29e Augusti

Heej, äntligen kom jag in på bloggen (glömmer alltid av mitt lösenord ;p ).
 
Nu har skolan börjat och det rullar väl på, vi har väl inte riktigt kommit igång än med lektionerna men det kommer väl mer nästa vecka :p. Annars händer det inte så mycket mer vad jag kommer ihåg och orkar inte tänka och skriva vad som har hänt de senaste veckorna, haha xD. Dock så kan jag skriva att jag och Elias ska iväg och bo på hotell den 19e till 21 i Göteborg för att fira 2 år, kuwligt^^ 
 
Haha orkar inte skriva, ska fortsätta med mitt fredagsgött och kolla på Big Brother nu ^^

16 Augusti

God kväll!
Är nu inne på de sista dagarna på sommarlovet, vart FASIKEN har detta sommarlovet tagit vägen? Jag vet att jag säger detta varje år, men just iår har det gått något så sjukt fort xP Detta sommarlovet har varit riktigt bra. Har haft de bästa dagarna i underbara London, haft en trevlig vecka på Gotland, arbetat i en vecka ( haha fail ), och bara njutit! Nu börjar det sista året på Jensen och jag längtar redan till att sluta. Egentligen borde jag inte göra det eftersom jag inte har den blekaste aning om vad jag ska göra efter skolan och jag kommer antagligen ha världens ångest, men jag längtar bara att slippa Jensen faktiskt xD Ingen skola jag diggar för fem öre..
 
Nu blir det att njuta de två sista dagarna av lovet och på tisdag blir det tillbaka till skolan. Har antagligen en tuff höst framför mig och nu när mörket och kylan börjar komma tillbaka också. Allt brukar bli liite jobbigare och tråkigare när det är dåligt väder och mörkt ute.
 
Oh well!
 
Ha det grajt!
 
En liten bild på mig och Eddie :)
 
 

Fighter?

Livet. Vissa stunder är fantastiska, underbara och inget kan stoppa en. Andra gånger kommer det uppförsbackar och allt känns tungt, men oavsett vad så är det livet. Jag har lärt mig att man aldrig kan lita på någon fullt ut och att det allra viktigaste är att lita på sig själv. Men det är lättare sagt än gjort. Det finns många människor där ute i världen som försöker sitt allra bästa att förstöra det för en. Rykten smittar snabbare än ett virus och oavsett om man är inblandad blir man påhoppad för något man inte ens förstår själv. Men jag har lärt mig att det allra viktigaste i dessa stunder är att alltid lita på sig själv och att aldrig visa sig svag utåt.  Jag har slutat vara den snälla och oskyldiga Isabelle som jag alltid har varit, Varför? helt enkelt för att det inte funkar att vara en ängel när det finns människor där ute som vill en illa och det enda dem vill är att såra en. Det fungerar inte att ta emot all skit man får. Man måste sätta klorna utåt och inte ta skit. Det kanske knäcker en inombords men sålänge man visar sig stark kommer ingen någonsin vinna över dig. Låt dem tycka du är världens bitch men vem bryr sig egentligen?
Jag är trött på människor som försöker förstöra, skapar rykten och beter sig som om man har gjort något fel även fast man inte har gjort ett skit. Jag är trött på att försvara mig för något jag inte är inblandad i och jag är trött på att folk lägger sig i andras liv och förhållanden. Men ger dem mig skit, får dem skit tillbaka, det är jag inte rädd för att visa längre.
I'm a lover not a fighter, men ibland måste man (för sitt egna bästa ) visa klart och tydligt att man inte tar skit, från någon. Jag är inte värd att få skit. 
 
Med dessa ord säger jag: Ta aldrig skit från någon och fokusera på dem som faktiskt betyder något ♥
 
Gammal bild, palla leta efter bild :P
 
PUSS OCH HADÉ!

10 Agusti

Hallojsan, ett tag sedan sist, som vanligt ;)
 
Den senaste veckan har jag varit med Elias, åkte till han förra torsdagen. På fredag kväll rodde vi till en strand, satte upp eldstad och sov under öppen himmel, tror faktiskt jag aldrig haft så mysigt ever, haha :p
Vi tog moppen hem till mig på lördagen och har varit med honom till denna torsdag :)
De senaste dagarna har jag bara chillat jävel och ta't lugnt, skolan börjar ju snart lixom! :(
 
Har som vanligt inga bilder inlagda på datorn än, så skiter att lägga bilder just nu ;D



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se