25 Oktober

Hej bloggen! Tänkte bara uppdatera en liten kortis idag :)
I veckan har jag arbetat sen har jag umgåtts med Elias fram tills idag. Var så skönt att få träffa honom igen. Vi har gjort lite olika på dagarna men idag åkte han hem igen. Mamma och pappa är iväg på båtresa tills imorgon så det betyder att jag och Elias är ensamma hemma tills imorgon kväll klockan 10 (då jag ska hämta dem igen). Har jobb hela veckan men ska även bo hos Elias från tisdag tills nästa fredag tror jag. Hans föräldrar ska åka utomlands och vara borta i 11 dagar, så då ska vi ta hand om huset som vi brukar :) Dock jobbar jag ju 4 veckor framöver nu hela dagarna så ska pendla från Töllsjö till Rångedala och Äspered varje dag, haha :P. Aja det blir nog bra det :)
Är avundsjuk på alla barn och ungdomar som har höstlov nu x))
Jaja ha det så bra, puss!

Cypern 2015

Hej bloggen, två veckor sen senast! 
Torsdagen den 8 Oktober kom jag hem från jobbet 16:30. Då var madde här och klockan 17:00 kom farfar och peter hit. Vi åt smörgåstårta, fikade och firade pappa lite. Klockan 03:00 på fredagnatten ringde klockan och det var dags att gå upp x) Vi åkte till Landvetter och flyget till Cypern startade runt 7. Vi åkte i ett stort plan (2 säten på sidorna och 4 i mitten) och att gå från 8 grader kom vi efter 4 timmar till ett 28+ gradigt cypern, underbart ^^. Efter flyget blev det en bussresa på cirka 50 minuter sedan var vi framme på vårat hotell. Vi hade ett nice rum med en stooor balkong och havsutsikt, oh yeas ;) Sedan firade vi av pappa som fyllde 50 år ;D han fick en Calvin Klein klocka, en bok, en "hemlig" resa, kort och lite sånt ^^.
Resten av resan bestod av bad, sol, mat och kvällsshower ^^. Vi åkte även ut på en båtresa en dag och på onsdagen åkte vi till "spökstaden". Kul att höra mer om Cyperns historia och så ^^.
På Torsdagen var det sista dagen och man hade allt lite ångest att åka hem. Tillbaka till kylan, jobb och vardagen..usch.
Igår (17 Oktober) fyllde madde 22 år så släkten åkte och åt på Limmareds värdshus, det var mysigt ;)
Imorgon är det tillbaka till jobb. Jobbar måndag- torsdag 07:30 till 16:00. Sen längtar man till torsdagkväll då man äntligen får träffa sin älskling igen. Efter 18 dagar ifrån varandra ska det bli skönt med en bamsekram ^^ Han har hoppat av sin Gmu och kommer hem imorgon. Ända från första dagen jag träffade honom sa han att han ska bli militär och nu helt plötsligt ska han inte det längre. Känns så skumt! Så alla planer med jobb,skola och boende i Halmstad kommer inte bli av. Tänk vad livet kan ändra sig så fort och drastiskt! Hoppas att allt blir väl här hemma och att han trivs, det viktigaste är att man är lycklig (vilket han inte var under Gmun). 

Aja så kan det vara :) Har söndagsångest idag.. blöh hate it :P 

Ta hand om varandra <3

4 Oktober

Hej Oktober! Om två månader är det jul, herrejösses.
Efter en jobbdag i fredags åkte jag hem och senare åkte familjen till Halmstad. Träffade Elias och så på kvällen. På lördagen var det anhörigdag på Lv6. Gick runt med Elias familj och kollade hur de hade det på Lv6. Gick runt på olika stationer och sådär :) Sedan följde Elias med mig hem och vi mös hela kvällen, så mys. Idag sov vi till 12 (älskar sovmorgon). Sen har vi inte gjort så mycket mer idag. Skjutsade han till tåget vid sex-tiden och det var såå jobbigt att säga hejdå. Kommer inte träffas på tre veckor typ nu.. känns som en evighet :(
 
Imorgon är det jobb, men är så sjukt opepp, har inte lust alls.. men jaajaa. Sen har jag lite mer jobb i veckan och på fredag åker vi till Cypern. Får se om jag bloggar något mer denna veckan. Puss!
 
Den här låten spelas flitligt i mina hörlurar just nu, så fin och mysig låt :3 Jag kommer aldrig kunna dö med dig - Emil Berg.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se