Fredagen den 30 September

Hellu.

Hela veckan har jag praoat i (hos?...på?) Duvan. Ett ålderdomshem/hemtjänst eller vad man ska kalla det för. Runt hela Duvan är det fullt med lägenheter som tanter och gubbar bor i, så personalen går runt och hjälper dom osv. Jämfört med dom andra ställerna jag var på förra veckan så var detta roligt !
Alla (ok, nu ljög jag, inte alla ) de boende var så snälla och söta, haha :) Personalen var också väldigt trevliga. Det lönade sig att gå till Jane två gånger förra veckan :)
Nu är det 2 veckor i skolan som gäller, sen är vi helklass igen.

Idag är det fredag och i helgen vet jag inte vad som händer. Vi pratade om att göra något, men inget planerat somsagt :)


Nu ska jag sätta mig ute på altanen för det är nice väder, sen ikväll blir det väl Friends som vanligt ;)
Ha en superfredag ! PUSSSSs.


Btw, har ni smakat på Loka-vattenmelon ? Mmmmm. Inte för att det är någon dricka i flaskan på bilden, men iallafall ;)


*ingen fantasi*

Hej. Idag har vi åkt till biblioteket. Vet inte varför vi åkte dit, men antar att vi ville se hur dom hade gjort om det (vilket inte var bra ).
Efter den otroligt onödiga trippen åkte vi till maxi och köpte käk.
Yes. Det var min helg, ROLIG !!!

Imorgon ska jag ju till Duvan, trevligt, eller.. det lär vi väl se :)

Nu ska jag kolla på Vänner. Haha, jag är en sån nörd så det inte är klokt.




Himlen är oskyldigt blå, men sen kommer dom stora molnen.

HAJHEJ !

Idag snackade jag med Jane och jag fick ny praoplats. Duvan (vilket också är ett "ålderdomshem") denna gången, nu får det fanemig bli bra, orkar inte byta igen x) Börjar 7 och slutar halv 4...mmhmmm... soooovmoooorgooon, not.

Sen åkte jag till stada med mamma och Elias. Mamma skulle klippa och slinga sig så det var meningen att jag och Ellis skulle gå på höstmarknaden, men han ville inte så vi gick till hemmakväll och köpte godis & sen till BR. Sen satt vi på Bond och väntade resten av tiden.

Ska nog starta om med vännerboxen igen - för tredje gången. Men det är ju sååå bra, MAWhAMAMA.

Nu är det helg så sov tills ni storknar,mohwaha.

 

MVH / Världens sexigaste människa.


Helena, vänd dig om, vänd dig om !

Ingen fattar rubriken förutom jag.. alla andra som har kollat på karusellerna sover..he..he

Under alla mina år i skolan har jag varit den som gjort mina läxor så fort jag fått dom och har varit väldigt noggran med att få det gjort. Jag är sån fortfarande men jag har inte samma "flyt" längre ( eller vad man ska säga). Nian är ju året då man ska ha mest flyt på prov & läxor. Känner en sån jäkla press inför gymnasiet också. Att jag MÅSTE få bra betyg så jag kommer in på den linje jag vill komma in på (vilket jag inte vet vad det är för linje än). Äh, jag får bara ge gärnet istället så får jag hoppas på det bästa :)


Gick ju till mitt nya praoställe igår och det var inte så jävla bra det heller. Får inte skriva något om deras jobb eftersom jag har tystnadsplikt,men dom behöver mig inte där, hörde dom tillochmed säga det till varandra. Får förmodligen gå till Jane imorgon IGEN. Fan, orkar inte. Varför kan man inte bara vara i skolan i bättra på sina betyg istället, skulle behöva det så mycket mer än gå på prao.




(..nä det gör jag ju inte iochförsig)
(det är ett äpple det där gröna, hehe)

TISDAG

Tja.

Igår var det ju första dagen på praoen. Jag kom dit vid 9, fick en liten(litenliten)t-shirt och ett förkläde. Skulle byta om där dom har alla backar med drickor,inget lås eller någonting. Och medans man bytte om kom dom in för att hämta drickor eller ngt. Sen körde dom med en som fan, var så stressad att jag inte ens blev hungrig. Otrevliga var dom också. Dom trodde jag skulle kunna allt på en gång och om jag gjorde fel på något så skällde dom ut mig i stort sett. Jobbade från 9 till halv 6 och dom 8timmarna och 30minutrarna var hemska !


Så idag tog jag skolbussen till skolan och gick och snackade med Jane i typ över en timma. Jag fick välja mellan dom platserna som blev kvar och då blev det Dalsjögläntan ( vet inte var det ligger, vet bara att det ligger i Dalsjöfors någonstans ). Börjar där imorgon halv 9 till halv 4. 

Jane sa även att jag inte var den första som ville byta från Tant Grön, haha. Fattar personalen inte på Tant Grön vad som är fel ? usch.

Egentligen skulle jag varit kvar i skolan då jag börjar på det nya stället imorgon. Men jag hade inga idrottskläder eller någonting ( eftersom dom hade idrott och b-språk kvar och det på b-språket ska jag göra när jag kommer tillbaka om två veckor) så jag drog hem.


Ska ta det lugnt resten av dagen, tycker jag faktiskt är värd det sen igår, haha. Jag satt kanske 20 minuter på 9 timmar, mina beeeeen på kvällen sen alltså !

Denna bilden är tagen på Gran Canaria förra året. Alltså TITTA PÅ MIN LUGG. Så jääkla fult, ser ut som det hänger en fet spindel ner på pannan på mig, hahaha.






Söndagen den 18 September

Hej ! Ville bara slänga in ett hej !

Idag är det söndag och jag har istortsett spelat keyboard hela dagen. Har lärt mig Happy Ending med Mika. Jag har ju ett litet skitkeyboard så det är inte så mycket att spela på. Men tycker det är skitroligt att spela, så det får funka :)
Var och hälsade på farmor lite också sen köpte vi donken.
Igår var ju jag, Elias,Annie och Alvin i stan och kollade på Bilar2. Vi hade tänkt äta donken innan, men eftersom det var någon springtävling så var det så sjukt mycket folk så vi käkade på thai-silk istället. Dyrt som fan blev det, 484 spänn. Efteråt kom vi på att vi kunde käka pizza, haha. Själva filmen var väl helt ok :)

Imorgon drar praoen igång ! Vi får se hur detta går. Kom på innan att det inte är alls säkert att jag får ha min piercing. Så får antaligen ta ut den eller tejpa, haha snyggt typ.

Uppdatering- Jag fick ha piercingen. Många av dom själva hade piercingar. Fattar inte varför jag oroar mig för småsaker i onödan..


Jag trivs bäst i öppna landskap

Eleeektropoooop,brorsan vi kööör.

Igår var det en vanlig skoldag. Sen följde Hilda och Klara med till Målsryd. Vi gick hem till Annie och åt hemmagjord pizza. Sen gick vi hem till mig och fikade, plattade klaras hår, sminkade varandra ( med & utan ögonbindel ) osv, haha. Sminket var svåååårt att få bort ska jag säga.

Idag var det sista skoldagen på 2 veckor. Vi får se hur praoen kommer bli. Långa dagar kan jag räkna med i allafall ! . Jag har räknat ut att jag kommer vara borta i 11 fucking timmar dom dagarna jag börjar halv elva och slutar 7. Måste både vänta 45 minuter innan jag börjar OCH vänta en timma och en halvtimma på bussen hem sen......kuul...kuuuuuuuuul.

Imorgon åker jag, Elias, Annie och Alvin in till stada för att käka mat och kolla på Bilar 2.

Orkar inte skriva så mycket idag.

Ha en fin fredagskväll.

Haha fyfaan vilken bild. Äh..

i've got nothing, but everything.

Bra rubrik jag kom på va, väldigt logisk....

Hej ! Helgen har gått waaay för fort !

Idag åkte familjen till Knalleland. Målet var skor och mission accomplished, haha. Köpte en par uggs och ett par andra lite mer "rejäla". Vet inte om dom sistnämnda är så varma till vintern men det lär jag väl se ;)
Efter vi köpt skorna gick vi runt i lite andra affärer också. Letade efter en enkel kofta man kan bara slänga på sig lätt, men nejnej, inte hittade man det inte. Köpte örhängen och typ en "lipsyl" som ger en lite mer "röd" färg på läpparna. Visste dock inte att den skulle ge SÅ stark (egentligen är det inte stark ,men för mig är det de :) färg, menmen.

Igår kom Elin och Hilda hit, eller vi stod utanför och snackade lite. När jag vaknade idag märkte jag att dom hade gjort lämnat små lappar med fina ord på, haha. Dom är så söta :)

Nu ska jag kolla på Idol. Eller kanske.


Lördagen den 10 September

Hej ! Idag är det lördag och att veta att man är ledig även imorgon är skönt. Tycker att det är roligt att jag har börjat blogga lite mer regelbundet nu, även om jag kanske inte skriver om så roliga grejer så är det fortfarande roligt för mig att läsa om lite längre fram :)

Idag vaknade jag vid 10. Det gör ganska ont att sova på vänsterörat, man glömde bort sig att man hade tagit en piercing så man ryckte till flera gånger, hehe. Men det är ju bara nu under läcketiden.

Sen gick jag och duschade. Sen åkte jag till stan med pappa och Elias och kollade på smurfarna, haha. Det var skitlite folk i salongen ( det var ju iochförsig en liten salong också ) så det var nice :) Själva filmen var väl som en barnfilm "ska" vara - En ond som blir besegrad i slutet, slutet gott, allting gott :)
Efter det gick vi och köpte godis på Hemmakväll. Sen hämtade vi madde från Äspered. Hon var hungrig så hon köpte kebabtallrik och jag en hamburgetallrik ( fattar dock inte varför jag gjorde det, var inte ett dugg hungrig xD ).

När jag kom hem bytte jag min ögonbrynspiercing. Såret är egentligen inte helt läkt, men vi får se hur det blir. Det syns inte på bilden, men den är mycket mindre och glittriga bollar :D

Nu ska jag göda mig själv med godis, heheheh. Hejhejtjotjey.

 



Vilken härlig dag, lalalala

Hej :)

Idag var det skola som vanligt. Lektionerna var ( som ingen engentligen vill veta) No, Spanska,svenska,bild och matte. När vi slutat drog jag,Annie,Hilda och Klara till stan. Först gick vi och kollade efter piercing till mig och armband till Klara på Faith. Ingen hittade någonting så vi gick och fikade på Bakgården sen gick vi till Uvx eller vad det heter och köpte piercing till mig (håller tummarna för att denna passar nu ). Sen skojjade jag och Annie lite om att vi kunde ta ett hål i örat där uppe. Skämtet blev till verklighet och vi båda tog hål. Haha så jäkla random bestämde vi oss för det, ringde våra föräldrar och sen gjorde vi det ;) båda i vänstra örat. Älskar att göra sådana spotana saker. Vi båda var helt hyper och nervösa innan, haha. Efter vi tagit varsitt hål åkte vi hemmåt. Bra dag :)


Dance until you drop your feet, lol jk.

Häjsansväjsan. Vill bara säga att jag bloggar när jag känner fört och har ideér. Det  händer en jobbig grej i släkten just nu, så jag har ingen lust eller ork att blogga. Men jag ska försöka så mycket som möjligt :)

Imorgon är det skolfotografering. Skulle egentligen haft det förra veckan men det blev strömavbrott i hela dalsjöfors så fotograferna drog &  när dom hade gjort det så kom strömmen tillbaka...-.-'
Iallfall. Vi har idrott på morgonen så ens hår lär väl se ut såhär på fotot :




Jahapp. Skolan har väl dragit igång rätt ordentligt nu. Det har snackats mycket om gymnasieval och jag har ingen aning om vad jag ska gå. Jag vill jobba med mycket, så det kommer nog bli svårt att välja. Eller så kommer mina intressen ändras bara sådär och jag väljer typ.. bil och fordons-gymnasiet, haha. Nädå.

Efter veckan nästa vecka så börjar prao i två veckor. Själv fick jag Tant Grön och tydligen är det mycket jobb jag kommer få göra. Ja, vi får se hur det går. Klassen kommer ju vara uppdelade i två grupper ( Vi i första gruppen går vecka 38-39 på prao, medans  den andra gruppen är i skolan, sen går dom på prao vecka 40-41 och vi i första gruppen går i skolan), så det kommer nog bli 2 ganska lugna (kanske tråkiga) veckor.

Näni, nu ska jag åka till stada och käka pizza.

jag känner mer än någonsin.


en overklig bild.

Jag vet inte vad jag ska skriva längre. Allt händer för fort. Sorgen i våra hjärtan är enorm.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se