21 December

Hej bloggen och good juul! Får passa på att säga det nu, för efter julafton är det ju försent sen ;p.
 
I fredags vart det avslutning för våran lilla skola, typ 50 personer max som kollade på avslutningen, haha! Efter det drog jag och Eliasen hem till mig, åt good pizza och chillade fram till fyra. Då drog vi till stan och kollade på sista delen av Hobbit. Jag brukar inte vara den personen som älskar filmer med krig men denna var faktiskt riktigt bra. Beror nog stor del på att man kollade på bio, då kan man ju inte bli annat än engagerad då man inte har något annat att pilla med samtidigt :P Men bra iallafall, de 2 timmarna gick fort ^^. Sedan åkte vi hem och gav varandra våra julklappar. Fick smink av honom och han fick kläder av mig :) 
Igår kom sistah hem och sen drog vi till Peter och firade honom eftersom han fyllde år och idag åkte Elias hem. 
Vet inte vad som händer måndag och tisdag, men på onsdag är det ju julafton vilket alltid är myysigt. Dock har man väntat på julen så länge nu så det känns nästan som att den är över! haha. 
Åhwell! Ha det så gosigt så hörs vi när jag orkar trycka in mig här igen ;) 
 
Yeeah mothafucka!
 

4 December

Oh hello you bloggen! tänk vad man glömmer bort dig ;)
 
Ååh December är här och jag älskar December! Man har en sån mysig känsla i kroppen i stort sett hela tiden när alla julsaker kommer upp och hör julmusik överallt :3 Det enda som saknas är snön, nu får den fanken komma :) Bara två veckor kvar till jullov också vilket jag längtar till så mycket, ska bli riktigt gött med ledighet och inga måsten. Förra veckan var jag och Elias och julshoppade alla julklappar så det är klart, hur skönt som helst, haha :D
Annars så flyter vardagen på som vanligt, har ganska många inlämningar och redovisningar nu som suger :P men jaja :P
 
Har även börjat tycka att smink är askul :P Kanske bara är en fas som allt annat, haha. Men tycker det är så kul att kleta och klåma och se resultat, haha ^^ (tönt).

Aja, Hade!
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se