Lördagen den 10 September

Hej ! Idag är det lördag och att veta att man är ledig även imorgon är skönt. Tycker att det är roligt att jag har börjat blogga lite mer regelbundet nu, även om jag kanske inte skriver om så roliga grejer så är det fortfarande roligt för mig att läsa om lite längre fram :)

Idag vaknade jag vid 10. Det gör ganska ont att sova på vänsterörat, man glömde bort sig att man hade tagit en piercing så man ryckte till flera gånger, hehe. Men det är ju bara nu under läcketiden.

Sen gick jag och duschade. Sen åkte jag till stan med pappa och Elias och kollade på smurfarna, haha. Det var skitlite folk i salongen ( det var ju iochförsig en liten salong också ) så det var nice :) Själva filmen var väl som en barnfilm "ska" vara - En ond som blir besegrad i slutet, slutet gott, allting gott :)
Efter det gick vi och köpte godis på Hemmakväll. Sen hämtade vi madde från Äspered. Hon var hungrig så hon köpte kebabtallrik och jag en hamburgetallrik ( fattar dock inte varför jag gjorde det, var inte ett dugg hungrig xD ).

När jag kom hem bytte jag min ögonbrynspiercing. Såret är egentligen inte helt läkt, men vi får se hur det blir. Det syns inte på bilden, men den är mycket mindre och glittriga bollar :D

Nu ska jag göda mig själv med godis, heheheh. Hejhejtjotjey.

 



Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se