11 Oktober

Heyhey, youyou!

Igår var det skola från 8 till 13:40. Efter det stannade jag i stan med Elias och tog tio i fem bussen hem. Det var riktigt fint väder ute, så vi satte oss på berget vid parken och chillade, så underbart härligt :').
När jag kom hem åt jag snabbt sedan drog jag och mamma till knalleland och bytte min jacka. Vi insåg att den inte alls var så fin på och inte värt pengarna. Så jag bytte till en mkt tunnare, men WHATEVER, orkar inte tänka på jackor just nu xD
 
Idag hade vi engelska och Samhäll. På samhällen skrev jag en debattartikel om samhällets skönhetsideal, riktigt roligt att skriva av sig faktiskt ;).
Slutade vid tio över elva och jag and elias gick upp till bibblan, lämnade min bok och köpte en påse godis på ica. Sedan missade vi bussen, eller så missade bussen oss som gick tio i tolv, så vi fick ta bussen till dalsjöfors och gå från djupadal -.-'. Bussarna är kaos just nu..
Sedan gjorde vi mat och gjorde standarngrejen - kolla film ,haha. Är så lycklig när jag är med honom, it's almost sick ;). 

Han tog sedan halv sju bussen in till stan och sedan dess har jag legat och haft ont i magen. Hela familjen fick fett ont i magen efter maten, men jag fick väl den värsta tönen som vanligt. Så SJUKT ont! hatar det -.-'.

Ska gå och lägga mig snart, med värmekudden som mitt sällskap <3 (THANKYOU för värmekudden säger jag bara!).
 
Köpte mig en sådan här jacka istället, fast i svart ;)
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se