10 Januari

God kväll :)
Då har man varit arton i cirka ett dygn and it feels naaajs ;)
 
Igår blev jag väckt av att familjen kom och sjöng för mig, sedan fick jag presenter. Jag fick kläder, skor, pengar, ansiktsprodukter, solsidan (Elias present ;) ), en Iphone 5c och tillbehör till det! Mina föräldrar är helt klart alldeles för bra.. Iphone lixom! :)
När presenterna vad öppna kom Elias hit en stund och sedan åkte vi in till stan. Vi tog var sin subway och sedan gick vi till skolan och hade idrott, engelska och Samhäll. Fick även ett par fina örhängen av Elias :) Fick sluta en och en halvtimma tidigare eftersom ett program som läraren skulle visa inte fungerade, så han hade inget annat att göra, skönt att vi fick sluta ^^. Vi drog hem en stund och farfar kom sedan hit och jag fick blommor och pengar av honom :D. Vid 5 drog vi iväg till Oliven och mötte upp Pappa och Marie. Sedan käkade vi gooood Olivenmat. Det var verkligen supergott igår ^^.  Fick även fina berlocker till mitt armband och pengar av Marie :D. Vid halv åtta åkte vi vidare hemåt och sedan somnade jag och Elias runt 12-tiden. En riktigt bra födelsedag alltså! Riktigt nöjd :)
 
Idag vaknade vi runt 10 och sedan åkte vi in till skolan och hade franska, psykologi och svenska. Åkte med pappa hem vid 4 och nu sitter jag och pluggar lite smått. Känns som att jag håller på att bli sjuk vilket jag verkligen inte vill just nu! Har fullt upp nästa vecka och vill verkligen inte vara sjuk då! :(
 
I helgen blir det chill chill chill :)
 
PUSS!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se