Sista november

Hej!
Idag kom Elias hit vid nio och sedan drog vi in till stan vid halv två. Han drog iväg till kompis (för han skulle iväg) och jag mötte upp Kicki och Linnea, gick sedan ett tag i stan, sedan in till skolan för att ha en lektion i mindre än en timma. Slutade vid 4 och fick vänta till pappa hämtade mig vid 5, JA!! så nödvändigt..

Jaja, har sedan dess inte gjort ngt speciellt. Är trött som ett as.
 
Idag är det sista November, vart fasiken har detta halvåret tagit vägen!? Var ju som igår det var Augusti och jag började skolan? What???

29:de november

HEJ.

Igår åkte jag in till stan och väntade i en och en halvtimma för att sedan få reda på att vi hade inställd no och nästa lektion var inte förräns tio i två. Så jag och Elias drog hem till mig, men på bussen kom jag på att jag inte hade ngn nyckel in och mamma var inte att hemma. Så det blev till att vänta på altanen i typ en timma. Dock var vi smarta och satte på infravärme så det blev varmt, mysigt dock ;)
Sedan åkte vi in till stan vid halv två för att ha 3 timmar samhäll.

Idag började vi med idrott (istället för imorgon), judopass i en timma. Gjorde en massa övningar osvosv, helt ok. Sedan var det mat, spanska,samhäll och engelska. Slutade vid 5 och tog tio i sexbussen. Har sedan försökt att plugga men går sjukt segt nu. Kan ingenting på matten och har prov på måndag....
Imorgon har jag bara en lektion som börjar 15:25. Elias kommer förmodligen hit på morgonen, sen tar vi halv två bussen in till stan igen.

Sitter nu och kollar på lite program som jag har missat, sedan blir det sova ;) PUSS!!



27:de november

TJOOO.

Började dagen med plugg på bibblan. Sedan spanska och var fett dålig idag, haha. Hatar när man blir utfrågad inför hela gruppen och man kan ingenting -.-'. Sedan var det naturkunskapsprov, vilket gick bra. Och sedan vänta i en och en halvtimma för att veta att man fick ledigt från matten.. Så drog hem vid fem och har sedan dess räknat 12 sidor matte, haha. YEEEEAAH!!


Idag sattes julstjärnan upp, och det vet vi alla vad det betyder -  NU är det jul igen, nu är det jul igen och julen varar ända in till påska!
 
 
 

26 November

Hej!

Startade dagen med dusch och sedan iväg till skolan vid halv åtta. Mötte upp Elias och vi gick och satte och i Resecentrum innan vi gick till Röda Kvarn där vi kollade på världens tråkigaste film, fransk film i svartvitt -.-', haha.
Sedan tog vi tio i tolvbussen hem till mig och åkte sedan in till Maxi med mamma. Köpte var sitt pack minicokacolor ;)
Sedan gick vi till skolan där vi hade 2 timmar matte. Sedan matteomprov som gick SKIT, nästan helt säkert på att jag inte kommer få godkänt på detta också, SATAN också. Jag som pluggat så mycket till det.. 
Efter det hade jag direkt naturomprov. Det gick desto bättre, men det var lättare också :p
La familia hämtade mig vid halv 7 och vi åkte till Marie för dem skulle fixa ngn krok. Kom sedan hem efter sju.

Nu är jag så fruktansvärt trött så jag vet inte vad..Funderar skarpt på att gå och lägga mig ^^
 
Lyssna på detta albumet. Så sköna låtar :)
 
 
Imagine Dragons – Night Visions

25:de november

HejTjoOchTji
 
Söndag idag och denna helgen har verkligen varit chillhelg. Borde egentligen pluggat /plugga mer än vad jag har gjort, men orkar verkligen inte xD Mattetalen kan jag svaren nästan utantill vid det här laget. Om jag inte klarar matten nu blir jag fan arg, så mycket som jag har pluggat till det..
Vet inte vad jag ska göra resten av dagen. JAAAJAAA.
 
Det var min helg det.. puss.
 

24 November

Igår började vi med coachtid och sedan idrott, cirkelträning. Slutade sedan vid 10 och jag and Eliash gick från Djupadal hem till mig. Följde sedan med honom in till stan igen för han skulle hem :)

Idag vaknade jag med världens träningsvärk i låren och armarna. Kan knappt gå ens, haha xD.
Är iallafall ensam hemma idag, så ska försöka att plugga en del.

Ha en bra lördag, puss.

22 November

TJOTJOTJO.

Ingenting speciellt händer nu för tiden. Skolaskolaskola och plugg (så mycket som jag orkar iallafall) hemma. Kan inte längta mer till jul och framför allt ledighet i några veckor!
Imorgon slutar vi 10 och då drar jag och Elias hem till mig. HELG! Blir dock plugg i helgen, men ändå.. SOVMORGON here i come!

 

20:20

Plugg..plugg..plugg och plugg.

Har så mycket att göra i skolan nu alltså. Omprov i matte och natur nästa vecka + ett nytt naturprov. Nytt matteprov och spanskaprov veckan efter det, how the fuck kommer jag klara det..? (ok... kom på nu att jag redan skrivit detta....)
Kom hem vid 3 idag och har sedan dess suttit och pluggat.. Inte känner jag mig vettigare för det, haha xD.

Får trösta mig med att det är jullov snart, snaaart!

 

19 November

Idag började jag 8 med två timmar matte, och sedan svenska. Fick dock dra efter cirka 25 minuter in på lektionen för att möta upp mamma och ha utvecklingssamtal som jag aldrig hade i fredags när alla andra hade. Vi pratade väl om allt man alltid gör på ett utvecklingssamtal. Det pågick i en halvtimma typ. Sen var det mat och 3 timmar håltimma (Y). Jag och Elias gjorde klart spanskaredovisningen som vi ska ha imorgon. Asdålig är den, perfekt (Y)
Hade sedan Natur och slutade runt 3.

Kom hem runt fem och pluggade 2 timmar matte. Har så sjukt mycket nu känns det som. Omprov i matte och natur nästa vecka. Sen har jag öven Naturprov nästa vecka. Även spanskaprov ngn vecka.....
 
JUST DO IT!

Puss.

fml right know.

Jag vill seriöst inte mer. Nu är det fan jobbigt, på riktigt.

18:de november

Hej.
Tänkte ta en lång sovmorgon idag, men insåg sen att jag skulle möta upp Kicki halv 2 i stan, så fick gå upp vid halv elva ( haha ok.. det blev kanske lång sovmorgon ändå ^^ ).
Så idag blir det att möta upp Kicki i Borås vid halv två och sedan kolla på Breaking Dawn halv tre (y). Eftersom man har varit twilightnörd så får man väl avsluta denna story med bio ;) haha. Men skönt att skiten är över nu!

Har annars inget speciellt planerat idag. Måste göra matte, har inte gjort det på jättelänge. Men har varken motivation, ork eller lust att göra det..
 
Hugs and kisses :*  (lols ;) )
 

17 November

Tji!

Inatt vaknade jag av världens magonda, så fick värma värmekudde (bästa vännen <3 ) och somnade sedan om. Vaknade sedan vid 10 och fortfarande magonda och varm. Men drog mig upp ur sängen och mådde bättre efter en treo ;) Drog sedan vidare till Elias och var med honom hela dagen.
Blev hämtad vid halv 6 och åkte sedan till Maxi och köpte kolhydrater (y).
 
Är nu hemma och don't really know what to do..... :/

Ha det götttttttt!

16 noviembre

TJU.

idag vaknade jag vid 7 och somnade sedan om till halv åtta. Gick upp och duschade och mötte sedan Elias som hade tagit djupadalsbussen. Och resten av dagen har jag varit med honom. Vi beställde bland annat namnhalsband (initaler har vi dock) som vi ska ge varandra i jul :P Sedan spelade vi även tvspel osvosv.

Han tog bussen in till stan vid halv fyra och nu sitter jag här, vet ej vad jag ska göra ikväll. Funderar på en bra film som jag kan se, men lyckas inte så bra med det, haha. 
 
Imorgon blir det hem till Elias, 2 månader.
 
Puss.
 

mina tankar just nu

Tankarna flödar denna kvällen. Man blir alltid så sentimental när man kollar på äldre bilder, på gamla goa tider då man inte hade något att oroa sig över, då man hade underbara vänner som man kunde vara sig själv med och då dagarna flög förbi utan vidare bekymmer. Tyvärr är det inte så idag. Idag har man tappat i stort sett all kontakt med vissa vänner och allt blir alltmer komplicerat med tiden, människor blir alltmer komplicerat. Man vet inte vem man ska lyssna på och ens val i livet är inte dem bästa. Varför kan saker och ting aldrig flyta på utan hinder i vägen? Finns det ens väg i livet utan hinder? Vem ska man lyssna på? Ska man gå efter mag eller hjärtkänslan och hur vet man vilket som är vilket? Ska man satsa på det som gör en lycklig för stunden, eller det som är bäst för en? Så många frågor men så lite svar.

Just nu vill jag sitta med familjen och  farmor (så fruktansvärt saknad. Vet inte varför, men varje gång jag känner mig nedstämd tänker jag på dig) & farfar och bara prata, som vi alltid brukar göra - tillsammans. Jag vill ha hela familjen hos mig just nu och bara vara med dem en stund, utan pojkvänner och vänner. Familjen är trots allt det bästa man har. Oavsett val i livet så är dem där för en.

Med detta säger jag godnatt.

Fuck.

Såhär var det verkligen inte meningen att det skulle bli.. 

Så jävla mycket lättare förr.

15 November

Torsdag idag, och elias kom hit imorse. Vi drog iväg halv tolv till stan och åt oss äckligt mätta på pannkakor på Balder. Sedan blev det Spanska, samhäll (fick göra oförberedd redovisning inför klassen, gotta love muntligaredovisningar <3) och sedan Engelska. Slutade vid halv fem och mamma hämtade mig. Sedan drog vi och köpte pizza och har nyss kollat på Erik och Mackan, och har återigen ont i min mage efter jag har ätit, HATAR ont i magen....
Är på väldigt dåligt humör ikväll. En kväll då jag bara vill sitta i mitt rum ensam och lyssna på musik, exakt vad jag ska göra också. 
Förstår mig inte på människors ( mestadels killars..) tänkande. Logiken i vissa saker går inte ihop i min hjärna och jag blir bara besviken och förvånad över deras korkade hjärnor ibland ;) Tur att bara jag och du madde som läser detta ;) ;) ;)
 

Nu har jag fått helg eftersom vi bara har utvecklingssamtal imorgon (inga lektioner), men mamma kunde inte då. så vi tar det ngn annan det = ledig imorgon.

12,13 och 14 november

TJOOO
Har inte så mycket att skriva om / glömmer bort bloggen vissa dagar, så det blir inte så mkt bloggande känner jag^^.
Men i måndags började vi tio över ett och Elias kom till mig innan skolan. Sedan åkte vi in till skolan och hade svenskaredovisning för hela klassen. Temat var framtiden och jag redovisade om resor jag ville göra. Det gick väl bra, dock hade jag 3 minuter för kort, haha (skulle vart minst 5 min..).Sedan var det två timmar matte (Y).
Igår (tisdag) började vi 11:15 med spanska men åkte in vid halv nio för att plugga matte med Elias. Efter spanskan var det no och sedan inställd matte. 
Och idag började vi halv tio med natur, sedan 3 timmar håltimma och sedan 3 timmar So. Slutade sedan och tog tio i sexbussen hem.

Kvällarna går så sjuuukt fort när man kommer hem sent, man hinner typ inte göra något ^^.
 
Imorgon börjar vi halv 1.. 
BAJ!!

11 november

Tjosan.
Igår kväll åkte vi och hämtade Annie, sedan åkte vi vidare till Ebba i Rångedala. Vi var först (fint folk kommer först, eller hur är det ? ;) ) och sedan kom i stort sett hela förra klassen (utom två). Så vi käkade pizza, efterätt, ringde loveline, gjorde ryska posten (baaaraaa för skojs skull ;) ),gick ut en sväng och bara "umgicks". Riktigt roligt att träffa alla igen. Har nu insett att jag saknar min förra klass som sjutton. Dem har verkligen min humor och det var inte alls stelt att träffa de flesta av dem (trots att vi inte har setts innan början av sommarlovet). Min klass nu är det grupperingar och trök.. :(. 
Men riktig trevlig kväll iallafall! Fick skjuts hem vid 12 och somnade gött runt 1 ;)

Vaknade vid 10 och följde med mamma till Maxi. Vid 2 drog vi till farfar som bjöd på mat, efterrätt, fika och godis, haha. Inte klagar man inte ^^.
Sedan var planerna att dra på bio med Kicki, men tydligen var det en massa människor som ville gå på bio idag, så alla biosalongerna var fulla :/ Så det blev en tråkkväll ikväll.. :/
 
Har två bilder från igår. En på mig och Annie och en på alla ;) :
 
 
 

10 november

HEEJ.
Chilldag än så länge,har inget gjort någonting typ. Har hittat tillbaka till sims, så sitter och nördar det en del nu ;)

Halv sex åker vi och hämtar Annie, sen vidare till Ebba i rångedala för en klassträff igen, hoppas på trevligt ;)

PÖSS.

Fredagen den 9 november

Fredaagfredaagfredaaag.
Började dagen med coachtid, sen idrott(gymmade dock bara vanligt) och sen 4 timmars håltimma och sen svenska. Hann med tio i trebussen och har (typ) sen dess spelat sims.Gör ett awesomeness hus ;) haha, stolt (Y)


Nu äre heeeelg. Imorgon blir det klassträff med förra klassen och träffa alla igen och på söndag blir det antagligen bio med Kicki. 

Ha en goér helg!
 

You can count on me, like 1,2,3

Hejsantjosanitrosan!
Vad är det för dag idag? Torsdag...hm. Förut var torsdagar min absoluta "ogillaalltochalladag", haha, vet inte varför. Men antar att det var för att jag hade så tråkiga lektioner den dagen i Dalsjöskolan^^. Just nu har jag faktiskt ingen hatdag, haha, skönt det, men kommer nog så småningom ;)
Idag började vi 09:20 med samhäll. Skulle svara på massa frågor som var tråååkigt, haha. Sedan hade vi spanska och slutade sedan halv ett. Gick och käka och tog tio i trebussen hem. Har sedan dess tagit tummen ur röven och tränat lite, typ första gången på två månader,haha. Sedan lade jag i en ny inpackning i håret (var tvungen att ha en anledning att duscha, därav träningen typ, haha ^^) :D SATAN vad intressant!
Imorgon är det fredaaag. Börjar typ 8 med coachtid, sen idrott och sen lång håltimma,efter det svenska, tillslut helg!

PUSS!

7 November

TJO. Har väl egentligen ingenting att skriva här. Händer väl ingetning speciellt just nu och orkar inte skriva mina dagar, eftersom dom är i stort sett detsamma varje dag. Skola, hem, dator, sova, hahah. YAAY!!! Nej.. men seriously, skriver när jag har ngt att skriva eller känner fört ;) PUSS!!

All these problems..

Hej!

Inatt lade jag mig vid 11, men tog sedan typ två timmar innan jag kunde somna, och när jag väl somnat började Sarah mjaoa och skrika som fan (eftersom mamma och pappa hade låst in henne eftersom hon inte skulle väcka dem -.-'). Så fick släppa ut henne och sedan lägga mig igen. Drömde sedan en massa jobbiga och stressiga drömmar, och vaknade även stressad, haha. 
Tog sedan halv åtta bussen in mot stada och gick åter igen till skolan och började med två timmar matte, sen svenska. Sedan åkte vi hem till mig och åt, och tebax igen för att ha no, haha. Hade en debatt för någon vecka sedan om vindkraftverk och skit, fick F på det för jag orkade fan inte snacka. Orka orkade jag väl, men kunde inget inom ämnet typ. Så ska göra omprov den 26:de november, samma datum som säkert omprovet på matten är -.-'. Jag har aldrig fått så mkt F (ok.. två) som jag har fått denna termin på gymnasiet.
Jag är så satans förbaskat trött på denna linjen, jag passar inte alls in och det har jag känt ett tag nu. Alla är smarta och sen kommer jag där och känner mig som en hjärndöd säl typ ... :p
Jag vill jobba och hålla på praktiskt (baka, frisör osv ),men jag går en linje som är så minst praktiskt som möjligt. Jag går åt HELT fel håll mot vad jag egentligen vill och det suger hårt.
Jag har alltid ogillat skolan och jag är och har alltid varit en praktisk människa. Jag ska jobba med händerna, inget annat. ÅHH, det är så jobbigt! Om jag är trött NU på linjen, hur kommer jag då orka gå 3 TILL!? Valet är att börja efter sommaren igen i ettan på te.x frisör. Men.. fortfarande jättejobbigt.
Får fundera på det helt enkelt. Just nu går det inte att byta till något... får helt enkelt fortsätta känna mig som en hjärntvättat ko.......
 
Gammaallllll biiild.

3 noviembre

Idag har hänt i stort sett ingenting, men ändå har dagen gått snabbt. Gick en längre promenad med Eddie, mest för att jag kände mig så fet, hehehe. Sedan har farfar varit här lite osvosv. Åkte även in till Maxi och köpte lite skit där, och när jag kom hem färgade jag håret. Det blev mörkare, vilket jag också ville, haha. Men är nöjd :)

Orkar inte med bilder, så tog en asful (därav censueringen ;) ).
 

colouring my hair... once again.

JAHOPP.. och åter igen sitter jag här med färg under värkning ;) Tyckte som sagt att mitt hår var livlöst och ganska ful färg innan, så nu slängde jag i ännu mörkare färg. Tycker inte det gör så mycket att det blir lite mörkare nu till vintern,  plus att mycket av färgen försvinner ju efter några gånger i tvätten ;)
Men vi får se hur detta blir :P


2 November 2012

HeJsAnTjOsAn!
 
Idag vaknade blev jag väckt vid 8, men somnade sedan om till 9 och hoppade sedan in i duschen, och vid 12 kom Eliasshshhhh hit. Dock hann vi inte göra så mycket innan vi var tvugna att dra in till stan igen vid halv fyra. Sedan tog han halv fembussen hem och jag tio i fem.
 
Imorgon har jag inte den blekaste om vad jag ska göra.... har lust att färga mitt hår ännu lite mörkare. Tycker det är  ganska livlöst just nu, men vi får se :)

ÅÅH.. två fett tråkiga dagar framför mig, TJOHOOOO!!!!! -.-'
 
 

Helloo november!

Hej.
Idag tog jag en lång sovmorgon och vaknade vid 10:15 (okej.. jättelång var den inte :p). Sedan drog jag, mamma och elias iväg till Visko och jag köpte behövliga vinterskor. Nöjd över deeeeeem :) Sedan drog vi och åt på donken ( :))))fet)))))) ) och drog sedan till knalleland och jag köpte baggyjeans på Gina. 

Vi var borta i typ fyra timmar och sedan åkte vi hemåt igen. Sedan kollade jag på en "skräckfilm". Skulle verkligen inte vilja kalla den för skräckfilm då den inte var ett dugg läskig, men ändå, haha. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska dra in till stan imorgon. Vet dock inte vad jag ska göra där, men måste fixa mitt bankkort och id.. Vi får se :)
 
 
 

 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se