några månader ska jag färga det igen, fast lite ljusare osv tills jag blir blond. Så jag är inte "klar" än.
Sen klippte jag även upp det ganska mycket. Jag prövade ju att inte ha uppklippt och det såg bara tråkigt ut på mig, så jag ska fortsätta att ha uppklippt.
- är iallafall väldigt nöjd. Värt 4 timmar,haha.
Resultatet: (sorry för dåliga bilder, men pallar inte ta kort med systemkameran,haha)
(klicka för större bild)


nu ska jag äta chipschipschops :D

jo men tjena...roligt inlägg.

Hallåå alla människor ute i stugorna.Förlåt att jag uppdaterar så dålig, men bloggandet går i "perioder".

Idag har jag (eller ja, alla andra också för den delen ) fått lov, äntligen :D

..och här bjuder jag på två bilder som är tagna under veckorna som har gått :

Förresten, vet ni vad jag känner för snön och minusgraderna just nu?jo..såhär:

http://www.youtube.com/watch?v=rFsVDxQGuCg




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se