31 Januari

Hej!
I fredags var jag ledig, då drog jag iväg och shoppade lite granna (hade ju lite presentkort). Köpte två par brallor och två tröjor :) I lördags var jag och klippte mig. Sa till frisören att jag ville ha en tuff frisyr. Det blev kort och inte så mycket till frisyr, jaja! Är inte så noga med mitt hår, vet att det växer så pass fort ändå xD. Idag åkte jag iväg till Visko med mamma och pappa. Köpte mig ett par egna Johnny Bulls boots. Detta är anledningen till varför jag gillar att jobba och inte att plugga- man får pengar och chansen att få unna sig det lilla extra! Haha fyfan, pengakåt jävel yes x)
I veckan blir det jobb måndag-onsdag. Sen torsdag- söndag blir det Stockholm ;D
 

 
 

29 Januari

Hej bloggen min!
Snart är Januari redan slut.. vart tog denna månaden vägen?
I veckan har jag jobbat måndag - torsdag och idag tog jag en ledig dag. DOCK var det en kille igår som fick magsjuka (tio minuter innan han spydde hostade han mig rakt i ansiktet flera gånger..) så jag inväntar att jag också jag åka på magsjukan tyvärr :(.
Idag fyller bästa pojkvännen 20 år! men han drog iväg till jobbet 05:30 imorse. Jag somnade om och när jag vaknade åkte jag till knalleland och köpte 2 par brallor (mina svarta byxor spräcktes på jobbet igår... fan så opassande x) ) och två tröjor. Resten av dagen har jag inte gjort så mycket.
 
Beställt klippningstid tills imorgon. Känner för en förändring! Mitt hår är såå livlöst och fult just nu, vill tuffa till det! Så vi får se hur det blir imorgon ;).
Nästa vecka blir det jobb måndag- onsdag. Torsdag-Söndag drar jag och Elias väg på en liten minisemester till Stockholm för att fira våra födelsedagar, ska bli såå mys! :D

Har jag förresten sagt att jag har skaffat en ny bil? Ska dock avbetala den i 3 år framöver, men ändå ;) Det är denna:
 
 
Vi hörs när vi hörso!

Pusso!

22 Januari

Hej bloggen!
 I måndags (18e Januari) åkte jag tidigt till sjukhuset för att spola min käke. Fick först läkemedel som lindrar inflammation, sen lugnande. Fick sedan vänta cirka en kvart innan vi gick in till "operationsrummet". Sen fick jag bedövning på båda sidorna. Det gjorde så sjuuuukt ont. Försökte hålla inne tårarna men det slutade med att jag började störtgråta x) Sen spolade hon ena sidan av käken och jag fick vila upp mig lite i en halvtimme tills jag kunde åka hem igen. Nu har det slutat knäcka på högra sidan (för tillfället åtminstonde), men jag får inte upp käken speciellt mycket.. får trycka in maten i munnen xD får hoppas det släpper så småningom!
Sen har jag varit hemma resten av veckan (men jobbade idag,fredag ) för tog ledigt eftersom jag antog att jag inte skulle må så bra efter spolningen. I veckan var jag och Elias och kollade på en lägenhet på Östermalm. Det såg jättefint ut och allt verkade bra. DOCK var dem vi skulle lånade av väldigt oseriösa. Vi skulle skriva kontraktet i måndags, men hela veckan har de haft ursäkter på ursäkter att inte skriva kontraktet. Så idag satte vi ner foten men då blir dem tjuriga?? så neej.. känns sådär att hyra en andrahands kontrakt från dem.. Men ändå! Vi hade en lägenhet i våra händer.. så billig och bra också :( Jag och Elias som åkte och shoppade för ett antal tusen i söndags..
Aja.. jag och Elias ska på en lägenhetsvisning imorgon. Dock mycket dyrare, mindre och otroligt mycket svårare att få. Märks det att vi är sugna på att flytta hemifrån??
Aja.. Så imorogn blir det visning, sen ska jag på kalas hos Elias på Söndag. Resten av veckan blir jobb.
Puss och kram 

20 år

Tänkte ta mig lite tid och skriva i bloggen nu eftersom jag ändå bara är hemma och är sjuk.
För tre dagar sedan blev jag 20 år. Dagen börjades med att gå upp tidigt, göra iordning sig och sedan fick jag mina underbara presenter ^^ Fick en laptop, träningskläder, plock&färgning för ögonbryn på ciluette och en natt för mig och Elias på Grand hotel här i Borås :D Så roliga och oväntade presenter!
Sedan drog vi iväg och jag köpte på systemet för första gången. Det var ju lite smått pinsamt när dem bakom mig i kassan skrattade åt mig för att det var första gången, haha xD Efter det köpte vi lite goofika och åkte hem. Marie kom och jag fick fina presenter av henne också :)
14:45 hade jag tid för mina ögonbryn. Måste säga att jag blev riktigt nöjd faktiskt. Har länge "skäms" över mina ögonbryn eftersom dem är så ljusa att det knappt ser ut som att jag har några. Men tyckte att hon gjorde det riktigt bra. Om man ändå hade ekonomin till att gå dit en gång i månaden.. Får väl försöka hålla formen och färgen här hemma istället x).
Direkt efter det var klart checkade jag och Elias in oss på hotellet och hade det mysigt i några timmar innan vi mötte upp farfar, peter, marie och familjen på Oliven. Det var gott som vanligt och jag blev vääldigt mätt xD
Efter det åkte dem hemåt igen och jag och Elias for tillbaka till hotellet. Var verkligen en sån mysig dag på alla sät och vis!
Sov gott i hotellrummet föutom att jag fick väääärldens mensvärk under natten och inte hade jag några skydd eller Alvedon heller, hahah ;D Det var nice det...
På morgonen blev det hotellfrukost sedan hämtade pappa oss. Sen drog jag och Elias faktiskt iväg till Ullared, haha ;)
Varit en mycket bra helg! Fast den susade förbi på ett kick tyvärr.
Nu sitter jag här och är sjuk.. Har egentligen jobb hela veckan, men får se om jag orkar jobba.
Ha en bra dag och vecka, puss.

Lite bilder från min dag ;D
 
 





 
 
 
 

Jul och nyår

Hej bloggen. Du ekar då allt tom ofta nu för tiden ;)
Jaahaa! Senast jag skrev har det hunnit vara både jul och nyår. Under julen blev det traditionel mys här hemma med familjen. På julafton vaknade vi och fick (och gav) lite julklappar. Sedan åkte vi iväg till Tranemo där vi firade jul hela dagen. Åt mat, kollade Kalle Anka och öppnaded presenter. Fick kläder, pengar, presentkort osv osv, supernöjd som vanligt :D
En vecka efter det var det nyår. Och det blev hemma iår igeeeen med familjen och Elias (minut madde) :P Vi åt god god mat, efterrätt och skjöt iväg en himla massa raketer (stod i 30 minuter och skjöt iväg, haha).
Får väl hoppas att det händer mer nästa nyår (inte för att det är något fel på att vara hemma, men ändå :) ).
Och nu är det den 6 Januari. Har haft en lång ledighet. Nästan ett helt jullov. Sjukt skönt och klagar verkligen inte. Men när alla omkring en jobbar vill man också iväg och tjäna sina pengar ;). Som vanligt har man lite nyårslöften som man ska försöka uppfylla under 2016. Mina är att jag ska äta mindre snacks och dricka mindre energidricka, flytta hemifrån och skaffa ett fast(are) jobb. Kommer antagligen inte klara alla dessa men det är målet iallafall! :)
Om 3 dagar fyller jag 20 år, wohoo! Och jag ska handla på systemet för första gången, coolt som fan, haha ;) Sen blir det tradionella Oliven på kvällen och vara med Elias hela dagen såklart. Blir bra det ^^
 
Det var en liten miniuppdatering om vad som hänt det senaste. 
Ha det gött. Puss ♥
Usch är så dålig på att ta bilder alltså! Skärpning med det alltså!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se