Rolig sida ;)

Gå in på denna sidan. Skitrolig :)
Jag lovar er.. om ni inte går in på denna sidan, missar ni något stooort :)

http://1227.com/

Skola idag.Hade det vanliga.
Orkar inte blogga idag.

Hejdå.



Den 28 September

Förlåt för den fula texten, jag ska ändra det när jag orkar !

Hejsan!

Idag hade vi sovmorgon, och det älskar vi, inte sant ? :)
Bussen gick 09:10 och när vi hade kommit till skolan var det mentorstid. Skrev in lite läxor och sånt till veckan. Sen var det en lite  håltimma. Gjorde inte så mkt. Sen vare mat.. Mat direkt efter man hade ätit frukost kändes det som.. :s Efter maten var det No. Fick reda på svaren på provet som vi hade i fredags (?) Det gick väl ok för mig. Men jag ska läsa fortsätta att läsa på lite saker.. Sen var det SO. Vi blev indelade i grupper , och sen skulle / ska vi göra en liten " redovisning" eller något, om en familj ( svårt att förklara ) Sen var det Spanska.. Ni vet redan vad jag tycker om det, jag säger bara en sak.. Snaark Zzz ;) Och sista lekitionen var idrott. Hade lite stafett och fotboll, Jag och fotbollen är bästakompisar, verkligen..inte :o Sen var dagen slut och Annie följde med mig hem. Vi bakade våra underbara pizzor, ni måste smaka, dom är oemotståndliga , haha !  Och samtidigt som vi åt dom kollade vi på Scoobydoo ( stavning ? ) hahaha :) Efter filmen spelade vi lite MarioKart och sen skulle hon hem. Tack för en rolig eftermiddag, jag har alltid lika roligt med dig :) När hon hade stuckit hem gjorde jag lite läxor och sen satte jag mig vid datorn, kollade bloggar och sånt :)
Nu ska jag ta en chockladbit och kolla på Idol.
Ha en bra kväll! ♥

/ Isabelle


Problem, haha !

Åoohsheet. Nu har jag suttit här i nästan 2 timmar och försökt att få en bra/fin design, men misslyckats hela tiden! Nu har jag en "fast" bakrund iallafall ( sån som är kvar när man scrollar ner). Men jag har iingen jäkla aning om hur den kom dit ? xD hahhaa! Men denna bakgrunden ska jag inte ha. Det är bara förtillfället.
Nu ska jag ta lite glass och fortsätta med bakgrunden ;)


Snart är det vinter..

Hiss eller diss ?;)
hoho


Den 27 September, 09

Helluujsaan!
Idag vaknade jag vid halv tio ( som jag alltid gör på helgerna typ x) )
Sen gick jag upp, åt frukost och gjorde lite spanska och So. Så nu slipper jag göra det senare idag, skönt :)
Sen hade jag ingenting att göra så jag bestämde mig för att baka någonting.Tog fram "kokboken" och hittade ett par muffins. Haha, jag kan säga er.. detta var inte min "bakardag" , hahah ! men.. jag äter inte dom, bara bakar dom ,hehe x)
Idag har jag ingenting planerat.Familjen städar och sådär idag, så det får väl bli att slappa ;) Har tänkt att jag ska se på en del Vänner-avsnitt. Vänner is the shit you know ;)
Vad ska ni själva hitta på idag? Skriv gärna ! :)
Vi hörs! ♥


Jaja,ni har sett bilden innan..


Jag har tråkigt

Jag har tråkigt. Något förslag på vad man kan göra en lördagskväll ?
Har man tråkigt, så har man :


Detta visste du inte om mig..

  • Innan älskade jag "I'm yours". Nu.. är den utjatad en aning ( ojjh, vad kan det bero på tro ? x) )
  • Jag tycker Spotfiy är bäst
  • Hösten är så mysig enligt mig :)
  • Jag älskar min dator. Utan den, överlever jag inte..
  • Våran familj har samanlagt haft 8 djur ( med dom vi har nu )
  • Jag har nästan haft rött ( orange ) hår. ( misslyckat försök på färgning )
  • Jag tycker min blogg är tråkigt, tycker ni ? :)
  • Jag tycker michael Jackson såg läskig ut ( när han hade opererat sig ) :o
  • Men han spelade in bra låtar x)
  • Lordi har varit mina idoler :o
  • Här skulle jag skriva något, men glömde av.. haha !


Ha´De!

 


Den 26 September

Hejsanhejsan!
Hur är läget för er idag ? med mig är det bara bra (y)
Idag har jag inte gjort någonting.. inte ett piss. Men det är skönt det också.
Lördagar är så sköna. För då finns det inga måsten eller någonting. Inte Söndagar heller, men då måste man göra lite läxa ( spanska eller något annat ) Men Lördagar är lätt den skönaste dagen i veckan.. men om den ändå var liite längre, haha ! ;)
Lite senare ska jag käka marängswiss, möööms. Mamma och pappa  handlar "ingredienserna" till det nu : vaniljglass,chockladsås,maränger,strössel&grädde ♥
Har inte så mycket mera att skriva. Det kanske kommer en " detta visste du inte om mig" snart, det var längesen, eller hur ? :)
Ha det bra !



Dagens låt

Åh.. jag måste bara lägga in dagens låt också
Puss På´t :

Video

Här är en liten video som jag och madde spelade in i Öland: (Kommer kanske en video då&då. Då ska ni inte förvänta er att dom är normala! :))





Den 25 September

HAAALLLEEELUUUJAAAAH! ..så glad är jag över att det är helg ;)

Dagen har varit bra. Vi började med Spanska, ganska tråkigt, men.. spanska är ju ett världsspråk så det är ju ganska bra att lära sig det ? :) Sen hade vi svenska, segt det också. Redovisade min artist idag iallfall. ( Madonna ) Det var väl inte den bästa redovisningen jag har gjort, but whatever :)  Svenskan var från 9:15 ( eller något ? ) till 11:05 .. höhö. Sen var det No. No-prov, det gick väl ok för mej. Jag skrev på nästan alla uppgifter, men om dom är rätt får jag vänta och se :). Efter No:n var det mat. Potatisbullar (?). Och sen var det SO. Kollade på Lilla Aktuellt som vi gör på varje fredag. Och sen gjorde vi lite uppgifter i ett häfte. Och sen slutade vi, då var alla supermegahappy :)

Jag har precis kollat på en massa videor från Öland som vi spelade in, ååh vilken humor vi har, jag älskar den. Ni får tyvärr inte se vissa videor, men en kommer snart ;)

Ikväll ska jag chilla. Käka chips och godis ( nu behöver jag inte stressa i mig det, alltid när madde är hemma tar godiset slut på.. 5 minuter (?) ,men idag är inte madde hemma, så då kan jag ta det lugnt. hahahahah). Vad går fredagskvällarna ut på annars lixom ? x)



Ha en bra kväll, pusspusspuss!

 


Den 24 September

Hejhej!
Sorry  att jag inte har skrivit på två dagar nu, har inte hunnit och inte orkat ;)
Kan skriva om min dag igår :

Igår var det ju skola såklart, hade det gamla vanliga. Fotboll på idrotten, min favorit verkligen.. not :)
Slutade halv tre &  jag och tessan tog bussen hem. När jag var hemma pluggade jag & sådär. Vi halv fem åkte jag,mamma & Elias till Knalleland. Elias skulle på barnkalas, och medans han var där så gick jag och mamma i lite affärer. Hittade ett par svarta tumvantar :)  Efter vi hade hämtat elias åkte vi och handlade lite ;)

Idag vare skolää.vi hade  dom vanliga lekitionerna, Musik ( fick spela på trummor, faktiskt ganska kul :) ), håltimma,läsning,mat,spanska,Idrott (Hade konditionstest på idrotten. Och ja&min kondis, det kan inte bli sämre, haha! Skulle klara tre varv runt " mulleskogen ". Men jag klarade det faktiskt :o ) , Engelska & sist Matte :)
 Imorgon har vi No " prov", jag har läst lite i allafall. Vi får hoppas att det räcker. Men alltid när jag ska göra provet så får jag en blackout och har glömt bort precis allting jag har läst , haha xD
Igår fick jag även skolfotona. Blev väl inte så jättenöjd över enfotot, heheheheh..-.-

Nu ska jag läsa bloggar ( har ju inte gjort det på två dagar :o ), och ikväll ska jag kirrachill som madde säger ,haha!


Tjosvejs :)


Snabbt inlägg

Hejjhejj!
Jag skrev ju inte i bloggen giår, så därför gör jag det nu stället ;):
Igår var det skola, hade .. äh.. orkar inte rabbla upp allt vi hade, men det var inget specielt. Efter skolan följde Annie med mig hem. Vi bakade våra pizzor ( som blev brända :o), kollade på filmen "Hot Chick" och sen satt vi bara lite vid datorn ;). Hon stack hem vid halv åtta och sen gjorde jag liiteliitee No ( måste göra det idag :o)
Har ganska mycket läxor denna veckan, uäk x)
Nu har jag ingenting mera att skriva. Vi får se om jag skriver ett till inlägg idag. Inte alls säker, men om jag inte gör det så får ni ha det så bra !

PUSS !


Den 20 September

Hejhej!
Idag vaknade jag ( eller mamma väkte mig ) vid halv tio. Jag gick upp och duschade och åt frukost. Sen åkte vi till Knalleland. Hittade ett par röda converse,ett par byxor och en mössa där det är en liten " bulle" där uppe ( Vad heter det då ? x) ) Nu har jag det mesta jag behöver, det enda jag letar efter nu är ett par idrottsskor, men jag lånar mammas såläänge ;) Efter shoppingen åkte vi till farmor och farfar, där var även elias & pappa. Vi käkade mat & sånt, och jag och madde tog snyggsnygga kort också, men dom hann vi inte lägga upp tyvär...:/ Sedan åkte vi hem :)
Idag ska jag inte göra så mycket mera, kolla på topmodel ikväll ( såklart ? )
PUSS !

Det jag köpte idag :
Sorry för dålig bild


Sanning!

Utan Lypsyl överlever jag inte !

Jag har använt en hel del lypsyl i mitt liv, 36 st.
Och detta är ifrån.. förra året kanske ? x) hahah!




Snart ska det käkas ost&skinkpaj :) ♥
Var bara tvungen att nämna det ;)


Den 19 September

Hejsan bloggen!

Idag har jag varit otroligt slö och inte orkat göra någonting nästan,så däför har det inte hänt något specielt heller. Har mest varit ute i det fina vädret, och bara suttit på en bänk heeela dagen känns det som, haha! x) Nyss var vi ute på en liten promenad, det var skönt att gå ut och gå lite :) Ikväll ska jag inte göra något specielt. Ska käka lite godis hade jag tänkt ( godis är mitt liv, heheh ;) )
PUSSAR PÅ ER !

Hösten är påväg..

& det betyder.. egobilder på Isabelle Gustafsson! ;) haha
Ååååh vad egoo, men somsagt, det är min blogg, och ingen annans :)
Klicka på bilderna för att dom ska bli större


   

 


Hösten är mysiig ♥ 


Bara för att detta är..

Bara för att detta är en av mina favoritlåtar just nu!:



KÄRLEEEK!


Den 18 September

Hejsan!
Idag i skolan hade vi spanska, var inne på datan där och gjorde liter saker på olika sidor, sen hade vi svenska. Gjorde nästan ingenting där, killarna "redovisade" så man hade ingenting att göra typ. Sen var det No, gjorde lite "expriment" ( som jag kallar det  x) ). Sen var det lunch och So, och sen slutade vi, skön fredag :)
Nu är det heeeelg, och jag har ingenting planerat ( tror jag ? ) ska kanske dra till knalleland på söndag, måste ha nya idrottskor & sådant ;)
Ikväll ska jag inte göra så mycket, ta dé lugnt & pappa kommer hem med lite skräpmat också, hehe! :)
Ni får ha en bra fredagskväll, PUSS ! 

OOOOH vad sexig bild till höger ! x)

 


look down !

Nu ska jag gå och kolla på Vänner eller 2½men och sen idol & sen ska jag nog sova i think, så vi hörs imorgon ? ;)
Så jag säger GODNATT nu ;)


Den 16 September

Hejsan!
 Idag i skolan hade vi läsning,svenska,idrott ( som jag skrev igår fick jag ju ont i mitt lår, och samma idag! förstår inte , men mamma tror att jag har sträckt mej.. men det gör ont som in i..! ),mat, matte och sen bild. Fick sluta en timme tidigare idag, eller det kommer vi att få göra varje onsdag, göttgöttgött :)
Snart ska jag öva på spanskan ( läxa imorgon),engelskan ( fast den har jag redan gjort ? xd) och No ( tills på fredag.) ( haha, tack tessan för att du sa det , tänkte nog inte på vad jag skrev där ;) Inget annat planerat. Imorgon har vi musik, och då ska man välja en låt man ska typ ska " spela upp" för dom andra. Ingen jäkla aning vilken jag ska ta :o men det ordnar sig :)
Ni får ha det bra !
PÖSSSss

Den 15 September

Hejhej!
Skolan idag. Hade slöjd,liten mentorstid ( gick ner till konsum och köpte godis ♥ :) ), sen hade vi matte, SO, där hade vi ett litet "europatest", att man skulle skriva ner på en karta vart allt låg i europa. & man ska ha sättit ut minst 25p :). Sen hade vi mat, No, och engelska. På engelskan fick vi börja att se på HarryPotter ( första filmen). Det var inte alls längesen jag såg den, men det gör ingenting :). Sen ska vi skriva ner typ vad dom har i sin skola och vad vi inte har i våran, Svårt att förklara x) Sen slutade vi, och åkte hem med bussen :)
Sen har jag gjort : Övat på Spanskan,gjort engelskan,övat på No:n, gjort lite matte,duchat, bytt lakan och sånt i min säng,damsugit & ja.. allt detta under två timmar, proud ! :)
Imorgon är det idrott igen och ja.. det är väldigt tråkigt! uscha, friidrott är det tråkigaste jag vet .. allt utom friidrott! Och ja.. tillochmed fotboll! :O men imorgon är det en väldigt slapp och skön dag ( förutom idrotten ;) ). Slutar tidigare också ! :) måste kolla om det finns bra busstider, annars ringer jag mamma och frågar om hon kan hämta mig, så läget är under full kontroll, heheh ! ;)
Lite senare ska jag göra lite matte till , eftersom jag aldrig gjorde klart den, och sen ska jag kolla på idol också & käka liiite godis - born to be faaat , hahahaha!
Ni får ha en bra kväll om vi inte hörs mera idag, PUSS !

Hallååå seexiga sak! haha, jag bjuder på bilden ;)


Den 14 September

Hejjhejj!
okej, detta kommer ta sin lilla tid att skriva detta inlägget, eftersom jag kollar på Vänner samtidigt, så.. ja,hehe!
Idag var det sovmorgon, bussen gick 9:10, så det var sköönt att sova ut :)
I skolan idag hade vi mentorstid, håltimma,mat,No,So,spanska och sen idrott ( som var riktigt tråkig idag. Fick aaasont i mitt lår, det var väl att jag inte hade värmt upp ordentligt eller något) Och sen slutade. På bussen hem frågade Annie mig om hon och jag kunde vara, självklart kunde vi det ! :) Så vi gick hem till mig. Där åt vi våran pizza, som vi alltid brukar göra, men den är goood (Y) Sen spelade vi Dead och Alive på playstationet och sen EyeToy. Det blev mycket skratt, haha! Tack Annie för en rolig eftermiddag! =)
När hon gick hem övade jag lite på spanskan och ja.. nu sitter jag här och är väldigt trött. Men jag ska kolla på  tv en stund till sen går jag och lägger mig faktiskt, och det ska bli sköönt! :)
Ni får ha en bra kväll, Puss!♥


Den 13 September

Hejsan!
Här sitter jag på min säng och kollar på tv ( Kändisdjuneln) Finns ju ingenting annat att kolla på. .heheh. Men  jag måste bara säga att det såg sjukt äckligt ut när hon skulle äta dom dära sakerna, uuäk.
Idag vaknade jag vid halv elva ( ganska sent för att vara mig. Brukar vakna annars vid 9 - halv tio.) men det var riktigt skönt att sova ut. Gick upp. Skulle egentligen äta frukost( som man brukar göra på morgorna ? x) ) men jag var inte hungrig, var väl fortfarande mätt från tacosen som jag åt igår, hehehe! men ialfall, när vi hade ätit mat åkte jag, pappa & elias till farmor och farfar en stund. ( 3 timmar för att vara exakt, hehe x) ) När vi väl var där fikade vi,snackade och sen gick vi en liten promenad också, härligt :) Sen åkte vi hem.  Sen har jag inte gjort så mycket mera idag. Kollat på Top model ( såklart!) och ja sånt :) Imorgon har vi sovmorgon och me love it !  Det är så sjukt härligt att sova en timma extra än vad man brukar att göra. Sen när vi kommer till skolan har vi mentorstid, liten håltimma och sen lunch, och några lektioner efter det. Men det skriver jag om imorgon. ( förmodligen ) Orkar inte blogga varje dag heller ;) Nu ska jag fortsätta att kolla på tv och surfa lite.
Kram! ♥


Jag igår.


Här ska det vara text.

Ville bara säga godnatt till er som läser min blogg. Det är inte många. Men jag har tänkt efter, och jag vill inte  ha många läsare! Min blogg och det jag skriver är bara till mig själv egentligen! men visst, det är jättekul om ni ger mig några kommentarer ibland ( vilket aldrig händer ;) )
Är hur trött & mätt som helst ( har tryckt i mej tre " tacos gejjer" , kluba och lite djungelvrål.) Nu är jag mätt i 2 veckor till, heheh!
Föresten, nu har jag ändrat bakrund. Vad tycks ? själv blev jag ganska nöjd. Såhär får det se ut i ett tag nu tror jag. ( om jag inte kommer på någon annat att ha)

Jag avslutar dagen med en bra låt som heter " Welcome to the black parade".  Lyssna på hela låten,annars är det skitsamma om ni lyssnar eller inte !


GODNATT!♥


Den 12 september

Hejsan igen!
Nu är jag äntligen hemma igen!
Vi åkte somsagt till Skene. Gick på marknaden som var där. Ingenting specielt. Köpte bara godis, heheh, "harbajs" ( som jag kallar det xD haha), djungelvrål och en spiralklubba. muums ;) Efter vi hade gått där i en stund gick vi till min gammelmormor ( mammas & maries mormor blir det då. ). Hon "bor" väldigt nära. Men när vi hade gått in så sa personalen att hon,mormor&pirjo var på marknaden.  Så vi tänkte att dom kanske kom efter en stund men vi väntade i 50 minuter typ, och sen gav vi upp och åkte hem istället. Så detta var en ganska onödig resa, heheh. Lite senare ska vi käka tacos, och jag ääälskar tacos ♥ Var bara tvungen att säga det .. ;)
Ikväll ska jag kolla på tv,käka godis och.. ja.. göra sånt som jag alltid brukar göra på lördagskvällarna ? =)
Ni får ha en bra kväll!
Pusspåer!♥


11:52

Nu drar jag,mamma,Elias och Marie till Skene. Där ska vi gå på en marknad och sen åker vi till gammelmormor en stund. Skriver senare, när jag har kommit hem! ;)



Den 11 September

Heeeluu!
Idag vaknade jag vid halv sju. Gick upp,fixade iordning mig, och när jag åt frukost var det såå nära att mina käke hoppade urled! det var skitläskigt.  Käken blev alldeles seg och typ knakade och hade sig. haha, fyfan vad läskigt det var. Men jag har ju gått till min tandläkare och sagt det, men hon gjorde inte någonting åt det typ, bara slipa min tand lite , haha! En vacker dag kommer den förmodligen hoppa ur led, och då blire ikke kul ;) men sen gick jag till skolan, På morgonen hade vi spanska, då skulle vi vara inne på datan och typ skriva ord på någon sida. Sen var det svenska, då skulle vi gå in på datan igen, men denna gången skulle vi skriva om en artist som vi ska berätta om sen. Jag skrev om Madonna, haha!  Men den lekitionen gick ganska snabbt och sen hade vi No. Vi skulle göra något att man skulle rita av en fot ( fridas) och väga en person ( mig, hehe) , sen skulle man göra något, haha! x) Sen var det lunch. Och sista lekitionen var det So. Fick kolla på när flygplanen åkte in world trade center ( eftersom det var detta datumet, fast 2001.) Sen fick vi kolla på lilla aktuellt och sen göra uppgifter i ett " papper". Sen slutade vi, skööönt. Vad ska ni göra i helgen ?
Ikväll ska jag ta det lugnt och chilla ( samma sak , men ändå ? x) )
Puss!♥

Gammal bild som jag hittade nyss:


Kommer ni ihåg? ;)
Bilden är bara på skojj!


Klockren ! ;)


hahah!


Jag har tråkigt, vad gör ni ? 0_o


Den 9 September

Hejhej!
Idag har jag varit i skolan, ( jag börjar typ alltid med att skriva så ? xD ) hade det vanliga. På svenskan var det brandövning för er som ville veta. Idrott hade vi idag också, orientering, fick göra själv denna gången. Det gick ju som det gick.. he-he. Jag frågade typ alla jag mötte vart "stationen" ( eller vad det  är för ngt x) ) låg. Men det blev ändå fel.. Sen dissade Erik ( idrottsläraren) mig och Annie när vi var klara , haha! Imorgon har  vi friidrott på idrotten.. Inte det  roligaste jag vet.. menmen. Vi har även spanska & matte- läxa imorgon. Men jag kan det nu, så jag behöver inte göra det ikväll, sköönt!
På tal om något helt annat,  så sitter jag här och lyssnar på musik med mina högtalare, musiken blir så sjukt mycket bättre med dom. Var bara tvungen..hehe.
Nu ska jag bara chilla ikväll, Pussar!♥

Dagens outfit! ( bilden)
Skjorta -H&M eller något ?
Jeans - Kappahl.
Ironi..





















Jag idag ! ;)
Fatta ironin ! =)


Den 8 September

Hejhejhej!.
Idag, skola, såklart. Hade .. vafan hade vi ? heheh, kommer inte ihåg. Eller jo.. Engelska & No är det ända jag kommer ihåg att vi hade xD ahahaa! bästa minnet-priset kammar jag hem!
När jag kom hem skulle jag göra scones, och det gjorde jag också. Men dom blev typ aldrig klara så jag fick vänta i kanske.. 45 minuter på att dom skulle bli klara ? xD hahhaa.. Men det blev dom tillslut och resultatet blev bra =). Sen ska jag och mamma gå en långpromenad, det gjorde vi även igår, stolt ! ;)Måste göra lite läxa också. Spanska,No och matte, matten ska jag göra idag ifall =).
Sen ska jag ju kolla på idol som börjar idag, haha, jag älskar att kolla på dom failade männsikorna :) Nu ska jag ta och lyssna på lite musik ( kan typ inte göra det när jag skriver, då tappar jag bara bort mig xD haha!) Sen ska jag göra matten, PUSS!

Vi är cooolaa


Okej madde, du är inte cool.




Det bara så jävla skönt att ösa hög musik i hörlurarna & sjunga med ( även om det låter skit), men det är så jäkla skönt ibland !

Den 7 September

Hejhej!
Hur är läget för er idag ? Själv sitter jag här och mumsar på lite chocklad,chocklad är muums!♥ ;)
Idag har jag varit i skolan ( ojj vilken nyhet ! :o). Hade det gamla vanliga, som är : Mentorstid,liten håltimma,mat,No,So,Spanska & idrott. En helt ok dag.Här hemma har jag inte gjort så mycket. Gjort lite läxor och sådär. Denna veckan har vi Engelska,Spanska,Matte & No - läxor.. seegt. Egentligen skulle jag ju ha varit på dansen nu, men jag har slutat. Det kanske jag redan har sakt ? Men om jag inte har sakt det så får ni veta det nu, haha! Aoo.. tyckte att det var för tråkigt.. but that is life. Nu ska jag nog ta och lyssna på lite musik & spela cs tror jag :) I'm going to be the cseliten :) hahaha,töööönteeen!
Ni får ha en bra kväll! Pussar på er !


heeej,din apa ! =)


Den 6 September

Hejhej!
Idag har hade jag och madde ingenting att göra. Så vi bestämde oss för att ta lite kort. Men det blev inte  så många kort på mig, eftersom jag orkade helt enkelt inte x) haha . Men ni får inte se alla kort idag, utan det kommer då&då =) Så , det har vi gjort idag. Har nyss käkat Ben&Jerry's & nu mår jag illa efter det, haha! x)  Idag börjar top model, yaaay. klockan 7  ikväll. Hallelujah :) Imorgon är det sovmorgon, vilket jag tycker är meega skönt. Får ju sova nästan en timma mer än vanligt :) Det är väldigt fint väder idag också , och det gillar vi! =)
Jag har inte så mycket att skriva.
Ni får ha en fortsatt bra dag, PUSS!

Här är en bild som vi tog idag:


Rekomenderar inte !



Visst, jag kanske inte kan allt ännu. Men detta spelet är inget jag rekomenderar..
Fan också!

Musik.. =)

Nu har jag lärt mig en liten del på en låt igen.
Hör ni vilken låt det är ? ;)

Det är Hallelujah om du inte hörde det :)


Vill ni veta hur det gick för mig på titanic låten ? Klart ni inte vill! men ni får veta ändå ;) heheh
Såhär mycket kan jag av den nu  !:
Ännu en gång dåligt slut !




Varför jag lägger upp detta på bloggen är för att jag kommer säkert snart att glömma av hur man spelar dessa låtar, så om några år kollar jag igenom min blogg och hittar detta. Då har jag ingen anning om att jag kunde spela dessa låtar ;) heehee

Den 5 September | Ett nytt wii spel

Heejsan!
Idag vaknade jag ( ofc) vid halv tio , gick upp, duschade & åt frukost. Sen bestämde jag,pappa & elias oss för att åka till knalleland och köpa ett nytt wii spel :) Det blev Summer Sports,Party :). Sen ska pappa ta "wiispelet" ( alltså,själva burken xD ) till vardagsrummet istället, eftersom det är så trångt i mitt rum att spela ;)
Efter vi hade köpt spelet gick vi och fikade lite. Chockladboll & cola =) Idag ska jag inte göra så mycket mera, ska ju testa det nya spelet. men ingenting mera specielt.
Vad händer för er idag ?:)
PUSS!


Såhär ser min fredagskväll ut !



Kanske inte syns så bra, men ostbågar,cola & dator är min fredagskväll ;)
Pusspåer! :)

Åååh vad fint väder det är idag!♥

Hehe! ( ironi )

Nu ska jag käka ! Pussss!♥


Den 4 September | Helg!

Hola! Que tal ? ;)

Idag,skola som vanligt. Hade det vanliga. På So:n skulle vi till datorsalen och "spela" ( eller vad man säger ) Seterra. Men ofc så funkade inte mitt "användarkonto", alltid min otur! Tessans funkade inte heller ,så vi körde på Henriks dator istället, hehe ;). På No:n idag skulle vi göra en båt utav lera ( som luktade skit btw ) Och sen skulle man lägga tyngder på den båten, utan att den skulle sjunka. Vi trodde att den skulle sjunka på direkten,men våran båt kom tvåa :) haha! Bara en sak att berätta lixom, men det var faktiskt ganska kul :) Annars har dagen varit lugn och skön. Uuuunderbart väder idag föressten! I love it !  Ska nog ut och sola lite sen tror jag allt. hehe, ( ironi ) neeej uuusch  vilket skitväder det har varit idag. Så fort man går ut så krullar håret upp sig till en jäkla buske eller ngt XD haha.
Jaaadu.. Skönt med helg. Fast veckorna går så sjukt snabbt! Det känns som om det är typ Onsdag imorgon. I bussen hem tänkte jag " vad har vi imorgon för lektioner ?" haha!
Ska dra. (eller nej det ska jag egentligen inte, har bara inget annat att skriva ;) )
Hejdå!


Bara för att.. ;)


Jag försöker lära mig titanic låten på keyboarden..

Haha. Här sitter jag och försöker lära mig titanic låten. Har klarat lite iallafall. Ska nog lära mig resten imorgon eller någon annan dag. Orkar inte idag..
 Detta är vad jag har klarat iallafall :
( och ja , det är jag som spelar, haha!)



Dooo..(ska det vara också efter den sista tonen ,men det kom inte med xD haha )
Lite konstigt slut..  Fick klippa och sånt för att det passade inte in xD

Men nu blir det inga mera inlägg idag.
Så det får bli godnatt också ;)

hmhm..Vilken ska jag ta ?



Och jag är fortfarande bäst på paint ! :)

Den 3 September | Snart helg! :)

 

Tjoho!
Idag var de det vanliga i skolan, inget specielt hände. Men jag kan ju iallfall skriva upp allt  vi hade idag, just in case :
Musik, läsning, mat, spanska, idrott, engelska & matte.
Ah, sen var dagen slut :) Idag har jag inte gjort så mycket. Men man hinner typ inte göra så mycket efter skolan, Eftersom man slutar kommer hem vid 4. Idag när jag duschade var det en äcklig spindel i duschen. Inte så stor, men om man känner mig då får jag panik om jag bara ser en liten spindel xD haha, men iallfall. Jag skrek allt jag kunde på madde ( som också satt nere i källaren) men mongolidet lyssnade på musik så jag fick gå ut ur duschen ( med fortfarande schampo i håret ) och sen kom madde! hahaha, det var bara en sak som jag ville berätta xD
Hur har eran dag varit ?
Nu ska jag gå och käka lite mat.
Puss!


I know you have seen this picture before. But i like this ;)


Dagens låt

The offspring- You're gonna go far,kid



Show me how to lie
You’re getting better all the time
And turning all against the one
Is an art that’s hard to teach
Another clever word
Sets off an unsuspecting herd
And as you step back into line
A mob jumps to their feet

Now dance fucker dance
Man he never had a chance
And no one even knew
It was really only you

And now you steal away
Take him out today
Nice work you did
You’re gonna go far, kid

With a thousand lies
And a good disguise
Hit ‘em right between the eyes
Hit ‘em right between the eyes
When you walk away
Nothing more to say
See the lightning in your eyes
See ‘em running for their lives

Slowly out of line
And drifting closer in your sights
So play it out I’m wide awake
It’s a scene about me
There’s something in your way
And now someone is gonna pay
And if you can’t get what you want
Well it’s all because of me

Now dance, fucker, dance
Man, I never had a chance
And no one even knew
It was really only you

And now you’ll lead the way
Show the light of day
Nice work you did
You’re gonna go far, kid
Trust, deceived!

With a thousand lies
And a good disguise
Hit ‘em right between the eyes
Hit ‘em right between the eyes
When you walk away
Nothing more to say
See the lightning in your eyes
See ‘em running for their lives

Now dance, fucker, dance
He never had a chance
And no one even knew
It was really only you

So dance, fucker, dance
I never had a chance
It was really only you

With a thousand lies
And a good disguise
Hit ‘em right between the eyes
Hit ‘em right between the eyes
When you walk away
Nothing more to say
See the lightning in your eyes
See ‘em running for their lives

Clever alibis
Lord of the flies
Hit ‘em right between the eyes
Hit ‘em right between the eyes
When you walk away
Nothing more to say
See the lightning in your eyes
See ‘em running for their lives

Sanning!

Vet ni en sak ? Jag hatar maneter och hajar! :s
En anledning till att jag inte gillar att bada i havet!



Uääk!


Den 2 September

Hej igen!
Nu var denna skoldagen slut. Skönaste dagen på veckan, sjukt gó dag!. Vi började iallafall vid nio , hade läsning, sen svenska,men då var våran svenska lärare sjuk, så vi fick ha en vikarie. Där fick vi läsa också x), sen hade vi idrott,orgientering.. inte det roligaste, mänmän.. sen var det lunch. Spagetti och köttfärssås. Sen vare en liten håltimma, matte och sen håltimma och sist bild. Snacka om skön dag, haha!=)Här hemma har jag gjort matteläxan & övat lite på spanskan..sen har jag inte gjort så mycket mera..
Nu sitter jag här , lyssnar på musik och försöker fixa en snygg bakgrund till bloggen. Jag får pröva lite olika, för att jag vill inte ha vitt. Det blir alldeles för tråkigt ;) Så jag får leta vidare..
Jaha.. inte så mycket mera att skriva..
Ha det bäst, hejsvejs!

mongooooooooooooooooooooooo


Godmorgon!♥

Godmorgon!
Förlåt att det inte blev något mera inlägg igår, Internet var otroligt segt!
Hur tycker ni att min "design" blev? själv blev jag riktigt nöjd,men jag funderar på att göra lite "mönster" i bakgrunden..vi får se hur det blir med det. Får ju tacka madde också för hjälpen =)
Nu ska jag snart dra till skolan,vi har det vanliga tror jag.Sen går jag förmodligen hem och sen måste jag göra matten och spanskan, ( som vi har tills imorgon )
Ha det bra, så hörs vi när jag kommer hem från skolan!

En ny header & bakrund är påväg! :)
wihoo!

Den 1 September

Först tycker jag att vi säger " hej då Augusti & hej september ;) ), haha , det där lät som något man säger på dagis x)

Hola! =) Hur är läget med alla mina 20:000 läsare idag? * Host,host*
Igår hann jag ju tyvärr inte med att skriva ett till inlägg, jag måste ju uppdatera för mina läsare , hallå, jag är ju the one and only Isabelle! Ehm.. ja, bullshit! *TEEHEE*. Nej, nu ska jag skriva normalt som en normal människa gör..
Somsagt hade jag ju dans igår, inte så kul. & varför ? 1.Förjävla snabb/svår dans. 2. Jag var yngst i hela gruppen . & 3. Jag kände mig som en fjolla  , haahaha, 3:an var peerfeeekt skrivet av mig :) Men jag vet inte om jag ska fortsätta. Eftersom detta var en "prova-på" gång, så behöve man inte betala. men om jag ska fortsätta så kommer vi att betala över 800 spänn för något jag inte tycker är kul ? hmhm.. tänkertänker&tänker,återkommer till svar om det, hehe ;)
Över till idag. Började med slöjd, gör en liten fjollig ask (y). Sen hade vi liten håltimma och sen matte, där fick vi läxa & sen direkt till So:n, men då skulle vi inte ha So utan då skulle vi ha "drama" ( vi kommer att ha det några gånger ) Det var helt ok ;) Sen mat, elevensval,No, hade läxa där, skrev på varje "uppg." iallafall, men resultatet vet ja inte hur det blir x).och sen hade vi english, a OK lesson,but i was very tired. Sen slutade vi,jag gick hem, kollade på TopModel. Påtal om topmodel så börjar en ny "säsong" på söndag klockan 7, inte missa! :) Efter pogrammet gick jag och tränade lite.Liiiite svettig blev jag, så det gav väl lite resultat..och ja, nu sitter jag här och skriver på min tråkiga blogg & lyssnar på musik ;) Nu ska jag nog ta och spela CS. Ja, ni läste rätt, jag ? spela cs? ofattbart - oohyess,haha! men jag ska bli proffset nr 1 =) You know i'm baad! nej..jag är en ängel sänd från åvan! tycker ni inte? lol  x) Jahadu..ska dra nu, hejdo.
Och ja! jag vet, du behöver inte säga det ! : I know you love me ♥ 
Ni som inte fattar vem jag härmar så är det äckliga bloggerskor!

 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se