sista dagen i maj.

Alltså åh!  Satt och "höll på lite" med saxen vid ögonbrynen. Har nu ett streck mitt i ögonbrynet, hahaha. Ibland vill jag bara spy på mig själv alltså. När ska jag lära mig att man INTE SKA GÖRA SAKER SÅDANA SAKER, som te.x klippa ens egna hår.....

Nog talat om det.
Idag var det sista(tror jag) idrotten i dalsjöskolan.  Sedan hade vi sista elevensval slöjden. Sedan var det sista musiken. Sen var det sista SERIÖSA engelskalektionen. Sedan hade jag min allra sista redovisning på dalsjöskolan, på so:n. Det känns så sorgligt allt :(. Jag kommer inte sakna själva lektionerna. Men jag kommer sakna vännerna som gör lektionerna BRA. Bara man har roliga vänner blir allt så jäkla bra, TILLOCHMED idrotten. Har sagt det innan, men kommer säga det igen - Tycker det är synd att vi måste splittras nu när det är som bäst.

Imorgon är det typ inga seriösa lektioner alls. Och om inte mamma jobbar kväll imorgon måste jag vänta i skolan en timma innan alla kommer(inställd no). kul.Kul.KUl.KUL.

Nä. Nu ska jag och mitt hack i ögonbrynet ta och säga hejdå!



i've bought some brand new shoes

Hejhej(åh vad jag börjar bli trött på alla dessa hälsningsfraser).

Hemkunskapsprovet gick bra igår förresten! Såpass bra att jag hoppas på ett VG. Fick även sluta direkt när vi var klara med provet, och jag blev klar cirka 14:10, inte klagar man :)

Idag var det matte och vi byggde med klossar typ, haha. Fattar inte riktigt varför, men antagligen för att vi inte har någonting kvar att göra i matten.
Sedan var det matte på elevensval, dock satt jag och några andra i studiesalen, men jag fick värsta allergiattacken så jag låg och småsov.
Sen var det no. Dock behövde man inte vara kvar på lektionen om man var klar med uppgifterna. Så jag och tre andra gick och spelade kortspel. Sen var det idrott och spanska (och där började vi kolla på Kick ass)
Man märker verkligen att man inte har mycket kvar nu. Lektionerna börjar bli slappare & slappar, och vi har inget att göra på dem knappast. OTROLIGT SKÖNT måste jag säga. Kan inte förstå att jag får sommarlov nästa vecka!

Efter skolan åkte jag och mamma till knalleland. Jag såg ett par skor för några veckor sedan och idag hittade jag dem igen på internet och ville desperat ha dem, haha. Så jag och mamma åkte och köpte dem. Så tur att dem hade min storlek(alltid min vanliga otur att min storlek är slut). Är supernöjd över dem. Snygga och dem är väldigt lätta och sköna att gå i (perfekta till london, där vi kommer gå en hel del). Har börjat gilla skor där det är lite klack(kilklack) eller med lite plattå (som det är på dessa).

Jahopp,då har ännu en dag tagit till sitt slut.




20:30

Godkväll söndag!
Igår var det ju somsagt eurovision. När det var omröstning satt jag och madde och skrek när vi fick alla tolvor,haha. Så underbart roligt att vi har vunnit!

Idag åkte vi först till farmors grav och fixade lite med blommor. Sedan åkte vi vidare till farfar och åt grillat osv. Stannade där i några timmar. Sedan var det meningen att Eddie skulle få "bada" lite, men det var alldeles för grunt i vattnet och jag kände inte riktigt för att gå i, haha.
Nu sitter jag här och svettas som en gris. Älskar vädret dessa dagar. Men bara för att det är fint väder nu, kommer det säääkert vara dåligt när vi slutar skolan ( vilket är jättesnart!).

Snart blir det Big Brother.

PUSSAR.

Loreen vann!

LOREEN VANN. Fyfasiken så jävla bra hon är!!! ÄNTLIGEN vann rätt låt! Shit vad roligt.


Tränat med bästa hunden

Idag har jag ägnat en del tid till att träna Eddie. Vi köpte ju somsagt lite agiltygrejer och jag gjorde en bana av det. Efter endast några gånger med övning idag sätter han det. Jag får visserligen hjälpa honom lite, men ändå, så duktig!
Han har även gått runt utan sele i stort sett hela dagen och inte har han smitit. Man ser verkligen hur han utvecklas och lyssnar på en mer och mer för varje dag. Vilket är jätteroligt.
Han är det bästa köpet vi har gjort, haha. Det är så himla roligt med hund!

 

 


Ja, jag vet att jag har snyggast kläder på mig ;)


blöhhh.

ÅH VAD JAG HATAR ATT PLUGG TILL HEMKUNSKAPSPROV!! Det finns verkligen inget mer ointressantare. Vem fan bryr sig hur man fryser in kött lixom? HAHA. ÅÅH, har prov på måndag och pallar iinteee.

Jaja. Ikväll är det eurovision song contest. HEJA Sweeeedeeeen.

Klassträff

Kom nyss hem från klassträffen. Där käkade vi pizza, vissa badade, sedan kollade vi på skräckfilm (mirrors), medans de andra "lekte". HAHA. Jag säger då det, jag trodde att JAG var rädd och var töntig för skräckfilmer. Men vissa i min klass blev rädda för något så töntiga grejer, HAHA. Men dock är det en helt annan grej att sitta hemma och kolla på skräckfilm ;)
Trevlig kväll iallafall :)



25 maj 2012

HejsanTjosan!
Igår var jag hemma från skolan. Hade ont i magen, men var mest hemma för att jag pallade inte gå till skolan, haha. JAPP, sådan är jag..
Gick dock idag och fick reda på betyget jag fick i SV nationella. Blev överasskad när det stod "Betyg - VG". Fick även mest poäng på läsförståelsen. Det roliga är att jag har haft typ ig på några läsförståelser jag har gjort under 7:an,8:an och 9:an, haha.
Snart kommer Annie och hämtar upp mig. Sedan åker vi till Matina där vi ska ha "klassfest". Äta lite pizza och sådär. Får se hur det blir :)

PUSsS.

Me right now:
HAHA. Hatar när jag ser puttinuttig ut...


such a beutiful day

Ännu en dag är det underbart fint väder! Använde faktiskt klänning idag i skolan. Första gången jag använde det på vardagen på cirka 4 år, haha. Men det är skönt att ha det :)
Hade spanskaprov idag. Gick inte bra alltså :( Dock sade han att det var ett svårt prov, men ändå..
Fick även skoltröjorna idag, tjoho! haha. Dock är dem alldeles för varma att ha på sig i detta fina väder.

Snart ska vi äta lite mat och sedan ska jag chilla. Tror jag tar en dag paus med läxorna idag, haha ;)

Imorgon är det torsdag och jag hatar torsdagar. Trökigaste dagen på veckan :(

Bild på tröjan:
Min tröja är marinblå (och inte svart som det ser ut som att den  är på bilden)


tankarna den 22 maj

TISDAG.

Shit vad varmt det har varit några dagar! Dock är det hemskt att man klagar att det är för varmt ibland. När det är snö och vinter klagar man på att det är för kallt, det kan aldrig lixom bli bra x)

Idag fick vi reda på hur det gick på nationella i matten. Jag fick G. Jag var ganska långt ifrån IG, men också ganska långt ifrån VG, så jag var någonstans där emellan. Dock sade hon att det LUTAR åt ett G i betyg. Menar hon då att hon funderar/funderat på att sätta IG på mitt slutbetyg? mhm..
Efter skolan åkte jag och Johanna in till stan. Meningen var att vi skulle gå runt och leta efter sommarjobb. Men vi gick till hennes mormor jobb på stadshuset istället. Där ringde hon runt lite och frågade. Vi är alldeles för sent ute och det finns inga sommarjobb kvar. Men jag är inte så jättedesperat av det heller så det gär inte så mycket för mig, haha.
Sedan tog jag bussen hem och var hemma vid 3. Sparkade lite boll med Elias och gick en promenad med Eddie. Mamma jobbar kväll idag och pappa bowlar med jobbet, så det är bara syskonen hemma.

Om inte min mobil ligger i skåpet i skolan så jag har tappat den, KUUL!

Har även pluggat lite till spanska, och ska göra mer lite senare. Har det sistaaa spanskaprovet i dalsjöskolan imorgon, woho :D

Bilden är bara för färgernas skull:


sunday talk.

Today is it Sunday.
Gick en sväng med Eddie på morgonen. När jag kom hem började jag må riktigt illa och började svettas. Lade mig i sängen och efter en stund försvann det. Samma prosedur hände någon timme efteråt. Så himla jobbigt. Vet inte varför jag mådde så illa, om det var för att det var varmt ute kanske?
Sedan hade jag skittråkigt heela förmiddagen/eftermiddagen. Mådde även dåligt då jag fick någon pollenallergi.

vid 4 drog jag, mamma och elias till maxi och handlade lite mat. Sedan drog vi till Mcdonalds och jag köpte en marängswiss, så gott och har saknat det mycket <3

Nu sitter jag här och försöker töja ut mina vita converse som har blivit lite tajta efter vi har tvättat dem. Annars väntar jag på att Big brother ska börja.
Imorgon är det back to school. Vill bara sluta och få sommarlov NU!!! Har hemkunskapsprov, spanskaprov,so-redovisning,nofrågor, svenskainlämning, engelskaredovisning och sådant kvar, KÄNNS SÅ MYCKEEET.

Dag 20 – Därför började du blogga

Jag har haft många bloggar och bloggat i många år. Men jag tror framför allt att jag började blogga eftersom många andra började. Jag ville skriva om min vardag och liv helt enkelt.

När jag hade bloggat ett tag kom jag in på en grej att jag ville ha många läsare. Jag skrev massamassamassa kommentarer på andra bloggar att gå in på min blogg (som alla gör som vill få många läsare). Jag lyckades få ca. 150 st läsare. Men självklart försvann dem efter 2 dagar ;)

Nu vill jag ha bloggen för mig själv och skriva till mig själv skulle man kunna säga :)


vårmarknad.

Vaknade klockan 8 idag och vid halv tio åkte vi och hämtade Annie, sedan åkte vi till marknaden i stan och mötte upp Sabina (lång mening det blev där kände jag x)). Vårat bord var fullt med grejer och vi sålde lite allt möjligt på de 2 timmarna vi stod där. Sedan gick familjen minus mamma och åt mat på Golden Elephant. Sedan drog vi hemmåt.
När jag kom hem tränade jag Eddie på agility (jag och mamma köpte agility-grejer igår på Jysk. Hopp, slalom och tunnel). Det är så roligt att träna honom eftersom man ser att han blir duktigare och duktigare för varje dag :D

Nu sitter jag här och klockan är bara två såg jag nu. Vad ska man göra resten av dagen då? mhmhm.. Får väl hitta på något ;)

Ha en förträffligt trevlig dag, haha =)

Dag 19 – En bild på dig och 5 bra saker om dig


  • Jag är mig själv, vem jag än umgås med.

  • Jag är oftast glad (med mina vänner åtminstonde, hehe)

  • Jag är snäll och vill alla väl.

  • Jag har bra humor (kan inte hjälpat, jag bara har det ;) )

  • Jag äger på att äta godis, haha.


    Den sistnämnda punkten är en brist på fantasi.




London 12 Juni

I förrgår (onsdag) satt jag, Madde & pappa och snackade om utlandsresor. Vi kom in på London och att jag och madde kanske kunde åka tillsammans dit någon dag. Idag, 2 dagar senare, har vi beställt en resa till London, haha. Stört.
Så den 12 juni klockan 12 åker jag och Madde till London. 4 nätter stannar vi, tisdag till lördag. Vi ska kolla på sevärdheter, åka till Thorpe park, shoppa, kolla på en musikal och andra grejer som vi hinner med (så som att bara kolla runt i staden) Vi ska även bo på ett 4-stjärnigt hotell. SÅ nice! Känns dock helt sjukt att vi ska åka helt ensamma. Men vi är inte små barn längre så det kommer nog gå bra :)
Som Joey i Vänner ständigt upprepar när gänget åker till London - London Baby!

Googlebild:


Dag 18 – 5 bloggar du följer

Innan följde jag jättemånga bloggar. Men nu läser jag nästan ingen alls, haha. Man kan ju undra vad jag gör på datorn egentligen, då jag varken har Facebook, är nästan aldrig inne på Tumblr, läser knappt några bloggar osv. Svaret kan jag inte ens svara på själv. Ändå kan jag sitta timmar framför datorn?
Men jag läser min systers blogg, min egna såklart och bigbrotherbloggen (om den räknas). Om jag har tråkigt går jag in på blogg.se och kollar på deras bloggar där.
Men ja.. följer somsagt ingen blogg slaviskt, haha.


klänning den 18 maj.

HEEELLYYY.
Vad gjorde jag igår? Jag och la familia (minus madde) åkte till tranemo. Kändes dock som att det tog längre tid att åka tid, än tiden vi var där. Mamma och pappa åkte nämligen till varenda affär man kunde på vägen, haha. Lockryd, cramers och fyndlagret x).
Idag åkte jag och mamma en sväng till Knalleland. Både jag och hon kände att min klänning som jag skulle ha på avslutningsfesten var FÖR enkel, på gränsen till strandklänning. Så vi gick till lite affärer och letade efter klänning. På första bästa affär hittade jag en finfin klänning, på cassels, haha. Tycker den är jättefin och är jättenöjd över den :D
Köpte även ett halsband och en bh till klänningen (eftersom man inte kan ha bh med band).
Snart blir det grillat och sedan blir det att baka bullar, GOTT.
Imorgon ska jag, Annie och Sabina stå vid marknaden i stan och sälja lite allt möjligt till våran skolresa, allt från loppisprylar till bakat till godis. Själv tar jag med mig lite leksaker och böcker typ (kanske även något bakat) ;). Vi står där från 10 till 12. Sedan skulle jag, pappa,madde och elias äta någonstans tror jag :)

DÅLIGA bilder på klänningen:


Dag 17 – En bild på din klass från skolkatalogen

Sämsta kvalité ever.



det må regna, men humöret är bra

Hejsan!

Idag är humöret på topp. And this is why :
- Vi har fått långhelg.
- Allt med klasströjorna ordnade sig och dem är äntligen beställda! Vi köpte var sin t-shirt med samma tryck som oss till Jonas och Katarina eftersom vi var två för lite att köpa,haha ;)
- Jag och Madde ska kanske åka till London, ganska snart. Madde och pappa ska till Resia på lördag och snacka med dem :)
- Jag och en vän ska FÖRSÖKA hitta sommarjobb på tisdag. Lär vara skiitsvårt att hitta något såhär sent, men vi ska försöka :)
- Jag har godis. Dock känner jag mig tjock nu :(

Det var de det! Nu blir det film, pusss!


Dag 16 – Detta hittar vi i din jackficka

Yes. Detta kan du hitta i min jackficka. Ett busskort, nyklar, lite pengar (händer dock sällan att jag har det, men hade nu) och ibland händer det att jag har en och en annan bajspåse, haha.


Tisdagens event..

Japp, jag visste det hela tiden. Matte nationella gick inte bra. Jag känner på mig sådant redan dagarna innan att det inte kommer gå bra. Hoppas bara jag drog åt mig några poäng.

Hade nationella från halv nio till tio i tio. Sedan var det inställd no, mat och idrott. Det började dock SPÖregna så vi fick avbryta, haha. Sen var det spanska och slutade efter det, 14:20. Farfar kom och hämtade mig. Och ja.. nu sitter jag här typ, haha. Det har även blivit strul med klasströjorna IGEN. Vi behöver minst 10 st som beställer tröjor, vi är bara 8. Vet inte ens om det kommer bli något av det hela. Men jag har iallafall ångrat mig och tagit marinblå färg istället för grön..
Går endast imorgon, sen är vi lediga i 4 dagar, underbart. På lördag ska jag, Annie och Sabina stå på marknaden och sälja en massa skit. Mer då :)


Dag 15 - En bild du gillar

Inte för att det är min favoritbild, men tog denna bild eftersom tiden DÅ var så bra. Som jag har skrivit innan så tänkte man inte på något när man var liten. Man brydde sig inte hur man såg ut, man brydde sig inte om skola,betyg och framtid. Hur underbart låter inte det på en skala från 1 till 1000?


HurraHurraHurra

Idag, för 3 år sedan, skaffade jag denna blogg. GRATTIS :D



Dag 14 – En person jag vill träffa just nu

Jag vill självklart träffa min underbara farmor. Jag saknar henne jättemycket. 7 månader utan dig känns overkligt.
Jag vet inte vart du är just nu, men jag vet att du har det bra. Du är värd det bästa.


måndag.

Vaknade vid 8 idag. Gick en runda med Eddie och gick sedan till skolan.
Där hade vi mentorstid och sedan hade vi spexfoto. Jag fick STÅ upp för en gångs skull, haha, på stol i och för sig;). Dock känner jag på mig att jag ser vääldigt stel ut på fotot. Var varken beredd när hon tog, eller visste hur jag skulle le, haha. Jaja :)


Imorgon är det de sista nationella provet, WOHOO! Men jag ska i "woho-a" för mycket, det lär vara bajjasvårt :(

13 maj

...and once again it's sunday.

Tog en lång skön sovmorgon (som jag alltid gör, hehe) idag. Gick upp och fixade iordning kläderna som jag ska ha på mig på spexfotot imorgon. Som jag redan sagt, så ska jag vara badmintonspelare ;) Jag ska ha shorts, stor vit t-shirt, svettband på båda armarna, svettpannband. Sen ska jag ha höga sockar som går upp en bit på benet och ha idrottsskor utanpå det. Ska ju även hålla i ett badmintonracket, hehe. Hoppas dock att det är andra som spexar till det, och inte är helt seriösa med sina kläder xD.

 

Snart ska jag äta och sedan ska vi åka till mormor och morfar. Gå ut med the dogs. Dock orkar inte Ville gå så långt, haha.

 

Imorgon är det spexfoto, och slutar även tidigt ( lärarna ska iväg på något) och på tisdag är det allra sistaaa nationella - Matte C. Lär vara svårt :(


Dag 13 – 5 saker vi inte vet om dig

Åh jag hatar dessa eftersom jag ALDRIG vet vad jag ska skriva! Det känns som att jag inte har någonting att skriva, och om jag väl har det vill jag inte skriva det, haha. Men jag ska nog kunna knapra ihop 5 saker som ni inte vet om mig.


1. Jag kan läsa av folk ganska snabbt.
2. Jag är ganska intresserad av vad som händer när man dör. Jag anser att döden är något som är fruktansvärt läskigt men ändå häftigt, då man inte vet vad som kommer hända. Jag tror INTE att allt bara blir "svart" och att det blir som att man sover. Jag tror att man "omvandlas" till något nytt, tex ett djur eller en människa.
3. Jag gillar att lyssna på fin musik där ingen sjunger. Det får en att bli så tankspridd.
4. Ibland tycker jag att mitt liv är så jävla otroligt tråkigt. Vill bara att det ska hända saker!
5. När jag läser en bok, då LÄSER jag verkligen boken. Kan läsa ut en bok på 2 dagar (om jag tycker den är bra och inte har annat att göra).

Dag 12 – Detta åt jag idag

(detta är dock tidsinställt, men skriver vad jag ätit idag ändå)
Idag har jag inte varit sådär jättenyttig, hehe. Men det blev spagetti och köttfärssås till mat, kladdkaka med grädde till efterätt. Sedan smakade jag på en halv morotsmuffins. Till kvällsmat blev det potatisbullar med bacon.

Somsagt, inte så nyttigt.

 

Känner att det blir väldigt seriösa bilder under denna 20-dagars lista, hehe. Men har inga andra bilder att visa ändå.


Lördagen den 12 maj 2012

Hejsan tjosan!

Vaknade vid 10 idag och åkte till knalleland med mamma och pappa, mitt mål var att köpa skor till avslutningsfesten och den vanliga avslutningen (men även till vardagen). Hittade ett par fina, med lite klack. Är riktigt nöjd över dem :)
Köpte även svettband till huvudet och svettarmband (eller vafasiken det heter) som jag ska ha på spexfotot på måndag :)

Kom hem och åt chinamat (igen, haha). Sedan GICK jag och Madde med Eddie till Farfar. Det var en förjävla lång väg ska jag säga dig. Vi kom fram till att det var cirka 7 km. Never att jag går den igen, haha.

Har även bestämt klasströja. Det är inte ens alla i klassen som ska ha tröjan, men vi som ska ha bestämde oss för ett tryck och en färg  - marinblå med trycket "Vi kom aldrig överens". Men jag smsade lite med Sabina och Annie idag, och vi tre bestämde oss för att ta ett annat tryck och en annan färg, då vi inte tyckte att det den andra tröjan var så rolig. Vi tre (och om någon annan också vill ha ) ska ha trycket " om skolan är livet, vem fruktar då döden?", haha. Sabina ska ha färgen rosa, medans jag och Annie ska ha färgen grön :)
Lol,alla klasser kommer med samma tryck och samma färg, medans min klass har både olika färg och tryck . Men jaja, så blir det när man inte kan komma överens med någonting ;)

Här är skorna jag köpte idag:
Kommer förmodligen känna mig ganska svartklädd på avslutningsfesten (då jag har svart klänning också), men äh :)


10 och 11 Maj

Hej!

Igår var vi ju somsagt i Jönköping hela dagen. Vi började med att gå på Husqvarna museum. Tråkigt tycker jag allt. Vara bara en massa motorcyklar och grejer. Sedan fick vi lite fri tid, så jag, Annie och Johanna letade upp en China restaurang. Dock hade dem ingen friterad kyckling, så vi åt i stort sett bara Ris med sås, haha. Sedan satte vi oss vid en dörr och spelade upp pruttljud med mobilen när folk gick förbi, samtidigt som vi "gömde" oss med paraplyet. Japp. Så mogna är vi. Men det var roligt, haha.
Sedan gick vi en liten stadsvandring, som även den var tråkig, hehe.  Sedan åkte vi hem igen ;)
Sedan åkte vi till Maxi och köpte marabou somme (som var goood) och letade efter Just Dance 2 till mig. Dock hade dem inte det, så jag beställde hem spelet på kvällen. Tycker det är himla roligt att dansa alltså + att man blir rejält svettig, om man går fullt ut dvs ;)

Denna dag började med No. Sedan var det inställd spanska. Otroligt att spanskan är inställd för en gångs skull. Sen var det svenska, vilket jag inte fick någonting gjort på. Mat, engelska och matte. Vi hade dock inget klassrum på matten så vi fick sitta lite vart vi ville och göra matte.
Sexorna, alltså de nybörjade 7:orna besökte även skolan. Minns det som igår när jag var där. Känns så jävla nära nu, snart är det slut. Tycker att jag, Klara,Hilda,Sabina,Johanna,Frida och Annie (har ju känt henne mångamånga år innan visserligen) har blivit riktigt bra kompisar under dessa 3 år. Jag kan verkligen vara mig själv med dem. Dock kommer vi glida isär som satan i gymnasiet, vilket är jäkligt synd. Mindre än 1 månad kvar tillsammans :(

Idag är det fredag och framför mig väntar en tråkig helg. Samma saker händer varje helg, vilket inte är någonting.

På måndag är det spexfoto och våran klass har kommit fram till att vi ska vara olika sporter. Sen ska vi ha en skylt där det ska stå typ "sportfånarna i 9E" eller något. Så tråkigt eftersom jag hatar sport och kommer alltid att göra. Plus att det skulle vart roligt att komma på något nytt och roligt tema...
MEN det är bara att göra det. Jag ska vara badmintonspelare eller något ;)

WOHOOO, POSITIVTPOSITIVTPOSITIVT! Jag känner de positiva aromerna bara fyller rummet!!

Bild på en 14:årig Isa. Taget år 2010:
Wazzuuppp med mitt högra öga?


Dag 11 – Dagens outfit

Slängde på mig en ganska enkel klädsel idag. Kände inte för att "sticka ut" med starka färger osv. Håret har jag inte gjort någonting alls med typ. Bara lite spray.

 

Till denna outfit tog jag dessa skor:

 

Nä, men skämt åtsido. Kände inte för att ta kort på min klädsel då jag aldrig har på mig något speciellt ändå.


Dag 10 – Hit skulle drömresan gå och varför

Hmhm. Riktigt svårt eftersom jag inte har en aning! Jag vill besöka ett ställe där det finns mycket att se och uppleva, men även ett fint ställe där man kan ta det lugnt. Vart man kan åka för att uppleva det vet jag inte, hehe.


Dag 9 – Detta skulle du göra om du vann en miljon

Ingen aning. Skulle antagligen dra ut att till kontanter och lägga allt i plånboken? haha. Eller inte. Jag skulle antagligen ge till mina päron en del. Men sedan skulle jag nog spara till my future :)


Nationella - matte.

Hej Onsdag!
Idag var det bild den första lektionen. Sedan var det inställd matte (då dem tyckte att det räckte att ha nationella). Spanska och mat. Sedan kollade vi klart på Shindlers list på So:n och slutade efter (vid halv 2) det eftersom vi inte hade någon lärare. Sedan var det bara för mig att vänta på min tur till nationella, som var klockan 3. Så himla typiskt att ha sista tiden på dagen. Alla andra stack hem vid 1- halv två för att de hade redan gjort sitt. Men nejnej, vi i sista gruppen var tvugna att vänta till halv 4 för att åka hem.
Men själva nationella gick helt ok. Vart nervös innan men det försvann när man väl satt där. Förhoppningsvis får jag G, haha. Jag försökte säga så mycket som möjligt iallafall.
Imorgon ska blir det heldag i Jönköping. Vi skulle kolla på något museum eller vad det var.

Pussaaarrr.

8 maj 2012

HAJHAJ!
Igår åkte vi som sagt till stan med hemkunskapsgrupperna. Lyssnade lite på någon man som pratade om konsumentblablabla. Inte så kul, men bättre än vanlig hemkunskap!

Vanlig dag idag. I torsdags var det fotboll på idrotten och gissa vad var idag på idrotten? jo, men självklart var det fotboll! haha. Så dålig fantasi. Hatar fotboll. Själva övningarna är ok, men matcherna är värst alltså.
Imorgon är det MUNTLIGA nationella i matten. Uscha. Gillar verkligen inte att prata ett ämne som man inte kan så bra. Vi får se hur det går. Är somsagt inte expert på matte.....
Sedan har vi inställd matte, på So:n kollar vi på film, sedan får vi se hur det blir med No:n (eftersom vi inte hade någon idag + att det är nationella).


Dag 8 – Detta önskar du dig i julklapp

HAHA, OJJJ. Julen känns lååångt borta just nu. Har INGEN som helst aning om vad jag önskar mig till jul. Inte för att jag vill ha det i julklapp, men en mobil skulle sitta super just nu alltså ( min mobil laggar sönder just nu).

Bild från julen 2011.


Dag 7 – Favoritdjur och varför

Mitt favorit måste nog vara hund. Självklart gillar jag katter också, men jag tycker att hundar är mer "vänner" (sen beror det helt på hur djuret är. Våran katt Sarah är supermysig i vissa stunder).
Men man kan göra mer med hundar än vad man kan göra med katter. Man kan ta med hunden på stan, på promenader, man kan lära dem trix och att bli riktigt lydiga, vilket är riktigt roligt (om både du och hunden har tålamodet dvs x) ).

Näh. Jag måste säga att jag gillar hund mest :)

 


Curls on a sunday evening

Locktången fick sig en svängom idag när jag bestämde mig för att locka håret:

 

Haha, ser helt borta ut på sista bilden.


Söndagen sysselsättningar.

Idag var det så skönt att ligga och dra sig i sängen. Älskar när man kan vakna, somna om, vakna och somna om, och när man känner att man ändå inte behöver gå upp för något speciellt :)
Vid 12 tog jag, madde och Elias var sin cykel och började våran färd mot gånghester, bara för nöjes skull. Elias tyckte inte det var så roligt med de steniga vägarna och han trillade även en gång. MEN vi kom fram till affären som var vårat mål och köpte 4 st påsar med nappar. Sedan åkte vi samma väg tillbaka, haha. Skönt att cykla, dock blev det inte så mycket till motion.
Sedan gick jag och Madde ut en sväng med Eddie. På hemvägen tog vi en annan stig som vi inte hade gått innan, vilket vi inte skulle gjort. Stigen ledde ut till skogen och försvann. Därför fick vi gå bland stenar och växter/små träd som skar på ens ben, haha. Men vi hittade vägen ut iallafall.

Det var min söndag det. Fint väder är det också, dock inte så jättevarmt.

Imorgon blir det mentorstid,SO,svenska och sen ska hemkunskapsgrupperna (med mig inklusive, men det kanske ni fatta) åka till stan för att göra något (kommer inte ihåg vad) och på torsdag ska vi till Jönköping med klassen och några andra klasser (har även där glömt bort vad vi ska göra, haha).

Ha en fortsatt trevlig Söndag.


Dag 6 – En dålig vana

Jag biter på naglarna, TYVÄRR. Har försökt att sluta så hiimla många gånger och har lyckats riktigt bra! Men sedan, när jag inte vet ordet av, är naglarna borta.
Sedan oroar jag mig för vissa onödiga saker i onödan. Om jag är orolig över någonting förstorar jag upp allt. Men sedan blir det aldrig som jag trott mig ändå. SÅ jobbigt att behöva vara orolig för något som aldrig kommer hända ändå.

Vet ej vad jag ska ta för bilder vissa dagar x)


Lördagens händelser

Vaknade ganska tidigt idag. Tänkte ta med hunden på en längre promenad, and so i did. Men Eddie ville dock inte gå så jag fick dra honom 70% av promenaden, skitjobbigt! Hade även tänkt att springa, men det gick ju inte då han var så jobbig :( Men fick mig lite kondition iallafall.
Sedan kom jag hem och duschade.
Sedan drog jag, mamma, pappa och Elias till Ullared. Mycket folk vart det. Jobbigt som satan när folk går i mygsteg och man går bakom och vill fram...... Men tålamod är fiskarens bästavän.
Hittade ett par vita cykelbyxor och ett par svarta, lite trosor och ett par kortare pyjamasbyxor.

Det var min lördag det.

PUSS.

ÅH vad jag blev sugen på cupcakes! Speciellt dessa, då de blev så goda!
Men nono, jag ska inget ha :)

Dag 5 – En bild på dig just nu

Dock är det tidsinställt. Bilden är egentligen tagen 1 maj kl 21:43. HEHE. Jag brukar bunkra upp med lite inlägg när jag inte har något att göra :)


Fredagen den 4 maj 2012

...Och då var det fredag igen! Man kan väl vara ledig måndagar och tisdagar alla veckor. Vardagarna går så himla mycket snabbare då ;)

Tänk, det är cirka 6 veckor kvar i skolan. 6 veckor är ingenting!

Idag var det no-prov. Gjorde mitt bästa och det kändes heeelt ok. Visserligen chansade jag med vissa grejjer, men ääh. Sedan var det spanska. Efter det var de svenskaprov, gick inte allt för bra alltså, haha. Jag som pluggat så mycket på det :(.
Sen var det engelska och matte.

Nu sitter jag här och ska snart kolla på film. Hoppar över fredagsgodiset idag, vill känna mig lite nyttig, haha.

Ha en bra helg, puss!

Haha världssämst kvalité på bilden förövrigt.


Dag 4 – Tv-programmet du följer just nu

Big brother
Desperate Housewives
En stark resa med morgan och ola-conny (YEAAH)
Unga läkare
På bar gärning
Borås Superstars

Ja.. Det är väl i stort sett alla. Finns väl fler men kommer inte på dem nu. Dock har alla bra program har ju tagit slut just nu :(


Eddie ♥








Ny design!

Tjoho! Madde har fixat en finare och somrigare design. Visserligen är den inte klar än, har några småsaker kvar att fixa. Men jag är nöjd!

NP i matten gick väl... ok. Jag kan inte säga att det gick superbra, för det gjorde det inte. Hoppas på att jag får G iallafall, haha.
Idag var idrott (var dock inte med, gick mullespåret istället), elevensval, musik och litelite engelska som vi inte hann göra någonting på. Sedan var det "värdegrundsdag". Klassen samlades och kollade på en film, samtidigt som vi fika/åt glass/godis,haha. Slutade efter det. Kom hem och gick en liten runda med Eddie. Senare på kvällen gick hela familjen en promenad på 1 timma. Skönt :)

Imorgon har jag No-prov och Svenskatest. Jag har försökt plugga så mycket som möjligt. Man kan ju inte göra något annat än sitt bästa, eller hur? ;)

 


Ska ändra lite på designen. Te.x göra texten mörkare och större. Ska även ta bort en del av texten som står på menyn, haha.

Dag 3 – 5 saker du inte kan leva utan

Jag kan inte leva utan min familj, om det nu räknas som en "sak". Sedan har jag svårt att komma på något mera. Mat? Äta bör man annars dör man. Fast man dör ju ändå, så.
Självklart kan jag leva utan materiella ting. Det skulle vara jobbigt, men jag skulle klara det. Men det är väl familjen och sen även glädje. Glädje es mucho importante att ha! Jag kan även inte leva utan spanskan. HAHA. Det sistnämnda är en lögn.....
Känner att det blev ett väldigt dåligt svar. Men det slutgiltliga svaret är : Familj,glädje och ha ett tak över huvudet. Mer än så behövs egentligen inte. Förutom jobb då, men det behöver jag inte skriva :)



Dag 2 – En pinsam sak som hänt dig

OjoJOJ. VART ska man ens börja!?
Det händer pinsamma grejer varje dag i ens liv tycker jag, kanske inte sådär JÄTTEpinsamma saker, men som idag te.x. Jag stod ute och ville skoja lite med Madde och David som var inne i köket. Jag tog tag i en kvast och dunkade på köksfönstret och slängde mig mot väggen som en mosad fluga,så de ej skulle se mig (måste sett helt stört ut). Vänder mig om och ser att grannen sitter och kollar på mig. Jag försöker sakta men säkert rädda situationen med att sakta börja sopa med borsten XD. Kommer även ihåg när jag klev ut ur bussen och vände huvudet bakåt, i samma sekund halkar jag (det var faktiskt halt!) och skriker som en mes. Ahopp. Där låg jag i snön och ville sjunka genom marken.
Även pinsamt när jag och en vän går in till ett klassrum och håller på att sätta oss när vi upptäcker att vi har gått in till fel klass, haha.

Nu kommer alla pinsamma minnen upp. Men stoppar här, hehe.


Dag 1 – Profilbild från fb,msn eller skype

Då jag varken har Facebook eller msn får det bli en bild som jag har från skype. Bilden är denna:
Vilket jäkla tur att det inte var någon jätteful bild. Har nämligen tendenser att ta fula profilbilder på skype ;)


20-dagars lista

Just för att jag känner att bloggen blir väldigt tråkig nu när det inte händer så mycket kör jag på en "20-dagars lista". Ska försöka hålla den så gott det går. Jag vet att vissa punkter är liknade de jag hade i mina förra 20-dagars lista", menmen :)

Börjar redan idag :

Dag 1 – Profilbild från fb,msn eller skype
Dag 2 – En pinsam sak som hänt dig
Dag 3 – 5 saker du inte kan leva utan
Dag 4 – Tv-programmet du följer just nu
Dag 5 – En bild på dig just nu
Dag 6 – En dålig vana
Dag 7 – Favoritdjur och varför
Dag 8 – Detta önskar du dig i julklapp
Dag 9 – Detta skulle du göra om du vann en miljon
Dag 10 – Hit skulle drömresan gå och varför
Dag 11 – Dagens outfit
Dag 12 – Detta åt jag idag
Dag 13 – 5 saker vi inte vet om dig
Dag 14 – En person jag vill träffa just nu
Dag 15 - En bild du gillar
Dag 16 – Detta hittar vi i din jackficka
Dag 17 – En bild på din klass från skolkatalogen
Dag 18 – 5 bloggar du följer
Dag 19 – En bild på dig och 5 bra saker om dig
Dag 20 – Därför började du blogga

Sommarfeelings.

Hej fint väder!
Det är så fint väder idag och nu känns det att sommaren är påväg. Haha, vilket pansionärsprat.
Idag har jag inte gjort ett skvatt och lär inte göra det på hela dagen heller. Helt ok en sådan dag som idag :).
Har bakat morotskaka i muffinsformat och har även tränat en del inkallning med Eddie. Han börjar bli duktig på det, men han tröttnar efter ett tag + att han brukar inte lyssna på promenader osv. Men inkallning är ett moment som tar lång tid att lära in en hund, så det är bara att fortsätta =)

Tänkte sätta mig ute i solen och smaka på mina muffins nu. Imorgon är det nationella i matten, men slutar även tidigt :)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se