27 September

Hej! Snart är September förbi, shit vad tiden går fort! Snart jul ju lixom :o
 
Mamma, pappa och Elias åkte till Kiel igår ( dem tog båten över) och dem kommer hem imorgon. Elias sov över hos mig igår och vi åkte och åt pizza och hade det gött. Idag drog vi till Knalleland en stund och sen åkte han hem. Nu sitter jag här och kollar på tv, kommer som sagt vara ensam tills imorgon bitti, men det ska la gå det med ;P. Hatar bara att sova helt ensam i ett stort hus :(
 
Jaja, hade inte så mycket att säga egentligen, haha!
 
Puss!

Helgen 19-21 September

Hejhej!
I fredags kom Elias hit och vid halv tolv tog vi bussen till stan och sen vidare till Götebööörg. När vi var där käkade vi och letade upp vårat hotell. Vårat hotell var på en båt vilket var lite mysigt även fast det inte kändes som man var på en båt (förutom att man hade havsutsikt från rummet). Vi fick rumsnyckel och så chillade vi lite på hotellrummet innan vi gick in till nordstan och tog det lugnt :) Riktigt bra hotell faktiskt, sååå tyst när man sov och förvånansvärt sköna sängar :D Så vi sov riktigt gött :)
Vi gjorde inte så mycket mer på fredagen men på lördagen vaknade vi ganska tidigt och åt hotellfrukost. Sedan tog vi en promenix till Liseberg och hängde runt där hela dagen. Åkte även Helix för första gången men fuck vad länge man var tvungen att vänta xD haha. Vi kände oss klara vid femtiden och gick tillbaka till hotellet med värkande fötter :) Senare på kvällen gick vi och åt på restaurang. Sedan tog vi en kvällspromenad vid hamnen, sååå mysssiggttt. 
Idag åt vi frukost och sedan tog vi bussen hem. Har varit en sån mysig helg som har gått alldeles för fort! 
 
När jag kom hem hälsade jag på lilla katten. Vi har bestämt oss för att döpa henne till Iris. Det betyder regnbåge på grekiska och det heter även pupillen (tyckte det passade eftersom hon har så blåa ögon^^). Söt liten katt som blir modigare och modigare. Men hur kan man inte älska små bebisar lixom, haha ^^
 
Nu blir det skola veckan lång! Ha det bra så hörs vi! <3
 
 
 
 
 
 
 
 

18 September

Halluuu 18e September!
Då vart en vecka i skolan över! Idag beställde vi även våra studentmössor. Min mössa gick på 933 kronor, sjukt dyrt för en liten mössa man använder några timmar bara! menmen, hoppas min blir fin iallafall ^^. Har varit ganska produktiv i skolan och fått en del gjort, vilket är jäkligt gött :) Trots att det har varit en lång vecka tar jag nu helg för imorgon ska jag och Elias åka iväg till Göteborg och bo på hotell där under helgen :) Det är ju inte så långt från hem men ändå en miljöomväxling :) Vi får se vad vi hittar på under helgen, hoppas på mysig helg anyways :)
 
På lördag hämtar även familjen en liten kattunge i Mariestad :)
 
Ha det så gottans, puss!

14 September

Hej bloggen min!
Då var helgen ännu en gång över, och vad har jag gjort i helgen dao? Jo Elias sov över hos mig i fredagskväll och på lördagen tog vi med oss Elias till töllsjömarknad och även Skene marknad. Vi var borta hela dagen och det var riktigt mysigt faktiskt ^^ Sen sov Elias hos mig en natt till och idag åkte han hem :)
 
Har sen vecka denna veckan och börjar runt 12/ 12:30 varje dag. Men på fredag blir det att dra till Göteborg och bo på hotell för att fira 2 år som jag och Elias har på onsdag :) Ska bli så mysigt :D Tänk att det redan gått två år, helt sjukt :O  Det enda positiva med Jensen är att jag träffade en bästa vän och min andra halva :')
Och när man kommer hem på söndag har man förhoppningsvis fått en ny liten kompis här i hemmet ;)
 
Ha en bra vecka!

11 September

Hejsan bloggish!
Denna veckan har gått riktigt fort! Har slutat runt 12 varje dag och har sovit med Elias i två nätter. Igår (onsdag) var vi "lediga" eftersom dem hade almenäsdag och orka det lix :p men tydligen ändrade dem våran giltiga sjukfrånvaro till ogiltlig?? whats up with that? jävla skitskola! Åh how much I hate you! :)
 
Idag var jag även och röstade för första gången, yeee :)
 
Imorgon är det fredag och ska antaligen vara med Elias i helgen, det är  lite marknader då som vi tänkte gå på ;P
 
Puss och kram skumbanan!

7 September

Halloj!
Söndag idag och helgen har sprungit förbi! Var ju nyss fredag? :o.
 
I fredags var det skola från halv ett till 4 ungefär. På engelskan höll vi var sitt tal inför resten av gruppen vilket gick ganska bra, sen på den andra lektionen gick vi ut och pratade med valstugorna sedan slutade vi :) Jag och Elias tog bussen hem till mig och chillade här ett tag innan vi drog tillbaka till stan och kollade på Lets be cops på bio, rolig och lättsam film :)
Efter filmen åkte vi hem till Elias och somnade ganska fort. På lördagen gick vi iväg på bröllopsfest hos några av hans släktningar, det var väl helt ok :) Vi gjorde tipspromenad, åt mat, åt efterrätt och efter det drog jag och Elias hem, haha :)
Idag gick vi upp halv tio och jag skjutsade in honom till stan och sen drog jag hem. Nu har jag sovit en timma och som vanligt när jag har sovit på dagen är jag yr och mår allmänt konstigt :(
 
Menmen! Imorgon är det skola från 8 till 12 eller något, sedan ska jag till läkaren och kolla min käke.
 
Pussar och kramar!

4 Augusti

Hej bloggish!
Not mö att skriva alltså ;p Går i skolan på dagarna, en skola som jag börjar tröttna på ganska jäkla mycket nu alltså. Är SÅ trött på dessa töntiga "pedagogiska promenaderna" där vi ska gå som dagisbarn ut på en runda med läraren, jag menar KOM IGEN? är vi 3 år gamla eller? Är även jävligt trött på att vi inte får äta något i skolan som har socker i sig, dessa töntiga mentala träningarna, att vi måste hänga upp våra jackor på galgar i klassrummet för det får inte hänga på stolarna och det faktum att de låser dörren PRICK den tiden vi börjar (så kommer vi alltså 30 sekunder försent tar dem frånvaro på typ 10 minuter för vi är utelåsta från klassrummet -.-) . Alltså man hör ju bara hur det låter? helt sjukt.. fattar inte hur jag kommer klara det sista året när jag redan är helt sjukt trött på skiten?
*Happy thoughts* x)
 
Igår efter skolan bestämde vi oss för att Elias skulle sova hos mig, så mysigt som vanligt ^^. 
Imorgon ska jag dra med honom hem sen ska vi på någon "bröllopsfest" hos hans släktingar på lördagen :P
 
Ha en helgrym helg och glöm inte de pedagogiska promenaderna! 
 
Bjuder på en bild på mig och Elias, bästa vännen ♥
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se