hair

Satt hos frisören i lite över 2 timmar, men det blev bra. Kanske inte världens skillnad, men hon la i lite mörkare nyanser. Jag är fortfarande blond men inte SÅ blond som jag var innan. Dom var duktiga och det var några hundralappar billigare än de andra hårsalongerna jag brukar vara på så jag är nöjd :) Älskar att vara nyklippt, , håret känns så frääscht, mmmmm :)
Efter det åkte vi somsagt till min moster. Hon fick en tv och lite andra grejer. Vi käka mat,tårta,godis och chips, haha Man är alltid sååå mätt när man åker därifrån sen ;)
Imorgon ska vi kanske åka till knalleland, vi får se :)

Bilderna är tagna med mobilen i dåligt ljus osv, det ger inte riktigt den rätta färgen. Det är lite mörkare i verkligheten :)


 


contagion

Hej :)
Idag är det första dagen på lovet och det är såå gött att vara ledig.
Igår åkte jag, madde och david till stan för att kolla på Contagion. Filmen handlade om en sjukdom som spred sig över hela världen och dom var tvugna att snabbt hitta ett botemedel. En helt ok film, men man visste nästan innan hur den skulle vara, inga speciella "överaskningar".
Vid klockan 2 idag ska jag klippa och slinga mitt hår. Tycker det är såååå tråkigt att sitta hos frisören. Att klippa sig är ok men när man ska slinga sig också som brukar ta 2 timmar, blir man lite less,hehe. Jag ska till ett helt nytt ställe så vet inte hur dom är ,menmen. Det finns värre grejer i världen, haha x)
Efter det ska vi åka till min moster som fyller år idag. Där stannar vi väl till kvällen antar jag.
Ha en bra dag :)


farmors begravning.

Idag var ju somsagt farmors begravning. Själva begravningen var fin . Det var borgligt så det var inget gud-snack, utan dom pratade om farmors liv istället. Det var helt overkligt att jag verkligen satt där, att detta verkligen händer. Jag saknar henne så otroligt mycket och tänker på henne varje dag. Kan fortfarande inte förstå att hon är borta. Tårarna rann heeeela tiden, det gick verkligen inte att sluta.
Efteråt åkte vi hem till farfar och fikade lite osv.


lovlovlov mera lov och lov,det kommer det att bli.

Hej ! Har inte skrivit något sen förra helgen, men glömmer bort :(
I lördags skulle vi åka till ullared, vilket vi gjorde också. Men sen såg vi att det var kö in så vi åkte tillbaka, haha. Men vi åkte till mormor och morfar istället. Tur det, annars att det varit en sån sjukt onödig resa.
Igår var jag på en bilkurs i 3 timmar med mamma. Så nu när jag snart fyller 16 år får jag börja övningsköra :D. Själva kursen var väl inte den roligaste men den var tvungen att göras. Gjorde även syntest och blev så arg på mannen som "höll" i det. Jag skulle läsa upp några bokstäver och jag läste klart och tydligt att det stod te.x D,N,K,E osv, men nejnej, det var fel haha. Han hade säkert tryckt upp fel "ruta" om man säger så. Töntproblem men ändå x)
Nu har jag fått lov då jag har fått ledigt från skolan imorgon. Det är dags för begravning för farmor.
På måndag ska jag slinga och klippa mitt hår, får se hur det blir. Hatar att sitta hos frissan, meeeeeeen vad gör man
inte.

Vi hörs när vi hörs när vi hörs, vi hörs vi hörs.


Bilden är tagen för över ett år sen, då dubbelhakan var lite mindre, lite bättre. Haha, skojja. inte.


Vet inte vad jag ska skriva.. till rubrik alltså

HEEEEEJ.
Skolveckan har gått relativt snabbt. Har haft mycket läxor/prov, känns det som iallalfall. Har fått några inlämingar till nästa vecka, men jag är sån som inte vill sluta skriva när jag väl har börjat, Jag vill ha klart allting NU.
Har haft en hel del snack om gymnasiet i skolan. Igår kom det flera skolor som berättade om deras skola. Jag vet inte vad jag vill bli. Det står väl mellan typ samhäll,vård och omsorg osv, haha. Fanemig, nu måste jag börja bestämma mig snart.
Nu är det fredag iallfall och jag ska bara ta det lugnt i helgen. Madde ska ha 18-årsfirande hemma så snart ska jag,pappa och elias åka till farfar för att vara där hela kvällen, åker hem vid ett inatt ungefär. Ska köpa pizza på vägen dit så det blir gött, haha,matfreaak <3
Ha en nice helg om jag inte skriver mer!

För några månader sen frågade elias om han fick låna min mobil lite. Han gick iväg med den och när han kom tillbaka var hela mobilen fullproppad med bilder som dessa:

Haha, sötis.


Söndag.

Hilda kunde inte vara igår, så det hände inte mycket igår. Drog en sväng till donken och käkade, haha.
Idag kom mormor och morfar, vi fika osv. Sen kom farfar och Peter, vi käka paj och sen fika.
Har väl gått upp 23 kg idag, fikafikafika. Imorgon fyller min syster 18 fucking år så familjen, David och Marie ska äta på Oliven på kvällen.
Ha en bra kväll.



Fredagen den 14 oktober.

Det är fredag idag :))))))
Dagen började med att jag vaknade av att Elias ropade " MAMMA,MAMMMA,MAMMA!" typ tusen gånger, så det var en otroligt härlig väckarklocka.
Väl i skolan var jag typ skitförkyld, fattar inte vad det är. Var dock allergisk igår innan jag somna men det kan ju inte hålla sig hela dagen eller? Var jobbigt och svårt att konsentrera sig iallfall. När vi sluta sen tog jag bussen hem och la mig en stund och nu mår jag bättre, weardo. Jag, pappa och elias åkte och köpte lite gött och nu ska jag äta mat. Imorgon ska jag vara med Hilda om jag känner mig bättre.
Fick bli en väldigt kort text idag, men pallar inte :) alright baybay.


Ha en nice helg.

upp&ner

Jag har sånna otroliga upp&ner gångar just nu. Ena stunden är jag glad medans andra stunden blir jag nedstämd och bara vill gråta. Jag har aldrig varit med om något som detta som nu har hänt och jag antar att det är såhär jag hanterar situationen. Jag vill bara att allt ska vara som vanligt igen, som det alltid har varit i mitt 15-åriga liv. Men det kommer aldrig bli likadant och det måste jag leva med.
Jag älskar att kolla igen gamla bilder och speciellt min gamla bilddagbok. Allt var så lätt när man var mindre, inga stora bekymmer över huvudtaget. Nu oroar man sig över något i stort sett varje dag. Ibland helt i onödan, men det tar på ens energi ändå.

Varför måste det bli svårare när man blir äldre ? eller tänker man bara annorlunda nu ?



vila i frid, farmor.

Vi har nu, under ungefär 2 månaders tid vetat att min farmor haft hjärncancer. 5 tumörer som dom inte kan göra någonting åt. Hon har blivit sämre för varje dag och inatt lämnade hon våran värld.

Det känns helt overkligt att hon är borta, i mina tankar är hon fortfarande här, hon har ju alltid varit här. Det kommer kännas konstigt och helt overkligt när vi åker till intorp och du inte är där. Jag har inte fattat vad som har hänt än och det kommer ta en lång tid att verkligen förstå detta.
Jag kommer aldrig glömma alla minnen jag och mina syskon har fått från dig och farfar.
Tack farmor för alla underbara och minnesvärda stunder. Jag kommer sakna dig så otroligt mycket, men jag vet att du fortfarande är hos mig, varje dag.

Tack för allt.


"i'm sorry, what did you say?"

Dåååå har skolan dragit igång igen och vi är bara 9 eller något i klassen. Har några prov nu snart och lite läxförhör osv. Imorgon bitti har vi mulletestet, fyfan alltså. Hatar det verkligen.

Haha älskar detta klippet, har sett det minst 20 gånger. Ellen Degeneres är så bäst.


i'm lovin' it

Hallå, hallå, hallå.

Idag är det chill-söndag, villket är gött då&då. Har tagit en liten promenad med Elias upp till dagislekplatsen och där lekte vi av oss, haha. Nä, men Elias gjorde väl det får vi hoppas :)
Annars har det inte hänt så mycket mer. Har lärt mig With or without you på Keyboarden. Alltså jag är desperat efter ett större keyboard, helst ett digitalt piano .Den jag har nu kostar typ 300 spänn från BR..... rena barnleksaken..-.-' Men jag ska inte klaga.

Snart ska skaffa mig lite extra hull på magen då pappa kommer hem med donken.

Imorgon börjar jag halv tio och slutar 1. Känns helt ok.

 

Btw, gissa vad jag ska göra ikväll ?

 

HAHA, tanten Isa. Bingolotto är ett sån jädra lurendrejjeri. Dom bara drar in en massa pengar, sen vinner man aldrig. Trots detta så spelar jag ändå. Antar att jag har ett litet hopp inuti mig.



Lördagskväll, kl 22:31

Hej !

Vaknade vid halv elva idag, sen åkte jag och mamma till knalleland för att köpa en kofta/tröjja till mig( eftersom jag länge velat ha en) .Hittade en och köpte den, men hemma sen märkte vi att det var en liten fläck på ryggen som vi inte fick bort. Min vanliga tur, hehe. Men får väl använda den iallafall.
Efter maten sen åkte vi till mormor och morfar och lämnade Elias, sen drog vi vidare till Ullared,haha. Får man vara mer Ullarednörd än vad vi är eller ? xd
Hittade inte mycket. Vi köpte mest julklappar till Elias :)
Vid 6-tiden var vi klara och hämtade Elias. Nu är man ganska trött så det ska bli gött att lägga sig lite senare. Haha fyfan, låter som en tant ju.
Nu ska jag gå tillbaka i tiden i min Bilddagbok.

Gaaaaammaaaal bild. Haha, kolla mitt ena öga. Jag har bannemig ett öga som är lite minde än det andra.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se