30 September

Hej bloggen!
Dagarna rullar på! I fredags kom Elias hit. På lördagen gick vi på marknaden i Borås, åkte till farfar och åt mat sen på kvällen blev det bio (mazerunner 2). Men mådde piss hela filmen.. ont i halsen, täppt i näsan och jättetrött :P Så kunde inte koncentrera mig riktigt på filmen, menmen. Filmen var helt ok, fast ettan var mycket bättre!
I Söndags åkte han tillbaka till Halmstad. Suger när han åker iväg, börjar bli riktigt segt det här med att bara ses på helgerna nu alltså!
Aja.. var sjuk måndags och tisdags. Idag var det jobb 07:15-16:00 och samma gäller imorgon. Låånga dagar och man är helt slut när man kommer hem med dunkande huvudvärk :/. På fredag jobbar jag 07:30- 14:00, sen ska jag följa med familjen till Halmstad hem till Madde :) På lördag är det anhörigdag på Lv6 så är där hela dagen, sen drar vi hemåt igen! Efter det är det 4 dagar av jobb sen på fredagen den 9 Oktober (på pappas 50 födelsedag) åker familjen till Cypern. Ska bli nice vettu ;)
 
Ha det gött, puss ♥

25 September 2015

Hej bloggen!
I måndags kom jag med i vikariebanken, dvs att jag fick mina inlogg till hemsidan. I Tisdags fick jag mitt första vikariejobb på förskolan i dalsjöfors. Var där sedan hela onsdagen och igår var jag i gånghester. Arbetat med de allra minsta barnen. Arbetet är väldigt krävande. Man får inte en ledig stund men samtidigt är det också väldigt kul. Vissa av barnen är  ju så söta ^^. 
Idag är det fredag, ska snart hämta Elias i Borås. Sen ska vi mysa hela helgen ^^ Gå på marknad och bio imorgon står på schemat :).
På måndag ska jag till sjukhuset för magnetkameraundersökning sen blir det jobb resten av veckan :)
 
Puss och kram!

15 September

Hejsan svejsan!
Mötet idag gick bra. Fick en massa information om vikariebanken men även om förskolan i Dannike. Tog cirka en timma, sen drog jag hemåt. Nu ska jag bara invänta på mitt belastringsregister, sen ska jag tillbaka och lämna några papper, sen kan jag börja vikariera :P. Åkte med mamma och Elias och handlade lite sen. Skickade även ett paket som innehöll två locktänger och en plattång (hade tre locktänger, hur onödigt lixom x) ) till en tjej som jag sålt till på Tradera.

Nu sitter jag här och kollar på lite recept jag kanske ska baka. Utanför regnar det och molnen är mörka. Nu är det minsann höst. Älskar hösten! En solig höstdag, ååh love it!
Saknar Elias gör jag ocksååå, blööö. Oh well, träffar ju honom på fredag :) På torsdag är det våran treårsdag, men han är ju på GMU så vi kan inte fira den då :( får väl sitta hemma själv å ruttna, jaaa JiPpPiii! :D
 
 

14 September

Hej bloggis ploggis! ;)
 
I helgen tog jag en drive ner till Halmstad. Gick hem till Madde, sen efter ett tag åkte vi till centrum och åt var sin pizza, snackade och hade det gött :) Sen åkte vi tillbaka hem till henne och somnade ganska tidigt. Dock kom Elias som varit ute och festat vid halv fyra så var tvungen att släppa in honom :P. På lördagen gjorde vi inte så mycket och på söndagen drog släppte jag av honom vid regementet och sen drog jag hem igen. Helgen gick fooort alltså.
Idag har inte hänt så mycket. Ska dra till farfar snart med familjen. Imorgon ska jag på möte på Dannike förskola angående att vara vikarie där. Får se vart det leder helt enkelt :)
 
Ha en fin vecka!

Puss och kram!

We can be ourselves now, go ahead, be foolish

Hej bloggis.
 
Veckorna går och jag mår bättre än förra inlägget. Jag söker jobb,jobb och jobb men ingenting nappar. På dagarna tränar jag (har tränat varje dag i flera veckor och känner ju nu att det är overkill. Ska antagligen börja varanann dag eller 5 gånger i veckan). Men jag hittar någon slags lugn med att träna och det stämmer när folk säger att träning ger glädje! Annars gör jag inte så mycket, umgås med min underbara familj som ger mig såå mycket glädje! They are the best ^^.
På helgerna som går är jag med Elias. Förra helgen träffades vi efter 11 dagar ifrån varandra. Jag åkte hem till honom på fredagen. Vi mös och la oss ganska tidigt. På lördagen åkte vi till Göteborg, käkade gott och kollade på bio, så mys. Sen sov vi hemma hos mig och sen åkte han tillbaka till Lv6 på söndagen. Dock träffas vi ju imorgon igen, yay ^^ Efter det blir det några veckor utan att se varandra. Men det ska man väl klara!
 
Oh well.. kommer nog inte skriva så mycket de kommande veckorna då det inte händer mycket som sagt! Men ville uppdatera så inte bloggen blir dyster ;) haha.
 
Här är lite nytagna bilder på moi. Bestämde mig för att slänga på mig lite extra smink en dag och ta några nya bilder. Hur kul är det inte med smink då??
 
 


 
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se