29 April 2018

Hejsannn
Söndagen den 29 April och snaart Maj. Kändes som igår vi firade in det nya året? Sinnessss
Idag är det 45 dagar kvar innan mini-isa och mni-Elias är förväntad. Deeet är inte många dagar det, ändå känns det som en evighet, haha! 
Som jag skrev i förra inlägget har jag besökt barnmorskan en gång i veckan då mitt blodtryck går upp och ner. Var även på tillväxtultraljud för en vecka sen och där såg dom att lilltjejen just nu är lite mindre än barn normalt är i denna veckan (hon vägde cirka 1700g istället för 2000g). Så ska därför få gå på ännu ett ultraljud om en vecka för att hålla koll på att hon växer enligt sin kurva. Just det är jag inte speciellt orolig över. Däremot blir jag blir mer och mer orolig för varje dag man kommer närmare förlossningen. Man håller extra koll på att jag känner henne flera gånger om dagen. Har jag inte känt henne röra sig på några timmar blir man orolig och tror att något har gått fel. Näee.. denna oron kommer jag iiinteee sakna x) Därför längtar man lite extra mycket tills det inte bara är mitt ansvar att hålla koll. När hon är utanför kommer vi vara två som tar det ansvaret :p Längtar även lite extra efter min egna kropp. Men antar att det är normala tankar nu när man närmar sig slutet. Maxmaxmax 7 veckor kvar innan hon förhoppningsvis är hos oss :) läängtarr!
 
 

6 April 2018

Hellojsan! 6 April och det börjar kännas som vår lite smått. Det är fortfarande snö på backen och kyliga vindar, men när solen är framme känns det hoppfullt att det blir vår någon gång iallafall! Har varit en sjuuukt lång vinter iår tycker jag..
 
Den senaste tiden har gått fort trots att jag inte jobbat. Gjort någonting varje dag känns det som vilket är skönt. Våra två bilar har valt att gå sönder samtidigt nu också. Inte gått sönder men delar har behövts byta ut..jidderijadderi. Så typiskt att man ska behöva laga dom SAMTIDIGT? så jäkla tråkigt att lägga både tid och pengar på bilarna -.- men man behöver ju dom så vad ska man gööö.. Men men nu är det mesta lagat och båda rullar och tar oss dit vi vill iallafall ;) haha
Har även varit hos barnmorskan några gånger då det har visat sig att jag har lite för högt blodtryck. Inget som är jätteallvarligt men det kan bli. Det kan leda till att jag blir väldigt sjukt och får havandeskapsförgiftning och barnet måste ut asap. Högt blodtryck kan även leda till att moderkakan inte ger barnet rätt näring så barnet kan bli ganska litet till växten. Så har fått en tid till läkare på måndag för lite mer kontroller.. tråkigt att det då alltid ska vara något, men bra att kolla upp det! 
Idag är det freeedag och imorgon åker jag till Målsryd för 9 dagar framöver. Imorgon blir det att överrasska (fast antar att hon redan vet vad vi ska göra, om jag känner henne rätt ;) ) mamma. Sen ska vi fira av henne lite på söndag för på måndag fyller hon 50 ååår. Då ska jag skjutsa dom till landvetter för då åker de till Cypern och jag och  min Elias ska passa huset en vecka.

Blir nog bra deeeet!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se