Lite tankar idag

Hej lördag och 22 April!  Snart är det fanimej MAJ. Hur snabbt går inte tiden? Någon vår kan jag inte säga att vi har fått ännu? Snöar ju lite om vart annat.. hm tråkigt :( Får väl hoppas på en liten lagom varm sommar iallfall. Kommer väl regna bort den också ;) haha!
 
Just nu är det ganska många tankar som rör sig runt i mitt huvud. Mestadels positiv, men lite vemod också. Vemodet kommer från att vi ska flytta. Lämna denna fina lägenheten för någon vi egentligen inte vet hur det kommer bli. Vi lämnar bra internet och civilisation till lite sämre internet och mer älgar än människor i princip ;) haha. okej.. denna lägenheten på Byttorp är inte top då skulle vi aldrig flytta. Vi skulle aldrig kunna leva i en lägenhet utan tvättmaskin då man måste tvätta i stort sett varje dag när man har barn. Vi kan inte släpa på vagn, matvaror och annat som ska upp till fjärde våning och att inte kunna gå ut och känna på vädret utan att gå ut på en trafikfylld gata är riktigt segt. Vi kan inte lämna saker längre i garaget längre då byggnaden har fått inbrott i flera förråd, vilket betyder att allt måste upp till lägenheten. Men bortsett från det är denna lägenheten riktigt fin.
Men vi får väl hoppas att det blir bra där borta också. Vi får egen ingång, större lägenhet (med billigare hyra dessutom), egen tvättmaskin och en egen uteplats. Uteplatsen gör nästan allt. Bara att kunna gå ut på sin lilla trädgård och grilla gör mycket för oss, hahah! Trivs vi inte kan vi flytta, vi är ju inte bundna till detta :) Blir nog fint.
Idag är jag i vecka 18 (17+2) och den lilla magen börjar komma. Byxorna passar inte längre??? haha fyfan.
Jag är alltså inne i månad 5 och snart är vi halvvägs. Om lite över 4 månader kommer han eller hon om allt går som det ska. HUR SJUUUKT. Men kan inte vara mer taggad.
Kan inte tala för Elias, men tror det rör sig mycket tankar i hans huvud också. Han pratar dagligen om barnet. Kan inte vänta tills den stunden jag får se honom hålla vårat barn. Tror det kommer bli något speciellt. Jag kommer inte längre vara hans nummer ett, utan nummer två. Men det är ju så det ska vara! Något viktigare kommer komma före varandra framöver.
Hoppas mest av allt allt kommer gå väl och att vi kommer få ett friskt barn. Det är väl ändå det ända man önskar sig som föräldrar? resten spelar inte så stor roll längre. Sen att jag är livrädd inför förlossningen är en annan sak. Men det kan vi ta någon annan dag... haha. 
 
Puss ♥
 
En bild från idag när vi åkte på våra en roadtrip till ett vattenfall. Riktigt skönt i solen faktiskt trots blås..
 

När livet tar oväntade vändningar. 17 April

Men va? 7 JANUARI jag skrev senast? men herrejösses! Dags att uppdatera lite kanske...
Senast jag skrev hade jag fortfarande en nyopererad käke, hade precis firat jul och nyår i form av magsjuka. Skrev även hur jag tror att 2017 kommer bli. Utmaningar och många roligheter skrev jag. Och jo, visst har det hänt lite sen sist jag skrev..
 
Den 20 Januari 2017 fick nämligen vi ett besked som kommer att förändra inte bara mitt och Elias liv. Det kommer påverka alla runt om oss.
Morgonen den 20 Januari vaknade jag tidigt och försvann en stund in på toan. Ganska snart visade det sig att den lilla stickan jag precis använt visade två streck. Jag läste på förpackningen. Ett streck = ej gravid. Två streck = gravid. Tankarna rusar runt i huvudet och händerna darrar. Jag är gravid. Hur kan man ta in ett sånt besked om man är oförberedd?
Elias tog det väldigt positivt och när chocken lagt sig kunde man börja tänka lite klart (tro mig, det tog många timmar).
Vad ska vi göra nu? Ska vi behålla och hur kommer vi klara det? Hur kommer allt funka rent praktiskt? Vad kommer våra närmsta säga? Är vi redo att våra liv kommer förändras för resten av våra liv? Det tog inte många dagar innan vi bestämde oss för att svaret på den frågan är Ja.
Sen den dagen har vi inte ångrat oss en enda dag över beslutet (trots 3 månader utav fruktansvärt illamående...) och är säkra på att detta kommer bli det bästa (och självklart också bland det tuffaste till och från) som hänt mig, som har hänt oss.
Och responserna vi har fått av våra närmsta! så positivt. Det kommer bli ett så älskat barn. Inte bara utav mig och Elias, även från våra släkter, kunde inte be om bättre ♥
Den 4 Maj får vi se den lille. Om den är frisk, förhoppningsvis få reda på kön och få lite mer specifika datum om när han/hon kommer (Preliminärt slutet av September just nu),  oj vad jag längtar :) 
Känner att jag inte skriver mer om graviditeten i detta inlägget. Kanske kommer det mer i framtiden, kanske inte. Vi vet ju alla hur duktiga jag är på att blogga ;)
Vi har även hittat en radlägenhet ungefär 1 mil utanför Ulricehamn som vi flyttar till om en månad.  Blir till att jobba i Ulricehamn  och bli Ulricehamnbo alltså :) Mycket som händer!
Jag har även hunnit varit utomlands med hela Elias familj! haha mycket som jag inte skrivit känner jag! 24 Mars åkte vi till Lanzarote och stannade en vecka. Skönt att lämna kalla Sverige för en stund och äta gott, åka runt på roadtrips i nytt land och bara få vara!
 
Ja, Svårt att få med allt utan at skriva en hel novell. Blev så mycket på en gång i detta inlägget känner jag! kanske skriver av mig lite mer längre fram. Nu ska jag kila till säng.
 
Puss och kram!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se