31 December

Hejhej.
Sitter och lyssnar på en inspelning som jag och madde spelat in för länge sen. 27 minuter lång, haha. Åhw får lite ångest alltså. Vi skriker och håller på, sen ropar Elias ( som är liten ) "Dadde! Dadde!! du kommer du !" och vi bara ignonerar honom..
Vill man inte bara ibland spola tillbaka i tiden och följa med sigsjälv en hel dag och se hur man var ? skulle vart så roligt, haha.

Idag kommer farfar, peter och david. Vi ska käka lite mat,tårta och skjuta lite raketer eller något :)


Näh.. detta var sista inlägget 2011.
PUSSSS.


2011

Nästsisa dagen på året (om man räknar med hela dagen imorgon ). Tycker egentligen det inte är något speciellt att det blir ett nytt år. Vet inte varför egentligen, men för mig har det aldrig varit en big deal.
2011 har gått fort, som alla år gör nu förtiden. Jag har skaffat piercing, blivit av med piercing haha, varit i Kreta, blivit blond igen (färgat håret many times), skaffat underlater, ätit mö chips haha,gjort om mitt rum,varit i falkenberg, listan kan bli lång. Jag har inte gjort något "stort" detta år eller hur man ska säga.
Det har varit många roliga stunder, men även jävligt jobbiga. Förlorade en person som jag älskade så mycket.
Vi får se vad 2012 har att bjuda på. Jag önskar mig ett roligt och bra år med många roliga överaskningar !

Några randombilder från året bara :

 



shopping

Det blev ingen Lager 157 idag. Det blev Ullared istället, haha. Var lite tveksam om jag skulle följa med eller inte men tillslut satt jag i bilen påväg till Gekås. Det är för långt dit alltså, blir så rastlös och trött när jag sitter i bilen över en timma.
Aja, det var inte så mycket folk och jag köpte lite stuff - En tröjja (som dock inte var så fin på, men använder den hemma ), en hårspraysflaska, spray när man ska locka sitt hår,en ring, några bhar,en hårfön, sockar osv. När jag kom hem sen packade jag upp allt jag köpt, tog på mig idrotsskläder och gick ner och dansade. Låter astöntigt nu när jag läser det, men jag ska säga dig, blev såå svettig. Gjorde över 40 låtar (dock inte hela låtar), haha. Det är roligt också så who the fuck cares om det låter töntigt ? ;)

Det ska tydligen bli storm snart igen, usch vad mycket stormar och skit det har varit den senaste tiden. Är så rädd att något träd eller något ska välta och hamna på vårat hus.
Börjar bli lite hungrig nu så ska se vad det finns i köket. PööööÖÖSSS.

Randombild på brorsan och Wille the pille.


Tänk jag drömde inatt att jag hade en katt..

som åt bara sill och potäääter.

Tjenatjenahopphop. Tre dagar kvar på detta året, jao.
Igår åkte jag och madde in till stan vid 1 och hämtade ut våra biobiljetter till The girl with the dragon tattoo. Sen gick vi i stan lite och jag ville köpa någon mer ring. Men eftersom det är mellandagsrea och förjävlans mycket folk / köer orkar man inte. Sen började bion vid halv 3. Hade väl inga speciella förväntningar på filmen. Kom inte ens ihåg hur den svenska filmen var. Men den var väl ok. Jag ger den 3 av 5 möjliga ahlgrensbilar, haha, skojja.
Idag hade vi tänkt att åka till Lager 157, men vi vet inte riktigt. Vi får se vart vi åker. PÖSS.

En egobild på maj :



The middle east - Blood


26 december

Hejsan !
Idag blev jag väckt av att pappa ropade att vi skulle till knalleland om en halvtimme. Det var bara att stiga upp ( har än så länge inte fått en riktig sovmorgon på lovet, men det kommer ), klä på sig och äta en snabb frukost.

Somsagt, både jag och Madde hade 400 spänn var på Kicks så vi köpte lite allt möjligt. Så härligt att bara kunna välja och vraka i vad man ville, haha. Jag köpte - puder, ögonbrynspenna ( då mina ögonbryn är ganska ljusa och jag vill ha dem lite mörkare, denna jag köpte var jättebra !), Värmeskydd (till båda två dock ), en klämma till håret och en ring ( bilden). Jag ångrade att jag inte köpte mer ringar dock, nu när jag väl hade pengar. Men jaja, har väl tid till det någon annan dag ;)
Sen kom det mer och mer folk - vilket betyder längre köer och tråkigare att shoppa.
Nu är vi hemma och ska chilla resten av dagen antaligen ;)

Ha en bra dag, kramar.

En bild på ringen jag köpte idag :
(tvåfingersring)




Jag och mina korvfingrar alltså, haha.

let it snow. Whait.. whaat ?

Hejhej !

Idag åkte vi till farfar vid 12, där även Peter var. Vi åt julmat, spelade ett spel som hette Funny faces, åt fika och gjorde presentleken. Fick en liten tavla och ett fotoalbum :) Liten som en minijul, haha. Mysigt.

När jag kom hem spelade jag Just Dance och blev svettish, haha. Blir nästan lika svettig som när jag springer på vårat rullband xD, och sen duschade jag. Har blivit lite småsnuvig/täppt i näsan och hängig. Men bara det inte blir något värre så är jag glad !

Imorgon ska vi åka till knalleland lite, både jag och madde har 400 kr var på kicks så jag ska försöka köpa någonting. Som te.x puder , jag tappade både mitt puder och mascara så de gick sönder i tusen delar här om morgonen, snacka om en bra start på dagen !


Byebye piercing

Japp. Nu är den borta. Har funderat ganska länge på att ta ut den och idag gjorde jag det. Tyckte att den inte passade mig helt enkelt. Ja, jag hade den inte alls länge. Men vad gör det om hundra år att jag hade min piercing i ett halvår bara lixom ? Nu måste jag sluta skriva innan jag ångrar mig igen, för det var inte lätt att bestämma sig om man skulle ha kvar den eller inte.

SKABBBIIIILD.


Julafton 2011

Hallådär ! Har haft en trevlig julafton. Vi öppnade presenter på morgonen och åkte till mormor och morfar vid 11. Fixade och donade lite. Sedan kom mammas sida av släkten. Vi åt mat,fika, efterätt och godis. Efter Kalleanka kom tomten och sedan paketöppning. Är så nöjd över mina presenter ! Fick Just Dance 3 ( Har redan hunnit prova det. Det är roligt och svettigt, haha ), pengar,kläder,godis ( myyycket godis), presentkort osv. Bra dag helt enkelt ! Nu ska jag spela lite Just Dance och sedan dator & sova antaligen. Imorgon åker vi till farfar, pusss !


God jul !

Ha en fin julafton med mycket presenter,mat och godis. PUSS !

Snygg bild jag vet, höhö.


dan före dopparedan

Tjenare. 23 December idag och vi har varit en sväng i knalleland. Vi ska nämligen åka till farfar ( Peter kommer även) på söndag och då ska vi ha en presentlek. Vi skulle köpa två presenter för 25 spänn. Ena presenten som jag köpte ( som var jätteliten ) slog jag in i en fet dammsugar-kartong, haha xD

Imorgon är det julafton och iår ska vi vara hos mormor och morfar. Vi åker dit vid 11 så skriver antagligen på kvällen.

Ahopp. Ha en bra julafton dårå, puss !

22 december - 2011

Jag har fått juuullooooooov ! :D

Det ska bli jätteskönt med några veckor ledigt !
Det har varit prov ända in i de sista dagarna för mig, vilket betyder mycket plugg. Har pluggat varje dag de senaste veckorna. Så nu känns det som om jag har massa plugg att göra bara för det, vilket jag inte har :D

Igår var det vanlig skoldag. Sen kollade vi på en liten "show", fikade med klassen, gjorde presentleken och en annan lek och vid halv 6 var det slut. I presenten fick jag godis, haha. Jag lär ju gå upp några kilon i jul.
Det är så mysigt ute nu ju ! Vill bara att snön håller sig till julafton.
Vi fick även vårat hösttermin-betyg igår. Fick VG i 7 ämnen  -   Bild, Engelska, Fysik, Musik, Religionskunskap, Spanska och Teknik. När vi fick våra skriftliga omdömen ( alltså där vi ser hur vi ligger till osv ) i mitten av höstterminen hade jag VG i musik,teknik och religionskunskap. Det betyder alltså att jag höjde mig i 4 ämnen:)
Haha, inte för att det är något coolt eller imponerande, men hade inget annat att skriva x)
Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting, det är det jag är bäst på.

Hejdå och pusssss



Hårfärgning

Före :
(dålig bild, men ca 3 cm utväxt och lite olika nyanser i håret )

 

Efter :
( även dåliga bilder här )

 

 

Japp ! Då var det färgat. Är nöjd faktiskt :)


20 december

HEJ tomtegubbar, slå i glasen och låt oss lustiga vara!

Det är den 20 december today och var en sväng i skolan. Det var fotbollsturnering och alla klasser var med ( eller ja, de som ville ) så vi andra som inte var med fick kolla på när de andra spelade. Inte så roligt så drog hem. Var dock utklädd ( lite iallafall ) till pirat, men det vara bara jag och en annan tjej i klassen ( som inte spelade. De som spelade var utklädda ) som var utklädda, så det var inte så roligt x(.
Jag, mamma och Elias åkte till Ica Maxi och köpte hårfärg till mig. En lite mörkare nyans (eftersom det är lättare att hålla sig vid en mörkare nyans när man har mörkare utväxt, vilket jag har). Ska färga idag så vi får se hur det blir xD. Sen köpte vi en massa olika choklad så gjorde "rischoklad" i olika smaker, tycker det är riktigt gott !
Imorgon är det sista skoldagen ! :D Går dock till halv sex -.-
Nä, nu ska jag vara social med min lillebror som jag är ensam hemma med. Nu fråga han efter fika också, haha.
Puss


Ho ho ho västar

6 dagar kvar till julafton !
Den dära riktiga "julkänslan" försvinner mer och mer med åren tycker jag. När man var liten gick man och tillochmed och la sig tidigare ( den 23:de ) för att det skulle bli julafton snabbare, haha.
Men klart det är mysigt nu också ! Hoppas bara snön håller sig kvar, annars äre fanimej ingen jul, haha. Jodå, det är det :)

Nu är det 3 dagar kvar i skolan. Har matteprov och SOprov imorgon, på tisdag är det fotbollsturnering, men ska inte vara med. Man ska även klä ut sig på denna dag så vi bestämde oss för pirater, kommer inte se klok ut x). Onsdag är det vanlig skoldag, efter skolan ska vi stanna kvar och göra lekar / käka fika / dela ut 10-kronorspresenter ( och andra grejjer ) med klassen. Slutar halv 6 den dagen (så vi slipper åka in och ha avslutning på torsdags-morgonen istället ) sen är det jullov !

Igår var vi en sväng i stan och kollade lite. Sen åkte jag och mamma till knalleland ( miljöförstörarna nr 1) och köpte en väst till mig. Letade egentligen efter en "helpäls" men det fanns inte. Dock beställde vi en när vi kom hem, haha :)

Här är bilder på dem :

Den jag köpte igår :

Den jag beställde :

Update : Var en årlig sväng hos min farbror idag. Åt smörgåstårta, fika, godis och coooolaaa. Blev även ett biokort,kicks-presentkort och 300 kronor rikare :D



Lucia

Sämsta bilderna.. + de blev ännu sämre när jag la in dom på bloggen.
Men lucian gick bra, ingen svimmade, haha.

 


tjat om nada.

Helluuu.

Imorgon är det lucia och under de senaste veckorna har vi som ville vara med i luciatåget (i skolan) övat på låtar osv som vi sedan ska visa upp imorgon. Vi ska ha tre "visningar". Klockan 7 ( för föräldrar / andra som vill se),halv nio och tjugo över nio tror jag ( de två sista är för skolan)- Kom och kolla vettja ! haha skojja, som om någon läser min blogg. Bara jag inte svimmar / trillar, skulle vara så typiskt mig att göra det,hehe -.-
Ska upp klockan fem, blir hämtad 6 och efter visningarna kommer vi ha vanlig skoldag = hej trött människa !
Alright, inget annat roligt att säga. Jo, det är en vecka och tre dagar kvar i skolan, sen är det jullov, så skönt !
Ha en fortsatt bra vecka, bajjjjbaajjj.


6 December !

Sorryyyyy att jag inte har bloggat. Jag suger verkligen på det.

Det är december  och den första snön kom för någon dag sedan ! Längtade så mycket efter den men nu när den väl är här är jag inte alls lika glad, haha. Men det är ju så mysigt när det är mörkt ute och snön ligger på träden, mmmm :)
Nästa vecka ( på tisdag) är det lucia i skolan, själv är man med i luciatåget. Skulle vara så typiskt mig att svimma eller något, står ju i mitten längst fram också (y).
Snart är det dags för gymnasieval också. Jag har velat fram och tillbaka om jag ska ta frisör-linjen eller inte. Idag besökte jag, mamma och pappa John Bauer. Vi gick runt lite och kollade på de olika linjerna. Jag är nästan säker på att jag ska gå där nu. Verkar som vara en lagom stor skola (precis som jag ville ha) med sköna lärare. Nu är det bara ( bara och bara) att välja linjen. Frisör-linjen eller Samhäll - Idrott och ledarskap? ( dock är idrott och ledarskap bara ett av de inriktningar man kan välja. Jag ska välja något helt annat som inriktning i sånnafall). Mhm.. får fundera vidare, men just nu lutar det mot Samhäll.

Har några prov denna och nästa vecka, sen är det nog ganska lugnt de sista dagarna i skolan :)

Ha det bra !

Här har ni några fula bilder jag tog snabbt. Bara för att visa den första snön och att det är jul typ.. haha. Tönt är jag.

 





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se