7 Januari

Hejsan bloggen!
Nu kan jag äntligen skriva lite granna när alla sjukdomar och ondor har lagt sig för stunden!
Senast jag skrev var jag alldeles nyopererad och det har varit kämpigt med käken alltså. Det är fortfarande kämpigt men den största av smärtorna har lagt sig. Kan fortfarande inte gapa mer än 4 cm och kan inte sova på vänstra sidan. Annars tycker jag att det går bra :) Som jag skrev i förra inlägget så har jag varit sjukskriven i några veckor. Skulle egentligen gå tillbaka till jobbet efter två veckor men sedan blev jag magsjuk..
Julafton iår var lite annorlunda från tidigare år. Jag åkte till målsryd den 22 December och stannade i några dagar. Madde och Andreas kom den 23 och vi hade lite "uppesittarkvällsmys" som alla år, vilket är mysigt :D På natten vaknar jag av att brorsan Elias har spytt.. Stackarn.. få magsjuka när han längtat så till julafton :( Så det blev en riktigt lugn dag alltså hemma med mamma, pappa och Elias som var sjuk och hängig hela dagen. Men vi gjorde det bästa av saken och åt lite god julmat och delade julklappar när madde hade kommit hem sen på kvällen. Fick så mycket fina saker, alldeles för mycket!  Dagarna efter julafton blev det också bara att ta det lugnt och lugnt. Åkte hem vid den 26e om jag inte minns fel.
Natten till lördagen (nyårsafton) insjuknade även jag i magsjuka. Fyfan vilken otur man kan ha alltså! Först Elias på julafton och nu jag på nyår.. Planerna var egenltigen att åka till målsryd och äta lite god mat och så.. men det blev inget med det :( Så 00.00 låg jag i sängen och mådde skit som man gör när man är magsjuk. DÅLIG början på det nya året alltså!
 
Jag har en känsla av att 2017 kommer komma med utmaningar.. Jag känner inte att 2017 kommer bli "det bästa året någonsin". Jag vet inte varför jag känner så men det är bara en känsla jag har. Kanske för att året inte började på det bästa sättet..vi får se helt enkelt vad 2017 har att erbjuda. Jag hoppas att det kommer bjuda många roligheter. Det är alldeles för enkelt att hamna i gamla vardagsvanor och att vardagen blir seg. Så hoppas på många roligheter iår.
 
Kom nyss hem efter en natt i Målsryd och nu sitter jag här själv i soffan ensam i lägenehten. Som jag hatar det.. Man kan inte känna sig mer ensam än när man har umgåtts med familjen i några timmar/ dagar och sen komma till lägenheten och får sitta helt ensam med tvn medans Elias jobbar. Det ger mig ångest. Visst, jag gillar att vara ensam men bara i några timmar. 
Oh well, vad ska man göra.. Om några timmar blir det sängen för imorgon blir det lite jobb som gäller. På måndag fyller jag 21. Får se vad som hittas på då :)
 
Kram ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se