26 Oktober

Heyheyhey!
Helgen gick superfort. Var med Elias hela helgen, mys :) Idag vaknade vi vid 5 och jag skjutsade honom till stan, kommer inte träffa honom på cirka en vecka nu då han ska vara nere i Skåne tills Lördag.. segt ;(.
Aja, nu är det söndag men ingen söndagsångest här inte! Lov en vecka nu vilket är gött. Har inget speciellt planerat, men så får det vara ibland :)
Ska snart följa med pappa och Elias på bio i brist på annat att göra ^^ haha.
 
Ha en bra vecka, puss!

20 Oktober

Hej bloggen!
Orkar inte skriva så gör det när jag känner fört ^^.
I fredags hängde Elias med mig hem och hemma var det fullt hus hela helgen. Madde och Andreas kom och Madde fyllde även 21 år så vi drog ut och käkade god mat på Brasseriet. Åkte sen hem och hade fredagsmys^^ Sov väl inte speciellt bra på natten men på lördagen kom lite släkt och vi hade kalas :) Sov i stort sätt ingenting natten till söndagen och vaknade upp trött, men vi var lite rastlösa så jag och Elias drog till Universeum i Göteborg, hahaa :) Trevligt att komma ut lite även fast det kanske var lite överpris att gå där inne xD.

Ahja, nu är det en vecka kvar i skolan, sen är det lov :)

Pusshej!
 
 
 
 
Bara på min dator bloggen ligger åt vänstra sidaaan? oh well.. orkar inte fixa så det får vara så x)
 

10 Oktober

Hello bloggen.
En vecka med skola hare varit och för varje dag blir jag förvånad över hur dålig denna skolan är. Som ett exempel: Idag när vi skulle gå ut på våran "pedagogiska töntiga promenad" fick vi inte börja gå förräns alla stod i sina grupper (som vi fick innan vi gick ut) som små bebisar (det var en typisk sån situation som på dagis då man var tvungen att hålla händer innan vi fick gå...). Men bara för att jag inte gick i min grupp en stund på promenaden kommer läraren fram till mig och frågar med världens pedagogiskaste röst "Men Isabelle, varför går du inte i din grupp? EN promenad måste du ju vara kapabel till att gå själv?"  Eeh? alltså vad fan i helvete? Blev så jävla pissed off så det fanns inte. Nä fyfan i helvete..... Måste ragea här på bloggen och skriva av mig för alla tar det med en nypa salt när jag säger hur mycket jag faktiskt hatar skolan. 
 
OH WELL.. skönt med helg iallafall :P Ska inte göra någonting i helgen. ska sova ut, sitta vid datorn (har tagit upp min stationära dator så nu har jag äntligen en dator som funkar :3), träna och bara chilla.
 
Ha det bra, puss <3 

5 Oktober

Hej!
Oktober är här och det är så mysigt ute just nu. Vädret är så friskt och löven är så fina ;D men tyvärr faller dem ju lika fort igen :( 
Har inte hänt så mycket det senaste, men för några dagar sedan hade jag och Elias en riktig shoppardag, vilket var kul, dock tar pengarna slut lika fort som man får in dem, men alltid lika kul att shoppa, haha :D
 
I fredags kom Madde och stannade över helgen vilket var kul :) Vi skjutsade in henne till tåget idag och sen drog vi till knalleland och jag köpte ett par boots ^^
 
Nu är det ny vecka igen, har inte så mycket planerat förutom att jag ska klippa mig imorgon (har inte klippt mig på flera, flera månader ju..).
 
Ha det bäst!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se