Uppdatering 25e maj

hahah okej, ska inte satsa som storbloggare iallafall (då jag glömmer bloggen hela tiden)!
 
Men heeej, long time no see! Tänkte blogga lite innan jag tar bussen till skolan.
Nuläget är ganska lugnt. Cirka två veckor kvar i skolan och vi har typ ingenting kvar att göra. Idag ska vi ha redovisning på vårt gymnasiearbete, sen har jag faktiskt ingen aning om vad vi ska göra resten av veckan.
I fredags var jag hos läkaren pågrund av min käke. De bestämde sig för att bygga ut min bettskena så när jag sover kommer skenan trycka ut min underkäke så jag ser ut ungefär såhär sen.. eller inte ;p. Sen ska jag även få en mindre skena som jag ska ha under vissa delar av dagen, haha jippi!
Elias hängde med mig hem på fredagen, på lördagen var det eurovision och vi satt som på nålar, hela familjen skrek och tjoade när vi fick 12or. SEN VANN VI, hur bra är inte Sverige då? haha :D
Dumma jag drack energidricka klockan 12 på natten så somnade inte förräns 3/halv 4 typ.. sen var det bara att gå upp igen klockan 7, göra iordning sig, sen drog jag och Elias till Töllsjö och gick på hans kusins konfirmation. Kan ju säga som så att christianity is not my cup of tea xD Satt i kyrkan i någon timma, sen samlades två släkter i församlingshemmet där vi åt pastasallad och marängtårta :) Vi drog hem efter några timmar och resten av dagen tog vi det lugnt :)
Ska även nämna en annan liten rolig historia. Den lyder: Förra veckan var jag trött klockan 7 på morgonen, hade mobilen i bakfickan och skulle dra en piss. Tar av mig byxorna och hör PLOPP. Där ligger min lilla mobil i toan.. :'( fyyy vad man hatar sig själv då.. Som tur är fick jag ta maddes gamla mobil, men ändå ;'(
 
Jahopp! Nästa vecka på torsdag är det baaal. Ska bara sy upp min klänning (ja jag hittade en ny klänning ;) ) sen är allt fixat. Elias farsa har fixat en mustang till oss också, så vi får se hur den ser ut :) Och den 10e är det student, inte mycket kvar nu!
 
Nä, nu är det dags att dra till la buss snart, vi hörs när vi hörs! PUSS
 
Ungefär såhär ser jag ut nu för tiden (om du glömde hur jag ser ut eller något..!):
 
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se