24 Februari

Hejsan.
Tänkte blogga lite grannaaaa.
Senast jag skrev har jag arbetat och även fått en anställning på Alprosgården i Dalsjöfors i 3 månader ( hos de minsta barnen), alltså till slutet av maj. Känns skönt att veta vart man ska vara osv, men ställs mer krav på mig eftersom jag är anställd. Men mest positivt ^^ Sen får vi se vad jag hittar för sommarjobb!
Och om bara någon vecka flyttar jag och Elias till våran lägenhet,wooho^^ Känns som vi bara köper och köper grejer men aldrig flyttar in xD haha, men snart så! Ska bli spännande :)
 
Haha, hade inte så mycket mer att säga än det, hahahha kul liv typ x)
Jaja,ha det gött, nu vill jag soooova. Vart uppe sen fem idag :P

10 Februari

Hejsan bloggen!
Förra veckan (natten till onsdagen) vaknade jag upp och kände mig illamående. Några minuter spydde jag, yes! Där kom magsjukan även till mig. I stort sett alla ungar har ju varit magsjuka så räknade nästan med att jag skulle bli smittad. Så jag låg helt utslagen hela onsdagen och försökte bli frisk tills på torsdagen (då jag och Elias skulle åka till Stockholm). Men mådde uselt på torsdagen också och jag skulle aldrig klara att åka bil i 5 timmar. Så jag ringde upp till hotellet i Stockholm och sa att vi kommer en dag för sent (jättetråkigt.. vi missa både en hel dag i Stockholm och förlorade över 1000 kr :( ). På fredagen mådde jag bättre så då åkte vi. Vi var där vid 15:00 och gick ut på stan en sväng och hängde på hotellet resten av kvällen (mådde ju inte prima precis så energin var ganska låg hela resan tyvärr). Sen på lördagen gick vi till Livrustkammaren, shoppade, åt mat, tog med Elias på hans första tunnelbanetur ;) och var ute hela dagen. Älskar Stockholm, världens mysigaste stad. På söndagen var det tyvärr dags att åka hem igen. Blev en kort tur denna gången pågrund av den jäkla magsjukan! Aja, vi hade supermysigt ändå! När vi kom hem på kvällen åkte vi och kollade på en superfin lägenhet vid Regementet. En helt nybyggd lägenhet som en tjej skulle hyra ut till oss om vi ville ha den. Men vi känner att den blir för dyr för oss (7000 i hyra, sen har vi bilar, bensin, mat, el, abonnemang osv osv). Plus att den var lite för liten för oss. Så vi fortsätter att leta helt enkelt!
Annars då? hm.. försöker leta efter ett fast jobb. Trivs inte med allt flängande hit och dit i Vikariebanken. Vill ha ett fast arbetsställe där jag vet vad jag ska göra, vilka jag arbetar med osv. Men ska självklart jobba kvar tills jag hittar något bättre :)
På söndag är det Alla hjärtans dag och jag har beställt en liten minisemester till mig och Elias till Danmark i April. Han vet fortfarande inget om det, så det blir en överraskning för honom på söndag ^^ mys. Mycket resande känner jag, men älskar det^^ Det är det lilla som gör det stora i vardagen ;)
 
Aja, här kommer lite bilder från Stockholmsresan!
 
 
 
 
 
 
 
 



 
Elias är alltid mästerfotografen.. x) :
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se