Den 20:de

tjuddeleleelly. ( ja,ni förstår att jag är trött på alla hej och sånt?, så därför får det bli sånthär istället. haha!)

Igår var ju jag  och mamma i knalleland. hittade en kofta och en t-shirt. ( bild kommer, men dock väldigt dålig!) Och det ska jag säga er, det är ingen lek att shoppa med mamma när hon är stressad, omg vad jag blev törstig, hahah! ;)

Idag hade vi elevensval som jag skrev igår. Hade ju dans då. Det var väl helt ok. Men just nu är jag extremt trött på Flo Rida-Low. Ah, det var den dansen vi dansade till. Och den låten körde vi från 09:30 till 15:00. En aaaaniiing uttjatad nu.. hehe. Dom ska ju visa upp denna dansen på skolavslutningen sen. Men jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska vara med än. Det är ju inför heela skolan, då är jag lite osäker. haha!

Efter skolan har jag bara tagit det lungt, gjort lite läxor och sådär. Egentligen skulle jag göra matten också, men jag vet inte vilken läxa det är vi ska ha, så jag får fråga freddy imorgon , och göra den då :)

Just nu har jag väldigt ont i både fötter och ben. Lite senare ska jag tjecka Desperate igen, men funderar på att kolla lite tidigare idag igen, hihi. Jag tycker det är så skönt att gå&lägga min tidigt, då är jag inte så trött på morgonen dagen efter. Alltid när jag är trött blir jag så tjurig och inte orkar något. mhm.. vi får se ;) haha ( inte för att ni bryr er men.. )

Jag vill ha höstlov nu,nu,nu! men håll ut isa, det är bara 3 dagar kvar.

Ni får ha en bra fortsatt kväll :)




Amagah, väärmee ♥:


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se