29 December

Hejsantjosan :-).
I fredags åkte jag och Madde en sväng till stan. Fick ju 200 på Kick i julklapp så vi gick in dit och jag köpte en välbehövlig mascara och ett nagellack :). 
När jag kom hem sen kom Elias vid två och sedan dess har jag varit med honom :p. I går tog vi bussen in till stan, jag köpte en jeansskjorta och sedan köpte pappa lite raketer innan vi drog hem med päronen :)
Idag åkte vi iväg en sväng till mormor och nu sitter dem och spelar medans jag är allergisk.. :( Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, men på tisdag är det nyårsafton, då blire nyttt åår ;)
 
Ha det gottans så hörs vi 2014! :)

Lite bilder från julafton :)

Här kommer lite bilder från igår, julafton :) :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

25 December

Då var julafton över och det var muwsigt :)
Efter vi hade öppnat presenterna på morgonen chillade vi lite här hemma innan Marie kom hit och vi drog till tranemo. Väl i tranemo kom även farfar och peter. Vi åt julmat, kollade på Kalle Anka (som är sjukt tråkig :p), sen kom jultomten och vi öppnade massa paket. Fick alldeles för mycket som vanligt men är supernöjd med allt. Jag fick (bortsett från det jag fick på morgonen) pengar, presentkort, kläder, skor, smycken, massa godis och allt möjligt ;')
Efter vi hade öpnnat alla presenter gjorde vi en julklappslek och sedan åkte vi hem runt 8-tiden. Mysig julafton!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, haha :p.
Men ha det götter.

Min vanliga dator vill inte starta så bilder kommer lite senare! :)

24 December!

God jul säger jag! :D
Idag är det 24 December och det vet vi alla vad det innebär, juulafton ;)  Även fast man inte har kvar den där känslan som man hade när man var liten och trots att det ösregnar utanför så är det ju faktiskt fortfarande julafton ;)
Vaknade halv nio idag och vid halv tio öppnade vi presenterna som låg under granen. Jag fick parfym, kläder, örhängen, pengar och lite annat smått och gott, supernöjd :) 
Om en timma ungefär drar vi iväg till mormor och morfar där vi ska äta, spela julklappslek och sånt där mys :)

God jul önskar jag och Eddie! ;) haha:
 
 
 

22 December

Hallojsan!
I fredags träffades klassen och hade liten presentlek och drack glögg ( inte för att jag drack något men..). Vid halv tio gick vi till brygghuset och hade julavslutning. Ganska oplanerat iår jämfört med förra året, haha. Slutade efter det så nu har jag finally fått jullooooov, så himla skönt. Skulle inte orka en vecka till i skolan :P.
Efter avslutningen drog jag och Elias hem till mig en stund men åkte sedan tillbaka in igen och kollade på The Hobbit 2! Filmen var bra och jävligt bra gjord, men den var så lååång. Fanns ett antal stunder man började tänka på andra saker för att man tappade lite av koncentrationen, haha :p.
I lördags åke han hem och sedan kom Madde hem :) Gjorde inget speciellt resten av dagen dock ;p.
Idag har jag inte heller gjort någonting, bara tagit det lugnt, julbakat lite och sånt där ^^.
Imorgon är det den 23 December. Jag ska ha körlektion 11:45 men annars har jag inget mer planerat :)
Får se när jag skriver igen!
Pussar och kramar!
 
 

18 December

Hallohjsan!
Idag är det den artonde redan, shaait alltså. 
Just nu gör vi typ ingenting i skolan.
I måndags hade jag körlektion och var inte helt med då jag somnade halv ett natten innan.. x). Sedan gick jag till skolan och vi gjorde ingenting på webbutvecklingen (som var på 3 timmar..), sedan hade vi eget arbete på psykologin. Igår (tisdags) hade vi matte och kommunikation där vi kollade på film, slutade sedan eftersom vi inte hade någon idrott. Idag kollade vi på film hela dagen. Alltså hur onödigt är det inte? Dem bara fyller ut tiden för att vi måste gå ut denna veckan x).
Imorgon har jag en lektion sedan blir det körlektion. På fredag är det avslutning och sen äre fanimej jullooov. På fredag ska även jag och Elias kolla på the hobbit 2 på kvällen sedan sover han hos mig till lördag :)
Ha det fint!!

12 December

Hej!
Har bara några ord att säga idag - Jag. är. så. himla. skoltrött. Jag bara väntar på att det ska bli jullov någon gång!
Idag vaknade jag vid halv sju och bokstavligen nästan drog mig ur sängen. Mötte upp några klasskompisar klockan 8 i skolan och vi spelade in klipp till våran svenskafilm som vi ska redovisa imorgon. Jag förstår inte riktigt hur vi ska ha som krav att vi ska göra film. Vi går på beteendevetenskap och dem kräver att vi ska göra en film på 20 minuter. För det första har vi inte materialet (kameror, program osv) för att kunna göra det och för det andra blir det alltid någon liten stackare som får sitta i timmar och redigera skiten! Såklart är det alltid jag som får redigera.. jag tycker det är skitkul att redigera MEN när det inte är grupparbete. Medans jag sitter och redigerar betyder det att dem andra i min grupp inte gör någonting och samtidigt får samma betyg som mig. That's not fair :p
Vi spelade in klippen, sen gjorde jag lite "ärenden" i stan och sen åkte jag faktiskt hem. Orkade verkligen inte gå på någon lektion idag..
När jag kom hem satte jag mig och redigerade. Vissa klippen är helt suddig eftersom våran kamera inte hittar fokus längre och den blev bara 7 minuter. Men skitsamma :)
Nu sitter jag här och kämpar med körkortsteorin. Tycker den är så himla svår, det är ju så mycket man ska lära sig! Fattar inte hur man ska få in allt i huvudet! Idag köpte jag även riskutbildning del 2, så den 13 Januari blir det halkkörning. Usch.. vill ha mitt körtkort här och nu!
Får väl fortsätta att kämpa helt enkelt :)
 
Imorgon är det lucia! Brorsan ska vara med i luciatåget i skolan och det får man ju inte missa ;) Efter det ska jag till vårdcentralen för andra gången på cirka en månad..... 
 
Mvh / Olycksdrabbade Isabelle

Kör på en lista en kväll som denna!

1. Om du hade fått byta kön för en dag, vad hade du gjort?
Ojh.. jag vet inte! Det är väl ingen skillnad att vara kille förutom att man har annat mellan benen? ;) elleeer...?

2. Vad är det mest romantiska du har gjort?
Är ingen romantisk typ precis.. men vad kan jag ha gjort romantiskt tro? Bjudit på mat? haha.

3. Vilken är din favoritstad i världen?
Åhhheeehh.. Har ju inte precis varit i alla städer i världen så omöjligt att svara på den frågan. Men London was truly amaazZzing.

4. Du är en superhjälte - vilken är din superkraft?
Att vara osynlig tror jag! Då kan man smyga sin i på killarnas omklädningsrum.. hehe neejdåå. Nej men vara osynlig och teleportera sig samtidigt. Då kan man kolla på vad man vill, helt gratis och allting. Det vore coolt det..

5. Vilken är den bästa konserten du har sett?
Har aldrig varit på någon konsert. * Tragiskt*

6. Hur många gånger har du varit kär?
En liten gång / mvh ängeln från himlen.

7. Är du riktigt dålig på något? 

Vad är jag INTE dålig på? nej men.. kan ju säga som så att jag är riktigt dålig på att gå ute när det är snö. Går i 1 km/h för att inte trilla.

8. Senaste 3 inkomna sms? 

OOoorka kolla det lixom...:p

9. Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
"äh, petitesser!;)" Fråga mig inte varför jag skrev så.. är jag 90 eller?

10. Vilket är ditt favoritämne i gymnasiet?

Kan inte välja EN! ÄLSKAR ALLA!!......

11. Vilken är din favoritfrukt?
Just nu är det helt klart clementin men på sommaren är det svenska äpplen.. möms.

12. Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Gunilla persson.. hehehhehe. Fast nä

13. Vad är du rädd för?
När någon skrämmer mig, eller om jag hör minsta lilla ljud typ. Jag är rädd för att någon jag älskar ska dö, att jag ska dö i ung ålder, att aldrig få barn eller familj, att inte få ett bra jobb osv osv. Listan är lång.

14. En person du tycker är snygg?
Går ju inte att välja en lixom! hehe. Fyskiskt omöjligt..

15. Blir du lätt svartsjuk?
Njao.. beror på.

16. Din favoritkaraktär ur en serie?
Alla i Friends, men framför allt Chandler. In my <3 forever and ever

17. Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Det är heeeemliiiigt ;) nu blev du nyfiken vaaaa?

18. Vilket språk hade du velat lära dig?
Finska faktiskt! Det är ett sånt vrickat språk. Tjugo stavas lixom kaksikymmentä, whaaat. 

19. Vad för sorts killar faller du för?
Charmiga utan att veta om det och roliga! Jag vet inte faktiskt.. :p

20. Var vill du åka just nu?
Jag har en sån lust att åka iväg till typ en storstad i några dagar... eller på skidsemester. Det skulle vara gött det..

21. Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Bil. * Big dreamer over here*. Nä, men jag vet faktiskt inte!

22. Vad stör du dig på hos andra människor?
Självupptagna som bara tänker på sig själva.. Finns så många smågrejer egentligen..

23. Var handlar du mest kläder
ehm.. Via internet faktiskt. Man behöver inte röra en fena (:

24. Vad tycker du är fult?
Oj..svår fråga!! Mina miner kanske..?


25. Vad är det pinsammaste du har gjort?
Gör småpinsamma grejer varje dag.. men kommer inte ihåg när jag gjorde något riktigt pinsamt senast. Då kommer jag göra något pinsamt inom kort bara för det..

9 December

Hej kära bloggen!
I lördags åkte jag, mamma, pappa och farfar till folkan och kollade på när Elias hade dansuppvisning. Kände inte ens igen han på scenen! Han var så sprallig, gjorde massa miner osv, haha. Han var så nervös innan allt började men det släppte tydligen på scenen, så söt ^^. Det var slut vid 2 och vid 4 tog jag bussen in till stan, mötte upp Elias och åkte hem till honom :) 
Ny vecka har startat och nu är det inte långt kvar till lov! Bara denna och nästa vecka kvar. Sedan är vi lediga till 8 Januari och dagen efter det fyller jag 18! Idag är det EXAKT 1 månad kvar, sick! Får njuta av sista månaden som omyndig då ;)
Idag startade jag dagen genom att vakna 06:15. Var svintrött så orkade inte duscha eller någonting :P Sedan stressade vi in till stan eftersom jag skulle ha körlektion halv åtta. Var där 2 minuter innan, liiite stress, haha ;)
Fick köra med en annan körlärare idag (och ska göra dem kommande lektionerna också) eftersom min skulle iväg eller något :) Men han jag fick nu var också bra. Lär mig så mycket av dem! Innan jag började på körskola gick jag med inställningen att alla körlärare var dryga och taskiga men så är det inte alls, haha, tvärtom :)
Körde motorväg idag vilket var kul, sedan gick jag vidare till skolan och mötte upp Elias. Vi började halv ett så vi drog hem till mig en stund. Gjorde pannkakor som blev bokstavligt talat till mos..
Vi åkte in till stan igen vid halv tolv och sedan redovisade jag och två andra tjejer på psykologin och sen började vi på en individuell uppgift som ska vara klar nästa fredag men jag gjorde klart den när jag kom hem från skolan, så är redan klar, hahah, freak är jag.
Efter psykologin hade vi webbutveckling fast fick jobba på valfri plats så åkte hem ;)
 
Här är lite bilder från helgen då Elias hade dansuppvisning! 
 
Jag och mammis.
 
Jag, Farfar och Pappa :) :
 
 
Jag och busen Elias:
 
 
 

Fredagen den 6 December

Hej och hallå!
I veckan har jag dels varit på körlektion (är "klar" med stadskörningen nu, så nu blir det landssväg :) ), men även skoolish. Igår (torsdags) var jag även på riskettan från 16:15 till 19:45. Inte det roligaste att sitta där men det var givande och det är skönt att det är gjort :) Igår var det även svindåligt väder, gick ute på stan och blev totalt dygnsur av all regn.. inte kul.
Regnet blev dock sedan till snö och idag vaknade vi upp till snökaos. Fullt med snö på gatorna och många kom sent till skolan (och vissa kom inte alls) bara för att det var krockar osv, haha x)
Idag hade vi våra redovisningar på psykologin, men jag och min grupp ska göra på måndag eftersom alla i gruppen inte var här idag :p Sedan var det webbutveckling där vi kollade på film (fick även reda på att jag fick B på provet vi gjorde härom dagen, haha), och tillslut var det franish. Gick in på åhlens och köpte en mössa innan jag tog bussen hem. Hoppade av vid kyrkan och hämtade Elias som tydligen hade väntat länge på mig^^. Nu har vi nyss sett film och snart blir det finalen av idol ;)
Imorgon ska jag kolla på när Elias har dansuppvisning på folkan (tror jag det var..). Vid 4/5 ska jag sedan ta bussen till andra Elias och sova över där :)
 
Ha en amaziiiing helg :)
 

1 December

Hej första december! 
Okej, jag erkänner.. jag är sämst i världshistorien på att blogga :P.
Men jag haaar inte så mycket att skriva så det är bara tråkigt att blogga då.. Men mina dagar har gått ut på skola (eftersom jag har haft en sen vecka denna veckan så har tiden bara susat förbi :P) . I helgen har jag vart med Elias and that's pretty much it..
 
Idag är det som sagt första december och första advent, men har inte fått någon julkänsla över huvudtaget än, kan ju bero på att det inte är någon snö utanför fönstret... :/.
Oh well! Imorgon börjar en ny vecka och vi hörs när vi hörs helt enkelt! :)
 
Ha de gott :)
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se