31 mars.

Tjo!
Igår blev det som sagt hem till farfar. Käkade mat, åt glass, jordgubbar och sedan fika, haha. Mucho mat ;). Sedan spelade vi lite kortspel osv, åkte hem vid halv sex :)
Idag händer ingenting speciellt. Ska nog övningsköra lite i eftermiddag osv.
Funderar även på en del saker och hur jag ska göra. Allt jag vill i detta läge är att det ska bli bäst för mig själv, att jag ska må bra och jag undrar verkligen förtjänar detta. Only time can tell i detta läge. Fyfan för falskhet säger jag bara, fyfan.

30 Mars. Påskafton.

Godmorgon och glad påsk!
Idag blev det till att vakna vid 9, gå upp, duscha och käka frukost. Sedan blev det ut för den "årliga" letaägg-rundan. Elias fick följa en skattkarta och sedan fick vi varsitt stort påskägg fyllt med 500 kr, två tröjor, örhängen och godis ( Dock fick elias andra saker, haha) Så generösa föräldrar :')
Idag blir det att åka till farfar i eftermiddag och käka middag där. Sedan händer nog inte så mycket mer. Har en konstig sjukdom i kroppen, känns som en förkyldning som aldrig brister ut -.-. 
Ha en sjukt bra dag!
 
Puss och kram!
 
Vi tog inga bilder, dock tog jag två stillbilder från videorna, haha. Sämsta bilderna någonsin, men bättre än inget ^^.
 
 
 

Den 28.de Mars.

Hejhej.
Idag hade vi en lektion (spanska) och sen slutade vi kl 11. Åkte hem med Elias en stund, sen åkte vi tillbaka till stan (orka vara i stan i 4 timmar lixom).
Har nu fått påsklov vilket är gött som fan, DOCK har jag gått och blivit sjuk. Har så sjukt ont i halsen....åååååh. Inte alls längesedan jag var sjuk ju -.-. Jaja, får väl spendera mitt lov genom att vara sjuk då..... KUL.
Har bara lust att lägga mig nu, ska nog göra det också, efter Sveriges mästerkock ;)

24 mars

...Och då var det söndag!
I fredags slutade vi vid halv tre så jag hann med tio i trebussen hem. Vid kvart i sju åkte vi och hämtade Annie. Sedan åkte vi till Dalsjöfors och hade klassåterträff. Så roligt att träffa tjejerna igen :D Vi käkade, dock åkte vi hem vid tio eftersom det blev lite för mycket drickande från vissa håll och det kändes läge att åka hem, haha ;p. La mig typ direkt när jag kom hem och vaknade vid halv nio igår. Drog sedan till Elias. Vi gick till hans kompis och var där en stund och sen chillade vi framför tv:n resten av kvällen :) Idag blev jag hämtad vid 12 och sen övningskörde jag lite, sen handlade vi på City Gross och sen hem :)
 
No idea vad jag ska göra resten av dagen nu dock. Nästa vecka är vi lediga på fredag, sen äre påsklov. Så gött :D
 
Ha en förbaskat bra dag och vecka! 

PUSS!!
 
Inga bilder som vanligt -.-

21 mars!

Inte hänt speciellt mycket de senaste dagarna och har därför inte skrivit i bloggen min. Finns helt enkelt inte så mycket att skriva :p. 
Imorgon är det fredag igen( veckorna går sjukt snabbt), vilket är skönt. Efter skolan blir det klassträff med gamla klassen, kul att träffa dem igen! :)
I helgen blir det antagligen åka hem till Elias och sova där. Vi får se om jag skriver något imorgon eller under helgen ;)
 
 
Puss och hej!!

17 mars

Heejochtjoheeej vad helgen har gått fooort. REDAN söndag :'(
Igår fick jag skjuts in till staden halv två. Sedan tog jag tvåtåget till Varberg. Därifrån bytte jag tåg till Halmstad och vid 4 vad jag framme i Halmstad och mötte upp madde :) Sedan gick vi till Hemmakväll och köpte godis, sedan vidare till lägenheten :) Där chillade vi hela kvällen och somnade runt 11. Vaknade vid halv tio och åt frukost. Sedan drog vi och kollade lite på hennes skola och sen till maxi :)
Vid halv fyra gick vi till tågstationen och jag tog tåget som gick till Varberg klockan fyra. Sedan byte därifrån till Borran. Segaste tågresan hem, men jag överlevde :) Mysig helg iallafall och SÅ skönt att komma ifrån Borås ett tag. Är så sjukt trött på den här staden så det inte är klokt -.-
Imorgon är det skola igen och har historiaprov. Har försökt plugga, men inget typ sitter. ORKAR INTE. 
 
ÄH.. bra helg iallfall! :)
Ha en bra kväll och bra vecka! 

PUSS!!!
 
bara för att få mer bilder på bloggen:
 

15 mars

Tjohaj!
Inte hänt så värst mycket de senaste dagarna. Schoooool as usual. Nu är det dock helg vilket är sjukt skönt. Imorgon drar jag förmodligen till Madde i Halmstad och sover där tills söndag :)
 
Nu blir det tvhäng en stund, puss!

11 mars

HEEJ.
Måndag idag igen och jag vaknade med FETASTE finnen på näsan. Den gör så ont att jag kan jämföra det med att kutta upp mina fingrar tills det blir köttfärs. Ja,jäkligt bra jämförande måste jag säga..
Åkte in vid 8 idag och väntade tills vi började halv ett (life, right?) med religion, där vi skulle dramatisera från bibeln..-.-. Sedan var det svenska där vi fortsatte på grupparbetet. Tilsslut var det matte och slutade tio i fem. Åkte hem med pappa och är nu hemma. Har en hemtenta på 3 stora frågor som jag måste göra tills på onsdag och jag har inte börjat än... ORKAR INTE. Har även glömt religionsboken i skolan vilket man behöver för att göra uppgiften, det går som på räls nu!!!
 
Puss och kram, ja. Jag älskar dig med. Ja, vad bra. Ja. Puss!

10 Mars

Haj!
Inte varit inne på datorn sedan torsdags. Har gått i skolan och varit med Elias hela helgen.  Vi gjorde inte så mycket, kollade mello osv ;) Han drog hem vid 5 idag och sedan gick jag på en välbehövlig promenad, så sköönt :)

Imorgon är det schoool again och jag kan inte längta mer!!!!! -.-
 
 

7 Mars.

Tjo.
Igår var jag som sagt hemma från skolan och idag är jag ledig. Jag pallade verkligen inte att vara hemma idag, så jag och mamma bestämde oss för att åka till Ullared. Vi åkte dit vid 09:30-10:00 och var där vid 11. Det var inte alls mycket folk så det var chill att shoppa idag ;) Köpte blandannat tre tröjor( ett linne och två t-shirtar), oila för håret och lite annat. Trevligt :))
Innan vi åkte hem handlade vi lite mat och väl här hemma har jag packat upp och städat osvosv ;)
Strålande sol idag också, nu fattas bara värmen ;)
Fick förresten min tröja/ jacka igår också, men den var precis som en tröja, så kommer nog inte använda den som en jacka förräns typ i sommar^^.
Det var min dag det, skola imorgon igen -.-..
 
Puss!

6 mars

Onsdag idag och jag stannade hemma från skolan. Dels för att jag inte är helt frisk än, men mest för att jag inte orkade, HEHEH.
Imorgon är vi tydligen lediga eftersom dem tog den enda lektionen vi har imorgon idag istället. No idea what to do imorgon, menmen :p
 
Nu blir det till att köra lastbilsspel ;)
 
 

5 mars ( OBS, med spår av tjurighet)

Började dagen med engelska, där ingen i min grupp var där så fick göra allt arbete själv. KulKulKul, NOT.
Sedan hade vi psykologi där vi kollade på en film som vi sedan ska skriva om sen. Efter psykologin hade vi matteprov där jag  sumpade det helt, F aaaalll the waaay!
Efter matten tog jag igen ett spanskaprov som jag också sumpade totalt, F på den också.
 
YESS! Allt går så jääävla bra just nu känner jag. Fyfan vilket jävla flyt jag har alltså. På toppen av det är jag fortfarande sjuk också.

Säger bara en sak:
NU.LEVER.JAG! 

WOOOOOHOOOOOOOO!

4 Mars

Snoooor i ljuuuuus, i ett laaaand utan snoooor, geee mig liiiiiiv, där är allting fööööds på snoooor.
 
Förskyld,förskyld och förskyld. Fyfasiken vad jobbigt det är att vara i skolan (och hemma för den delen) när man är förskyld. MEN jag gick ändå, eftersom jag var tvungen att gå till ungdom på morgonen + att jag inte vill massa grejer i skolan. Slutade halv ett och tog tio i två hem. Skönt att komma hem tidigt, tog en sovnap dirr när jag kom hem ;)
Imorgon måste jag också gå eftersom jag måste göra spanskaprov och matteskit. Orkar inte plugga på't dock......
 
Ni får ha en goer fortsatt dag :)

3 mars

Söndag idag och strålande sol ute. Börjar verkligen kännas som vår nu, unddeerrbaarrararrt.
Idag vaknade jag med ont i halsen och kände mig varm. Mår lite bättre nu, men känner mig låg typ :/ Segt att vara sjuk nu..
Idag händer inget speciellt. Har nyss beställt en collegejacka (svart med vita ärmar). Hoppas den passar, men man vet ju aldrig tyvärr.. Lär ju vara förliten eller ngt :(
Ska försöka göra lite matte idag, annars blir det chilldag.

Pusss ♥
 

tankar den 2 mars.

AAH, blir så jävla arg på alla dessa jävla låtar som ligger ute på internet och spotify. Alla dessa jävla låtar om sex och att tjejer gör allt för killarna. Hittade nyss en låt på TOPLIST på spotify (!!) som handlar om att en tjej suger hans jävla kuk och att allt hon äter är hans dick eftersom hon går på en "strikt diet" (sorry för språket, men pallar inte), SERIÖST, jag blir så jäääävla arg. Bara att denna låten ligger på Top 100-listan på spotify just nu (runt om i hela världen) är läskigt.
Oftast när man sätter på en hiphop/R&B låt  ( som en kille sjunger i) handlar den om sex, säger inte att alla låtar handlar om det, men inse fakta, jävligt MÅNGA gör det faktiskt och det är så jävla fel. Det finns så sjukt många låtar som är diskriminerande mot tjejer och vad finns det mot killar? i stort sett ingenting. 
Låtskrivare och artister som skriver sånnahär låtar påverkar självklart deras fans som ser upp till dem. Det finns säkert många unga som lyssnar på sånnahär skitlåtar och får en fucked up bild om hur det ska vara. Varför kan man inte göra meningsfulla texter som faktiskt visar det rätta istället? Anser samhället att det är ok för killar att diskriminera tjejer som dem faktiskt gör i dessa låtar ? om inte, varför tystas det ner så himla mycket?
Jag har tänkt mer och mer på detta det senaste (inte bara låtarna, utan skillnaderna mellan tjejer och killar allmänt) och jag skulle vilja kalla mig för feminist alltså. Och nej, då handlar det inte om att jag hatar alla killar. Utan jag hatar hur tjejer framställs i samhället och hur VISSA killar framhäver det ännu mer ( i t.ex. sexistiska låtar).
Nej, fyfan. Fyfan säger jag bara.

2 mars

Jahopp, då händer det ingenting i helgen. Segt men också skönt :)
 
Förövrigt så längtar jag till vår mer än något annat just nu, KOM NU!!

1 Mars

Tjohojsan och hej 1a Mars.
Inte hänt sådär jättemycket överdrivet de senaste dagarna. Vi har haft sen vecka och igår började vi halv tre. Jag och Elias beslutades oss för att åka till Lager 157, med direktbussen som gick 10:25. Vid 11 var vi där och köpte lite kläder ;) jag köpte två tröjor och han ett par brallsss och en tröja. Vid halv ett åkte vi in till Ulricehamns busstation och bytte buss till Borås. Sedan käkade vi mat och gick på historialektionen där vi bara kollade på film, sen fick vi sluta ;)
Det är väl  i stort sett det som har hänt det senaste tror jag.
 
Idag började vi kvart över elva med spanska. Redovisade en bild för läraren och det var det enda jag gjorde typ ^^. Efter det hade vi mat, sen en seg engelskalektion och därefter psykologi. Man är alltid lika trött på sista lektionen på fredagar. Slutade 16:20 och tog dalsjöbussen till djupadal där mamma hämtade mig.
 
Och nu är det heeeeeelg, fasiken va göttttt. Har dock inget planerat inför helgen, får se vad som hittas på (om ens något).
 
Nu blir det till att läsa igenom en idrottsinlämning jag skrev igår, skicka in den och sen chillllaaaa.
 
En bild från den otroligt bra kameran på den bärbara som jag nu sitter med. Sitter (och sover) nu mer i mitt gamla rum lite när jag känner fört ;)
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se