Klassresa

Hejsan. Nu ska jag berätta om klassresan till BodaBorg.

På Torsdagen skjutsade mamma mej till skolan klockan sju. Sen åkte klassen i två olika bussar. I min buss satt Elin, Annie,Stina & tessan. Det tog kanske 2 timmar att åka dit. BodaBorg ligger i Småland för er som vill veta ;).-men när vi kom dit åkte vi till bodaborg.Där fick vi macka och drickan MER. Sen fick vi reda på lite information om själva "cellerna".Sen började vi. Dagen innan hade vi lottat lagen. Och jag blev med Anton och Jakob. För oss gick det inte så bra. Men vi fick en stämpel i allafall. Men jag tyckte att "cellerna" var ganska svåra. Svåra att komma på hur man ska göra i allafall (: .Sen när vi  hade gått i cellerna i några timmar skulle vi äta mat. Eftersom jag bara var törstig, inte hungrig , så åt jag inte så mycket. Men efter maten var det i allafall Lasergame. Det gick inte så bra för mej. Blev typ skjuten hela jäkla tiden!.Vi spelade typ i 20 minuter och sen fick vi vänta på dom andra att dom skulle bli klara. Sen när dom var klara gjorde vi cellerna igen. Sen åkte vi till stugorna, packade upp, grillade, sen doppade stina och jeppe sig. uscha vad kallt det borde vara :s . .  Sen åkte vi till affären och köpte lite godis  för er som vill veta det;).aja, sen var det i allafall brännbollVi hade ingen domare. så vi körde inte med poäng.Sen , efter bränbollen kollade några på film.Madagaskar2 . Den var väll bra :) Sen på kvällen kom det en massa killar som höll på med jobbiga tutor och sånt. Och när jag, millan,annie och stina skulle sova var det någon som typ slog eller sparkade på våran stuga.. Så vi var livrädda. Men äntligen somnade jag lite. Fast jag vaknade många gånger den natten. sen på fredagen gick vi upp typ 07:15 och packade och sånt. Sen åkte vi till något hus och åt mat. Sen åkte vi till familjebadet och badade.Sen åkte vi tillbaka till det dära huset och åt mat. Det var kanske inte den godaste maten. men det gick väll ner. Fick marängswitch till efterätt i alla fall :). Sen började vi åka hem. På hemvägen vad jag hur trött som helst. eftersom jag hade sovit dåligt och sånt. Men jag kunde inte sova i bilen. Eller jag blev störd så fort jag nästan sov x).Sen stannade vi till vid Mccdonalds och köpte glass. Sen åkte vi till skolan igen. sen fick vi gå hem =). Hemma var jag väldigt trött. och då blir jag väldigt arg x). höhö.. Sen på kvällen gick jag faktiskt och la mej klockan 21. Och sen idag, vaknade jag klockan 11 :). Det var skönt att sova ut i allafall =).Men dagarna har varit riktigt mysigt och så :) Men orkar jag inte skriva mera. Ska gå ut nu. För att det är väldigt fint väder ute ;D

Jag har tyvärr inga bilder från skolresan :/

Ett kort morgoninlägg

Hejsan !


Om 20 minuter eller så ska jag hänga med mamma, hon ska skjutsa mej till skolan. För att idag bär det av till bodaborg med klassen, klassresa :) det kommer nog att bli roligt =). men jag skriver imorgon igen eller på lördag. Hääjdåå

Shopping i Göteborg.

Halloo ;)):


Jag skrev inte igår som jag sa att jag skulle göra. Men igår var vi i alla fall hos våran gammelmormor, Karina. Honfyllde år. Fikade lite och så hos henne ;). 
Idag vaknade jag klockan halv elva. Sen fick jag äta en ganska snabb frukost. För att sen skulle vi åka till Göteborg. När vi väl var i Göteborg sa pappa att han och Elias skulle gå till något universeum. Så dom gick till universeumet (stavning?)och jag,madde och mamma gick till nordstan. . Köpte ett linne och munkjacka på H&M, två t-shirts på JC, en randig tröjja på kappahl och jeansleggings och en typ t-shirt som är kortade vi magen på Rut m.fl. :).( På bilden är det allt jag köpte ;) ) . Vi gick  i nordstan i kanske några timmar.Sen mötte vi upp pappa och sen skulle han och elias äta. Så då tog jag en glass sålänge (: hihi, vad roligt att veta va ?;). aja, men sen började vi gå till bilen. Är nöjd över allt jag köptee idag :D. Nu ska jag gå ut lite och fika (: hejdå!

Det jag köpte :
( kanske inte syns så bra! )


...

Nu ska jag dra till Göteborg. Skriver när jag har kommit tillbaka !:D

Torsdag-Ledigt

Heej :


Dagen började med att jag vaknade typ klockan 9:30.Sen på förmiddagen gjorde jag inte så mycket mera. Men när vi åt mat sa mamma att jag, madde och hon skulle åka till knalleland. Så vi skyndade oss att äta upp och sen åkte vi. På vägen dit sjöng jag och madde på väldigt gamla låtar ;) haha, det lät nog vackert tror jag :). Sen när vi var i knalleland började vi gå till storknallen ? ( tror att det var det ).Vi gick in på veromoda och där hittade madde en vit klänning. Sen gick vi in i typ alla klädaffärer där. Men hittade ingenting!:o ( förutom maddes klänning då x) ) . Sen gick vi till den andra " delen" och där hittade vi ingenting heller x) haha. Jag sökte efter lite "färggladare" kläder. Tycker att mina kläder är så svarta och tråkiga nu. Gillar när det är t-shirts som har en stark färg och något snyggt tryck på. Så jag letade efter det. Jag hittade några stycken. Men dom passade inte :/. Men sen gick vi in till.. hm .. vet inte vad den heter. Men någon jobbig affär i alla fall. Och där hittade jag en t-shirt ;) haha. EN t-shirt på typ 2 timmar :o great (Y) x) haha. men sen köpte jag och madde oss var sin mccflurry och åkte hem :). Hemma sen gick jag och mamma igenom mina klädskåp. Bestämde vad jag skulle ha kvar & skänka. Det blev nog 2 påsar som jag ska skänka ;). Sen har jag inte gjort så mycket mera idag. Jag har beställt två tröjjor på internet nu istället , en munktröjja & en t-shirt ;) Hoppas att dom passar =). Imorgon fyller min gammelmormor år. Så då ska vi köpa fika på ett bageri och hälsa på henne lite ;) men det skriver jag om imorgon :)   Ni får ha en fortsatt bra kväll :) heeejdddåååå
















- tisdag

Tjolahopp:


Hur är läget mina vänner ? :D. För mej är det bra. Dagen har varit jättebra . Det började med matte på morgonen. Jag räknade inte så mycket. Jag är ju förkyld. Så jag måste typ springa på toan och snyta mej 10 gånger per minut ;) haha. Aja, sen var det i alla fall rast. Inget speciellt hände. Sen var det lite lite engelska. Sen kollade vi på en film som Stina hade med sig. Bolt . Den var bra:) och mitt under filmen går jag och får näsblod xD haha . Men det är för att jag håller på att snyta mej och så hela tiden x) Men men , jag överlevde. Och sen var det mat. Mos och någon äcklig korv. Sen efter långrasten kollade vi klart på filmen. Och direkt när filmen var slut så slutade vi! vilken tajming ! ;).  Sen cyklade jag hem. Sen direkt bakade jag.Chockladmuffins. Hela klassen ska baka tills imorgon eftersom vi har läst 500 böcker sammanlagt :) Jag vetinte om muffinsarna blev bra. Men det får väll jag hoppas på x). Sen ,efter bakningen kom mamma och madde hem. Sen åkte vi igen vid 15:15 till dagis och hämtade Elias. Sen åkte vi direkt till stan. Vi åkte till en hårsalong. Det var första gången jag och madde var i den hårsalongen. Jag fick en tjej som hette Diana. Tyckte att hon var jätteduktig ! :).  Sen bestämde vi hur vi skulle ha det. Och vi kom fram till att jag skulle ha lite mörkare i " underhåret" och ljusa slingor i " överdelen". Det var ganska segt att sitta där. Satt där i två timmar och 30 minuter, vettni ;). Men resultatet blev bra tyckte jag ! :) . Sen kom mamma och elias och hämtade mej och sen åkte vi hem. Och när vi kom hem hade pappa och madde köpt china mat :) Så jag åt china mat och kollade på vänner :) Sen har jag inte gjort så mycket mera. Är ganska trött nu. Ska snart kolla på desperate Housewives , tror jag. Om jag orkar :)  Imorgon är det sista skoldagen på veckan. Härlig vecka :D . Men nu ska jag dra. Ha dé ! :)

Söndag..

Hejsan =) :

Idag vaknade jag av att jag hade ont i halsen. Och vet ni vad det leder till? jo, förkyldning !. sitter här och är jätteförkyld nu :/ inget roligt alls. Förra söndagen blev jag ju magsjuk.Och idag ( söndagen efter ) blir jag förkyld. Vad blir det nästa vecka tro ? x). Så idag får jag ta det lugnt. Dricker varm oboy nu, supergott när man har ont i halsen! Men jag hoppas att jag mår bättre imorgon.Jag ska ju klippa/slinga mej på tisdag :) ska bli härligt att fixa mitt hår nu. Det börjar blir väldigt slitet. Nu tror jag att jag ska kolla på någon film eller sova eller något. Hoppas att ni har det bra :)
KRAMAR!

En dag i Knalleland..

Tjena :) :

Idag blev det en tur till Knalleland.För er som inte vet vad det är så är det ungefär som ett "köpcenter" Fast det är två delar i stället :) Hela familjen åkte dit. Vi skulle kolla på skor till mej och Madde. Vi gick in till mest skoaffärer. Jag hittade ett par vita skor, ganska söta :) Sen gick vi in i en annan  skoaffär, Och där köpte jag ett par rosa foppatofflor.Kanske lite efter x) haha. Men dom var sköna att gå i. Så dom kommer jag att använda i sommar =) ( dom andra jag köpte också såklart ! :) ) Sen åt vi på mccdonalds. Jag var inte hungrig, men väldigt törstig. Så jag tog en coca cola och en pommefrites. Sen så kollade jag och pappa på en mobil till mej också. Och jag tror att vi har hittat den jag ska ha  ! :D Jag har väntat så länge på en mobil nu, äntligen lixom! Men jag vet inte när pappa ska köpa den. Hoppas så snart som möjligt =) Vill ha den nu lixom, NU ! Ajusteja! När vi var på mccdonalds så såg Elias massa ungar som hade blivit målade som helloKitty eller Spindelmannen, och då ville han också bli målad ;) ( bilden ). haha, han vågar knappt kolla sig själv i spegeln x) men vi ska nog tvätta bort det snart:) När vi kom hem målade jag och Elias på asfalten. Vi köpte sånna kritor idag. Jag målade en liten " cykelbana" åt honom :) hehe. Köpte vi någonting mera ? hmhm.. ska tänka..nää, inte vad jag kommer på :) Nu ska jag skriva på min nordamerika lite och sen måste jag göra matte. Eller så gör jag det imorgon. Ikväll blir det i alla fall Robinsooon. Orka Melodifestivalen lixom ?, ska  bara  kolla när Malena Ernman är (:
Nä, Nu ska jag ta lite chocklad,ni vet, av chocklad blir man glad :)


Elias är SPINDELMANNEN :):


Första inlägget!

Hallådär.
 
Första gången du kollar förbi?Det får du inte sluta med :)
Jag har haft en blogg innan, men den blev alldeles för tråkig. Så jag bestämde mej för att ta bort den. Sen tog det ett litet tag, och idag bestämde jag mej igen för att skaffa en till blogg :) Jag kanske inte skriver varje dag. Men jag ska skriva så ofta som möjligt! Så nu får ni hålla utkik !:)

Idag är det den 15 Maj. Den 11,12,13 & 14 maj var jag hemma från skolan. Magsjuka.Det är nog ett av dom onödigaste sjukdomarna,verkligen ! Man bara ligger där i sin säng och väntar på att man ska bli frisk,inget roligt alls !
Menmen, Igår kväll började jag känna mej bättre. Så jag gick till skolan idag :). Vi hade bad på morgonen. Livräddning. Sen hjälpte jag Anton med att göra en handduk på syslöjden. Det var även den sista gången vi var på syslöjden,förgott!;).Och sista lekitionen kollade vi på pjäs.

Näni, Nu är jag trött efter en långdag! Ni får ha en fortsatt bra kväll,så syns vi kanske imorgon! :D

Föresten ! Lycka till till min klass som ska spela Bra Kompis imorgon!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se