25 februari

Jag och Elias badade på morgonen idag. Så jäkla äckligt egentligen att bada, piss, damm, spott och äckelpäckel i vattnet :p

Vi började halv ett med historia där vi började kolla på film, sen svenska och sist matte. För en gångs skull förstår jag faktiskt matten för en gångs skull! otroligt ^^
Slutade tio i fem och åkte med pappa hem halv sex och har sedan dess inte gjort någonting speciellt.
Är förövrigt trött på allt i allmänhet just nu, känner bara tråk i allt och vill bara lägga mig under täcket just nu.
 
Snart blir det tv.
 
Hejs.

24 Februari

OCH då var det söndag igen, tyvärr. Dem flesta helgerna går alldeles för fort :/
Igår åkte hela fmiljen som sagt och hämtade Elias i stan. Sedan åkte vi till Varberg och tryckte i oss mat eftersom madde hade lite bråttom till sitt tåg, men hon hann och vi hejdå till henne och drog vidare till Ullared. Jag köpte lite skit, såsom ansiktsinpackning (standard^^), en tröja, linne och lite sånt ;) Vi åkte hem vid 5 igen och var hemma vid 6tiden. Resten av kvällen kollade vi på melodifestivalen och mös :)))
 
Vaknade vid 10 idag och gjorde matte i någon timma (helt otroligt, plugg? ;) ), sedan bestämde vi oss för att dra till gånghester, med cykeln. Han skjutsade mig på isgator men det gick bra ;) Vi köpte lite i affären och åkte sedan tillbaka. Tog cirka en timma och 45 allt som allt :)
Sedan drog han hem vid 2 och jag bakade cupcakes och skulle baka bullar(ish). Men pallade verkligen inte göra klart bullarna, så mamma fick göra klart dem ;p.
 
Imorgon är det skola igen med tre lektioner, men vi börjar inte förräns halv ett så jag och Elias drar förmodligen och badar en stund innan ;)
 
Ha en bäst vecka och ta hand om varandra, peace ♥

23 Februari

HAJ!
Igår hade vi psykologi, engelska, spanska och coachtid eller vafasiken det heter :p. Slutade halv tre och tog 14:50 bussen hem. Väl hemma blev det tacopaj och mys with la familia :)
Idag vaknade jag vid 10 och gick upp and took a shower. Snart ska vi åka till stan för att hämta Elias, sen pker vi till Varberg för att lämna Madde och därifrån åker vi till Ullared sen :) Sedan sover Elias hos moi.
 
Ha en grym dag, puss!
 

21 Februari

TJOHEJ vad sämst jag är på att blogga!

Ja.. Det har väl inte hänt sådär överdrivet mycket sedan lördags. Minns ju knappt vad jag gör om dagarna, men skola helt enkelt (y).
Idag hade vi bara en lektion som började klockan 8. Vi redovisade om olika människor från medeltiden och jag var Karl den store. Detta måste vart den sämsta redovisningen jag gjort, haha. Ibland bara orkar jag verkligen inte vara intresserad och tänker att "det får bli som det blir" och idag var en sån dag. Jag läste i princip rakt av texten som jag hade i datorn, haha YES. MEN det får bli som det blir ;)
Efter lektionen tog jag och Elias tio i tio-bussen hem till mig. Vi kollade på älskade Titanic (som jag kollade på för bara någon dag sedan), och gissa vem som börjar grina. Vet inte vad det är med mig och Titanic men jag är så förälskad i allt som har med filmen att göra. Spelar ingen roll hur många gånger som jag har kollat på den, jag blir lika rörd varje gång. Hela händelsen med titanic är så tragisk och en stor del att filmen är så bra är den grymma kemin som Leo och Kate har, deras förbjudna kärlek.. AAH JASJfAFAfa.
 
Vi följde med madde in till stan och han hoppade av i rese. Sedan åkte vi till City gross och köpte  onyttighteter. Sedan vidare till Drive in på donken^^.
 
Sitter nu här med huvudvärk och ont i axlarna.. Fredag imorgon dock! :))))
 
Tänkte visa färgen på mitt hår, bättre sent än aldrig? ;)

 

16 Februari

Tjo!
To sovmorgon till halv elva idag och vid 2 åkte jag, Madde, pappa och Elias in till stan. Pappa och Elias skulle på bio så jag och Madde gick på stan sålänge :)
Vid 4 köpte vi pizza och åkte hem igen.
 
Ikväll och imorgon vet jag inte vad som händer, skola på måndag igen.....VAD jag har längtat..

15 Februari

Heeej!
Exakt en vecka sedan jag skrev senast, men har varken haft tid, tillgång eller lust att blogga :)
I lördags åkte jag till Elias och stannade där till onsdag. Vi gjorde inget speciellt, umgicks bara :)) På onsdagen gick vi upp vid 5 och tog bussen från Töllsjö 06:30 in till Borås och sen hem till mig 07:50. Vid 13:30 åkte vi in stan igen eftersom jag hade en färgning och klippnings-tid på Bond 14:45. Jag ville bli ljusare och blev även lite ljusare. Inte alls stor skillnad, men hade inte heller höga förväntningar så wtf ^^. Satt där i cirka 2 timmar innan vi åkte hem igen.
Igår (alla hjärtans dag) vaknade vi ensamma eftersom resten av familjen åkte till Danmark från torsdag till fredag. Vi åkte in till stan och köpte gött och käkade mat. Sen åkte vi in lite senare till Maxi för att köpa lite mer saker,haha. Sen åkte vi hem till mig och kollade på film osv :)
Vaknade vid 10 idag och tog sedan bussen till stan halv fyra, för att sedan ta tio i fem hem ;)
Härliga dagar och nu är lovet snart slut :o Vi...l...l i...n....t...eeee.
 
Ha det götter!
 
Orkar inte bilder dock :p
 
Mvh/ tråkigastebloggenivärldshistorien.

8 Februari

Började 08:30 med psykologi, sedan engelska och spanska. Vi gick och käkade och sedan letade efter en ryggsäck till mig (eftersom jag får så jäkla ont i ryggen av en snedväska). Jag går hellre runt med en ryggsäck än att ha ryggsmärtor lixom ;) Jag hittade en helt ok converseväska :) Sedan fyllde jag på mitt busskort och sen hade vi coachtid. 14:20 slutade vi och nu är det looov i en vecka :D
 
Ska probably till Elias imorgon och stanna där i några dagar. På onsdag blir det att färga och klippa sig på Bond. Sedan ska jag försöka åka in till Onyx för att träna någon dag. Har man gratis gymkort (även på lov) så har man ;)

7 Februari

Hejvadjagärdåligpåattblogga!
 
Antar att det inte har hänt så mycket de senaste dagarna med tanke på att jag inte ens kommer ihåg vad jag har gjort. Skola som vanligt, men inte så mycket mer än så :P
Idag började jag och Elias dagen med att räkna matte i cirka två timmar (y). Sedan gick vi till åhlens och köpte var sitt par sköna vantar ;) Sedan gick vi till ica för att köpa fika och sen till balder och åt mat. Sedan gick vi tillbaka till skolan för att ha "friluftsdag". Dock tappade vi bort våran grupp (på något jäkla sätt) som vi skulle vara med i (promenad och pulka). Vi trodde dock att dem skulle åka till kransmossen, så vi åkte dit och väntade i typ 2 timmar, men dem kom aldrig :p Så vi satt där och försökte fixa eld (som vi lyckades delvis med ;) ) och fikade. Frös röven av mig. Vid 2 tog vi bussen tillbaka till stan och åkte hem :) 
 
Sitter nu här skittrött och fryser sönder. Ska träna ikväll om jag orkar, annars händer inte så mycket :)

4 Februari

Idaaaag började vi åtta så jag drog mig upp ur sängen halv sju och duschade osv. Sedan drog jag in till stan med pappa och hade matte. Förstod ingenting och kände mig allmänt smart (y). Sedan hade vi svenska och började på en uppgift där och direkt efter historia. Slutade halv ett och drog in till knalleland och käka donken med Elias, nyttigaste människorna (Y). Sedan drog vi tillbaka till stan och jag bestämde mig för att ta hål i örat (på sidan), så jag gjort'.
 
Tog tio i trebussen hem och gick en runda med Eddie. Snart blir det nog att göra lite diverse skolgrejer.
 
Ha en skön måndag, puss och kraammmm!
 

3 Februari

Tjo!
Vaknade vid tio idag och gick upp. Vid 11 åkte vi till A6 och käkade på Ikea. Sedan gick vi in på A6 och jag köpte militär(liknande)byxor. Var dock ute efter chinos som jag inte hittade, men har beställt hem från Gina som jag får om några dagar, hoppas dem passar bara ^^.
 
Kom hem för någon halvtimma sedan och resten av kvällen blir till att chilla skulle jag anta ;) Var förresten och övningkörde igår iallafall! Det gick förvånansvärt bra :))
 
Ha en goér dag!
 

31, 1 & 2 Februari

DÅ var januari över ( och hur snabbt gick inte den då??) och idag är det andra februari.
 
I torsdags åkte jag,mamma och Elias till Lager 157. Jag hittade standarstshirt som jag alltid brukar köpa (för dem är så sköna), ett par jeans och sen köpte jag även ett par vinröda converse i en annan affär :D Vill bara ha vår nu!! Vi köpte pizza på vägen och åt den hemma, sen fick vi skjuts in till stan och hade historia. 
 
Igår började vi 11:15 med spanska och kollade på film, sen var det mat och religion. På religionen hade vi redovisning där vi har "brytit mot normen" och de indelade grupperna har gått ut på stan och gjort något "ovanligt". Gick väl bra med redovisningen antar jag :p.
Vi slutade vid 3 och jag and Elias tog Dalsjöbussen till djupadal och mamma hämtade oss där. Resten av kvällen åt vi tacos, godis och mös :) Vi gick och la oss vid 12 och vaknade vid halv tio. Han drog hem vid 2 och jag tog en välbehövliiiiig dusch + ansiktsinpackning ;)
Har lust att övningsköra lite, men pappa verkar inte hitta sina papper på att han får köra med mig .. :/
 
Ikväll blir det antagligen tvhäng med familjen ;)
Ha en grym dag, puss :)
 
 Sommar? JAJAJATACK. Åka utomlands? JAJAJATACK!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se