30 Januari

Hello la bloggis!
Idag är det den 30 Januari och om några dagar är den första månaden på året slut. Denna månaden gick vääldigt fort alltså! 

Igår vart det skola där vi först hade engelska (läsförståelse), sedan vart det kommunikation där vi redovisade om olika grejer vi har fördjupat oss i inom kommunikation. Efter det hade vi tre timmar håltimma egentligen till matten, men vi snackade med våran mattelärare och fick se våra prov direkt som vi gjorde i tisdags eftersom han var shysst och lät oss vara lediga efter det :) Jag fick F på själva matteprovet ( ingen suprise at all eftersom jag inte kunde ett skit :p) men jag gjorde en muntlig del med honom igår så fick godkänt på provet, skönt det ^^.
Vi slutade som sagt vid 11 och sen drog vi hem till mig, jag hämtade min packning, gav Elias min present (eftersom han fyllde 18 igår) och sen tog vi bilen till knalleland och käkade :p Efter det körde jag hem till Elias och sov över där :) Idag vaknade vi vid 6, åkte till skolan vid 7 och hade samhällslektion 8. Efter det var det engelska och sen slutade vi runt 11, haha. Helt ok dagar i skolan alltså! ;)
Nu sitter jag här och ska ta och kolla på Catching fire. Har ju inte sett den än så får ta och göra det :)
 
Imorgon blir det skola, sedan ska jag hem till Elias i helgen och stanna där tills söndag tror jag. Vi är lediga på måndag också, så skönt :D

28 Januari

Hejsansvejsan!
Igår hade vi en lektion i skolan så vi slutade vid 11/halv tolv, det var skönt det :3 Vid halv sex tog jag bilen in till stan och sen vart det Zzuumbaaa. Riktigt roligt var det att dansa igår! Man blir så glad ^^. 
Idag tog jag också bilen in till stan, parkerade och hade sedan skola från 9 till 11. Hade matteprov första lektionen och gick så jädrans dåligt... Efter matten vart det kommunikation och sen blev det att åka hem. Korta och sköna dagar! :)
 
Imorgon är det dock en lång dag i skolan, sedan ska jag sova över hos Elias eftersom han fyller år imorgon.
 
Puss puss!

26 Januari

Tjaaaatjaatjaaa!
Helgen har varit såå chill så det finns inte. Skönt det också! Man är ju trots allt en "hemmadinkare" ;)
Tänkte bara visa mitt körkort för skoj skull, haha ^^ Det jädra kortet man har strävat efter i flera månader (år egentligen)!
 
Ser ut som att jag har världens sneaste näsa, men det har jag alltså inte, höhö ^^: Usch, hemsk bild.. :p
 
 
Imorgon börjar en ny skolvecka, orkar verkligen inte, men okeeeeeeeeeeeeeeeeeeej...
 
 

23 Januari

Hej Torsdag!
 
De senaste dagarna har gått åt till skolan.. Har väl inte hänt speciellt mycket alls x). Idag gick jag till banken och fixade med nya kort och grejer. Snart kan jag köpa överallt och även över internet, vilket är gött! :D
 
Har inte så mycket att skriva, så skriver när jag har ngt att skriva! ;P
 
 

20 Januari

HEj!
Idag började vi vid ett så Elias kom hit vid åtta, så vi chillade här innan vi åkte till stan vid halv tolv. I skolan åt vi innan lektionen började. Vi hade terminens första lektion på religionen och vi fick en såå tråkig uppgift att arbeta med i grupp. Vi skulle skapa våran egna religion och det var riktigt tråkigt enligt mig, haha :P.
Efter skolan åkte jag hem en sväng innan familjen drog till stan igen. Jag och Elias (bror) gick upp till Studio Danza. Jag testade på Zumba samtidigt som Elias började Hip Hop. Det var kul att dansa trots att vissa rörelser är ganska svåra ^^. Tror jag ska fortsätta iallfall ;)
 
Puss och kram!

19 Januari

TjaHejochHå!
Jag har inte skrivit sen torsdags, men i fredags hade vi en filmdag i skolan. Vi kollade på en film på förmiddagen och en film på eftermiddagen. Helt meningslös dag enligt mig.. Efter skolan åkte vi till Knalleland och Elias köpte en jeansskjorta :) Han följde sedan med mig hem och lite senare på kvällen tog vi bilen och åkte till Maxi. Det var det vill säga första gången jag körde själv och det var kul ^^. I lördags (igår) vaknade vi vid 10 och vid 11 körde vi mot Ullared :p Jag har sagt ända sedan jag var 16 år att jag ska åka till Ullared när jag får körkort and so i did! Kändes overkligt att jag körde själv, haha ^^.
Vi köpte väl inte så mycket i Ullared, köpte en tröja, leggings och lite sånt ^^. Vid 15:00 var vi klara och åkte hem igen :) Sedan chillade vi resten av kvällen :)
Idag drog vi iväg till Dalsjöfors och hämtade ett paket som jag hade beställt, sedan åkte han hem vid 3 :) För någon timma sedan var jag och Elias( brorsan alltså ;) )ute och åkte pulka :) Mysig helg :)
 
Imorgon börjar jag typ 1 och sen på kvällen blir det att testa på Zumba ;) 
 
PussPuss! Orkar inte lägga ut bilder..

KÖÖRTKOOORT

JAG GJORDE DET!! Idag, den 16de Januari 2014 tog jag mitt körkort! Känns så jädrans gött! :D
 
Startade dagen med en dusch, varav frukost och sedan vidare in till stan och skola. Vi hade samhällskunskap klockan 8 och vi fick en ganska tråkig uppgift att arbeta med resten av lektionen (som varade i två timmar och en halvtimma). Efter lektionen drog jag vidare till körskolan och hade min allra sista körlektion. 18 lektioner tog jag sammanlagt och tycker att 7h har varit riktig bra faktiskt :).
Min körlektion var slut vid 11:40 och sen drog vi och käkade lite. Sedan blev det vidare till trafikverket och vänta på min tur. Klockan 13:00 blev jag upphämtad av en som utbildade sig till "trafikinspektör" (eller vad det heter :p ) och en vanlig inspektör. Sedan hoppade vi in i bilen och jag fick göra säkerhetskontroll ( som var att spola spolarvätska på framrutan och bakrutan, så det var enkelt ^^). Sedan åkte vi mot kransmossen, trandared och fick backa runt ett gatuhörn. Sedan åkte vi på motorvägen mot Göteborg, vände i Viaredsrondellen och sen blev det tillbaka mot trafikverket. Dem snacka lite utanför bilen om jag skulle få godkänt eller inte och sen kom dem tillbaka och gav mig godkänt :D:D Så lycklig! 

Nu är jag hemma och kan lägga bakom mig allt med körskolor osv osv, så skönt att veta! Nu är det klart lixom! Happy ;')
 
Imorgon har vi typ en filmdag i skolan, sen blir det att vara med Elias. Antaligen ska vi åka till Ullared ensamma i helgen ;) Haha jädrar vad konstigt det kommer kännas att köra själv och inte behöva ha en "övningskörnings"- skylt! 
 
Ha det gött! :D

15 Januari 2013

Hej mina vänner och alla som jag känner! .. ;)
Idag blev det skola all day long! Började klockan 8 med engelska, därefter var det kommunikation, franska, webbutveckling (där vi bowlade,haha). Jag vann ju såklart över två killar, tjejer kan! ;). Sedan hade vi matte (där det är så jäkla svårt just nu.. har prov på det snart och kan i stort sett ingenting..)
 
När jag kom hem åkte jag,pappa och Elias till Max och åt mat. Sedan drog vi den sista övningskörningen innan uppkörningen. Japp.. imorgon är det uppkörning och jag är så nervös att jag inte vet vad. MEN jag försöker inte göra så stor deal av det utan jag tar resultatet som det kommer, underkänt eller inte. Man kan ju inte ge upp för att man har fått underkänt även fast det känns som det..
Imorgon är det skola i tre timmar, sedan körlektion och sen är det uppkörning. 
 
Ååh.. Eddie lade sig precis på min arm för att sova.. så sött :3
 
Ha det så bra och ta hand om dig!♥ puss puss

14 Januari

Hejhallå!
Idag fick jag sova lite längre än igår iallafall, haha ^^ Vaknade halv sju och vid halv åtta skjutsade pappa in mig till trafikverket. Fick ta kort och sedan fick jag sitta och vänta i en halvtimma för teorin. Vi gick in i salen och satte igång med frågorna. Tror det var runt 70 frågor varav några av dem var testfrågor och därmed räknades inte dem. Vissa frågor var riktigt enkla medans vissa frågor fick man gissa :P När jag var klar med alla frågor vart jag nervös när jag tryckte på "Rätta provet", men det visade som tur var "Godkänt" :) Nu kan jag åtminstonde släppa teorin förhoppningsvis! På torsdag är det dags för uppkörning.. nervös som fan.. men förväntar mig verkligen inget körkort på torsdag eftersom ett litet fel kan ge mig underkänt.. Usch att göra om det igen.. men men!
 
Ni blir det chill dill ikväll!
 
Puss och kram!!

13 Januari

TjaTja.
Idag blev det att gå upp riktigt tidigt, redan klockan fem ringde klockan imorse.. 
Vid halv sex skjutsade pappa in moi till trafikskolan, där samlades vi som skulle till jönköpings halkbana och sedan åkte vi dit. Efter cirka en timma var vi där och dem började med att prata lite. Efter det blev vi indelade i olika grupper och jag fick börja med teori. Fick se skräckexempel på hur det kan gå till i trafiken, hemskt :/
Vid halv tio var det min grupps tur att åka på halkbanorna. Det var väl kul men inte alls lika kul som alla andra säger att det är, haha :p Det roligaste var väl att åka själv i bilen ;) Vi var klara där vid 11 och sen åkte vi en timma hem igen.
Åkte med pappa hem, var hemma en stund, gick och hämtade Elias från skolan och sedan dess har jag chillat.
 
Känner mig varm och seg.. hoppas inte jag blir sjuk :(

Baybye!
 
 

12 Januari

Walk into the club like whatup i got a bigtoe!
 
Idag idag idag är det söndag! Vaknade vid tio och snackade lite med Madde om London och några timmar senare bokade vi in en resa dit i sommar! SoOo nice alltså :D.
Jag och pappa åkte och övningskörde lite sedan och vid halv tre kom farfar och Marie hit. Vi åt gofika innan dem åkte hem igen ^^
Imorgon blir det ingen skola för min del eftersom jag ska på halkkörningen imorgon :) Ska vara på körskolan klockan 6 så det blir att gå upp tidigt..! Får väl se hur dagen blir ;) Framför mig väntas en nervös vecka..
 
Ha det så götter!

11 Januari

Hallådär!
Idag har inte gjort någonting speciellt men det har varit riktigt skönt ändå faktiskt :) Jag och pappa drog ut en sväng innan och övningskörde. Vi övade bland annat på att backa in mellan två bilar och backa bakom gatuhörn, fanken vad svårt det är alltså..Loosa typ all min självkänsla när det gäller köra bil alltså, haha x)
 
Som sagt, har inte gjort så mycket idag och imorgon blir det inget speciellt heller :p Några från släkten kommer hit vid 3-tiden så vi ska fika lite osv :p.
 
Ha det bästast :)
 
Får bli en bild på världens snyggaste hund idag, hahah ^^:
 
 

10 Januari

God kväll :)
Då har man varit arton i cirka ett dygn and it feels naaajs ;)
 
Igår blev jag väckt av att familjen kom och sjöng för mig, sedan fick jag presenter. Jag fick kläder, skor, pengar, ansiktsprodukter, solsidan (Elias present ;) ), en Iphone 5c och tillbehör till det! Mina föräldrar är helt klart alldeles för bra.. Iphone lixom! :)
När presenterna vad öppna kom Elias hit en stund och sedan åkte vi in till stan. Vi tog var sin subway och sedan gick vi till skolan och hade idrott, engelska och Samhäll. Fick även ett par fina örhängen av Elias :) Fick sluta en och en halvtimma tidigare eftersom ett program som läraren skulle visa inte fungerade, så han hade inget annat att göra, skönt att vi fick sluta ^^. Vi drog hem en stund och farfar kom sedan hit och jag fick blommor och pengar av honom :D. Vid 5 drog vi iväg till Oliven och mötte upp Pappa och Marie. Sedan käkade vi gooood Olivenmat. Det var verkligen supergott igår ^^.  Fick även fina berlocker till mitt armband och pengar av Marie :D. Vid halv åtta åkte vi vidare hemåt och sedan somnade jag och Elias runt 12-tiden. En riktigt bra födelsedag alltså! Riktigt nöjd :)
 
Idag vaknade vi runt 10 och sedan åkte vi in till skolan och hade franska, psykologi och svenska. Åkte med pappa hem vid 4 och nu sitter jag och pluggar lite smått. Känns som att jag håller på att bli sjuk vilket jag verkligen inte vill just nu! Har fullt upp nästa vecka och vill verkligen inte vara sjuk då! :(
 
I helgen blir det chill chill chill :)
 
PUSS!

8 Januari :)

Godkvällen!
Då sitter man här den 8 Januari och kollar på vänner på tv ;p. Sov i stort sett ingenting inatt.. Kunde inte sova hur mycket jag än försökte.. hatar sådana nätter .. :p
Idag var första skoldagen för året och vi startade direkt med matte, sedan franska, webbutveckling (vilket jag fick A på :p) och sen var det inställd kommunikation så engelskan flyttades fram vilket ledde till att vi fick sluta tidigare :)
Tog tio i fyrabussen hem men kom hem senare eftersom vi var tvugna att byta buss mitt i allt. Så roligt att se när människor är så desperata efter att få lediga platser på bussen. Alla knökar sig förbi, låter ingen annan komma emellan och slänger sig in i bussen i stort sett xD. Människor är väl allt egoistiska varelser.. :p.
 
När jag kom hem slängde jag på mig mjukisbrallor och sedan dess har jag suttit och pluggat teori. Har nämligen fått reda på när jag ska göra teorin och uppkörningen. Men jag väljer dock att inte skriva det här då chanserna är väldigt stora att jag måste göra om något så det är bara onödigt att skriva det här ^^ Jag skriver den dagen jag har fått körkort helt enkelt (eller om jag kanske klarar något utav proven :p) ^^ Är så nervös för nu är det nära.. Men som sagt: Förbered mig på det värsta- gör mitt bästa!
 
Idag är även sista dagen som sjuttonåring ^^  Imorgon fyller jag 18 år vilket kommer bli skönt! Blir vuxen nu ju ;) Imorgon står det skola, Olivenmat med familjen, Elias, farfar, Peter och Marie på schemat. Efter det följer Elias med mig hem och sover över, kommer bli mys :) På fredag åker vi in till skolan vid halv tolv då vi börjar halv ett och går sedan till fem tror jag. Efter det är det helg igen ^^
 
Såg på tv nu att ETT TILL program av ola-conny och morgan kommer snart?? Alltså orkar inte...
 
Ha det så bra! :D

7 januari

Tjenatjena!
 
Vaknade runt tio idag och sedan blev det att dra sig in mot stan åter igen. Körlektion stod på schemat..
Fick köra helt självständigt idag vilket gick väl hyffsat bra (kunde gått bättre :p ). Han sa även att dem ska boka upp mig för uppkörning inom dagarna så jag får snart reda på när jag har uppkörning. Jädrans nära nu alltså! :o
 
Efter lektionen åkte vi hem, käkade mat och sedan åkte vi faktiskt till Ullared xD Det var svinlite folk i affären vilket var skönt, men annars så hittade vi inte så mycket, vi åkte dit bara för att lixom ^^.
Vi var hemma vid sex och imorgon börjar skolan igen...... KUL........
 
Hadé!

6 Januari

Hallojsan!
I lördags chillade jag hemma tills halv fem ungefär då jag bestämde mig för att åka till Elias. And so i did ;) Vi gjorde inte så mycket, chillade mestadels :)
La familia kom och hämtade mig idag runt ett-tiden och vi åkte hem. 
Nu ikväll har jag dansat lite med Elias, haha. Har även beslutat mig för att testa på Zumba ;) Om det känns bra ska jag fortsätta :)
 
Imorgon är det sista dagen på lovet ( vart har lovet tagit vägen och framför allt JULEN!?) och jag ska ha körlektion runt tolvtiden. Annars har jag inte mycket planerat ;p.
 
Pussar och kramar, nu ska jag slänga mig i sängen :)

3 Januari 2014

God kväll mina kära bloggläsare! SÅ roligt att ni har blivit så många som kikar in här varje dag och vill läsa min blogg! Jag blir så peppad av er och ni är så snälla! Tänk att cirka 100.000 personer verkligen vill läsa min blogg, helt fantastiskt..
 
.. eller så kan det vara så att jag har två läsare (och en av dem är jag själv) (:
 
Jaha! då vart ännu en dag på jullovet över och om bara 5 dagar börjar en ny termin i skolan. Detta lovet har flygit iväg i dundrande fart..
Idag vaknade jag av min väckarklocka 9:30 och drog mig upp ur sängen. Sedan körde jag in till stan och hade körlektion. Gick väl inte sådär superduperdundrande bra idag precis, haha. Men förhoppningsvis blir det uppkörning någon gång efter 16 Januari. Det är nervöst men jag ska gå dit med inställningen att göra mitt bästa men förvänta mig det värsta ;). Det är ju ingen fara att inte klara det första gången precis, det är ju bara att göra om det (trots att det är jobbigt). 
Efter lektionen blev det att åka hem igen och sedan dess har det varit åter igen en chilldag och inte klagar jag på chilldagar inte :) Åkte även till Maxi en sväng och köpte hårfärg till mitt hår som jag sedan färgade när jag kom hem. Det blev nästan ingen skillnad förutom att utväxten försvann och även lite "gula nyanser" :)
 
Nu ligger jag i min sääng och kollar på Friends som går på tv. Känns som att jag kan alla repliker utantill vid det här laget ;p.
 
I helgen vet jag inte riktigt vad som väntas, vi får se :)
 
Här är en sprillans nytagen bild på mig just här och nu.. är inte det här en spännande blogg trots allt!?!? not.
 
 
 
 
 

2 Januari

God kväll! 
Idag blev det att åka en sväng till stan med Madde, mamma och Elias. Vi shoppade lite grann och själv köpte jag ett par vinröda jeans och två tröjor :-) 
Efter detta gick vi och mötte upp pappa och sedan åt vi china mat på Thai Silk innan vi åkte och hanlade mat och sedan åkte hem :)
När jag kom hem tränade jag en liten (med betoning på liten) stund och sedan blev det tv ;). Kollade även på New moon som gick på femman i brist på annat.. Förstår inte riktigt att jag har avgudat dessa filmer och böcker så mycket. Twilight var ju i stort sett mitt liv under ett tag och nu sitter jag och skrattar åt allt lixom haha ;) Men antar att alla har någon eller några perioder i livet då man älskar någon serie, film, böcker eller karaktärer så mycket att man vill vara dem ^^ 
 
Imorgon blir det körlektion men annars har jag ingenting planerat :)
 
Nu ska jag dra mig till sääängen, pusspuss :)

1 Januari 2014

Hallå 2014!
I dagarna har jag som sagt varit med Elias och igår chillade vi här hemma tills farfar och Peter kom vid sjutiden. Pappa hade gjort en förrät. varmrätt och sedan stod jag och madde för efterrätten ;) Det var gott iallafall och efter maten väntade vi tills klockslaget då vi gick ut och Elias sköt av sina raketer :)
Idag vaknade man mindre glad... haha men mår bra nu ^^ Elias drog hem vid 3 och sedan dess har jag kollat på tv hela dagen i stort sett, skönt det också ^^.
 
Jaha.. vad har hänt år 2013? Nu när man tänker vad som har hänt känns det inte mycket men det finns ju såklart många grejer som kommer vara minnesvärda år 2013. Hängde ju med familjen till Turkiet i en vecka och vi fick så himla väder vilket var gött. Året gick även ut på måånga timmar i skolan och i stan. Många dötimmar i stan då skolan gav oss 4 timmar håltimmar några gånger i veckan. Jag följde även med Elias och hans familj till skärhamn i en vecka vilket var mysigt. Framåt hösten började jag tvåan och började även körskolan. Ja.. orkar inte ens tänka just nu, finns säkert mycket mer att skriva, menmen ;). Det har varit ett roligt år men såklart har det funnits jobbiga stunder men självklart kan det ju inte vara bra hela tiden!
 
Nu hoppas jag att 2014 bjuder på roliga överraskningar och framför allt att det kommer bli ett bra år! Om 8 dagar fyller jag arton också, vilket är skönt ;)
 
 
Snodde en bild från Maddes blogg ;) :
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se