1 Advent 29 November

Hej bloggen och hej 1 Advent. Har inte julkänsla för fem öre. Mycket för att det inte är snö ute kanske.. Men ändå har jag köpt in nästan alla julklappar, skönt! :)
I fredags kom min bästa hit efter jobbet. Och även bästa systern :). Igår åkte jag och Elias till lager och shoppade. Roligt ^^ Sen drog vi till Torpa julmarknad med det sög stortå så vi drog till Borås och köpte lite julklappar :) Mysig dag.
Idag kom Elias föräldrar och fikade i några timmar. Sen när vi skulle skjutsa madde till stationen möttes vi av en fruktansvärt arg trafikant. Vi stod i rödljus. Direkt när det blev grönt tutade bilen bakom och visade fingret åt oss. Elias visade fingret tillbaka och då jävlar blev denna killen såå arg. Han körde framför oss så vi var tvugna att tvärstanna ( och råkade stöta i en Volvo så det blir märke på våran bil och säkerligen Volvon också..). Killen rusar fram till bilen och skäller ut Elias. Hotar med att slåss, men bara för att det satt två tjejer (jag och madde) i bilen så kunde han ju inte starta slagsmål (eeeh?). Vad är det ens för något att slåss över? Alltså.. att SÅ lite kan göra en människa så upprörd. Det är skrämmande och man blir så jävla rädd. Denna killen var ju så speedad och skulle säkert kunna göra vad fan som helst i en sån situation.. Människor som honom har jag ingen respekt för över huvudtaget.
Ville bara skriva av mig det, aldrig varit med om något liknande ( men lär ju inte vara sista gången heller tyvärr) x(.
 
 
Måste visa familjens fabulösa julkort iår. Vi har ju inte en bild på hela familjen tillsammans. Så jag 
slängde ihop den på typ 10 minuter.. det syns ;) så snyggt ;)

26 November

Hej!

Dålig på att blogga nu men skitsamma x)
Jag jobbar på i vanlig ordning. Hänger och flänger till olika ställen överallt. Det är det segaste med vikariebanken, allt flängande. När man har lärt sig det ena ställen ska man byta till något annat och lära sig nya namn, regler osv. Aja, det varar ju inte föralltid så det är lugnt ;) 

I veckan har jag jobbat i Rångedala och idag har jag varit i Målsryd och så även imorgon. Sen tar jag helg och ska träffa Elias igen. Fredagarna blir lite extra bra när man vet att vi äntligen ska ses igen på kvällen ^^ 
I helgen tänkte vi julshoppa lite, sen torpa julmarknad. På söndagen blir det lite adventsfika med hans päron här hemma. Sen får vi väl se vad vi hittar på :)

Ha det bäst, så hörs vi när vi hörs ;)

15 November

Hej!
I veckan har jag jobbat 8 - 16:30 varje dag, så har inte hunnit göra så mycket mer än så. Var med Elias i helgen, vi kollade på the Martian igår och hade mysigt. Idag åkte han hem igen för han börjar arbeta imorgon. Så nu är det ytterligare 5 dagar tills vi ses. Är så sugen på en egen lägenhet med honom nuu. Men det ska ju vara en lägenhet vi verkligen vill ha, så kommer inte ta första bästa precis ( plus det är inte lätt att hitta någon lägenhet ) :p.
Imorgon är jag ledig, så gött :) Annars ser veckan ganska lugn ut. 

Måste även nämna det fruktansvärda som hände i Paris i fredags. När man kollar på klipp från kvällen där människor springer för sina liv från skottlossningar som dödar över hundra människor blir man blir mörkrädd, arg och ännu mer rädd. Det som skedde är ju någonting som man "bara ser på film". Men det är tyvärr den skrämmande sanningen. När jag satt på bion i fredags kunde jag inte undgå att tänka för mig själv "tänk om någon kommer in till biosalongen och börjar skjuta mot oss". En stund senare viskar Elias till mig att han tänkte samma sak. Ska man behöva tänka så? Kan man inte få gå på bio utan att vara rädd att dö?
Samtidigt som jag tänker på alla offer och anhöriga känner jag mig tacksam. Tacksam att jag inte var med i skottlossningen. Men vem vet, snart kanske en attack sker i Sverige. Och vem vet, snart kanske jag eller någon nära blir offer för ännu ett chockerande terrordåd.
 
Jag kan inte ens tänka tanken utan att få mardrömmar.

Ta hand om varandra ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se