18 Oktober

Ja men då var det dags att uppdatera lite tycker jag, eller vad tycker du madde ;)
 
18 Oktober 2018. Vad har hänt sen senast?
 
Nästan tre månader sedan vi hördes sedan och den allra största saken som har hänt är att vi har flyttat! Vi gillar inte Röshult och har aldrig gjort. Vi flyttade dit för att vi skulle ha barn 2017, men sen blev det inte så och då kändes det som vi lämnade civilisationen för ingenting. Efter cirka ett år började vi leta efter nytt ställe och för cirka en månad sen fick vi komma och kolla på en lägenhet i Dalum. Ett samhälle på cirka 800 personer, liten affär, mack, förskola, skola och badplats.På landet fast ändå med människor runtomkring. Verkade toppen. Hyresvärden ringde några dagar senare och undrade om vi ville ha den, och såklart tackade vi JA! Så två veckor senare var i inflyttade och Röshult är ett minne blott.

Än så länge trivs vi bra här. Det är lugnt, finns många promenadstigar, skitbra hyresvärdar och lägenheten är det så sjukt mycket bättre skick på (och luktar INTE unket som Röshult gjorde, usch??)

Annars flyter vardagen på som vanligt. Lilla fiskörven Elise växer, växer och utvecklas med stormsteg. Hon har börjat skratta åt oss nu och mitt hjärta smälter varje gång. Hon och jag är ensamma hemma ganska mycket då Elias jobbar mycket. Det är ensamt ibland och jätteskönt ibland. Det är TUR att jag är den ensamvarg jag är, annars hade jag nog blivit tokig. Ibland är jag sugen på att börja jobba några dagar i veckan, samtidigt har jag ångest över att börja jobba igen.. Det jobbigaste är nog att lämna Elise. Jag vill kunna spendera varenda vakna minut med henne. För jag vet ju att hon är bara så här liten EN gång. Sen kommer hon börja förskolan och både jag och Elias kommer att jobba. Då kommer vi inte träffa varandra lika mycket, och jag kommer inte ha en aning om vad hon har gjort om dagarna. Gör ont redan nu att tänka på xD 
 
Annars så har far min fyllt 53 år, syster min fyllt 25 och i helgen såg jag på showen Kort Glad och tacksam med Madde, mamma, pappa och Marie. Den var helt OK! :)
 
Den 22 September döpte vi Elise! Det var så in i helskotta mycket mer planering än vad vi trodde det skulle vara. Eftersom Elias, hans mamma och hans kusiner skulle sjunga låtar blev det lite extra planering, övningar och så. Men vi är så nöjda med dagen. Det var så fint. Elias och hans mamma sjöng Vart du än går till Elise, hans kusiner sjöng För kärlekens skull, madde läste en personlig dikt och även Anton läste en dikt. Efter samlades vi allihopa i församlingshemmet och åt samt öppnade doppresenter.
 
I måndags kom det även en kvinna som intervjuade oss lite om oss och om dopet. Tänkte jag lägger in texten här, kan vara lite kul att ha och läsa i framtiden :) Den kommer komma i församlingsbladet Töllsjö/bollebygd.
 
Nu är jag faktiskt så trött att jag inte orkar skriva mer.. Men lägger in lite bilder från de senaste månderna (ingen ordning på bilderna); 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tydligen hade jag inte lagt in så mycket mer på datorn ,vi tar det en annan dag ;) Nu ska mitt huvud möta huvudkudden! Godnatt!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se