Den 31:a, Grattis Marie !

TJAJJJATJAJAJA
igår var vi ju hos Marie, firade henne. Åt god tacos och till efterrätt blev det sandwich. Och sen blevre en maaassa godis och chips, lovely :)
Idag har jag inte gjort någonting. Eller jo, jag har varit med och handlat på Maxi, haha, det känns som om vi handlar varje dag xD
Nu orkar jag inte skriva mera. PUSS !

Den 29:de

Heeeejjsaan :)
Huuh, jag är trött. Det har varit en lång men rolig dag.
Först gick vi till min tandläkare, snackade lite med henne, ingenting hände , hon sa att jag skulle göra några "övningar" när jag kände att min käke knakade.
Sen gick jag och mamma vidare till stan. Köpte lite presenter till Marie. Sen åkte vi till knalleland. Mötte upp pappa och elias, och sen åt mat. Äcklig mat enligt mej, haha!
Sen behövde jag ett par vinterskor & då köpte jag ett par uggs, kanske inte det varmaste man kan ha i vinter, men såå goa är dom :)
Efter vi hade shoppat lite till gick vi till hemmakväll och vi köpte godis ( haha, ni skulle höra mamma när hon fick syn på all godis där inne,"herreeguuuud vad mycket godis "! hahaha) & hyrde film ( fick en film typ gratis :o )
Sen åkte vi till maxi, köpte puder,mascara och lipsyl till mej :)
Ikväll ska jag äta godis och kolla på filmen som jag hyrde,Bröllopsduellen. Verkar vara världens töntigaste film men, whateeveer. , någon som sett?
Nu ska jag ta en macka, är hungrig.
Vi hörs !

Sakerna jag köpte idag :
Uggs
Mascara
Puder
Lipsyl



(dålig bild )

09:56

Hej bloggen!
Snart drar jag och mamma till tandläkaren. Jag ska gå dit pågrund av min käke. Jag har ju varit där en gång innan och sagt till om det & då sa hon att jag skulle komma tillbaka om det blev värre, och det ska jag nu. Jag hoppas att jag får en betskena att sova i, men vi får se.
Sen ska vi gå lite i stan & leta efter en present till marie som fyller år på lördag ( men vi ska fira henne imorgon istället.)
Sen ska vi möta upp pappa& elias och käka någonstans och sen handla mat.
Jag skriver ikväll !

Kollar film med Elias

Elias är lite dålig idag, så jag ska passa honom i några timmar nu. Och då bestämde vi oss för att kolla på Pellesvanslös ( med riktiga människor ) & jag tycker att dom ser "läskiga" ut, hahaha. & det tycker Elias också. men då får jag övertala honom med " neej, dom ser inte läskiga ut..he-he.. " haha!
Annars idag har jag varit med mamma och handlat en "farsdag-present" till pappa, och sen handlade vi lite :)
Aja. nu ska vi fortsätta att kolla :)







Jag är osminkad och äcklig idag, men jag bjuder på bilderna :)


Gamla videor..!

När jag kikade runt på min videor hittade jag dessa tre videor.
Haha. Antar att vi hade det tråkigt ? x)
( som jag har sagt innan så när jag lägger ut videor ska ni inte förvänta er att dom ska vara normala ;) )
I hope you like it :





Denna videon förstår jag inte riktigt.↑ Hon säger lixom " hej och välkommen till teckenlådan, detta är elias,och jag heter madde och detta är isa" men sen då ? Var "programet " slut sen ? hahaha. väärldens snabbaste&sämsta  program i sånnafall ;)




Ja, här är jag ju.. normal ? hahah!
( jag antar att det är madde som har slängt in en ap-bild på mig mitt i allt ? ;) haha )




Den 27:de - Tv-dag

Hejsiin :)
Gissa vad jag&Madde har gjort idag.. ? nä, det kan ni aldrig lista ut. Vi har nämligen kollat på alla avsnitt av När karusellerna sover ;) ja, visst är vi geekar ? :) Så idag har jag suttit framför tv:n 5 timmar i sträck  (y)  Så där har ni en andledning till att jag inte har bloggat,hahah!
Ikväll blir det ännuu mer tv-tittande, det är nämligen desperate housewives & vem vill missa det lixom ?;)
Inget mera att skriva,får se om det blir något mera inlägg idag. Om inte .. sov gött :)
Pusspåer!



den tjugosjätte dagen på oktöber.

Hejsansvejsanpådejsan (:
Idag har jag inte gjort någonting specielt.. Jag har bloggat iallafall , hahah!;)
Just nu sitter jag här och kollar på 2½ men, men också Vänner, jag kan inte riktigt bestäma mig för vilken jag ska kolla på, hahah! Båda är ju lika bra!, åååh vilka problem man kan ha verkligen.. x)
Jag har ju fått en "ny" tv till mitt rum nu, eller ja , "ny&ny" är den väl inte. Den har varit i köket i ett år kanske, och nu ska vi tapetsera om i köket så då tog dom bort tv:n, och jag fick den. Den är väldigt liten, men det är myycket bättre än den andra jag hade innan iallfall! Den jag hade innan hade min gammelfarmor tror jag ?, hahah. Nu är det mycket bättre :D
Efter 2½ men / Vänner ( xD ) så ska jag kolla på Tinas Cookalong, ja, jag tycker det är ganska roligt faktiskt. Jag gillar att baka och att laga mat, så det är väl inte så konstigt? :)
Efter det ska jag nog sitta vid datorn en stund, och sen kanske sova. Blev väkt av pappa vid halv 7  av att han tände och släkte lampan i mitt rum ( eftersom jag "störde" dom när dom skulle sova igår,då skulle dom retas idag x) haha. ) Sen blev jag väkt vid halv nio av att mamma och elias pratade ( i detta huset går inte inte att sova längre än 9, man blir bara väkt hela tiden x) ) Så ja.. men vi får se, jag blir alltid trött av att sitta vid datorn.
Det här är nog sista inlägget jag lägger in idag. Då hörs vi säkert imorgon ?

Ni får ha en jättebrakväll!


det är så typiskt mig!

När jag har tagit ett kort och blev ganska nöjd med den, så lägger jag in den på datorn sen och ser att mitt finger kom och förstörde hela kortet.. hmhm.. :



En hemlighet..!

Jag älskar kinder maxi-chockladen!
muuuums vad god den är :D

Tänk att ha en hel sån låda med baara kindermaxi som är på bilden , underbart :)



Kärlek till denna tv-serie!♥


- Leif, du har ett hål i handen!
- EktoPlastma,jag har läst om detta, det e snor
- snor !?
- Ja, från spöken.
- SPÖKSNOR !?



Vilken tv-serie kan jag mena tro .. ? :)
( Gick på tv 1996.. )
svar: Mysteriet på greveholm för fasen :D


Världens lättaste kaka !

  

Det är bara att köpa hem en sån där "förpackning" som det är "pulver" i (kan köpas i en vanlig mataffär), Blanda det med smör och vatten, in  med kakan i ugnen i 40 minuter, låt den svalna och lägg sedan på glasyr, klart !
Huur lätt som helst ! :)

Nytt!

Ny header och bakgrund! Vad tycks? ;)
( jag kanske ändrar bakgrundsfärgen då&då :) )

Uppdatering

Hej igen!
Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar. Vi ska snart käka mat men jag tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg ;)
Innan vi åkte hit gjorde jag en ny header, men hann tyvärr inte "lägga ut den". blev inte så nöjd med den,den ser lite"amatörig" ut, men den får bli bra. ( sålänge!) Tycker det är kul att variera lite på bloggen.Jag funderar på att ha kvar den "svarta" bakgrunden eller ha en annan. mhmhm.. får se :) Ni får gärna skriva vad ni tycker! :)
Nu ska jag gå och vara lite social.

Här är tre egopics som jag tog precis:
( Jag tog bort den andra bilden på mig i förra inlägget & lägger ut dessa istället, annars skulle det bli för ego, haha! :) )






Den 25 dagen på oktober..

Hej bloggen!
Igår hade jag ingenting att göra, så jag kollade på "Little miss sunshine" som gick på 4:an. Det handlade om en familj som var fattiga, sen skulle deras dotter vara med i en "skönhetstävling", så dom fick åka över 100 mil dit skönhetstävlingen skulle vara. Och på vägen dit händer det en massa saker. En ganska dålig film. Overklig i allafall. Jag menar, deras farfar hade dött, då slängde dom ut liket genom fönstret och la det sedan i bilen, jag menar , komigen ?! hahaha.

Om någon timme ska jag,pappa&elias dra till farmor och farfar. Ska käka mat där och sådär.
Jag kanske uppdaterar därifrån!

Ha en bra dag!

Vissa låtar som spelas mest i mina hörlurar just nu!










( tycker bara att den är sjukt fin! )

 

Alltså mest my chemical romance och Michael ♥

Men har en massa mer. men orkar inte lägga ut mera tyvärr ;)
( och ni som tycker det här är dåligt, gå och kutta er.. haha nejdå. Men jag kan tyvärr inte hjälpa att ni har dålig musiksmak! )


9 timmar senare..

Det blev ingen mojje och tobbe för min del. Biljetterna var slut. Så jag och madde hade ingenstans att ta vägen, så vi satt inne i biblioteket en stund, sen tröttnade vi på det, då drog vi till stan isället, fast stan var redan stängt, men ikke mccdonalds, så då käkade vi där ( var inte ens hungrig ? xd ) haha.
Efter en timme gick vi tillbaka.
På tal om något heelt annat!: Man märker värkligen att jag och madde är syskon, eller ja, inte utseénde mässigt ( inte lika ett dugg! ) men sättet, haha ! Vi säger typ samma saker hela tiden ( haha, idag te.x när vi var i Ikea, då ville elias ha körv. Då skulle jag bara gå fram till madde då sjön vi exakt samtidigt "han vill ha körv, ha-ha-han vill ha körv ) hahaha. samma sak idag i bilen , hahaa , jag doooog av skratt. haha.
Ja.. det va de ...
På tal om något helt annat igen så börjar mina hörlurar gå sönder, eller ja, dom hackar och skit  :s ( tur att det är jul snart då , höhöhö ;) )
Nyss kollade jag på Blogawards som gick på tv400. Inget speciellt tycker jag inte , but , whaateeveeer.
Nu ska jag dra, vettefan vad jag ska göra, hade tråkig, så jag slängde in ett litet inlägg :)

Här är två bilder på mig och mina syskon som vi tog tidigare idag  :

 


Jo, men visst är jag sexig här ? ;) haha

Jag älskar verkligen mina syskon & mina föräldrar jag kan verkligen prata om allt med er!Förstår inte hur jag skulle överleva utan er!♥



Jag har "pimpat" mammas tröjja ;)

Mycket nöjd, haha! :)





( den sista bilden blev lite suddig.)


haha, visst är den läcker ?;)

Den tjugonde fjärten ;)

( ja, jag diggar rubriken ;) )

HOLA :D
Idag vaknade jag vid .. hhmm.. låt mig tänka.. halv tio. Gick upp, duschade, åt frukost och ja, gjorde det gamla vanliga.
Idag ska jag följa med mamma och elias till mojje och tobbe (?). haha, jag har inget annat för mig, så wtf, jag kör på , hahah! Åker härifrån vid 4 så jag vet inte vad jag ska göra sålänge. Några förslag ? ;)
Jag skrev nyss lite saker på mammas tröjja. ( på skojj ) Bilder kommer efter detta inlägget ;)
Nu ska jag drao.
PÖSSSS


Den 23:de, lov!

Helluii :)
Idag hade vi Spanska, var i datasalen och chattade på spanska,Svenska som gick sjuukt segt ( eftersom den lekitionen är  i en och en halv timma ) , NO,redovisade en sak, mat, och sist SO. Kollade på lilla aktuellt, och gjorde en liten "lek" att vår lärare sa ett påstående och då skulle man visa upp en lapp där det stod ja ,eller nej på. Jag vann, haha, woho ;)Sen slutade vi, och nu har vi lov! så sjukt skönt ;) Det här lovet ska jag bara ta det lugnt. Jag har ingenting specielt planerat tror jag.
Idag ska vi käka kinamat och mamma har köpt hem gott godis och ostbågar. Ska kolla idol också ;)
Ni får ha en good dag!



Dagens låt!

Joshua Radin - Only You



Jag gillar Joshua Radin, han har goa låtar!

Lyssna på min Spotifylista!

(du måste ha spotify för att det ska funka)

http://open.spotify.com/user/isabellesg1/playlist/0gZNF1vVcQK55Pf1ZNCiCa

Nya kläder

Jättedålig bild, jag vet !
En kofta & en t-shirt
( sen har jag fått en helt ny&oanvänd t-shirt av madde ;) )


Den 20:de

tjuddeleleelly. ( ja,ni förstår att jag är trött på alla hej och sånt?, så därför får det bli sånthär istället. haha!)

Igår var ju jag  och mamma i knalleland. hittade en kofta och en t-shirt. ( bild kommer, men dock väldigt dålig!) Och det ska jag säga er, det är ingen lek att shoppa med mamma när hon är stressad, omg vad jag blev törstig, hahah! ;)

Idag hade vi elevensval som jag skrev igår. Hade ju dans då. Det var väl helt ok. Men just nu är jag extremt trött på Flo Rida-Low. Ah, det var den dansen vi dansade till. Och den låten körde vi från 09:30 till 15:00. En aaaaniiing uttjatad nu.. hehe. Dom ska ju visa upp denna dansen på skolavslutningen sen. Men jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska vara med än. Det är ju inför heela skolan, då är jag lite osäker. haha!

Efter skolan har jag bara tagit det lungt, gjort lite läxor och sådär. Egentligen skulle jag göra matten också, men jag vet inte vilken läxa det är vi ska ha, så jag får fråga freddy imorgon , och göra den då :)

Just nu har jag väldigt ont i både fötter och ben. Lite senare ska jag tjecka Desperate igen, men funderar på att kolla lite tidigare idag igen, hihi. Jag tycker det är så skönt att gå&lägga min tidigt, då är jag inte så trött på morgonen dagen efter. Alltid när jag är trött blir jag så tjurig och inte orkar något. mhm.. vi får se ;) haha ( inte för att ni bryr er men.. )

Jag vill ha höstlov nu,nu,nu! men håll ut isa, det är bara 3 dagar kvar.

Ni får ha en bra fortsatt kväll :)




Amagah, väärmee ♥:


Nivetredanvaddetärfördatum

Tjullellullelullaluu ;)
Idag är jag glad, vet inte varför, men jag bara är det :)
Idag har dagen gått väldigt snabbt. Ni vill nog säkert inte veta om min dag, men jag skriver den ändå. : Vaknade vid 7:40, gick upp, åt frukost och allt det där man brukar göra på morgonen , haha!. Sen drog jag iväg till skolan, Då började vi med mentorstid, snackade lite skit där, haha :)
sen fortsatte dagen,Hade redovisning på SO:n. I min grupp var det Tessan& Jesper. Men när vi skulle redovisa så var det bara jag som fick läsa, dom andra vågade inte , haha! x)
Sen hade vi det gamla vanliga. På idrotten hade vi .. öhm.. kommer inte ihåg vad det hette. Men tempoboll eller något sånt. Ganska kul faktiskt ;)
Sen slutade vi och jag drog hem. Här hemma har jag inte gjort så mycket. käkat lite chips och gott&blandat, feeettiiis , jag vet :)
Imorgon är det Elevensdag på skolan. Själv ska jag dansa typ hela dagen. haha, vi får se hur det går. Själv är man ju stel som en pinne, har ju inte dansat på ett tag ? x)
Nu ska jag följa med Mamma till Knalleland, ska tjecka lite i affärerna med henne. Måste dra nu, för vi ska åka!
Ha en bra kväll, hejdå! :)


Den 18 "Nivetvad"

tjenare :)
Idag har jag kollat på "Just Married", så bra film. Se den om ni inte ha sett den! ;) Sen har jag bakat misslyckade kakor också. Dom går sönder så fort man rör vid dom , haha! :s
Annars har jag inte gjort så mycket mera idag. Nyss tog jag en vaarm och lång dusch, luktade som.. ah, jag vet inte vad. hahaha.
Jaaapp.. ikväll händer det ingenting (ännuengång x) ) Ska väl tjecka Topmodel. Imorgon är det sovmorgon Så då kan man vara uppe lite längre ikväll ;)
Nu har jag inte så mycket mera att skriva förutom att detta var ett onödigt inlägg :) hahah
Ha en bra kväll!

Uhh.. Visst är jag snygg idag? haha :


Fail, hahah!

Hon heter faktiskt M-A-D-E-L-E-I-N-E , inte Madeleleine,hahahaahha
uuuh,fail.


En lång lista ! ↓

Jag har tråkigt, så här är en liten tidsfördriv ( för mig ) Obs : Var beredd på att somna om du läser den !(eftersom den är väldigt lång ! ;) )

Listor:

Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
Nej, jag är nöjd som det är.
Skulle du vilja väga mer?
nej!
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
ja.. ? Vem skulle inte ? :s
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
no thankyou! haaha
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Öhhm.. neeeeej

Tio KAN

Kan du röra på öronen?
Det är väl inte så svårt ? ( det är väl bara att röra med handen ? ) x)

Kan du slicka dig på näsan?
nehe du, det kan jag faktiskt inte :o

Kan du kolla i kors med ögonen?
Ja, tänk för att jag kaaan deet.

Kan dina föräldrar lita på dig?
ja!

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
Kunde försöka, men det skulle vara lite jobbigt. Men när jag sover , visst ! :D

Kan du vara på fest utan att dricka?
ja? ( är aldrig på fest btw ;) )

Kan dina vänner lita på dig?

Ja!
Kan du tänka dig att pierca naveln?
Inte med min mage, fettet skulle döja den, haha, skojja ;)

Kan du suga?
i ett sugrör ? ofc, vem kan inte ? ;)

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Yeess.

Femton HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Jo, det har jag nog gjort.. he-he ( men inte kommer jag ihåg om vad)

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
Yupp

Har du ett syskon?
två faktiskt :)

Har du varit full den här månaden?
Nej, har aldrig varit full.

Har du någonsin haft sex med någon?
Neeeeiiii ;)

Har dina föräldrar ljugit för dig?
ja! dom ljuger och säger att dom ska åka och köpa en tavla, men sen kommer dom hem med en kattunge, det kallar jag ljug ! ;o

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?
Nej, det här är tidsfördriv ;)

Har du borstat tänderna den senaste timmen?
Nej, inte sen imorse.

Har du pussat någon som är fyra år äldre?
Jaa.. omg, pinsamt ?  not..

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?
neeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?
neeeeeeeeeeeeeeeej

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?
Nej det har jag inte.

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?
men jag haar ju inte haft sex.

Har du haft sex med mer än tre personer?
Okej. nu börjar detta bli jobbigt.

Har du ljugit på någon fråga än då?

Nej, faktiskt inte.

Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?
Annie är den jag har känt längst&känner bäst :)

Vem älskar du?
Min familj

Vem hade du senast sex med?
aaah.. sluta fråga ;)

Vem vill du bli full med?
ingen.

Vem är den bästa artisten?
det finns många bra, men har ingen direkt favvo.

Vem pratade du senast i telefon med?
Öhhhh.. pratar inte i tele så ofta. menee.. äh. kommer inte ihåg ;)

Vem har du en liten crush i?
Ingen

Vem är snyggast i världen?
Jag såklart, haha. skojja..

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?
Moi familia

Vem är snällast i världen?
Bamse?

Vem är din bästa kompis?
Svarade inte jag på denna frågan nyss ?:s

Vem vill du prata med?
Någon rolig.

Vem sov du med senast?
mina kuddar ;)

Vem såg du full senast?
ingen.

Vem vet allt om dig?
min familj

Vem kysste du senast?
nobody

Vem kramade du senast?
Madde

Vem kan berätta allt för dig?
vetinte

Vem kan du berätta allt för?
Veinte. Madde/mamma ? ;)

Vem hatar du?
Dumt att hata.

--

Vad blir ditt namn baklänges?
Ellebasi, mycket snyggt ;)


Har du gjort en snöängel i år?
nej. fan, det kunde jag ju gjort igår ? ;o


Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?

Ööööhh.. veinte


Har en dröm gått i uppfyllelse?
ja, typ.. att jag har varit sugen på godis, sen köpte vi godis. hahaha skojja


Tycker du att sengångare är söta? 
Naah , sega är dom.. det tar 3 minuter för dom att flytta sig 2 cm eller vad det var ;)


Har du någon gång testat karate?

på pappa idag faktiskt ;)


Första sporten du gick på?
Fotboll

Minimorötter eller pommes frites?
Pommes frites ? :s


Vad längtar du mest till just nu?
Till mina chiips :D


Hur gammal har du tänkt bli?
12356789032765232 år.


Har du haft vattkoppor?
jaapp.

Vad drömde du inatt?
typ.. atteee.. kommer inte ihåg.


Vilken tv-serie är bäst?
Desperate Housewives


Vad åt du senast?
Bulle &fanta :)


Höga eller låga strumpor?
det beror på till vad !


Vad är du mest rädd för i hela världen?
Att förlora dom som betyder!


Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Ja, ibland.

Vad har du för färg på ditt påslakan?
veitnte . orkar inte kolla

Bikini eller baddräkt?
Bikini!

Snyggaste läraren?
finns ingen


Är du mörkrädd?
efter någon skräckfilm, läättt att jag är !


Har du någon gång haft på dig ett par trosor?
näää.. aldrig i liiiveeet :o

Riktig gran eller plastgran?
Riktigt helst. Men vi har plastgran och det är mkt lättare att ha ;)

Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt !

Godaste drickan till frukosten?
Oboy, eller multivitamin!

Vill du bli president?
neej

Har du spelat tjej i en teater?
ja, ngn skolteater kanske ja,.

Duscha eller bada?
Duscha.

Har du gråtit i skolan nån gång?
Ja, det har jag nog

Hur tar du dig till jobbet?
Skolan för min del. Jag åker buss.

Har du någonsin sminkat dig som punkare?
nej,det tror jag inte xD

Sjunger du på toa?
neeeeiipp

Vilken färg har din jacka?
En vit, med något mönster på.

Använder du långkallingar?
niix..

Är du höjdrädd?
Ja ! uscha !

Vilket land vill du åka till?
vetinte faktiskt . något varmt !


Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Det vet jag inte .!


Vad ska du göra NU?
fortsätta med tidsfördrivet , även fast det är jääätteeetråkigt!

--
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
orka!

Har du sett din bästa vän gråta?
ja

Vilka vitaminer åt du när du va liten?

vetinte.

Vad åt du senast?
denna frågan har också kommit upp innan ?

Har du fått någon komplimang idag?
ja.

Har du varit med i en rättegång?
Näe.

Är du polare med grannarna?

neeeiii

Vilka språk talar din mamma?

Svenska,

Vilka länder har du bott i?
Sverige.

Senaste piercingen?
Öronen?

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
kommeri nte ihåg. hahaha !

Gay?
nej.

Har du däckat/spytt för att du druckit?

nej,.

Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Nej, då behöver man väl en del toalettpapper ? xD

Suger det här?

ja!

Har du varit på stranden?
ja. i somras!

Har du haft en stalker?
nej

Minns du din/dina musiklärares namn?
ja? haha.

Hur bra är din syn?
MVG :)

Har du varit på ett party?
nej.. typ inte ? xD

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?

fyfan heller !

Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?

Jahaja, så trevligt, kär i en 4:a åring. gulligt :)

Har du varit utomlands?
ja.

Har du sett din bästa vän naken?

haha, vilken fråga? xD

Vilket är de bästa bröllopet du vart på?
Jag har faktiskti itne varit på ngt bröllop.

Var är dina syskon just nu?
Madde är väl i hennes rum och elias är .. någonstans.

Vad var den senaste drömmen du minns?

om spindlar. ewww..

Vilken tid gick du upp i morse?

halv tio ungefär.

Vad ska du göra i helgen?
det är helg nu.. men softa ;)

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?

Orkar int ekolla.

När va du riktigt sjuk senast?

fleeera veckor sen.

Vem är den senaste kändisen du tog på?
Ingen aning.

Vad finns i din bakficka?

Ingenting.

Har du färglinser?

nope.

Vad gjorde du kl 2 inatt?
sov.

Vad är det första du gör på morgonen?

stänger av mobil-tjutet.

Vad ska du göra efter det här?
Äta chiiipppss :) hihi


Den 17 oktööber

bkfjasjkashfjhas ( ja, jag var trött på alla "hej")
Idag är med Maddes dag. Hon fyller nämligen 16 år idag, grattis till dej :)
Nu har jag precis kommit hem från affären, har handlat lite skit ( mat ;) )
Nu är mormor här en liten stund & vid 5 kommer farmor,farfar&Peter.Ska käka paj och tårta ( jag gillar inte tårta, men det blir bulle för min del, haha! )& godis för min del ikväll :)
Ni får ha en bra fortsatt dag !
PUSSSSSIIISSAAAR, hahhaa,ok.. puss! :)

En bild jag tog när jag gick hem från skolan :



.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg :)
Och det är snö på marken..det ska de vara på vintern! hmhm..

Den 15 Oktober ( Tråkigt att jag skriver så hela tiden ? x) )

Hejsansvejsantjosandosan :) ( ja, jag har roligt!)
Idag mådde jag bättre och gick till skolan.Skolan idag gick vääldigt snabbt. Torsdagar brukar vara ganska sega och tråkiga annars, but not today,nono :) Hade idrott idag också. Hoppade höjdhopp. Och eftersom det var väldigt längesen jag gjorde det ( ok, i sexan då x) ) Så gick det ju som det gick för mig, haha! :) annars hade vi det gamla vanliga.
Idag ska jag stuuda spanska och no. Har redan gjort lite , men måste göra lite till!
Åååh, jag är så trött på min blogg nu! Är det någon som vill göra en snygg design / header till mig ? Skulle bli meeeeeeegaa glaaad. :) Det är bara att skriva. Annars får jag väl göra en egen.. eller fråga madde. haha, ja. men det är bara att skriva om ni vill göra en åt mig :D
Nu ska jag fortsätta att studa.
Pööössss


me <3 läxor, nej..


Den 14 Oktober | förkyld

Hej!
Idag vaknade jag vid 4 och kände att jag inte mådde alls bra, varm i hela kroppen och sådär.
Sen vaknade jag vid halv sju och mådde inte så mycket bättre. Så jag bestämde jag mig för att stanna hemma idag. För att jag veeet att det kommer bli ännu jobbigare om jag går ut i kylan. Sen sov jag till halv tio ungefär.
Aaaah.. vi som skulle åka till stan idag.. :/
Aja.. Så idag ska jag bara ta det lugnt och kanske kolla på ngn film eller något.
Ni får ha en bra dag.
PUSSSSSS


Den 13 Oktober

Hejsantjosan!
Idag i skolan hade vi det vanliga. Efter skolan hängde jag med Hilda hem till henne ( första gången jag var hemma hos henne,) och shit vilket fint hus hon har ;) Den första timmen var Klara med oss, men sen stack hon hem. När hon hade gått hem bestämde jag och hilda oss för att göra en mössa ( Hilda har en maaassa tyger och grejjer som man kan pyssla med ) Den blev snygg, hahha :) Men det var kul iallfall :)
Vid halv sju kom pappa och hämtade moi.
När jag kom hem duschade jag och övade lite på läxan. Och nu sitter jag här. Jag väntar på att videon på desperate housewives ska bli klart. Eftersom jag är sjukt trött idag ( Och lite förkyld ) så kollar jag på desperate liet tidigare idag, så jag kan gå och lägga mig tidigare ;).. yess.. så är det tänkt serruu :)
Imorgon efter skolan ( slutar tidigare) så drar jag , tessan & Annie till stan. Och denna gången har jag inte glömt det :o haha, men det ska bli mysigt :)
Nu ska jag tjecka desperate, Puss på er !

Det får bli en gamal bild idag!:



Ikea

Hejhej!
Idag ska familjen dra till Ikea i Göteborg. Jag tror att vi ska köpa en säng till Madde (?),och köttbullar ofc! ;)haha
Ha en bra dag!


Fail


Dagens låt!

Älskar refrängen!:

I'd Rather Be With You - Joshua Radin


Den 9 Oktober | Grattis pappa!

Hellllooojj :)
Sitter här och käkar på en clementin som smakar skit, men jag blir lite mätt ifall , haha! ;)
Kom nyss hem från skolan,öööhm, hade det vanliga.
Idag fyller pappa år, grattis till dej!♥
Lite senare kommer farmor och farfar & förmodligen Marie ;)
I helgen blir det nog ingenting specielt, får se vad som hittas på.
På tal om ingenting, har ni sett "michael jackson spöke", sen hoppar det upp en spöke ?hahaha, denna satt jag och kollade på när jag var ensam hemma, höjde ljudet till högsta volym också, fy faan vad jag blev rädd. hhaah!
Sen kollade Elias på den igår också, haha, snacka om att han blev rädd!
Nu är det Freeeedaaag, wiiiihiii, men vart var måndagen,och tisdagen,och ..onsdagen,och....torsdagen vägen ? hahah, tiden går ju hur jääkla snabbt som helst. ( säger jag varje fredag ? x) )
Ni får ha en bra kväll, det ska nämligen jag ha ;)
Pöössss

tråkinlägg

Hejsan!
I skolan idag hade vi det vanliga, ingenting specielt hände, så det är ingenting att skriva om x)
Nu, eller ah.. snart ska familjen åka och käka mat på något stället, men det skrev jag ju igår ?, menmen. När jag kommer hem sen igen ska jag duscha och plugga lite. Så det blir ingen mera uppdatering idag.
Hejdå

Dagens låt ♥

Jag blir så fruktansvärt glad av denna låten ( refrängen iallfall)!
Ja,jag vet, det låter som något jäkla dansband i början. Men lyssna iallfall på refrängen! :):
Vapnet - Thoméegränd:


Den 7 Oktober

Heejii :)
Tjeckade ni Desperate igår eller ? me ♥.
Idag hade vi läsning,svenska,idrott, ( långboll )mat,matte & bild. Slutade en timma tidigare. Egentligen vääldigt onödigt att vi gör det ( för min skull ). För att jag kommer ändåså hem vid halv 4 ändå ? ← Apa.
Men ifall.Ingenting gjort idag,och ingenting kommer att göras heller. Lite läxa har jag väl gjort. Men när jag skulle göra engelskan så såg jag att jag råkat ta Annies mapp, haha . ( hon & jag delar skåp just nu, eftersom hon inte har någon nyckel ). Men det gör ingenting, skrev bara nya glosor ;)
Yesman!, jag har ingen fantasi idag, vetinte vad jag ska skriva.
Imorgon ska familjen ut och käka mat på något ställe. Mamma och pappa har nämligen sin förlovningsdag då :)
Och på Fredag fyller Papput år ♥
Btw! Ser min blogg konstig ut på eran dator ? På maddes datorer gör det de iallafall, säg till isånnafall!

Ha en superdupermega bra kväll! :)


Den 6 Oktober

Tjolahopptjolahej :)
Idag vare skola. ( tråkigt när jag skriver så hela tiden ? x) ) Hade  det gamla vanliga. Men kan ta snabbt vad : Slöjd,liten håltimma,matte ( prov, gissade på varje jäkla uppgift (y) ),SO,mat,elevensval,No & engelska. Ok dag, godkänd! hahah!
Sen gick jag hem ( eller ja, tog ju bussen halva vägen, men ah..) åt mat,sen bakade jag chockladbollar, dom blev helt okej;) Och sen övade jag på spanskan & No:n.
Ikväll händer det ingenting specielt, eller jo ! Ska ju kolla på Desperate Housewives som börjar ikväll ! :D woohii :)
Har inte så mycket mera att skriva faktiskt, ha en bra kväll!

Btw : Jag har hittat min mössa nu. Det var tydligen den på dagis ändå ;)


Den 5 Oktober

Tjosvejsan :)
Kom nyss hem från skolan. Idag hade vi mentorstid, valde vad man skulle ha till elevensval. Sen var den en liten håltimma. Gjorde inte någonting specielt.Sen var det mat. Ris & någonting mera x) Efter maten var det NO. Orkar inte berätta vad vi gjorde där ( haha, ohja ! jag vet , jag är bra på att berätta ! x) ) Sen var det SO. Gjorde grupparbetet igen. Efter So:n var det spanska. Och sen idrott, på idrotten idag hade vi trippelboll. Det är den sista veckan utomhus denna veckan, woho :)) Sen slutade vi och tog bussen hem :)
Just nu sitter jag här och käkar på.. vad ska man kalla det.. hemmagjort pyttipanna ? ahha,ah, så får det vara. guutt äre iallafall :) Jag skriver nu eftersom jag ska plugga efter maten. Har förmodligen matteprov imorgon, och så har vi spanska& NO - här ska det pluggas :D -.- Menmen.. har man godis så går det ann , haha!;)
Jag måste även leta efter min mössa, det var tydligen inte den på dagis. Så nu jävlar ska det letas,jag ska hitta den ;) hehe
Ha en bra eftermiddag/kväll! :)


Den 4 Oktober

Tjudeluu
Här är jag och skriver igen, men vad ska man göra lixom ?:)
Idag har jag inte gjort ett skit, skönt det också iochförsig. Jag hängde aldrig med till knalleland, hade ingen lust :)
Imorgon är det sovmorgon, bussen går 9:10, så man kan gå upp vid åtta, hur skönt är inte det då ?, haha ;)
Om 40 minuter (ungefär) börjar Topmodel,självklart ska det se's ;)
Btw så saknar jag min nya mössa, den ligger på dagiset just nu. Pappa hade tydligen tagit på den på elias innan dom skulle till dagis ( haha ) Och sen glömt den där. Nu ligger den där, bland alla löss och skit.. men jag ska tvinga mamma/pappa att hämta den imorgon ;)
Som ni kanske ser så har jag fixat att min namn är med i slutet i alla inlägg, tycker det blev fint. men skulle vilja ha den liiteliite minde, men det blir bra :D
ojj vad jag skriver en massa skit bara ! hahah! Men detta inlägget behöver ni faktiskt inte ta och läsa. Jag skriver detta bara för att tiden ska gå snabbare ;)

Vad ska ni hitta på ikväll ?:)
Ha dé gött !

Tog lite egopics,osminkad är jag med, sexigt huh ?


wtf ?



Skulle bara ta en bild och då såg efteråt detta, omg :)
hhahaha, jag tror inte att det är ett spöke på riktigt :)

Onödigt inlägg, i know :)

Hejsan!
Igår kom ju Marie till oss. Vi kollade på Män som hatar kvinnor, inte den bästa filmen, menmen.
Vad gjorde vi mera igår ? , humhum.. kommer inte ihåg, haha!
Idag vaknade jag vid  10 , ( en halvtimme mer än vad jag brukar göra :O x) )'så , ja, har inte hunnit med så mycket. Idag händer det ingenting,slappa i guest..Dom andra ska nog dra till knalleland en sväng, men jag vet inte om jag ska hänga med, är så ofräch idag, hahaha!
Men vi hörs.. INTE ! :)
ÅJÅJÅJ vilket onödigt inlägg :)

åjåjåj vilken snygg bild ;) :


-

När det regnar ute :
(suddig bild)



Då vill man bara vara inne, tända ljus.. :

..Och käka godis ! :



OHJÄS
that's my day :)


Den 3 Oktober

Hejsan!
Idag vaknade jag halv tio avv att mamma och elias pratade utanför mitt rum. Så jag gick upp och duchade & åt frukost. Sen sa mamma att hon skulle åka till dalsjöfors en sväng. Så jag hängde med. Åkte till gärdhem, Jag säger bara en sak , pensionärer ! hahaha, jag lär ju lukta det i två veckor nu, hahah ! aja. Sen åkte vi och handlade, själv köpte man ju smågodis då, haha, ofc ? ;) Sen åkte vi till .. kommer inte ihåg vad den heter, men en "smyckeaffär" iallafall. Köpte en ny filt till mej, haha, ja , i en smyckeaffär ? xD hahha!
Sen åkte vi hem. Då såg vi att pappa hade hyrt män som hatar kvinnor, men vet inte om jag ska se den, Verkar inte så bra, hehe x)
Sen har vi käkat god mat och ja, chillat :) Senare kommer moster hit också :)
Ha en bra dag!
/ isabelle

Den 2 Oktober

Tudelu :)
Nu har jag "precis" kommit hem från skolan, och sen slog det mig att det är helg nu, haha ! Det var ju typ.. igår jag skrev det sist, veckorna går sjukt snabbt, håller ni med ?
När vi kom till skolan idag började vi med Spanska. Började på Kapitel 3 och sen kollade vi på en "film", det var någon tråkig "humor" grejj, på spanska ( såklart x) )Sen var det en lååång svenska lekition. Där hade vi att man skulle typ skriva vad vissa ord betydde ( svårt att förklara) Sen gjorde vi lite andra saker också.Sen var det NO.  Gjorde två stycken "uppgifter" eller vad man ska kalla det. Och sen kollade christoffer att alla kunde använda gasolbrännaren och sen fick vi göra en liten labb ( eller vad det heter ? x) ) Sen var det mat. Gulashsoppa,pastasallad och bröd. Efter det var det den sista lekitionen och det var SO. Kollade på Lilla Aktuellt och sen fick vi fortsätta på vårat grupparbete. Ganska kul faktiskt :)
Sen slutade vi, och jähhhss..
Just nu sitter jag här och käkar clementiner, är det bara jag, eller längtar ni också efter julen när ni äter dom ? haha, okej, detdär lät konstigt. Men dom luktar ju juul. haha, det där lät ännu konstigare ? ;)
( ok, den där meningen kan ni glömma.. ↑ x) )
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. läsa bloggar tror jag.
Ikväll ska jag inte göra någonting. Käka tacos ska det's iallafall :)
Ni får ha en bra dag. Hörs när vi hörs!

Kunde inte riktigt bestämma mig vilken bild jag skulle ta idag...hehe
Då kör vi all in one :)


Den 1 Oktober

Tjenare :)

Dagen har varit bra. Den började med musik, fick fortsätta på vårat "grupparbete" eller vad man ska säga.
Sen var det 40 minuters håltimma. Spelade lite kort med Annie,Tessan,Jesper och Erik, spelade pumpen :)Sen var det..ööh.. läsning tror jag. Mat efter det & spanska. Sen var det idrott. Hade långboll, kallt som fan  var det,men roligt :) Sen skulle det egentligen vara engelska. Men den blev inställd, så vi kollade på tv hela tiden typ. Sista lekitionen var det matte. Matteprov, gick väl inte så jättebra för mig, he-he-he. . .

Imorgon är det fredag ( men känns som Onsdag ? ) och det hurrar vi för :)
/Isabelle




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se