23

Hello!
Vaknade vid 9 idag och vid 10 drog familjen iväg till Göteborg där vi köpte en massamassa saker till toan där nere som vi ska göra om :) Vi åt mat på Ikea och sedan drog vi hemåt igen. Skönt att göra någonting idag, skulle inte orka en till tråkdag, haha :p.
 
Imorgon ska vi iväg till Göteborg (igen) med klassen hela dagen. Vi ska göra "studiebesök" på religionen där vi ska gå till någon synagoga eller vad det var. Finns ju roligare grejer att göra, men whateeverrr...
På tisdag är det friluftsdag och då ska jag bara gå promenad, så det är chill, haha ;) 
Har inte så mycket mer planerat för veckan. Har precis gått ut svenska kyrkan också, hoho :p
 
Puss och kram!

22 Februari

Tjatja.
Riktig tråkig dag idag. Vädret är pissigt dåligt och humöret är verkligen inte på topp idag. Har varit en sväng och handlat med pappa, men bortsett från det har det inte hänt och kommer inte hända något heller. Blöööh, kan det inte bara bli ny dag typpp :p orkar inte idag. Vill ha vår, sommar och hitta på massa roliga saker.
 
Aja.. Puss <3
 
Har gjort en "girlpower" lista på Spotify. Endast för att girls rules och ibland orkar man inte med killar och deras vrickade och ologiska logik :
 
http://open.spotify.com/user/isabellesg1/playlist/5H74O7T7L4AKKjf7YrGZh0

20 Februari

Hej!
Har mått lite sisådär hela veckan. Vaknat varje morgon med ont i halsen, och känt mig förkyld och hängig. Så jag var hemma i måndags, sen drog till skolan i tisdags, var hemma i onsdags och idag blev det Ullared med Elias ;) haha. Vi tog en liten spontanare ;p Köpte lite bya bhar och trosor, annars blev det inget speciellt xD.
Kom hem runt 6 och sedan dess vart det chill i dill.
Imorgon är det fredag (denna veckan har gått förbaskat fort (därför jag typ inte vart i skolan alls ;p). I helgen blir det att åka och fira Hilda lite i någon "kyrka" i stan på lördag x). Annars har jag ingeenting planerat för hela helgen ;p
 
Puss och kram!
 
Lägger ut den här låten idag, eftersom man blir så taggad på livet när man hör den ;) :
 

16 Februari

Tjahallåtjenahej!
 
I torsdags åkte jag in till stan för tandläkaren, DOCK måste jag gå tillbaka dit om några dagar eftersom dem såg att det var något fel på min käke (har ju haft problem med den i flera år..). Så nu ska en "specialist" kolla på den så får vi se vad han säger xD Resten av dagen bestod av att chillapillachilladilla!
I fredags gick jag upp vid halv åtta och efter någon timma kom Elias med en ros till mig (eftersom det var alla hjärtans dag). Tyckte det var lite cute ^^. Resten av dagen gjorde vi inte så mycket, chilla och mös typ, haha ;).
I lördags bestämde vi oss för att åka och kolla på "hundraåringen" på bion. Den var väl helt okej, haha ^^ Efter det åkte vi och köpte pizza. Resten av kvällen bestod av melodifestivaaleeen (a).
Idag åkte han hem vid 11 och jag följde med familjen och handlade, sedan åkte vi hem till sköna farfar ^^.
Nu sitter jag här och tråkar.. har haft ont i magen sen igårkväll (det typ sticker överallt) så det är jobbigt för vet inte vad det är för fel.. :( Hoppas det går över!
 
Imorgon är det skola igeen, kuuuul :( Dock börjar jag inte förräns 1, så det är chill ;)
 
Puss och kram!!
 
 
Gott med öl? x) :
 

12 Februari

Hallådär!
I måndags drog jag, mamma och Elias iväg till Lager 157 och köpte lite kläder ^^ Jag köpte dem sköönaste byxorna någonsin, så beställde hem ett par nya till faktiskt (fast i annat mönster) ^^. Vi fikade lite efter och sedan drog vi vidare till Maxi och handlade mat :) På kvällen hämtade jag Elias i stan och vi åkte hem till mig :)
Igår drog jag till Annie vid 12- tiden och dit kom även Hilda och Klara. Vi firade Annie lite eftersom hon fyllde arton igår :) Stannade där från 12 till 4, trevligt och roligt att träffa dem igen :D Vid 4 drog jag hem till Elias igen och vid gjorde hemmagjord pizza, sedan drog vi till Maxi, köpte lite gött och sen chillade vi framför tvn hela kvällen :)
Idag drog han hem vid 10 och sedan dess har jag bara tagit det lugnt. Vaknade av ont i halsen inatt och sedan dess har jag inte mått speciellt bra :( Oh well.. det går väl över någon gång x)
 
Imorgon ska jag till tandläkaren 13:30, annars har jag inga planer ;P
 
Puss puss!
 
Vi igår ;P :
 

9 Februari

Hallåååjj!
I fredags vart det skola som egentligen skulle sluta vid 4, men vi fick sluta redan vid halv tre. Så eftersom jag skulle till madde fick jag sitta och vänta på tåget till fyra :) Jag kom till Halmstad vid 6 och gick sedan till Maddes lägenhet :) Vi åt tacos, drack lite och sen drog vi iväg till hennes kompis och "festade" lite där ^^ Sedan skulle vi egentligen dra ut men det blir någon annan gång helt enkelt, haha ;) Vi var hemma i lägenheten vid 12/1 och jag gick sedan upp vid 11. Resten av dagen bestod av gött chill. Åt pizza och tog det lugnt :)
 
Idag tog jag 11- tåget hem och nu är jag åter igen hemma. Vart en riktigt mysig helg i Halmstad, skönt att komma iväg lite till en annan stad ;)
 
 
Och nu vart det lov! Har inte så mycket planerat inför lovet. Tar det som det kommer helt enkelt :)
 
 



 
 
 

6 januari

Hejtjaochtjo!
Denna vecka har gått ut på skolaa (och delvis träna faktiskt, duktigt av mig :') ). Imorgon är det sista dagen innan lov, vilket kommer sitta gött just nu :).
Imorgon blir det skola sedan blir det att ta tåget till Halmstad to la sister :) Stannar där till söndag sedan blir det hemfärd igen, mysigt :)
Har inte så mycket mer att skriva, haha x)
 
Pussar och kramarrr!

3 Februari

Har inte skrivit på ett tag igen, men whattafuuck!
i fredags följde jag som sagt med Elias hem efter skolan, eller ja.. vi åkte hem till mig, hämtade bilen och körde till Töllsjö :P.
I Lördags drog vi in en sväng till knalleland och vid 5 hade dem släktkalas :p På kvällen blev det att kolla på melodifestivalen endast för det är standaard ;). I Söndags (igår) drog vi in till knalleland, Elias köpte en mobil och sen sov vi över här tills idag eftersom vi inte hade några lektioner idag och var därmed leeediggaaaa :D Så jädrans gött att vara ledig en veckodag! Ibland händer det! ^^
Idag drog han hem vid halv tre och vid halv fem tog jag bilen in till stan. Gick sedan till Onyx och gick på bandet i en timma. Det gick faktiskt förvånansvärt fort denna gången ^^. Direkt efter gymmet gick jag till Studio Danza och dansade zumba i 45 min :) Brukar ju inte träna så ofta , så snacka om att jag är trött i kroppen nu ^^ 
Efter dansen väntade jag tills Elias slutade sin dans sedan åkte vi hemåt igen ^^.
 
Imorgon är det skoolaaa, yeeeeeyyyyy..
 
Tog lite bildbomb i lördags så lägger ut dem nu (endast för utfyllnadens skull ^^):
 
 

Mycket fint med allt hår runt halsen måste jag säga ;) :
 
 
 
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se