6 December !

Sorryyyyy att jag inte har bloggat. Jag suger verkligen på det.

Det är december  och den första snön kom för någon dag sedan ! Längtade så mycket efter den men nu när den väl är här är jag inte alls lika glad, haha. Men det är ju så mysigt när det är mörkt ute och snön ligger på träden, mmmm :)
Nästa vecka ( på tisdag) är det lucia i skolan, själv är man med i luciatåget. Skulle vara så typiskt mig att svimma eller något, står ju i mitten längst fram också (y).
Snart är det dags för gymnasieval också. Jag har velat fram och tillbaka om jag ska ta frisör-linjen eller inte. Idag besökte jag, mamma och pappa John Bauer. Vi gick runt lite och kollade på de olika linjerna. Jag är nästan säker på att jag ska gå där nu. Verkar som vara en lagom stor skola (precis som jag ville ha) med sköna lärare. Nu är det bara ( bara och bara) att välja linjen. Frisör-linjen eller Samhäll - Idrott och ledarskap? ( dock är idrott och ledarskap bara ett av de inriktningar man kan välja. Jag ska välja något helt annat som inriktning i sånnafall). Mhm.. får fundera vidare, men just nu lutar det mot Samhäll.

Har några prov denna och nästa vecka, sen är det nog ganska lugnt de sista dagarna i skolan :)

Ha det bra !

Här har ni några fula bilder jag tog snabbt. Bara för att visa den första snön och att det är jul typ.. haha. Tönt är jag.

 



Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se