Fredagen den 25 mars.

Har beställt en jumpin/one piece. Men när vi har betalat och allt så ser vi att den kommer skickas till danmark, haha. Så onödigt... nu måste vi få tag i företaget och säga till dom att vi skickade fel, och det är inte ens säkert dom hinner se vårat mail innan dom skickar den till danmark... -.- duuubbelt så lång tid innan jag får den.
Uppdatering - det verkar som att det var sidan det var fel på, så den åker inte till danmark, haha!

Idag är det fredag och denna veckan har gått skitsnabbt. I helgen ska jag plugga hade jag tänkt eftersom jag har två prov nästa vecka, suuuuck. Aja bara att hålla ut!



hejhejhejhejehej

HEEEEEEJ.Här sitter jag, lyssnar på musik och ser allmänt cool ut.

En ny vecka har börjat, dags för nya utmaningar och äventyr ! haha.. lol. Irriterande med folk som säger sånt. Vadå för "äventyr"? gå till skolan och sen hem? haha.
EEEEEEEEEMH.. vet inte vad jag ville med detta inlägg. Ville bara säga hej lixom ..

HYPEER & SÅÅÅÅ FRÄSH.

nya vårjackor

Har länge velat ha jackor där man kan dra åt i midjan och nu har jag hittat två stycken sådana :D Den rödaktiga ville jag egentligen ha i svart, då tänkte vi färga den här hemma men vi vet inte om vi vågar det eftersom då kan det bli "röda" streck typ. Annars använder jag den som den är ;)


Danmarksbåten - bilder

Åkte ju somsagt danmarksbåten igår, här är några bilder :


4 mars

Hooola. Här sitter jag och tuggar på mina tånaglar, höhö, jag är så rolig.

Nä, det jag verkligen gör är att jag väntar på att filer ska skickas från klara. Vi har nämligen ett skolarbete att vi ska redovisa om genren kärlek och då bestämde jag ,annie,klara och hilda oss för att göra en film. När vi hade spelat in och allt så gick det inte att publicera filmen så nu ska vi se om det funkar på min dator, så seegt haha.
Uppdatering - Jag fick göra om den två gånger + byta filformat på alla filer. Men det var värt bödan, vi fick MVG på filmen :D

jahaaja. Annars flyter det på. Fredag idag och imorgon blir det danmarksbåten.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se