26 September

Hellu, long time no see! ( nä, typ 4 dagar bara egentligen ;) )
I veckan har det väl inte hänt så värst mycket.. Har varit i skolan för det mesta :)
Nu jädrar är det kallt ute! Speciellt på morgonen. Imorse var det 1 grad ute.. Jag måste gå runt med en gammal vinterjacka för att jag inte ska frysa :(
Såg även idag att dem redan nu börjar sälja julmust på ica??? i september!? 
Japp.. Man märker verkligen att hösten är här. Svinkallt, redan tecken på jul (trots att det är 3 månader kvar) OCH man blir bara tröttare och tröttare på dagarna.
Men de är så det är på den här årstiden, nothing to do about it ;p.
Imorgon blir det skollainen och sedan hem till Elias och stanna där hela helga och på måndag har jag min första körlektion på körskolan, får se hur detta går! ;)
 
Puss och kram. Ha det bättre än bäst ♥

21 September

Hej!
Idag började jag dagen med att ta en promenad/springtur på cirka 5 km. Gött att vara ute och röra på sig, men självklart började det regna så blev helt dyngsur... Efter en dusch städade jag lite i mitt rum, rensade massa gamla grejer osvosv. När mamma hade slutat jobbet åkte jag och hon till knalleland och gick runt lite i affärer. Jag prövade en massa vinterjackor och köpte tillslut en, en varm detta året! Lyckas alltid köpa tunna vinterjackor varje år så jag fryser rumpan av mig hela tiden x)
Sedan köpte jag även ett par vinterskor! Så nu är jag redo för vintern när den kommer! haha.
 
Köpte ett par sådana här skor. Kängor igeeeen, hahaha. Köper bara kängor just nu.....
 
 
 

20 September

Hej!
Sorry för dåligt med uppdatering, men det är ju så förbannat tråkigt att blogga nu för tiden :D
I veckan har det inte hänt speciellt mycket. Veckan har gått ut på att gå till skolan och göra klart vissa inlämningar osv osv. Denna veckan har varit en sen vecka så jag har kommit hem runt 5 varje dag och då hinner man (eller orkar också för den delen) inte så mycket på kvällen ^^.
Idag har jag varit i stan från 8 och det var menat att vi skulle sluta 5 men vi fick sluta en och en halvtimma tidigare så kom hem mycket tidigare än vanligt ;p
Nu är det helg men min "fredagskänsla" har försvunnit helt tyvärr när jag inte har någonting att göra på helgen.. Förr längtade man till fredagarna och älskade när man fick helg. Nu när man inte har något planerat inför helgen blir det typ bara en tråkkänsla,haha. Hemskt att tänka så eftersom många njuter av att vara lediga och bara ta dagen som den kommer på helgerna, men what to do! ;)
Men ja, jag har som sagt inget planerat denna helgen, haha :p

Men ha nu en bra helg så syns vi när vi syns! :)
TAKE CARE ♥♥♥
 

15 september

Hej!

Denna helgen har gått ut på att fira ett år (ett år om två dagar dock, den 17:e) med la boyfriend :)
I fredags lutade vi vid 13:40 så vi chillade lite hemma hos mig innan vi tog halv sju bussen in till stan, köpte godis osv och klockan 21:00 kollade vi på Elysium. Inte så bra film, man har sett så många filmer som handlar om i stort sett samma sak x) Bion var slut vid 11, sen väntade vi på bussen och kom hem till mig runt 12. Igår (lördags) följde vi med la familia till skene marknad och gick runt lite där ;p Resten av dagen gick ut på film och tv, fick även en fin klocka med armband :)
Idag åkte han runt vid halv sex, varit en mysig helg :D
Nu väntas en vecka av skola, annars händer inte så mycket så kommer nog inte skriva :p.
Nu blir det snart sova, ha en bra vecka!
PUSS och KRAM!
 
 
 

11 September

Hej 11/9!
De senaste dagarna har gått till skolan. Är i skolan i stort sett hela dagen så hinner inte göra så mycket när jag kommer hem x). Har även gymmat de två senaste dagarna, man måste ju börja någonstans! ;)
Vet inte om jag kommer skriva mer nu på några dagar  eftersom jag helt enkelt inte har någonting speciellt att skriva :P Ska dessutom vara med Elias i helgen och fira ett år :)

Puss och kram!!

8 September

Hej!
Igår blev det en sväng till Lager 157 och jag hittade lite kläder som jag köpte :) Sedan blev det en chilldag hemma.
Idag gick jag upp vid 10 och sedan blev det till Borås för att hämta moster Marie och sedan vidare mot Göteborg. Där mötte vi upp madde och sedan blev det en heldag på Liseberg! Roligt var det och vi åkte en del saker allihopa :)
Vi gick runt där i flera timmar och vid 7 lämnade vi av madde vid tågstationen och sedan åkte vi hemåt! 
Mysig dag och söndag!

Nu sitter jag här och är sjukt trött, imorgon är det skola och man kunde ju vara mer taggad..
 
 

6 September

Sitter och lyssnar på Melissa Horn. Hon har så sanna och bra texter!

Hejsan!!
Inte hänt så mycket de senaste dagarna. Var hemma i tisdags och resten av dagarna har gått åt till skolan. Gick även till körskolan igår och skrev in mig och köpte paket (fick böcker osv). Så den 30e september är det dags för första körlektionen! Kommer börja med en gång i veckan och sedan två ( på novemberlovet har jag dock tre gånger på en vecka x) ) Nervöst och asjobbigt, men så jävla värt när man har tagit körtkortet! Måste komma igång med att plugga på teorin nu också.

Nu är det helg vilket är gött.. Imorgon vet jag inte vad som händer, men på söndag blir det Liseberg :p
Är så trött just nu, vill bara sova x)
 
Ha en bra helg och vecka om vi inte hörs :)
Pussar och kramar!!
Egopic för utfyllnad....
 
 
 

2 september

Hej!
Idag blev det att vakna vid 8 och vid 9 kom Eliash hit. Vi drog in till stan halv tolv och började med psykologi vid halv ett. Vi gjorde i stort sett ingenting den lektionen och sen slutade vi, haha. Vi skulle egentligen ha två timmar webbutveckling också med läraren var sjuk :P
Så jag tog tio i trebussen hem, var hemma en stund. Sedan övningskörde jag till stan igen och följde med Elias på sin första danslektion. Vi kollade när han dansade (hiphop) och han tyckte det var kul, vilket är rolig :)
Nu blir det snart tv och imorgon ska jag vara hemma (friluftsdag i skolan och orkar inte vara med :p )
 

1 september

Hej 1a September!
Man känner verkligen att hösten är på god väg. Det är kallt ute, regnar nästan hela tiden och det blir bara mörkare och mörkare. MEN jag gillar hösten, den är mysig ( trots att man blir mer "deprimerad" när vintertiden börjar sätta igång..)
Idag har det blivit en riktig chillsöndag. Har i stort sett inte gjort någonting (förutom övningskört till coop med pappa). Men jag mår mycket bättre idag, vilket är skönt. Dock har jag smittat lilla Elias :(
Nu blir det chill resten av kvälleen också :p
Pussar&kramar!
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se