14 Februari

Hej! då var det dags att skriva lite igen känner jag, länge sedan sen sist ju :P
Förra fredagen gick vi på lov. Dock var jag inte i skolan torsdag och fredag för fick världens förkldning som fortfarande sitter kvar lite (snuvig än..). Elias kom till mig på fredagen, hängde med familjen till Ullared på lördagen och chillade på söndagen. På måndagen steg vi upp tidigt (05:30) och tog bilen till Göteborg där vi åkte Stena Line till Danmaaark :) När vi var i Danmark gick vi till The reef och badade en stund, sedan gick vi till affären och köpte lite gottis :). Efter detta åkte vi en 30 minuters biltur ungefär till Skagen där vi hade bokat stuga. Fin och stor stuga var det och jag och Elias fick ett stort rum med dubbelsäng, så det var skönt :D. Sen gjorde vi inte så mycket mer på måndagen, utan chillade mestadels. På tisdagen gick vi upp tidigt, och sen åkte vi iväg till ett akvarium och kollade på massa olika fiskar. Det värsta var dock att hajavdelningen (som vi kom dit för typ) var under ombyggnad, så vi fick inte se det roligaste tyvärr :p. Efter akvariumet åkte vi och kollade på bunkeruseum där vi kollade på en massa bunkrar från andra världskriget. Efter detta åkte vi runt lite till innan vi åkte tillbaka till stugan. Där chillade vi ett tag innan vi åkte och kollade där kattegatt och skagerack möts. Det var en bit att gå, men vi hade en fin solnedgång att kolla på under tiden iallafall ^^. Vid sju-tiden gick vi till idrottshallen och spelade badminton en timma, sen tog vi det lugnt hela kvällen :)
På onsdagen gick vi upp tidigt, checkade ut och sen hade vi dötid så vi spelade bowling en timma. Sen stack vi och åt innan vi hoppade på båten tillbaka till Sverige igen. Varit en superbra resa måste jag säga! Skönt att komma hemifrån lite också :)
Elias åkte hem igår och idag drog vi en sväng till Jönköping. Där åt vi på Ikea, sen gick jag och shoppade ett par byxor och en kofta :) Efter det drog jag till Knalleland och köpte en tröja och två bhar. Köpte även två koppar med lite godispåsar i till mamma och pappa eftersom det är Alla hjärtans dag idag. Ingenting jag firar speciellt mycket, men det är förjävla massa spektakel om det på medierna iallafall, överdrivet tycker jag allt x). 
Nu blir det snart melodifestivalen. Imorgon ska jag chilla då det är sista dagen på sportlovet, fanken vad fort lovet har gått alltså :o.
 
Ha det bra, puss!♥
 
Här kommer lite bilder från Danmark :):
 
Jag och världens bästa:
 


 
 






 
 




 
 
 
 
 
 


 
 
 
 

1 Februari

Hej bloggen min ^^
 
 
Orkar inte skriva i bloggen längre för det är så jäkla tråkigt ;D meeeeeeeeen i torsdags fyllde min pojke år ^^ Det firade vi med att äta på Brasseriet och jag gav honom mina presenter :) Efter en veckas skola drog jag och Elias och kollade på bio i fredagskväll. Bio är typ min hobby nu för tiden? hahah älskar det :3 Sen drog vi hem till honom och somnade ganska bums. I lördags chillade vi tills 6 då hans släkt kom och de hade släktkalas i några timmar :) Vid 9 drog vi till Alingsås, bara för att vi kan ;). Idag vaknade vi ganska tidigt (okej.. 10 är väl inte tidigt) och drog till Ullared, yay x) Blev alltså ett antal bilkörande idag! Tror jag har kört mer bil under ett år än vad vissa har under hela sin livstid, haha xD #Förlåtnaturen:(
 
Kom hem runt 6 och nu sitter jag här trööööttt och redo att sova :P En vecka kvar i skolan, sen är det lov vilket kommer bli skönt. Dessutom ska vi åka till Danmark som kommer bli skojsigt, älskar att ha något att se fram emot! :D
 
Puss, kram och take care!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se