23 Augusti

haha hej bloggen! nu vart det verkligen ett tag sen. Men tack vare systern min så bloggar jag lite ikväll ;)
 
Jaha, vart ska man börja då? Har egentligen inte hänt så jättemycket sen jag sist skrev.
Men vi mår bra. Betydligt mycket bättre än förra gången jag skrev! Maj månad samt början av juni var en enda bargochdalbana i mitt liv. Det blev helt enkelt för mycket med barnet som dog, aborten samtidigt som vi var tvugna att flytta mitt i allt. Trots att jag är otroligt tacksam att vi fick flytthjälp från min och Elias familj så blev det en otroligt påfrestande flyttupplevelse. Att ha runt 8 personer runt om sig som springer runt, flyttar och pratar med en som att inget hade hänt var tooo much. Men vi var ju tyvärr tvungna att flytta mitt i allt och det hade aldrig gått utan dom!
Ja, nu har vi bott här i Röshult i 3 månader snart och vi trivs. Dock tror jag att jag har ganska lätt att känna mig hemmastadd fort i nya bostäder. Så länge jag har min dator, tv och lite fin inredning så kan jag känna mig hemma, haha ;) Hyresvärden är dock inget att föredra. Vi har inga taklampor ÄN trots att vi tjatat på honom i tre månader nu! Tröttsamt när dom inte sköter sitt jobb..
På tal om jobb så går jobbsökandet inget vidare för mig alltså.. vet inte om det är för att det har varit sommar nu men i stort sett INGEN arbetsgivare har hört av sig om jobb, trots att jag har sökt in hundra jobb om dagen känns det som. Men nu har jag iallafall ett vikariejobb på G på attendo i Ulricehamn. Ska åka och prata lite mer med chefen om några dagar. Bättre än inget, trots att jag inte vill vara vikarie då jag inte tycker att man kommer in i gruppen lika bra som ordinarie personal gör..

Nä.. 2017 har var ett riktigt jävla skitår i mitt fall. Typ det enda positiva och roliga som har hänt är denna lilla tjejen: 
 
 
 
 
Japp! Den 11 Juli tog vi ännu ett impulsbeslut och bestämde oss för att skaffa oss en familjemedlem. Vi hämtade henne i Hökerum, 13 veckor gammal. Nu har vi redan haft henne i 6 veckor och oj vad jag älskar denna lilla tjejen, våran Svea! Denna tjejen är så modig. Var bestämd med att jag skulle ta med henne till Målsryd så hon fick vänja sig med hundar och andra katter ( samt lära sig att åka bil) Så redan andra veckan tog vi med henne till Milton, Eddie och Iris. Hon är så modig! I målsryd är hon busigare än busigast, har inte ens tid att sova för det finns så mycket att göra. Hon och Milton är riktiga bundisar, brottas i timmar. Här hemma är hon en helt annan katt. Hemma är hon så go! Sover på mig/min kudde varje natt och gosar (och äter, haha) så fort hon får chansen. Ja hon var behövd i vårat liv. Man kan inte tro att en katt kan ge en kärlek ♥

Ja! Det var väl en uppdatering på mitt liv. Nu väntas sängen.
 
Take Care.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se