somebody that i used to know

HEJSAAAN. Då var det måndag igen och det känns helt okej. Jag vill bara ha lov nu, så det känns skönt att göra klart alla skoldagar nu innan lovet ;)
Idag hade vi sovmorgon (som vi alltid har på måndagar). Hade mentorstid. Fick reda på att vi slutar vid 13:20 på torsdag. Jag, Sabina och Annie har dock internprao då, så vi har inga riktiga lektioner den dagen ;)
Sen hade vi SO. Hade ett litet test på "ekonomiska" ord. Sen kollade vi på en liten dokummentär om lägret i auswitch. Så jävla fruktansvärt ! Hur kan/kunde människor vara så jävla genom-onda ? Usch. Spya på dem, hehe.
Sen hade vi svenska, där övade vi inför nationellaproven vi har nästan tisdag och torsdag. Och sen hade vi hemkunskap. Där planerade vi bara inför nästa veckas lektion. Då var veckans tråkigaste lektion över iallafall (hemkunskapen dårå) ;).


Tycker inte att detta är speciellt coolt eller asspeciellt. Men jag hittade denna video och jag tycker låten är go och är en bra cover :



städning & pulka

Hola amigoooos!
Idag hade jag ingenting att göra så jag bestämde mig för att köra en storstädning i mitt rum. Tog ungefär 3 timmar med pauser, hehe. Rensade mina garderober, bytte lakan osv i sängen, dammade, rensande massa onödiga grejer, damsög och moppade.
Sen tog jag,madde och Elias en sväng till dagisbacken och åkte lite pulka. Nice att röra lite på sig, hehe.
Sitter och äter godis nu..mhm :)

Längtar som tusan till hunden nu, så låt dessa två veckorna gå snabbt ! :D

Alltså jag orkar inte med dessa bilder, tar ju bara fula xD


Lördag

Hejsan !
Då var det lördag igen och veckan har gått riktigt fort. Det beror nog på att jag slutade tidigt nästan varje dag denna veckan, haha.
Jahopp, vad ska man göra idag då ? Ska iallafall ta en dusch nu,äta frukost och sen vet jag inte jag ska göra.
Ahopp, detta var ett jäkligt onödigt inlägg, men jaja ;)
Have a niceig dag, puss !

Update : drog en liten sväng till hemmakväll och köpte godis med mamma, sen handlade vi lite. Har nu bakat cupcakes, får se om dem blev goda. Dem blev hårda, meeeen jaaaohaooo.

Bläk. Vad äckliga dem ser ut på bilden.


Ulla red till ullared

Hej !
Slutade tjugo över ett idag( inställd so ). Åkte hem, pissa och åt, hehe. Sen drog jag,mamma och Elias bilen till Ullared...som vanligt ;)
Det var väldigt lite folk( hur kommer det sig att jag alltid skriver hur mycket folk det är ? Haha). Vi åkte mest dit för att köpa en massa hundgrejer, vilket vi gjorde också ! Nu har vi i stort sett allt, utom själva hunden, hehe. Köpte en mysig pyjamas och en väska, eftersom min andra gick sönder i dragkedjan. Vi fikade lite där, inte den godaste fikan, men dt väl ner ;) efter vi shoppat i några timmar åkte vi hem.  Härlig dag idag!
Vi hittade sådana "donuts" ( som jag bloggade om i inlägget nedanför) i ullared. Där kostade de 12 kr st. Gissa vad vi betala för två ( med frakt då ) ? Jo 163 spänn. Haha, så irriterande.
Sitter nu och kollar på copycat singers, dock är programledaren så jäkla jobbig tycker jag, så överdriven x)

Imorgon är det fredag, underbart ! :D

Bjuder på en bild som togs när jag var sjuk...buhu

Osminkad isa is in the hööuseee.


hårdonut

Klickade hem två stycken såkallade " hårdonuts" häromdagen. Fick hem dem igår och jag testade att sätta upp en i håret. Väldigt lätt att sätta upp och tycker det blir finare än att bara sätta upp i en slarvig knut. Det blir mer en "clean" toffs.

Jag älskar att vänta på någonting från posten som man har beställt. Varesig det är kläder eller en hårdonut. Det är bara känslan att man kommer få något snart som är rolig !


tankar

När jag lyssnar på dessa låtar får jag alltid mina tankar på farmor. De spelades på hennes begravning (den första låten på det första klippet ) och "time to say goodbye" var hennes val och hon ville att den skulle spelas när hon gick bort. Jag blir alltid så tankspridd och ledsen när jag lyssnar på dessa låtar, men det är skönt att tänka på det ibland faktiskt. Jag saknar henne precis lika mycket nu som när jag gjorde för 2 månader sen, mer tillochmed.
Hon sa alltid att det skulle bli så rolig att se vad det skulle bli av oss barnbarn. Vilka skolor vi skulle gå på, vilka jobb vi skulle få. Men sen kom det hon precis INTE ville. Hon dog på det sättet hon verkligen inte ville dö på. Både hon och vi andra visste att det inte fanns något att göra och någongång inom snar framtid kommer hon att lämna oss. Men vi pratade aldrig om det högt, vid hennes närhet. Det gjorde så jävla ont att se henne gråta och säga " jag vill inte vara här, snälla ta mig hem", men man kunde inte göra något. Och den sista tiden pratade hon sitt egna lilla språk, vilket gjorde att man inte kunde prata med henne. Hon visste inte ens vem vi var den sista tiden. Hon glömde bort hela sitt liv, allt hon har varit med om. Varför ska hemska saker hända BRA och genomgoda människor ? så jävla orättvist.
Innan åkte vi nästan alltid och fikade hos farmor och farfar. Nu har jag kanske varit i deras hus 7 gånger efter hon dog. Jag älskar det där huset, men det är inte detsamma när du inte är där. Man känner verkligen att du har lämnat något efter dig.

Men jag är så jäkla glad över att jag har fått lära känna en sån underbar människa som dig, och ha dig som farmor !
Man har fått så många minnen från dig och farfar. Jag önskade bara att man kunde få många många till och att det inte var slut nu.
Jag vill bara att du ska vara här, jag vet att du är det också. Men jag vill se, höra och krama dig.
Jag blir så ledsen när jag tänker på detta. Men har jag fått skriva av mig eller tänkt lite, blir jag på bättre tankar igen.





Världens underbaraste, generösaste ,påhittigaste, roligaste,snällaste farmor.


Happy

Jag och mamma ( och Elias visserligen) har nu länge velat ha en hund. Vi har letat ganska länge och igår hittade vi en liten krabat på blocket. Vi mailade imorse och han fanns kvar. Efter vi har skickat några mail under dagen har vi nu bestämt oss för att köpa honom. Vi skickade mailet nyss att vi ville köpa honom.
Det är en blandras av många olika raser. Tydligen  väldigt glad,nyfiken och lättlärd :)
Den 11 februari kommer vi förmodligen hämta honom (när vi har sportlov). Vi kan inte åka flera gånger och hälsa på / se hur han är, eftersom han är ganska långt bort ( jönköping), så vi ska åka en gång :)

Nu får vi hoppas att detta är en bra, snäll och gosig hund utan sjukdomar ( och störningar i huvudet, som våran förra hund hade, hehe).




lördag

Hajhaj ! Fläsk.. de é gott dé.

Idag snööar det, muket.
Annars mår jag mycket bättre idag och äntligen känner jag smaaaak. Familjen åt allt möjligt gott igår och snacka om att jag blev plågad när jag inte kännde någon smak ? haha.
Vill kolla på en bra serie, då jag har kollat klart på alla solsidan-avsnitt. Men vet inte vilken :'(
Ska låna en bok på ipaden nu. Man går in på bibliotekets sida, väljer en bok och skriver in koden man har på sitt lånekort. Sen har man boken i ipaden i 28 dagar, supersmidigt :D

När december började förra året tog jag mina syskon 24 olika bilder som jag sedan gjorde om lite och slog in i paket. Mamma och pappa fick öppna ett paket varje dag = julkalender, haha. Här är ett smakprov på hur det kunde se ut, haha.


Tanken var att vi skulle bli fulare och fulare under varje dag. Detta var väl 4 dagen ;)



19 januari 19:36

Hej.
Jag har varit sjuk aaalll day long. Lite skönt att vara sjuk, man får ju vara hemma, haha. Men ibland äre fasiken inte värt det när man mår som sämst.. :(
Imorgon mår jag förhoppningsvis lite bättre.
Skulle även söka in till gymnasie idag. Sökte Samhäll som förstaval, men sen blev det stopp.. va fasiken ska jag välja som andra och tredjeval !? mhm.. jaja. Får fundera lite till, har till 1 februari på mig :)

Ska snart kolla på lite tv, sen blir det nog solsidan. PÖSSsISh.

Bjussar på två lite smågamla bilder.


sjuk människa

Hej. Jag är sjuk, ännu en gång. Visserligen var det ett tag sen jag var sjuk nu, men mina sjukdomar brukar komma rätt tätt inpå varandra. Gick till skolan ändå idag, eftersom det inte var så farligt imorse. Men blev bara värre och värre under dagen, nyste minst 50 gånger, haha. Undra hur många jag smittade idag, jag var ett mänskligt virus, haha.
Hade inställd No, så därför slutade vi 1 timma tidigare och drog hem med mamma som också slutade tidigt. Gick och la mig på dirren typ. Nu sitter jag här och överför Solsidan avsnitt till ipaden. Älskar att ligga i sängen och kolla på solsidan och vänner, haha.
Ikväll blir det Sveriges MASTERCOCK, hehehehe. Jag är så rolig så.
Blir förmodligen hemma imorgon.
pusshejleverpastej.

HAHA, kom ihåg när jag och madde skulle ta dessa bilder. Vi skulle likna våra "idoler". Jag var så jäkla förkyld kommer jag ihåg, men jäävlar vad lik jag blev, inte sant !? haha.


Tråk

Hejsan, då var det måndag igen... Punkt punkt punkt.
Hade hemkunskap idag vilket vi inte hade förra terminen. För det första gillar jag inte hemkunskap och har aldrig gjort,för det andra känner jag ingen där, för det tredje har vi det i två timmar ( vilket känns som en evighet) och för det fjärde luktar man alltid vitlök i munnen när man kommer ut därifrån. Usch vad tråkigt det är, speciellt när man inte känner någon. Gillar inte mitt schema denna terminen alltså.
Det är såå skönt när man kommer hem efter skolan och man vet att man får chilla hela kvällen, haha. Dock får jag njuta nu när jag inte har så många läxor. Snart blir det mycket plugg när nationella proven kommer ;(
Fyfan vilket klago-inlägg, men det är skönt ibland :))
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Puss.


Söndagstjöt

Hejsan. Idag har vi inte gjort någonting speciellt. Vi åkte en sväng och åt McDonalds och sedan till Ica maski ( som vi i min familj säger, hehe). Annars har jag bakat failade choladbiskvier, att allt ska bli fail! Dock bakade jag Chokladcupcakes här om dagen och dem blev helt ok faktiskt, haha. Ååååååh vad ointressant ämne -.-'.  Ligger i sängen och bloggar från ipaden just nu och ska nog se ett avsnitt av vänner. Jag kan nästan alla repliker utantill, men ändå har jag inte tröttnat på serien, haha.
Imorgon börjar en ny skolvecka, roligt...noooooot.

lördagen den 14 januari

Hojhoj ! Här kommer världens bästa spruttflygare. Jag är en man i mina bästa år, lagom tjock, genomklok och vacker man i mina bästa år.

Idag har jag och mamma varit i knalleland. Hon skulle köpa behövliga grejer och jag ville ha en såkallad "Hår donut". Men jag hittade dock ingen sån :(. Vi köpte lite godis iallafall, då blev jag nöjd, haha. När vi kom hem var mormor och hunden ville här. Jag fick 300 kr och blommor ;)
Jag är typ inte inne på datorn längre, håller mest på med min ipad och spelar temple run. Det är så sjukt beroendeframkallande.


Jag har lust att se någon klassisk Astrid Lindgren film idag, haha. Jag får ryck och vill kolla på sånt ibland, tycker det är lite mysigt :)

Det får bli en bild på världens bästa katt idag. Om hon var en människa lovar jag att hon skulle vara så sjukt snäll, aldrig göra någon illa, men ändå vara bestämd, haha ;)


10 januari :)

Då har skolan dragit igång igen ! Vi har lite ändrade grejjer på schemat, men inga stora förändringar. Dock är vi typ 40 personer på spanskan. Två spanskagrupper ska vara i samma lektion 3 gånger om veckan i en hel termin. Fyfan, inget roligt alls. Ska ju ha nationella i spanska så måste konsentrera mig på det nu, men det är svårt med 39 andra personer i rummet... mhmhm.
Slutade tidigare idag (vi gör det på tisdagar. Vi slutar tjugo över 2) så tog bussen till djupadal och gick hem därifrån. Väl hemma åt jag lite mat och sedan kollade jag på Desperate Housewives(då jag inte kolla på den igår) och Pretty little liars. Har även lärt mig att lägga in filmer osv på ipaden nu, naajs :D

Klippte luggen lite idag också. Nu kan man lägga fram mer hår så det blir "mer lugg" om man vill.


9 januari - kväll

Hejsan !
Det har varit en bra och mysig dag idag. Det behövs inget speciellt på ens födelsedag tycker jag ! Farfar , Peter och Marie kom ju vid kvällen. Vi åt tacos och jag fick en bok (jag saknar dig),ett frågesportsspel och 500 spänn från Marie :D
Nu ska jag försöka få in Desperate housewive-avsnitt på ipaden och förmodligen kolla på den i sängen. Imorgon är det skola igen, buuuuh ;'(



9 Januari = min födelsedag

Jag fick en Ipad ! Jag har tjatat lite om det, men inte visste jag att jag skulle få det :D

Hej förressten, haha. Idag väckte ( väckte och väckte. Jag var redan vaken, men ändå) familjen mig med sång. Fick en teckning från Elias, en tröjja och en Ipad 2 ! Så nice.

Idag ska vi inte göra något speciellt. Mormor kommer (tror jag?) i eftermiddag. Efter 4 kommer Farfar och Peter & vid halv 6 kommer moster Marie. Vi ska äta tacos och lite sådär, götttans.

Imorgon börjar skolan igen. Men det är sista lovsdagen + min födelsedag och då ska jag inte gå runt med ångest.

Ha en bra dag. PUUUSSS.

( de första två bilderna är klickbara)

Tagen med ipaden:

image description

 

 


himlen

Helluu. Idag har det inte hänt någonting. Har bakat lite och ena kakan blev fail (vilket det alltid blir när jag bakar nu för tiden känns det som). Skön dag idag iallafall  !

 

Tog precis bilden. Så fin himmel !


Oliven

Mhmhm.. möms. Det var gott med Olivenmat, men fyfasiken vad mätt man blir ! Aja. Nu ska jag slänga mig i soffan, kolla på gladiatorerna (eller något) och käka chips. HAHA, jag är ju helt otrolig. Äter chips precis efter ätit oliven.. men kommer inte orka någonting ändå,så..

Bilder från Oliven. Och ja.. jag överdriver en deeel på bilderna.
(klicka på bilderna så blir de större)

Att jag aldrig kan le fint någon gång ?

 


knalleland vs.restaurang

Hejsan. Var en sväng i knalleland idag. Elias har tjatat om en onepiece ett litet tag så idag köpte vi honom en. Ahopp.. det var allt vi köpte där, haha.
Ikväll ska vi äta på Oliven, eftersom jag fyller år på måndag.

Adddiiooos.


carry you home




Trouble is her only friend and he's back again.
Makes her body older than it really is.
She says it's high time she went away,
No one's got much to say in this town.
Trouble is the only way is down.
Down, down.
As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.
If she had wings she would fly away,
And another day God will give her some.
Trouble is the only way is down.
Down, down.
As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.
And they were all born pretty in New York City tonight,
And someone's little girl was taken from the world tonight,
Under the Stars and Stripes.
As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.

nämnde jag att jag var uttråkad ?

Idag har jag trååååååkigt. Är rastlös som en babian i ett apträd. HAHA, jag är uttråkad.
Jag ska träna lite idag iallafall.
Det var min kreativa dag. Tjoflöjt.

mhmhm... kryptooniiiteeer (:

ps. jag är uttråkad.


Hårsnack..ännu en gång.

Tjohoo, jag är här ännu en gång ! Bloggar ganska ofta nu för tiden, vilket är roligt. Men inläggen och blogglusten lär väl försvinner sedan när skolan börjar igen. Jag har helt enkelt ingenting att skriva om när det är skola.

För några månader sedan skulle jag klippa min lugg lite. Men det ledde till att jag klippte hela håret. " Äh, hur svårt kan det vara? " tänkte jag och klippte håret. Det slutade med att det såg ut som att jag hade löshår, så fick gå till frissan dagen efter.
Såg för någon dag sedan att jag hade väldigt kluvna toppar och idag tog jag tag i saxen ännu en gång,( efter att ha sett en del videor på youtube hur man klipper)  försiktigare denna gång. Klippte bara jättelite, men lite slitet lär väl åkt. Kanske inte blev sådär jätte jämt, men what the heck! 

Och som vanligt. Otroligt fina bilder på mig.



Och på tal om hår. HUR kan man vilja ha sånhär lugg ?!?:

HAHA. Jag menar, man ser ju inte ens hennes ögon..


Nu ska jag göra något annat, pöössss.

lager 157

Hej och Hallå ! eller som när jag inte visste om jag skulle säga hej eller hallå. Då blev det "halluu", haha.
Idag blev det Lager 157. Det var längesen vi var där så vi tänkte att vi kunde åka dit :)
Det var väldigt lite folk, så det var ganska skönt. Jag hittade ett par svarta vanliga byxor (eftersom mina andra satt så himla löst och fult) och ett par vanliga blåa jeans. Hittade även en t-shirt (för stor, men skitsamma ) och en blus. Nöjd :D

Vi fikade även lite sen var vi klara vid 12 och åkte hem. Nada more.

Have a good day (i indisk-engelsk accent ).

Haha,tog bara en snabb och dålig bild på t-shirten ( bara för att få lite nya bilder i bloggen...typ.)


klet och klabb

Det blåste jäkligt mycket / lättare storm inatt. Så fort det började blåsa knakade det i fönsret och persiennerna precis utanför fönstret lät. Inte mycket till sömn inatt alltså, haha. Ville så gärna sova och var skittrött, men nejdå ;)
Vaknade sedan och var på ganska dåligt humör men följde ändå med till knalleland. Vetinte riktigt varför jag gjorde det,egentligen. Mamma lämnade tillbaka en skjorta,madde köpte ögonbrynsfärg och sen handlade vi. Hemma sen prövade vi färgen på ögonbrynen men det blev ingen speciell skillnad. Prövade att ta lite till för en stund sedan. Tvättade precis ur det och det blev ingen skillnad heller. Bara liiiite liiite mörkare,haha. Jaja, vem bryr sig, det är ju bara ögonbryn ? xD
Jag har även tränat idag. Tyckte inte det var så jobbigt och blev inte så svettig idag , men min brorsan och hans kompisar var ju nera och störde :(
Ikväll ska jag kolla på någon film sen sooova. Inatt blir det ingen storm förhoppningsvis :)

Imorgon vet jag inte vad som händer. Mamma är ledig så vi får se. Antingen åker vi någonstans eller så är vi hemma :)

Här är en assexig bild när jag färgar ögonbrynen.



Jag är sjukt sexig. Osminkad,blek och blött hår (:

3 Januari - tisdag

Vaknade vid halv elva idag och bestämde mig för att gå upp. Man kan ju sova hur länge som helst om det är tyst och lugnt i huset !
Sen gjorde jag och Madde hemmagjord pizza. Vi hade en skål med tomatsås och gissa vad som händer ? SPLASH, och hela köket är fullt med tomatsås. På golvet,mattorna,taket, I kylskåpet, haha. Men pizzan blev god iallafall !
När mamma kom hem åkte jag, Mamma,Madde,Marie och Elias till mormor och morfar, eftersom morbror fyller år på torsdag. Chilla lite där och åkte sedan hem i värsta snö-ovädret. Yepp, nu är snön här. Men man hinner väl inte ens blinka förren den försvinner igen.
Imorgon åker vi till knalleland en sväng. Vet inte riktigt vad vi ska göra där, mamma skulle lämna tillbaka en tröjja eller något. På kvällen ska jag träna iallafall :)

Lite kill (kirr?klirr?) i maggropen så stänger vi dagboken, haha, klassisk.

Bild från förförra ( tror jag ? ) året. Daaamn, it var mycket snow då  !


Bild från nyårsafton

Hellu ladies and gentlemens!
Idag har det inte hänt någonting speciellt. Blev så uttråkad men man får njuta av de dagar man är ledig innan skolan och proven drar igång igen.
Har tränat idag igen iallafall. Fick ju ett nytt spel igår utav mamma och pappa. Det är jättebra och väldigt många varierade träningspass. Man kan göra allt från dansa till kickboxning till pilates till yoga till helkroppsträning (träna mage,rumpa, lår osv), ja i stort sett allt. Tränade i ca. 1 och en halv timma sen kände jag att det räckte, haha.
Imorgon följer jag förmodligen med till mormor och morfar när mamma har slutat jobbet efter 4.

Nu ska jag äta spagetti och köttfärsssaawwws.
Kramar :D

HAHA. Denna bilden är så ful på alla sätt och vis. Först ser den inte ens ut som mig sen  ser det ut som det är min arm och hand ( den med den randiga tröjan), vilket det inte är, det är Elias. Sen är det en hand mitt från ingenstans som håller i skålen med godiset ( vilket är min hand ). OCH godiset ser så äckligt ut. Elias har delat vissa godisbitar så det ska bli mer, haha.

Det var en lång förklaring, but whatevveeer :)


1 Januari 2012

Hej !
Igår kom farfar och Peter vid 7/halv åtta och vi åt mat. Potatisgratäng,kött osv. Efter det åt vi min tårta ( som blev helt fail förövrigt ) som jag hade gjort och en mamma hade gjort. Mådde illa efter det, men tryckte ändå i mig chips, haha. Jag = fetto.
Vid 11 gick vi ut för att skjuta några raketer innan tolvslaget. En raket gick åt helvetes fel, haha. Det var meningen att den skulle åka rakt upp ( som raketer gör, höhö ), men den drog iväg vid sidan, över vårat hus och smälldes vid grannarnas hus, haha. fAAIL. Men inte skada skedd så det gick bra :)
Vid tolv igen gick vi ut för att smälla våra sista raketer och även kolla på de andras.  Elias var så rädd så han skakade ( han blev rädd för raketen som gick fel ), stackarn :(.
Mysigt kväll iallafall.
Idag händer det inget speciellt. Hade egentligen tänkt att gå på bio med pappa och Elias, men jag ångrade mig så Elias kompis Tim tog min biljett istället, så det blev bra :) Jag fick ett nytt träningsspel idag ( My fitness coach club) så det ska jag pröva och dansa antagligen lite :D


Här kommer några bilder från igår :




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se