31 oktober.

Hellu (:

Idag gick jag upp vid åtta och fick sedan skjuts till Elias vid 9. Kom dit vid 10 och resten av dagen spenderades hemma hos honom. Blev sedan hämtad fyra, och sedan åkte vi dirr till moster marie som fyller år idag :). Det blev Chinamat, och massa göjs ;).
Sedan drog vi hem vid 20:15 och kom nyss hem. Sitter nu här, trött som satan och ont i benen, haha. "Träningsvärk" utan att tränat ;), haha.

Imorgon blir det sovmorgon, och sen chill antagligen rest of the day... PUSS.


30 Oktober.

Hej!
Idag kom Elias till mig återigen (då mamma sa igår att hon inte ville skjutsa mig. Dock sa hon IMORSE att hon kunde skjutsa mig.... way to late -.-'). Vi bakade kolasnittar (som blev lite brända, men ändå ok) och tigerkaka som blev perfektion uti fingerspetsen, haha ;) ). 
Sen följde jag med han in till stada och köpte två redbull och en liten marabou för 88 spänn, haha. SJUKT dyrt. Sedan åkte han tåget hem och jag tog tio i sexbussen back to målsryd =) 
 
Nu ska jag spela hade jag tänkt, börjat med ett nytt spel nu, Oblivion ^^.
 

29 oktober

Hej :)

Idag kom Elias till mig vid 8, och resten av dagen chillade vi,kollade film osvosv( finns ju inte så mkt att göra lixom ;) ). Sedan följde jag med han in till stan vid halv fyra, och jag tog sedan tio i fembussen hem.
 
Imorogn har jag inte ett skit att göra, för päronen vill inte skjutsa mig till Elias, vilket dom aldrig vill.........-.-'
 
 
JÄTTEROLIGT INLÄGG MADDE!! HEJHEJHEJ!!

Lördag 27 oktober

HEJHEJ.
Idag väckte dem mig vid halv tio -.- (man sover ju nere av en anledning...) och sa att dom skulle till knalleland för att köpa vinterskor. Jag ville inte följa med egentligen, men passade på eftersom jag verkligen var tvungen att köpa skor. DOCK hittade jag inga ändå, haha. Så onödigt. När vi hade varit där ett tag åkte vi till Saint George och käkade pizza, gött, men känner mig så JÄVLIGT onyttig. Från och med NU ska jag inte äta / dricka onödigt skit..(får se hur länge det håller.. åt precis upp mina stjärnchips...hehe).

Kom hem för någon timma sen och har ingen lust att göra någonting på resten av dagen. Vill bara kolla film och inte göra något speciellt faktiskt, just det jag ska göra också.

puss och kram, skummbanan ^^.
 
 

Fredagen den 26:de oktober

ÅÅÅH, känslan när man har skrivit ett inlääg, men sedan inser att den har försvunnit.............Måste nu skriva om skiten, ÅH helvete... KRAMP I FOTEN OCKSÅÅÅ, sataaan vad ont det gör..-.-

HEHE, HEJ!
Började dagen med en lång, avslappnande dusch, och sedan en ljuv, proteinrik frukost. LOLZ, nej. Stressade mig till en dusch och slängde i mig frukost innan jag åkte in till skolan alldeles för sent, men som tur var kom jag inte sent till lektionen.
Hade coachtid och sedan idrott(där vi skrev klart på våran inlämning vi fått). Sedan hade vi 4 timmars håltimma, så jag och Elias hann med tio i tiobussen och åkte hem till mig och mös, heeeehee. Sedan tog vi halv två bussen in till stan igen för att ha svenska. Slutade sedan vid 15:05 och jag&Elias gick runt i stan ett tag innan han gick till rese och jag väntade på pappa. Sedan hämtade vi Elias nr 2 och åkte till gånghester och köpte göttish. 

Sitter nu här och har det allmänt gött, har ju fått lov och allt ;) Dock kommer jag ha fett tråkigt på lovet, men ändå, haha. 
 
Måste även börja träääna, är så dålig på det just nu. Förstör ju min kropp med all diverse skit.. :/

Nu blir det film, puss!♥
 

25;de oktobeeer

HEEJ. 

Idag började vi dagen med engelska, svarade på några frågor och diskuterade sedan det i grupp. Sedan hade vi samhällsprov, vilket gick bra. Kändes bra iallafall (y).
Efter det tog jag och Elias Dalsjöforsbussen och hoppade av vid djupadal och gick sedan hem. Sedan lagade vi mat osvosv, sedan färgade jag hans hår mörkare. Blev fett snyggt, men sedan "råkade" han klippa sin lugg, så den blev spikrak och det blev hellugg,hahah, såg ut som en tjej ;)

Sedan åkte han hem vid halv fem och sedan dess har jag skrivit lite på en idrottsgrej vi har tills imorgon och kollat på erik och mackan (y).

Ikväll händer väl inget speciellt, BTW så kom årets första snö idag, tji :) 
 
Ni får ha det så gott, puss!!
 
ORKAPORKA BILDER....

lets make the most of the night, like we gonna die young.

Hejilu
 
Sov åter en underbar natt här nere i källaren, haha. Så GÖTTT. Skitmörkt, inget ljud, bara jag och mina drömmar, haha ;).

Idag åkte jag in vid 8 för att möta Elias. Dock började vi inte förrän nio så vi gick runt i stan planlöst i typ en halvtimma, hehe ;)
Vid nio gick vi till skolan och hade engelska, naturkunskap, matte och första spanskalektionen för mig och Elias. Så jäkla svårt att bara hoppa in i ett språk som man inte har läst på jättelänge. Kände mig som en loser (säg någon gång jag inte gör det i skolan iochförsig..:P) där inne, hehe. Glömt allt typ (y).

Slutade tjugo i två och jag och Elias gick och åt (låång dag utan mat -.-'). Sen tog vi bussarna hem tio i tre.

Har sedan suttit och pluggat en del. Har samhällsprov på torsdag, spanska, matte och engelska tror jag.. -.-'

Har även världens bästa pojkvän, ville bara säga't.
 

måndag 22 oktober

HEEJ.

Vaknade halv sju idag och gick upp och duschade. Sedan mötte jag upp Elias vid 8, sedan gick vi till skolan och hade 2 timmar matte. Fick även reda på mitt prov, ETT litet ynka poäng från G -.-. Dock bara 4 i klassen som fått G på det provet, så.. hehe.
Sedan var det svenska och fick knappt något gjort. Om någon vecka ska vi redovisa om "framtiden", så tråkigt ämne så vet typ inte vad jag ska skriva^^.

Sedan hämtade mamma mig och Elias för vi hade lång håltimma. Dock "missade" vi bussen tillbaka till skolan, HEHEHE. Får dock ta mina konsekvenser för att jag "missade" den :P.

Han drog hem vid halv 5 och sedan dess har jag flyttat och donat i mitt nya rum här nere i källaren. Sov här inatt och sov SÅ JÄDRANS gött, så har mitt rum härnere nu, jävligt gött (Y).
 
Blev klar för ett tag sedan och nu sitter jag här och luktar äckligt, hahah. Blir ju svettig av att städa ^^^^^^^.
 
Ha det göttish.

21 Oktober

HEEJHEEEEJ!!

Idag vaknade jag runt halv elva och sen åkte jag och mamma iväg till Maxi och köpte en till hårfärg till mig, efter som jag fick lite olika nyanser på håret (eftersom jag hade mörkare utväxt). Men jag fixade det när jag kom hem, och nu är det jämnt :). Trivs att vara brunett, fräschare nu till vintern också. Dock inte fint när det ser ut som ett troll precis när jag har duschat, men får tänka på att locka det lite mer osv ;).

Vid 1 åkte vi iväg till farfar för att lämna av Elias och Eddie, sen drog jag, pappa och mamma vidare till Lager 157. Hittade några tröjor, mössa, vantar osv. Har verkligen shoppat denna helgen, haha. Underbart ;)

Efter att gått i olika affärer så var vi klara efter typ 2 timmar, så vi åkte tillbaka till farfar och fikade och snackade, mysigt :)

Vid halv 6 åkte vi hem och sen dess har jag inte gjort så mycket. Har varit en riktigt skön helg, fullt upp :)

TREDJE egobilden på rad, MEEN,har inga andra bilder, och egobilder är lättast att ta, hehehe ;)


FÄRGISH

Bättre bild på färgen:

 
 
......OK.... nu vet jag dock inte varför jag la upp denna bilden... men ok...ok..o..k.

Ullared, Halmstad,hår. 20 Oktober

Hej!
 
Idag blev det till att gå upp tidigt, vid 8. Vid 9 drog vi oss mot Ullared, och fick stå i kö för att komma in -.-'. Väl där inne var det sjukt mkt folk och allt var allmänt ovärt det, haha. Hittade dock lite småskit som vanligt, så som hårgrejer (färg,saxar, inpackning). Köpte även 1 tröja och ett linne.

Tillochmed mamma ville bara ut därifrån, och DÅ är det mkt folk, haha. Så vi gick i därinne i typ en timma innan vi drog oss mot bilen igen. Sedan åkte vi raka vägen till Halmstad och mötte upp Madde på stan. Sen gick vi och åt pizza på en pizzeria, och sen gick vi och shoppade lite. Köpte en tröja på gina och en på H&M, är i stort behov av tröjor just nu, haha.

Sedan åkte vi till Maddes och Davids lägenhet och fikade. Sedan drog vi oss hemmåt vid halv 4-4 och kom hem vid halv sex ungefär. Gick då och färgade mitt hår mörkare, vart så himla trött på mitt blonda hår, så jag ville ha lite förändring. Nu är jag typ ljusbrun och jag blev nöjd :D.
 
Känns som söndag idag.. MEN det är de inte. Vet inte riktigt vad som händer imorgon, vi snackade om en sväng till Lager 157 och kanske åka till farfar. Men vi får se :)

Funderar även på att ta över maddes rum därnere, men jag vet inte hur jag ska göra. Antingen kan jag bara sitta vid datorn där och vara där nere när jag vill, men sova uppe. Eller så kan jag även sova där, men kommer nog inte palla det, haha xD Vi får se hur jag gör :)


PUSS!

Tog en SKITDÅLIG bild. Hårfärgen ser knappt ut så, sen är jag osminkad och min näsa är inte den vackaraste, hahah:
 

TJAAT den 18 Oktober

 
 
Heeej. Sitter här och är allmänt glad, underbart att bara vara glad för no particular reason ( har dock jättemånga anledningar att vara glad över ;)). Musik kan verkligen lätta upp ens humör till tusen.

Idag kom Elias till mig vid tio över nio. Sedan kollade vi på en fail skräckfilm, haha lawl. Sedan gjorde vi mat, korv med bröd bara för vi är latast, haha. Dock stekte vi brödet lite på spisen och det blev fett mkt godare så ^^.
Sen tog vi halv två bussen in till stan och hade samhällskunskap. Några treor hade lektion, och sen hade vi engelska och gjorde inte så mkt där, läste en text bara ;).

Slutade vid 5 och jag och elias gick till rese, standard, haha. 

När jag kom hem bakade jag kladdkakemuffins och kollade på Erik och Mackan som jag missade igår. Skön kväll :)

Imorgon börjar jag 8 och slutar halv tio, FETT JOBBIG DAG, eller inte ^^. Får dock se om jag stannar i stan med Elias efter det ;)
 
Ska förmodligen byta tillbaka till spanska 3 igen. Bytte ju till franska för att jag tyckte att spanskan hade så jobbiga tider. Men har nu insett att det är bättre att ha spanska. För det första behöver man bara läsa det i två år och inget språk i trean ( om jag har franska måste jag läsa 3 år) och sen får jag mer meriter, värt det :)

17 Oktober

17 Oktober och världens bästa syster fyller år idag! GRATTIS :D

Drog in vid 8 och gymmade med Elias. Dock inte alls pepp så körde inte alls mkt. Sen hade vi naturkunskap halv tio, franska, mat och samhäll. Dock hade 3:orna oss den sista timmen på samhällen. Vi körde "fyrahörnsövning" i eeeeen timma. Så segt, hatar fyrahörnsövningen, haha ;P.

Efter det gick jag och Elias till maxi och köpte massa skit och sen till rese där pappa hämtade mig. 

Imorgon kommer antagligen Elias hit innan skolan. Sen tar vi bussen in halv 2, då vi har samhäll och engelska.

 

16 oktober

Hej.

IDAAAG kom Elias till mig vid 9. Sen åkte vi in till stan igen halv tolv och hade matte 12:25. Sedan hade vi naturkunskap och vi skulle ha en redovisning om vårat arbete vi har skrivit om de senaste veckorna, i en liten grupp. Dock var jag inte förberedd,men fick väl fram något skit, haha ;).


Efter det hängde jag i stan ett tag med Elias, sen tog jag tio i fem bussen hem.

Väl hemma var jag tvungen att gå en längre promenad med Eddie och SATAN vad jobbigt det är, både psykiskt och fysiskt. Han virar runt som ett jävla åskmoln och kopplet skär sönder mina händer -.-' 
Blir även jävligt förbannat på allt annat, allt jag gör är fel. Får inte göra ngt utan att det blir fel -.-'
 
MEEEEEN.. HEEEJDÅÅÅ

"If you're a bird, i'm a bird", 14 Oktober

Hejhej!

Idag hade jag verkligen nada att göra. Så jag började att rensa i min garderob, sedan vidare till alla lådor och skåp. Det slutade med att jag städade från 11 till 4 - 5 timmar! haha. Men det var riktigt skönt faktiskt.
Vid 5 började jag och pappa baka. Han gjorde kärleksmums och jag gjorde siliviakaka. Sedan bestämde Elias vilken som var godast, och det blev såklart pappas. Personligen tycker jag min blev bäst, heheheh ;). Dock lade jag ut min kaka på altanen, när jag sedan skulle hämta den såg jag att Eddie hade ätit upp hälften........-.-'
 
Imorgon börjar jag 11:15 med franska. Ska dock åka in vid 8 och joina Elias. Sedan blir det förmodligen att gymma lite vid 10-tiden (y).
 
Ha det gött, TJO!

13 Oktober 21:22

Lade mig tidigt igår, men tog ändå en sovmorgon till tio idag.
Vid halv tolv fick jag skjuts till töllsjö och resterande åkte iväg till Ikea. Sedan kom dom och hämtade mig vid 5 (YAAY, SÅÅ länge jag fick vara där!) och sen åkte vi till coop och handlade lite skit.
 
Sen har det inte hänt så mkt mer idag. Har haft ett tanskspritt humör idag, hatar det.. -.-'
 
Imorgon blir det chilldag antagligen, puss!

ÄLSKAR denna bild och citat, så sött!

 
 

12 Oktober

Hejeheueheu. Its friday friday, gotta get down on friday! ( haha, längesen nu jue ;) ).


Fredag idag som sagt, och vi började med coachtid. Sedan idrott, dock hade vi teori idag, så vi pratade om kost. Slutade vid 10 och efter det hade jag håltimma till halv 3 -.-'. Så jag och några gick och gymmade. Körde på crosstrainer och sedan rullband. Blev fett svettig, men skönt att träna igen ;).
Vid halv tre hade vi svenska och vi skulle redovisa en grej vi hade tagit med oss hemifrån. Jag valde min ipad, haha. Hade inte så mycket att säga om den, men det gick bra ändå ^^. Slutade vid 3 och väntade i stan med Elias. Tog sedan tio i fembussen hem. Har sedan dess inte gjort så mycket mer. Chillat as usual ;)

Imorgon blir det hem till Elias och söndag vet jag inte ;)



Tankar just nu.

Livet och dess oväntade vändningar.

Jag började gymnasiet "bara för att". Inga som helst förhoppningar på någonting egentligen. Mitt val av linje och skola må inte vara det bästa. Känner mig inte riktigt hemma i själva politikssnacket och skolan är way to liten. Men nu, 3 månader senare efter skolstart sitter jag här med pojkvän. DET är något som jag inte förväntade mig. Har länge trott att någon aldrig kommer att gilla mig, haha. Om jag valde frisörlinjen (som jag DOCK ångrar att jag inte gjorde..) skulle jag aldrig träffat honom. Om inte det är ödet, så vet jag inte vad det är ;)
 
Livet har sina vändningar, bra som dåliga. Det är bara att åka med och se vad som händer!
 
Bild på en mindre mig, TJOHHEEY :
 

11 Oktober

Heyhey, youyou!

Igår var det skola från 8 till 13:40. Efter det stannade jag i stan med Elias och tog tio i fem bussen hem. Det var riktigt fint väder ute, så vi satte oss på berget vid parken och chillade, så underbart härligt :').
När jag kom hem åt jag snabbt sedan drog jag och mamma till knalleland och bytte min jacka. Vi insåg att den inte alls var så fin på och inte värt pengarna. Så jag bytte till en mkt tunnare, men WHATEVER, orkar inte tänka på jackor just nu xD
 
Idag hade vi engelska och Samhäll. På samhällen skrev jag en debattartikel om samhällets skönhetsideal, riktigt roligt att skriva av sig faktiskt ;).
Slutade vid tio över elva och jag and elias gick upp till bibblan, lämnade min bok och köpte en påse godis på ica. Sedan missade vi bussen, eller så missade bussen oss som gick tio i tolv, så vi fick ta bussen till dalsjöfors och gå från djupadal -.-'. Bussarna är kaos just nu..
Sedan gjorde vi mat och gjorde standarngrejen - kolla film ,haha. Är så lycklig när jag är med honom, it's almost sick ;). 

Han tog sedan halv sju bussen in till stan och sedan dess har jag legat och haft ont i magen. Hela familjen fick fett ont i magen efter maten, men jag fick väl den värsta tönen som vanligt. Så SJUKT ont! hatar det -.-'.

Ska gå och lägga mig snart, med värmekudden som mitt sällskap <3 (THANKYOU för värmekudden säger jag bara!).
 
Köpte mig en sådan här jacka istället, fast i svart ;)
 

9 Oktober

Började nio idag, men åkte in vid 8 och joinade Elias en timma. Sen hade vi engelska och diskuterade om man ska slå barn osvosv. Efter det var de no och matte.Slutade 12:25 och vi skulle ta bussen upp till matsalen. Dock tog vi helt fel buss, så vi åkte bort till andra sidan stan typ, haha. Åkte säkert i en halvtimma innan vi var tillbaka till stan igen och gick till maten, hahah. Så sjukt onödigt :p. Efter maten gick jag, Kicki och Hanna och "tränade". Jag tränade inte så mycket dock... Cyklade och gick lite på löpband. Var inte alls sugen på att träna. Vi var klara vid 3 och jag tog tio i fyra bussen hem.
Vid 5 åkte jag,mamma och Elias till knalleland och letade efter vinterjacka till mig. Hittade flera stycken, men antingen var dem i fel färg eller för tunna. Hittade en OK, kanske inte den snyggaste (en storlek förstor..:/), menmen! Många jackor som är längre ser inte kloka ut på oss kortväxta. Får ju nästan börja leta på barnavdelningen.....-.-'.

Kom hem vid 7 och nu sitter jag här, trött och vill sooova. Men att lägga sig klockan 8 känns lite för tidigt ;)
 
Idag fyller även pappa år, GRATTIS!
 

8 Oktober

Igår kom mormor, morfar, farfar och Peter hit. Vi firade av madde och pappa, åt feettissh god tacopaj och fika. Dem åkte hem vid 5 och vid 6-tiden åkte madde hem.

Idag började vi dagen med underbart matteprov. Lär ju faila totalt, kan inte ens säga om det gick bra eller dåligt. Gissade mig fram till 90% av svaren.... Efter det var det svenska och mat. Franska efter det och no. Slutade vid 3 och gick till city med Elias (haha, börjar bli standard nu). Sen gick vi till rese och jag blev hämtad vid 5. Här hemma gav vi pappa hans presenter (eftersom han egentligen fyller år imorgon, men kommer inte hem förräns halv nio typ). Och har även skrivit klart min No, bara renskrivning kvar. Blev dock inte alls nöjd över den, menmen! ;)
 
Imorgon börjar jag 9 och slutar halv 1. Ska förmodligen gymma efter skolan och sen hem.


Idag är det ett år sedan farmor lämnade oss. ETT ÅR! Kändes som det var igår vi fick beskedet. Så mycket saker som hinner hända på ett år, men saknar dig fortfarande lika mycket. Underbara du, ett år utan dig..

6 oktober

Idag började vi dagen med att sjunga för madde,som egentligen fyller år den 17:de (men eftersom hon är hemma nu så passar vi på att fira henne här hemma :), Gav henne lite presenter och vid 11 kom Elias hit. Vi kollade på film osvosv, alltid lika mys :D
Han åkte hem vid 5 och vid 7 tog jag och madde bilen till Borås för att kolla på bio halv 9. Filmen var Looper och den var förvånansvärt bra! Skön "attityd" och bra handling hela filmen igenom ;)

Filmen var slut vid halv elva och har nyss kommit hem. Är väldigt trött just nu så ska gå och lägga mig. Imorgon kommer det lite gäster vid 2. Annars måste jag plugga matte. Är fruktansvärt dålig på det och provet på måndag lär ju inte gå som jag vill........
 

5 Oktober 2012

HEJELEJELELUKELELE.
 
Vaknade vid 8 idag och trodde att Elias skulle komma vid 9. Men han missar såklart bussen så han kom vid 10 istället. Sen gjorde vi spagetti med köttfärssås och tog vi tog sen bussen in till stan med madde. Elias gick till sin tyska och jag å madde gick och fikade på bakgården, gick i lite affärer osv. Sen tog hon bussen hem och jag gick till skolan och hade engelska och svenska. Sen gick jag runt på stan ett tag med elias innan jag mötte upp la familia vid Oliven. Var dock inte ens så hungrig, men det var gott ändå :D
 
Känns verkligen inte som fredag idag, men det är skööönt anyways :D Ska gå och kolla tv nu, puss!!
 
 

4 Oktober 2012

HEJ.
 
Igår hände inget speciellt, därav inget skrivande (dock skriver jag ju inte så händelserika saker nu heller.. men.). Idag började vi dagen med zuma/ dans på studio danza. Satan vad stel man var, men det var roligt att dansa. Har lust att börja igen alltså :)

Efter det hade vi 4 timmar håltimma, så vi åt mat och sedan gick jag, Elias och Kicki å fikade lite ;)

Slutade vid 5 och Madde kom och hämtade mig. Sedan åkte vi till Maxi och köpte sallad, tomat,rädiser och annat gott!! Not.. Köpte bara massa onyttigt, då är det sig likt! ;)

Snart blir det mat och sedan måste jag plugga matte.. TJOHO!!

REDAN fredag imorgon. Tiden går sjukt snabbt. Elias kommer innan skolan och sen tar vi halv tolv bussen in till skolan.
 
Man märker verkligen att det är höst nu. Träden har ändrat färg och hösten är så mysig, love it :D

PÖSS
 

2 Oktober, TJOBRE!!

Vaknade vid åtta idag och duschade (en JÄVLIGT välbehövd dusch. USCH vad smutsigt hår jag hade^^). Sen kom Elias vid 9. Härligt att se honom igen, gillar honom så mycket. Bryr mig inte vad andra tycker och tänker om oss. Dem har inget liv och vill bara skapa drama.

Vi gjorde hamburgare och tog sedan halv tolv bussen till skolan. Började med matte och fick reda på att vi har matteprov på måndag och alla är typ 10 sidor före mig (hur och varför vet jag dock inte..), HÄRLIGT!<33
 
Sen hade vi naturkunskap och vi började på ett enskilt arbete. 
Efter skolan gick jag och elias till city och köpte godis. Sen gick vi till rese och väntade på hans tåg och min skjuts  ;).

Imorgon är det lång dag i skolan. På kvällen kommer dock madde och ska stanna här hela veckan ut, wonderbart :D
 
Alltså, Har ZERO, NADA, NOLL bilder att bjuda på... Så tråkigt med blogg utan bilder. MEEEN, what to doo..

My life right now.

Livet.

Från ena dagen kan allt vara bra, nästa - kan allt vara komplicerat. Man gör dumma val och ångrar sig. Man gör bra val och blir lycklig. Människor är fruktansvärt falska, förutom dem man verkligen älskar.
Just nu ska jag se framåt och lägga ner min tid på positiva människor. Orkar inte med dagisnivåer just nu.

1:a Oktober

HEJ första oktober! ;D
 
Natten var KAOS. Orkar inte ens prata om den..

Idag sjukskrev mamma mig och sen åkte vi in till vårdcentralen eftersom jag kände inatt att jag hade fått urinvägsinfektion. Kände mig pissenödig hela tiden men gick inte att pissa. Sov typ en timma på hela natten för det gjorde så ont.
Så fick antibiotika för det, ska ta 1 tablett 3 ggr dagligen i 5 dagar. JÄVLAR I HELVETE vad allt ska hända mig. Men får skylla mig själv.
 
Tråkig dag. Vill nästan vara i skolan nu ^^.

Jaja, ska spela wow nu. HEJ.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se