Jag älskar Friends..


.. men det visste ni redan va ?

Bara massa skit..

Hejsantjosan. Här kommer några punkter ur mitt liv :

1. Min onepiece har gått sönder.
2. Jag mailade företaget jag köpte onepiecen ifrån och jag kommer få en ny, lila denna gången :D ( uppdatering - mormor har nu fixat den söndriga så jag kommer ha två st onepiece helt enkelt ;)
3.Jag vill göra om mitt rum ( och vi har snackat om det också, så det kaaaan bli verkligt, haha.)
4.När vi var i Kreta fick vi reda på att gammelmormor dött, så imorgon blir det begravning..
5.Jag är hungrig.

Detta var ju...kul. Not.

Alla som läser detta inlägget blir såhär :



That moment when you eat at a fancy restaurant and see the bill

image

 

Haha,alltså jag var bara tvungen.


Är det dags att lämna facebook?

Jaha.. vad gör lilla,stora,korta,tjocka,..fyrkantiga..blåa..(?) Isabelle på sommarlovet tänker ni. Jo det ska jag säga . Förutom varit på Kreta en vecka så hänger jag ( ja.. jag hääääänger ) mest på Tumblr. Istället för Facebook så väljer jag Tumblr.
Har rensat nästan alla mina facebookvänner ( har kvar ungefär 70 st ). VARFÖR gör människan detta tänker ni och blir helt mållösa.
Jo det ska jag säga er, för att varför på denna stora feta jord ska jag ha nästan 200 vänner på facebook som jag inte känner ? som skriver om sina dagar, eller vad h*n åt för mat, eller kanske tillochmed har för smak på sitt te, vilket jag inte bryr mig ett skit om ? ehuhm..I don't care, do whatever you want,but please, don't let me read it. typ.

Facebook är till för att läsa vad dina kompisar/släktingar gör och hålla kontakten med dom. Men jag BRYR mig inte vad ni/dom gör.(Ja, det låter själviskt när jag skriver så )
Men Facebook kanske helt enkelt inte är ett ställe för mig ?


Har tyckt detta ett tag nu och och jag vet inte om jag ska ta bort mitt konto eller inte. Facebook ÄR faktiskt ett bra ställe att snabbt ta kontakt med dina vänner om du har något att säga till dom.
Men bortsett från det, missar jag något om jag tar bort det ?

Tja.. vad vet jag.. jag är ju bara Isabelle från lilla Målsryd.



Förresten, jag vill färga mitt hårt typ rött-aktigt. Men får inte och det fattar jag, haha. Jag har nyligen blivit blond igen ju ;) ( Och när jag tänker efter så tror jag inte att det skulle bli så snyggt)
Men titta, medans madde färgade sitt hår så slängde jag i lite färg i mitt hår också, haha.


Midsommar 2011.

Hallå bloggäh-ähn ( låter som ett får ).

Idag är det midsommar, klockan är 00.00. Idag har vi varit hos farmor och farfar. Där var även Peter, Ulla och Andreas. Där käkade vi mat, glass,jordgubbar och tårta som jag och mamma bakade igår. Sen gjorde vi en "lek" med priser och sen gjorde vi min och maddes frågesport vi hade gjort ( även denna med priser).
Vid 5 åkte vi hem och kom hem med en massa gött. Resten av dagen har vi bara tagit lungt. Suttit ute på altanen och käkat jordgubbar typ xD
En helt ok dag. YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY :D


HEYHEYHEY.

On the last day of school

some people are like:

and other people are like:

and i’m just like:

 

 

Haha, tumblr kan sina grejer!


Bilder från Kreta - Dag 8

Klickbara bilder.






Dags att åka hem.

Bilder från Kreta - Dag 7

Bilderna är klickbara.




Dag 7, Onsdagen, skulle vi åka till en strand. Vi hittade den men det var så konstig väg eller någonting så vi åkte därifrån. Sen skulle vi till något annat men hittade inte dit. Så vi gav upp och åkte tillbaka till hotellet, haha. Resten av dagen chillade :) Inte mycket bilder från denna dagen. Iallafall inga jag vill lägga upp, haha.

Bilder från Kreta - Dag 6

Klickbara bilder.




Tisdagen åkte vi till en annan strand och stannade där i ungefär 3 timmar. Sen hem och bada i pooooleeen.

Bilder från Kreta - Dag 5

Klickbara bilder.

Jo, men så förtjusande att jag blundar på första bilden!





Måndagen åkte vi till en strand. En väldigt fin strand med klarblått vatten. MEN för att komma dit var man tvungen att åka upp för ett fucking berg. Efter Gran canaria sa jag att jag aldrig mer skulle åka upp för ett berg igen ( eftersom det var så sjukt läskigt. Åka i en stor buss upp på 1000 meters höjd)
Men nähä, där satt jag, 1000 meter uppe på ett berg i en liten bil ( som vi hade lånat), 1000 meter stup rakt ner och inget räcke på sidan av vägen (Y). Sen att man såg massa minneskapeller där folk hade trillat ner och dött just där man åkte gjorde ju inte saken bättre -.-.
Aja. Vi stannade på stranden i 2 timmar typ , sen samma väg hem.

Bilder från Kreta - Dag 4

Klickbara bilder.





4:de dagen ( söndagen) tog vi taxin in till en stad som heter Chania. Där gick vi runt och kollade lite. Sen tog vi taxin tillbaka till hotellet, käkade och gick en liten kort promenad.

Bilder från Kreta - Dag 3

Bilderna är klickbara.




Denna dagen ( lördagen ) chillade vi vid/i hotellet /poolen / maten, haha. Åt&åt&åt hela veckan ;).
Åt kvällen sen kollade vi på någon underhållning. Dom hade olika underhållningar några gånger i veckan.

Bilder från Kreta - Dag 2

Bilderna är klickbara ( haha, jag kommer att skriva detta på varje Kreta-inlägg, just so you know)




Andra dagen brände vi oss alla ( utom Elias, eftersom han var hur skyddad som helst från solen) rejält. Jag fick världens fulaste bränna på låren ( eftersom jag hade shorts på mig -.-'). Men det fixade jag till några dagar senare ;)
Dock har det röda blivit brunt nu, mohaha.
TJOOOHO, vad rolig information !!

Bilder från Kreta - Dag 1

Bilderna blir större om ni trycker på dom för er som inte fattade det ( -.-').
Och jag lägger inte ut alla bilder jag har, det blir för mycket bilder annars :)

Första bilden är SÅÅÅ charmerande !




Flyget gick ju väldigt tidigt ( redan vid 7 ) så vi kom dit på dagen så vi bara chillade resten av dagen.
Det var väldigt bra väder hela veckan. För en gång skull hade familjen Gustafsson bra väder på sin semster, ett mirakel !

Borta bra, men hemma bäst.. eller är det tvärtom?

Jag är hemma!

Vi har haft en supervecka. Bra väder hela veckan, all inclusive ( jag böh måste skryta, haha ) osv. Sista dagen tyckte jag att det skulle bli ganska skönt att åka hem, men nu när jag väl är hemma så vetjafan inte, haha. Jag är redan utråkad och jag har varit hemma i 2 timmar ! Skulle nog kunnat stanna där i några dagar till. Aja..nu är jag hemma och är väl skönt..... -.- '

Orkar inte lägga upp några bilder nu, men det kommer väl så småningom.

bombombom, let me hear you say weeehoo !

Tja

Idag är det den 8 juni och jag har en dag kvar i skolan. Imorgon drar vi till Kreta i en vecka.
Flyget går (förhoppsningsvis) vid 7 så det blir att gå upp tidigt ! Vi syns antagligen om en vecka eller mer, ha de gött.
puss.

Dag 20 – Min favorithögtid.

jag tar julen, eftersom det är så mysigt :) Älskar när det är ganska mörkt ute, ljusen är tända, man käkar mat och det luktar pepparkakor osv, haha löööv it.




Julen 2009 var vi hos farmor & farfar och det var hur mysigt som helst. Skönt när man inte är för många, det blir så högljutt och alla överröstar varandra, haha.

Dag 19 – Dina favoritserier

Det är Desperate Housewives. Dock var det lite roligare tidigare i serien, men det är härligt att dom fortfarande kan göra det såpass spännande som det är även fast dom har hållt på så lång tid !

Men min favorit humorserier är helt klart Vänner. Så bra är den, precis min humor. Har ju köpt hela boxern och kollade klart den på bara några veckor ( det är 10 säsonger, över 300 avsnitt). Funderar på att börja om alla ? haha.


Dag 18 – En favoritpryl

Och detta har jag redan skrivit innan, menmen.

Men favoritprylar är dator,mobil,tv,ipod. BARA elektriska grejer, haha.


Dag 17 – Något jag längtar efter

Ojh,ääähhm.
Just nu längtar jag efter sommarlov ( fast detta är ett tidsinställt inlägg dock !).
Längtar faktiskt inte till så mycket just nu.

haha åååh vad tråkigt.

Dag 16 – Det här får mig att börja gråta.


Haha, jag är så lam (:


Sick person.

Hallojsantjosan. Nu har jag tagit bort lösenordet på bloggen. Vet dock inte hur länge jag kommer ha det såhär, kanske tre dagar, kanske ett halvår ? ;) HAHA, det höll i nästan 3 timmar !


Nuuuuni ska jag berätta om mina senaste händelserika dagar ! not.

I söndags kväll kände jag att jag började få ont i halsen. Fuck tänkte jag men det är bättre att vara sjuk nu innan resan.
Sen måndag var jag sjuk, tisdag lika sjuk, började även få ont i magen då. Sen vid kvällen började hela min kropp skaka, jag blev skiträdd och la mig på sängen. Sen steg febern mer mer och jag spydde och hade mig. Mamma ringde till vårdcentralen och dom ville att jag skulle åka in till sjukhuset ( eftersom det har ju kommit ngn dödlig magsjukdom, så dom är väl  extra noggranna om ngn har ont i magen osv.). Men eftersom jag inte hade ont i magen just då så avvaktade vi lite med det. Sen några timmar senare kände jag mig lite bättre som tur var.
Alltså varför är det ALLTID jag som ska bli så sjuk ? blöh.

Aja nu mår jag bra iallafall !

Nu har jag två dagar kvar i skolan, sen är det kreta och sommarlov som gäller :))


Dag 15 – Det här får mig att må bättre.

 

(haha,steeelt)


musik och glada människor får mig att må bättre, helt klart !
När jag känner mig "nedstämd", brukar jag sätta på en "glad" låt ( ingen ballad då blir man ju bara ännu mer deppig). Och under tiden jag lyssnar på musiken ( och någon minut efteråt ) så är jag någorlunda glad igen. Det är så skönt att sätta på sig ett par hörlurar, sätta på en bra låt och bara lyssna.

Och att glada människor gör mig glad är väl uppenbart ? Dom "sprider" sin glädje och man själv blir glad. Dock får personen inte vara FÖR överdrivet glad, då blir det bara jobbigt.


Dag 14 – Någonting jag oroar mig för

Men detta är ju nästan samma som "Mina rädslor". Förlora någon i min familj såklart. Eller att jag typ blir...påkörd? haha. Nä men man vet ju aldrig vad som händer. Ditt liv kan ändras på en enda sekund, även om man kanske inte tror det. Allt kan ändras på en blixtsekund ( blixtsekund? vad va det då ? haha).

Var bara tvungen att lägga ut en bild på " Olyckan " från trasan och banane, hehe.





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se