1 Advent 29 November

Hej bloggen och hej 1 Advent. Har inte julkänsla för fem öre. Mycket för att det inte är snö ute kanske.. Men ändå har jag köpt in nästan alla julklappar, skönt! :)
I fredags kom min bästa hit efter jobbet. Och även bästa systern :). Igår åkte jag och Elias till lager och shoppade. Roligt ^^ Sen drog vi till Torpa julmarknad med det sög stortå så vi drog till Borås och köpte lite julklappar :) Mysig dag.
Idag kom Elias föräldrar och fikade i några timmar. Sen när vi skulle skjutsa madde till stationen möttes vi av en fruktansvärt arg trafikant. Vi stod i rödljus. Direkt när det blev grönt tutade bilen bakom och visade fingret åt oss. Elias visade fingret tillbaka och då jävlar blev denna killen såå arg. Han körde framför oss så vi var tvugna att tvärstanna ( och råkade stöta i en Volvo så det blir märke på våran bil och säkerligen Volvon också..). Killen rusar fram till bilen och skäller ut Elias. Hotar med att slåss, men bara för att det satt två tjejer (jag och madde) i bilen så kunde han ju inte starta slagsmål (eeeh?). Vad är det ens för något att slåss över? Alltså.. att SÅ lite kan göra en människa så upprörd. Det är skrämmande och man blir så jävla rädd. Denna killen var ju så speedad och skulle säkert kunna göra vad fan som helst i en sån situation.. Människor som honom har jag ingen respekt för över huvudtaget.
Ville bara skriva av mig det, aldrig varit med om något liknande ( men lär ju inte vara sista gången heller tyvärr) x(.
 
 
Måste visa familjens fabulösa julkort iår. Vi har ju inte en bild på hela familjen tillsammans. Så jag 
slängde ihop den på typ 10 minuter.. det syns ;) så snyggt ;)

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se