Fredagen den 6 December

Hej och hallå!
I veckan har jag dels varit på körlektion (är "klar" med stadskörningen nu, så nu blir det landssväg :) ), men även skoolish. Igår (torsdags) var jag även på riskettan från 16:15 till 19:45. Inte det roligaste att sitta där men det var givande och det är skönt att det är gjort :) Igår var det även svindåligt väder, gick ute på stan och blev totalt dygnsur av all regn.. inte kul.
Regnet blev dock sedan till snö och idag vaknade vi upp till snökaos. Fullt med snö på gatorna och många kom sent till skolan (och vissa kom inte alls) bara för att det var krockar osv, haha x)
Idag hade vi våra redovisningar på psykologin, men jag och min grupp ska göra på måndag eftersom alla i gruppen inte var här idag :p Sedan var det webbutveckling där vi kollade på film (fick även reda på att jag fick B på provet vi gjorde härom dagen, haha), och tillslut var det franish. Gick in på åhlens och köpte en mössa innan jag tog bussen hem. Hoppade av vid kyrkan och hämtade Elias som tydligen hade väntat länge på mig^^. Nu har vi nyss sett film och snart blir det finalen av idol ;)
Imorgon ska jag kolla på när Elias har dansuppvisning på folkan (tror jag det var..). Vid 4/5 ska jag sedan ta bussen till andra Elias och sova över där :)
 
Ha en amaziiiing helg :)
 

Kommentarer
Postat av: maggan såklart

Ta det försiktigt ute på vägarna , så läskigt att höra om alla bilolyckor som händer vid den här tiden på året.
Vi sees snaaart :D

Svar: Ja! Många som har dött..Ja det gör vi! Vi saknar dig!
Isabelle

2013-12-06 @ 21:38:58

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se