30 Januari

Igår gick jag till skolan, trots att jag kände att jag hade ont i magen och mådde allmänt konstigt på morgonen. Men min pöjk fyllde år så ville ge han mina presenter (t-shirt och hörlurar) + hämta spanskagrejer. Han blev nöjd över sina saker och vid 11 hade vi matte. Inte nog med att vi har bestämda platser på ALLA lektioner nu, så får vi även inte heller prata med dem som sitter bakom eller framför oss. Vi ska alltså sitta där helt tysta som jävla änglar och räkna matte i 2 timmar streck, utan någon att snacka med i ett knäpptyst klassrum. SERIÖST, vad går jag i för skola? Hur kunde det blir så feeeeeel när jag valde skolaaaa? :/
 
Mådde illa hela dagen och på kvällen mådde jag sämst, så jag stannade hemma idag. Har haft allmänt tråkigt idag men mår bättre nu :)
Imorgon ska kanske jag och mamma åka till Lager 157 innan jag börjar skolan, vilket är halv 3 ;)
 
Ha de awesomenesshh, puss!
 
Och som vanligt har jag inga bilder att bjuda på..... :(

28 Januari

Tjo!
I förrgår åkte jag till Elias och var där vid 12. Resten av dagen chillade vi bara och gick och lade oss vid halv tio, astidigt, haha. Dock mådde jag ganska dåligt under hela natten, hade ont i magen och mådde illa när jag vaknade. Trodde jag mådde illa för att jag var hungrig, men efter frukosten mådde jag lika illa, så bad mamma hämta mig. Spydde på vägkanten hem, haha, mums. Resten av dagen igår gick åt att må dåligt. Hade även sjukligt ont i ryggen och vaknade av "kramp"attacker i hjärtat och hela vänstra sidan av överkroppen. Gjorde så jävla ont..
Även mamma har blivit smittad nu. Jag mår visserligen bättre idag och det ser ut som att jag får behålla dricka och (rätt) mat, men HATAR verkligen magsjuka. Varför ska man utsättas för deeet... usch.
 
Ni får ha det så bra, och så får vi hoppas på att även vi mår bra snart. Puss!

24 Januari

Hej!
Åkte in till stan med pappa och väntade på Elias i typ 25 minuter ute i det kalla, vår nu tack!!
Sedan gick vi in till skolan och hade historia i 2 och en halvtimma. Slutade sedan vid halv elva och gick å åt. Åkte sedan hem med Elias och chillade här till halv fyra då han tog bussen in till stan igen :)
 
Imorgon är det många lektioner om jag minns rätt. Efter skolan följer jag förmodligen med Elias hem och sover hos honom hela helgen. Kommer hem igen på söndag :p. (OM jag inte blir sjuk dvs... Elias fick precis magsjuka.................)
 
Snart blire tacopaaaii, götötötötötöttt.
 

23 Januari

Åååh vilken bajsdag det har varit idag, kände på mig det hela dagen att det kommer bli en dålig dag och vem hade rätt???
Började med religion och fick reda på att vi ska ha bestämda platser på nästan varje lektion, som fucking dagisbarn. SERIÖST, vi är fan 16,17 och 18 år och dem tror inte vi klarar av att sitta med vem vi vill? Blir så jävla tjurig när man blir behandlad som ett litet småbarn. Bestämda platser hade man i 1:an. ÄCKELSKOLA, hatar den, genuint. 
Sen hade vi svenska, mat och sen åkte vi till borås simarena och hade bad. Svalde ton med vatten när vi hade livräddning (fick verkligen ingen luft, läskigt as hell) och sen hände skitsak. Orkar inte skriva men frågan ställs HUR människor kan vara så jävla otroligt dumma i huvudet.Vill bara bajsa i deras munnar och se dem kvävas av det.
 
JAPP, ROLIG dag idag.... NOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.
 
Imorgon slutar jag halv 11. Tur det, orkar fan inte skolan längre. Bestämda platser vad droppen.

22 Januari

Igår hände inte så värst mycket. Skola till halv ett och sedan in till Knalleland för att slösa lite tid innan man tog bussen hem vid 3.
Idag hade vi också skola till halv ett och sedan mat och träna på onyx, sen till knalleland igen för ytterligare slösa tid, haha ^^. Tog bussen tio i tre hem och nu sitter jag här och mår illa. Way to much onyttigheter idag....
 
Imorgon börjar vi 8 och slutar runt 4, lång dag + bad på idrotten -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

20 Januari

Jahopp! Då var det återigen söndag och imorgon börjar en ny skolvecka..
 
Igår kom Elias hit vid 6-tiden. Sedan gick vi ut en sväng, kollade på film, käkade gött osv. Idag vaknade vi runt nio  men gick upp vid 10. Käkade frukost och chillade tills han blev hämtad nu runt 4 :)
 
Nu sitter jag här sviintrött, trotts att vi somnade runt 2 och sen somnade jag igen när vi kollade på tv, haha. Blir till att lägga sig tidigt idag :p.
 
Försöker leta upp någon rolig humorfilm, men utan att lyckas, får leta vidare ;)
 
PUSS!

18 Januari

Åkte in till stan vid åtta som vanligt. Jag och Elias gick till Maxi och köpte lite shit. SEn chillade vi i skolan tills 10:40 dp vi hade coachtid, där vi fick små skåp som vi får dela på två och två (eftersom gammla kitas hade skåp). Sen hade vi spanska, mat, engelska och psykologi. Än så länge gillar jag psykologi, tycker det är intressant :)
 
Slutade vid halv fem pch mamma hämtade mig i Djupadal. Sedan dess har jag kollat film och chillat resten av kvällen. Skönt med fredag och imorgon är det sovmorgon som gäller, så jäkla gött. Vid 5-6 kommer Elias hit och sover över :)
 
Puss!
 

17 Januari

Blir bara sämre och sämre på att blogga, men varken orkar inte eller har något speciellt att skriva om.
 
Det har väl inte hänt något speciellt de senaste dagarna, skola som vanligt. Idag började vi dock halv tre, så Elias kom hit vid 8 och vi chillade här tills halv två. Sedan drog vi in till stan och hade historia i cirka 2 timmar. Slutade vid 5 och åkte med pappa hem. Efter maten åkte vi och handlade lite på Maxi.
 
Imorgon är det fredag :) Det har varit en lång vecka,längesen jag kände så faktiskt :p

BLÖÖÖH. 14 Januari

TJOPÅDAJ.
 
Idag åkte jag in till stan och mötte upp Elias. Vi började inte förräns halv ett så vi drog och gymmade första gången iår :P Riktigt skönt att träna och har nu bestämt mig för att börja träna mer och tänka mer på kosten, haha. Inte för att jag kommer hålla det, men det låter bra ;)
 
Vid halv ett började vi med historia på våran nya våning (gamla Kitasgymnasiet), sen hade vi direkt svenska efteråt. Och efter det hade vi matte. Lång dag, åkte med pappa hem och kom hem vid halv sex. 
 
Hadé, puss!
 

13 Januari

Hej!
Igår fick jag skjuts in till Borås för att sedan möta upp Elias som hade varit på en militärövning. Fick sedan vänta på att få skjuts hem till honom. Sedan sovde jag över och idag hämtade pappa mig vid halv ett, hämtade madde i Borås ett och käka hamburger. Åkte sedan hem och vid 4 kom farfar och Peter hit. Vi fikade osvosv.
 
Sitter nu här trött och har trott hela dagen att det har varit lördag. Känslan när man inser att det är söndag och skola imorgon.... -.-.
 
Hadeee götter :)
 
 

Tjejer vs. Killar

Har tänkt en hel del de senaste dagarna på hur tjejer blir framställda och tolkade i samhället och framför allt media. Har även blivit jävligt emot porr och strippskit. Killar får bara en jävligt vriden bild om hur tjejer är och vill ha det, och tjejer syns som "sexobjekt" för vissa killar. Så sjukt att porr ska få oss andra tjejer att bli "objekt".  
Varför ska ens tjejer vika ut sig över huvudtaget? Varför ska pattarna vara upptryckta till hakan på bilder (som man ofta ser på facebook)? Vad fan är det dem vinner på? Att killar blir tända på ens utseénde istället för personlighet?
BLÖH, blir bara så irriterad. Kan inte tjejer (drar dock absolut inte alla över en kant) bara låta bli att hålla på, så killar kan se oss för ngt annat än sexobjekt, som människor te.x.
Det känns som att det för det mesta är tjejer som alltid får skiten. Om en tjej skulle ligga runt skulle hon bli kallad hora or whatever, men om en kille skulle göra det skulle han bli "cool" och inte få alls dem konsekvenserna som tjejen får.  PLUS tjejer får sämre lön än killar och enligt normen ska tjejen vara i köket medans killen gör det andra. Samhället? Please, wtf ? Wake up.
Jag både ogillar tjejer och killar just nu (självklart bara "dem"), haha.
 
FUCK this. Jag blir en ko.
 

11 Januari

Äntligen kom jag in på bloggen, har strulat i några dagar, står att lösenordet inte är rätt osvosv.
 
11 Januari idaaag och vi hade "filmfestival" i skolan. Började med att kolla på en film vid nio och hade sen ett jättekort eftersnack om den. Sen var det (sviiiiinsalt) mat och vid 1 kollade vi på en annan film och hade (dock en längre) diskussion om den. Slutade sedan vid 3 och tog dalsjöbussen till djupadal och mamma hämtade mig. 
 
Här hemma var Marie och från henne fick jag 500 kr och lite smink (nagellack, mascara osv).
 
Hem till Elias imorgon och sova över.
 
Puss!

10 Januari

Hej, lååång dag idag!
Åkte in vid halv åtta med pappa och mötte upp Elias. Vi gick till stadsbiblioteket och pluggade matte (eftersom han hade omprov idag). Vid tolv gick vi och åt. Sedan fick vi reda på att spanskan är inställd, så ytterligare 2 timmar till att vänta på samhällen där vi kollade på svt:s årssammanfattning och fick det nya schemat som är ok tycker jag. Sedan slutade vi vid 3 men snäll som jag är så stannade jag och vänta på Elias som hade omprov klockan 5, han var inte klar förräns halv 7 då jag tog dalsjöforsbussen hem. Lång dag som sagt, trötttrötttrött nu.
 
Imorgon är det ngn filmdag eller ngt i skolan. Slutar vid 4 och sen kommer Marie hit.
 
Puss!

My birthdaaay, 9 Januari

Hej!
Då sitter jag här ännu en gång, 1 år äldre idag.

Blev väckt på sängen idag vid 7 och jag fick en dator och allt som hör därtill, asnice. Mina päron är för snälla. Igår kom även Madde och överraskade familjen, så hon sov över inatt och åkte hem sedan med David idag. Trevlig överraskning ;)
Vid 8 kom Elias hit och vi (okejdå - dem) försökte få igång min dator, men tydligen saknades det en sladd, så Madde och David fick åka in till staden och köpa en. Nu funkar den galant ;) Har redan vant mig vid den så pass stora skärmen ^^. Vid halv tolv åkte jag och Elias in till stan och åt mat, fick även ett pandoraarmband av honom som jag velat ha, like it alot ;)
Vi åkte sedan tillbaka hem till mig och chillade. Sen åkte han hem igen vid halv fyra.
 
Har varit en bra dag. Dock vill jag aldrig göra något speciellt på mina födelsedagar, så de vart perfekt ;)
 
Imorgon är det skola igen, känns ju fortfarande som att det är lov. Orkar verkligen inte skolan just nu, men det är bara att göra det, tyvärr.
 

8 Januari

Tjohejpådig!
 
Idag började vi inte förräns 4, så jag och Elias chillade hemma här tills dess. Sen åkte vi in till skolan för att ha 1 timma matte där han bara gick igenom provet som vi hade för några veckor sedan ( och jag fick GOOODKÄÄNT på provet för en gångs skull, haha!).
 
Sedan blev det att ta tio i sexbussen hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ledig imorgon (pgr av inställda lektioner), vilket sammanträffande att jag fyller år då också ;) ÄH, gillar inte att fylla år ändå.
 
Du får ha de götter, puss!
 
Sommar? jajajajatack!. Blond igen? jajajajajatack!
 

7 Januari

Glömmer heeeelt bort bloggen. Kan dock också vara för att jag heller inte har något att skriva :P.
 
Har inte hänt mycket alls de senaste dagarna. Har bara haft allmänt tråkigt, haha. Men ska inte klaga egentligen, för så fort plugget drar igång igen kommer jag klaga x)
 
Eftersom klockan är över 12 (måndag nu alltså ) så betyder det att de är skola imorgon, YES!! -.-
 
Inga bilder, bara för att jag kan! mohah.

3:de & 4:de januari!

Hej!
Igår blev det till att gå upp vid halv 7 och vid 7 kom Elias hit. Vid 9 åkte vi till mormor för att lämna av Elias och Eddie, sen drog jag, Elias och mamma vidare till Ullared. Åt och sedan gick vi runt en stund. Jag köpte några tröjor, ansiktsinpackning osv. Efter några timmar åkte vi hem till mormor igen och fikade och sedan hemåt. Elias sov hos mig och idag vaknade vi vid 11. Halv 4 åkte vi in till stan och åkte till Knalleland. Åt mat och han köpte en sak. Sedan åkte vi till stan igen och han tog bussen hem och även jag ;) Good days with good guy ;))
 
Nu har jag 3 dagar framför mig med exakt ingenting att göra...... YESS!! Hatar att inte ha ngt att göra -.-
 
 
 
 

2 Januari 2013

2 Januari idag, en vecka kvar tills jag lämnar 16 och blir 17 ;).
 
Som vanligt blir det alltid chilldagar dagarna efter nyår, och så även iår. Igår hände ingenting och idag händer ingenting. Vaknade vid halv ett idag och har kollat på tv sedan dess :p.
 
Imorgon blir det förmodligen Ullared med elias och mamma. Sen sover han förmodligen över :)
 
Bild på skunkisa idag: 
 

1 Januari 2013

Första inlägget år 2013 nudå ;)

Igår kom Elias hit vid 1 och vid 7 kom även farfar och Peter hit. Vi åt mat, efterrätt och spelade lite spel. Vid 11 fick jag och Elias för oss att gå upp till målevi för att skjuta hans rakter som han hade med sig. Dock var det så jäkla dåligt väder så raketerna flög inte riktigt som det skulle, haha x). Efter 12 gick vi tillbaka hem dygnsura och fixade iordning oss och kollade lite på tv. Drack även energidricka som inte var det bästa draget, haha. Snacka om sömnlös natt. Känner mig inte helt utvilad nu alltså. Vi gick upp vid 8 och åt frukost, men lade oss 9 och sov till tolv (enda sömnen på hela natten^^). Snacka om att det ska bli skönt att sova inatt ;)
 
Han åkte hem för några minuter sedan och jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Blir till att chilla ;)
 
Som vanligt tycker inte jag att det är något stort att det blir ett nytt år. Men vi får hoppas på att 2013 blir ett bra år! Gott nytt år!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se