Ordning är till för idioter,vi genier behärskar även kaos

Jajaja, gott nytt år på er. JAG ORKAR INTE IÅR, har lust att gå och lägga mig. Haha,fan vad sorglig jag är ....... :(

nyårsafton

Nu tar jag min feta röv och åker till mormor och morfar.
bajsbajs.


Gran canaria - dag 4

Dag 4.

Dag 4 - 23 december, åkte vi på en "dagsutflykt", eller den var från 9 till 3 iallafall.
Först mötte vi upp en guide som skulle berätta om dom olika ställerna osv under dagen. Först började vi med att åka mot ett berg. Vi åkte upp för berget, högre & högre & högre & högre upp. Vi åkte på en skiitsmal väg, utan räcken eller någonting, så jävlans läskigt. När vi hade kommit typ 1000 meter upp så gick vi ut ur bussen och kollade på utsikten, sen åkte vi ner igen, hahaha.
Sen åkte vi och kollade på staden där typ, sen åkte vi upp för bergen IGEN. Denna gången skulle vi käka, typ tapas eller vad det hette. Äckligt var det, vitlöksbrödet var det enda goda, hehe.
Sen kollade vi in i någons hus som var en grotta. Sen åkte vi tillbaka till hotellet.
Det var så jävla läskigt att åka upp för bergen alltså, fyfan. Och det värsta var att pappa hade snackat med någon man och han hade åkt typ upp för bergen (likadant som vi gjorde) i kina, men där hade han sett bussar som hade"trillat" ner för bergen, haha, så sjukt.
När vi var tillbaka i hotellet badade&solade vi, som vanligt, haha.

klicka för större bild.




Gran canaria - dag 3

På onsdagen gick vi upp vid 9, åt frukost och gick till busshållplatsen. Där stod det en man som typ gav oss "lotter" elelr vad det var, och när pappa "vann" så tog mannen lotten och bara stack, hahah, svårt att förklara men det såg så jäkla roligt ut,ahah.

Egentligen skulle vi åka till någon strand eller någonting, men snabbt som tusan bestämde vi oss för att åka till en "djurpark" uppe i bergen,so we did. DÅ tyckte vi det var läskigt att åka buss uppe i bergen, men vänta bara vad vi gjorde på torsdagen, haha, läskigt som fan!
"djurparken" var värsta turistfällan haha. Men vi gick runt där och kollade på djur, pappegojja show och delfinshow osv.

När vi hade varit där ett tag åkte vi bussen tillbaka till hotellet. Där badade  & solade vi tills kvällen då det var dags att käka osv.
Klicka på bilderna för större format !

 


försenad julklapp

Ipod nano, multi-touch is miiiine :D


min bara min :D

900 spänn, men det är det värt !


Gran canaria - dag 2.

Frukosten var från 7:30 till 10:00, så vi fick gå upp ungefär vid 9 varje dag. Det var fett mycket frukost och mat varje dag men jag är ganska kräsen så jag tog bara det jag brukar äta här hemma typ, haha.

Vi gjorde inte så mycket på tisdagen. Vi stannade mest på hotellet och sola,bada och sånt.
Några randombilder :

En av dom tre poolerna:

Fredrik ( som var underhållare ungefär varje kväll ):


Gran canaria - dag 1

Okej, jag kommer lägga ut lite inlägg och skriva vad vi gjorde på resan. Dock kommer jag inte att skriva om dom dagarna vi bara var på hotellet,då kommer bilder bara.

I måndags fick vi gå upp klockan 5,sen drog vi till flygplatsen. Vi drog till något Vip rum och mamma och pappa vigde sig, haha. Vi barn hade ingen aning om det.
Sen gick planet vid 9. 6 timmar flyg och sen var vi i vääääääääärmen. Vi fick våra rum ( jag och madde hade ett eget), packade upp, gick och åt, kollade runt på hotellet och kollade på underhållningen på kvällen ( det var 4 st som dansade och sjöng typ varje kväll, sen var det en kille,Fredrik, som gjorde trolleri och andra saker, han var gryyym).


hemma.......tyvärr

Hej mina rumpor, jag är hemma !

Gran canaria var så jäääääääääääääävla underbart, går inte att beskriva. Vi hade all inclusive, så man fick gå och ta snacks,glass,dricka .m.m när man ville, hur mycket man ville. Det var över 20 grader varje dag, bästa underhållningen på kvällen, havsutsikt osv. Jag njöt verkligen varje sekund..blöööööh, vill tillbaka ! skulle lätt kunnat stannat 1-2 veckor till ! Ni förstår inte hur deprimerad jag var innan vi åkte från hotellet, kunde inte komma på en enda sak som jag längtade hem till.

Jag har så mycket att visa/berätta så jag tar ett inlägg för varje dag,jag börjar imorgon.. nu ska jag få i mig sömn.

gran canaria

Det ar nice har nere. Kommer hem pa mandag kvall, har massor av bilder

we're running with blood on our knees

Vid 3 idag åkte jag och mamma till knalleland. Jag behövde lite nya kläder, jag gillar ju inte att shoppa så det brukar vara att jag aldrig bär något nytt typ. Men idag hittade jag två par mörkare "jeans", en t-shirt,en tröjja och ett par fejkade röda converse, naaajs.

Annars idag har jag packat typ, så tråkigt, men det måste också göras.

Ska gå upp klockan 5 imorgon, för att åka till landvetter. Det är ju tydligen en massa flyg som har blivit inställda idag och den senaste tiden. Hoppas vårat flyg lyfter ! skulle vara våran otur om den inte gjorde det .. :(

Vi tar inte med oss datorn, så jag vet inte när jag kommer att blogga igen..

okay.. detta blir förmodligen det sista inlägget.

Vi hörs när vi hörs helt enkelt !

Lördagskväll, den 18 december 2010

Farmor,farfar och peter kom ju som sagt vid 5. Sen käka vi smörgåstårta, gav peter presenter,gjorde presentleken ( fick noblesse och nötter), käka glass/fika, tomten kom, öppna en massa nice julklappar. Jag fick Eclipse påslakan och örngott,Robsessed boxen,700 spänn,armband,presentkort, tröjja .m.m, är skitnöjd ! Sen kolla vi alla på robinson-finalen. Äntligen vinner den man hejjar på för en gång skull, haha vilken tönt jag är.
Tog några kort.. ( klicka för större bild ) :


vi skrattar,vi gråter,vi lever.

tjoobreeeeee.

Sitter här och är skitirriterad på firefox och blogg.se . Skulle göra ett inlägg på min brorsas blogg, men bilderna och texterna upprepades hela tiden, alltså inlägget blev 4 mil långt. Sen krascha firefox mitt i allt, irriterande............

Imorgon fyller min farbror år, men eftersom vi åker på måndag ( och har fullt upp att packa imorgon ) så firar vi honom idag. Och eftersom Elias är snuvig så tar vi det här hemma. Vi ska även göra en presentlek. Alla skulle köpa 2 saker var på N under 50 spänn, sen ska vi typ "spela" om dom. Sen sa mamma att vi kommer våra julklappar idag ( eftersom vi inte är hemma på julafton ). Så vi firar typ en "minijul" här hemma idag ;)

Dom kommer vid 5 så jag vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden. Egentligen borde jag börja att packa, men har ju dock hela dagen på mig imorgon.. men då lär jag väl skjuta upp det till kvällen. Haha, det är så tråkigt att packa !

Sitter och lyssnar på mina gamla idoler. Daniel Powter, Raven Symone och Lordi ! HAHAHA. Jag ÄLSKADE lordi när jag var yngre. Jag önskade mig verkligen deras skiva och när jag väl fick den så låg jag i min säng med en rosa kjol och turkos t-shirt och lyssnade på dom,haha. Men ändå så tyckte jag att dom var läskiga som fan, vågade knappt kolla på dom.
Och när vi var på semester någonstans så fick jag och syrran trycka var sin text på en svart t-shirt. Jag tryckte "hard rock". Sen gick jag runt med t-shirten med svarta mjukisbyxor.Jag kommer ihåg att jag "skämdes" för att jag tyckte att det var för mycket svart, haha.
Och såhär såg det ut .. :

Steeeentuff.



17 december

Nu drar jag till sista skoldagen för iår !


Bulletproof heart.


13 december - lucia

Åh vad jobbigt det är att vara sjuk !  Inatt vaknade jag flera gånger av att jag hade så sjukt ont i min käke. Jag har / hade ju problem med min käke, men när jag är sjuk blir det extra jobbigt. Vaknade av att hela vänstersidan värkte, var tvungen att ligga jättestilla så inte käken skulle röra på sig. Sen ledde det till huvudvärk också. Och inte nog med det så var jag helt täppt i näsan och ont i halsen. Haha, vad jag klagar :(((

Jag blev hemma idag då alltså.. kollade på mysteriet på greveholm hela dagen med lillebror. Nu känner jag att jag börjar må bättre,men blir nog hemma imorgon ändå.

Ååh vad irriterande det är när man kommer på vad man önskar sig EFTER man typ har sagt pengar. Jag ville ju ha en kameraväska.. aja, får la vänta tills min födelsedag.

Vilket värdelöst inlägg, vem bryr sig lixom, haha.

Nu ska jag spela..hejdå.

Söndag - 12 december

Imorgon börjar min sista skolvecka. Dock har jag blivit sjuk. Min "sjukdom" är jättekonstig. I fredags mådde jag dåligt i skolan , kunde inte konsentrera mig på någonting typ. Sen igår (lördag) mådde jag bra, men sen fick jag ont i halsen på kvällen och idag är jag förkyld ? haha, konstigt. Men tur att jag är sjuk nu så jag förmodligen inte blir sjuk när vi åker nästa måndag.En vecka kvar i skolan, sen är det hejhej gran canaria :D Jag hoppas verkligen att allt går som det ska så vi kan/får åka. Det skulle vara så typiskt mig och min familjs otur om flyget inte lyfter, någon blir sjuk eller vi glömmer passen eller något, haha.
Vi får se hur jag mår imorgon..
Hej på er !

För några dagar sen tog jag, madde och elias några julbilder som vi ska skicka till släkten.
Och denna blev det :


na na na




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se