28 Maj

Herrejisses vilket VÄDER vi har haft de senaste veckorna! 25-27 grader varje dag i flera veckor. Men nu verkar det vara lite sämre, men fortfarande jättevarmt i lägenheten :o Vi får se hur sommarens väder blir när vi har haft såhär fint Maj.
 
Ja nu var det några veckor sen jag skrev igen. Inte hänt så mycket sen dess heller, haha! Har väl varit i Målsryd några svängar, Töllsjö några gånger och så. Vi har även fått mamma och pappas gamla soffa som de inte längre ville ha. Kan inte beskriva hur skööööönt det är med en stor soffa med två divaner. Vi låg ju på varandra när vi hade skinnsoffan xD ingen plats alls.
 
Nu består dagarna mest av att vänta. Denna väntan.. Är inne i vecka 38 och känskan att vi kan få träffa våran dotter vilken dag som helst är helt ofattbar. Kan inte greppa att vi snart ska få se vem det är som sparkar, hickar och rör sig där inne. Tror inte jag fattar det själv faktiskt förräns hon är ute xD Längtan är nästan outhärdlig nu trots att jag är så nervös och rädd för förlossningen. Är så orolig inför smärtan då jag inte är en person som klarar smärta bra. MEN ut måste hon ju så det är väl bara att lita på kroppen... eller nååttt xD
 
För tre veckor sen gick jag även på ett tillväxtultraljud nummer två eftersom dom ville kolla att hon växer enligt sin kurva. Då räknade läkaren ut att hon väger cirka 2100 gram så hon hade växt på ordentlig och följer sin kurva bra. Ska få gå på ett sista ultraljud om en vecka. Varför vet jag faktiskt inte, men antar att dom ska kolla så hon har växt på den senaste månaden :)
 
Ja jag skriver väl när jag har lust nästa gång! PUSS och kram 
 
 
Magen har sjunkit ordeeentligt nu alltså. Två veckor mellan bilderna varav den högra tog jag idag.
 

2 Maj 2018

Hejsan 2 Maj!
Har insett att jag mår SÅ mycket bättre i kropp och psyke av att få jobba/ha något att göra på dagarna. Jag tror att alla människor måste få komma ut, träffa människor, utvecklas och faktiskt få längta hem. Just nu går livet lite som i slowmotion, men jag vet ju att så snart lillen är ute kommer dagarna spurta iväg och man kommer undra vart tiden tagit vägen. Planerar iallafall att jag ska börja jobba åtminstonde några timmar i veckan till hösten/vintern när allt har lagt sig :) Inte så mycket för pengarnas skulll, utan mest för att man ska få komma ut och träffa andra människor. Tror jag blir både en bättre mamma och sambo då, detsamma gäller det för Elias. Det blir nog bra det!
 
Tänkte att jag lägger ut lite magbilder för framtidens skull. Kul att ha!:
 
 
 
 
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se